XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sherlock1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X-COM Complete Pack

http://www.megaupload.com/?d=YMAV2QSD

http://youtu.be/4v8qae11_-M

usb-s egér van a melós géphez és itthon is usb-s van :-/

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem tetszik neki az egered?

Esetleg PS2-est USB-s helyett?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

munkahelyi számítógépemre feldobtam az x com tftd hogy elüssem az idõt amíg nincs újra meló de ez a hiba fogadott "input no suported" ez miféle probléma lehet?

(dos-os verzió viszont mûködik de ha ezt használom akkor meg hangja nem lesz a játéknak.)

De kár, hogy befejezték a fejlesztést. Az UFO hadjárat gyakorlatilag csak prezentációs jellegû. Nincs XCOM sehol a Földön. Viszont szépen kifejlesztettem mindent, telepakoltam Mutonokkal a csatahajókat április végéig és 4 kolóniát építettem.

Multiban kipróbálom még! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

TreDoR
Dos-os verzió magától biztos nem fog, dosbox kell hozzá. A win-es verzió meg meghal ha nagy felderítõnél nagyobb hajók ellen mész.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Frosty01
most szedtem elõ õket, és miután elindítom, fekete képernyõ és semmi...

practitioner of the forbidden arts of death

miért ne menne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Frosty01
elsõ x-comok nem mennek win 7en? :0

practitioner of the forbidden arts of death

Mint ahogy jópár szánalmas próbálkozást körbe is lehetett röhögni ezen az alapon.

Molnibalage
Ha nem lenne rombolható, akkor körberöhögnék, mert az 1993-as alapjáték egyis alap modellezése nélül vicc lenne az egész...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hm. Elsõ blikkre, néhány kép után kizártnak tartottam, hogy rombolható lesz a terep, de aztán megláttam ezt a képet, és most egy kicsit reménykedek, hogy mégis.

Molnibalage
No, mégiscsak megy. Kicsit fura az összehatás. A repcsik nagyon olcsók, a csaták eddig semmiféle nehézséget nem hoztak 4. szinten.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Shiwo
1:09-nél érdekesen repül az a lövedék a becsapódás elõtt...az eredetibe is ilyen volt? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sg feeling meg kell hogy legyen

majdnem értelmetlen vitára? 😊

már az 😛

Molnibalage
Full screen beállítással soha nem tölt be a csata...

http://www.2shared.com/file/ishEISri/ufo_099.html

Mai szinten fejlesztik a lézer puskákat, vagy a gauss ágyút? =)

Azért ingyenes sufni projekttõl szerintem ez nagyon komoly! UFO hadjárat, pici graf turbó. Multiplayer hadjárat!

Molnibalage
Mire ki is jön, elavul...

Molnibalage
Mai szinten ez nem igaz. Sõt...

OMGOMGOMGOMGOMGOMG!

ezé van a fórum nem ? 😊

Remélem lesz benne multi, esetleg végigjátszás után játszhatnánk az UFOkkal is a Föld ellen! =)

És egy kis nyalánkság:

http://www.youtube.com/watch?v=UDikMJqulTk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=kuCqRsxwuwM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8fR5thKYpSU&feature=related

Ebben a részben még nem láttam, hogy milyen jármûvek vannak, de az elsõ két részben a tank gyakorlatilag robot.

Szerintem egy robot érzékelõkkel igen is jobban és messzebb lát, mint egy normál humán a saját szemeivel.

mindkettõtöknek igaza van, elégedettek vagytok?

Molnibalage
Viszont totális marhaságot sem.

miért a játék tán nem hollywood? 😛

azért egy xcomtól ne várj már 100 realizmust

Molnibalage
Nem lenne rossz ez az ingyenes, csak állandóan átmegy non responding state-be. Eddig háromszor próbáltam hadjáratban csatázni a földön és kétszer ez lett a vége.

Viszont jó ötletek vannak benne!

Carmang
Csak körökre osztott taktikai rész lesz, vagy valós idejõ is, mint az Apocalypse-ben?
Errõl mit tudtok?

Molnibalage
És tudod, hogy csata közben mikor csinálják ezt? Max. hallivúdban...

meg szerintem egy scifi játéknál ne ilyeneken akadjunk fel mikor csak a képzelet szüli a határt a technológiák tekintetében

mit nevezel látótérnek
egy tankból az optikák miatt messzebbre ellátsz + ha kitanyázol belõle (pl így) akkor meg ugyanúgy látsz

Molnibalage
Nem semmi.

Papa01
Választható benne a magyar is, de a fordítás kb félig van kész. LINK

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Angol?

Papa01
Kipróbáltam, nálam szépen felment és fut is. 😊 W7 64 bit.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Molnibalage
Vannak elég nagy marhaságok. Pl. a jármûvek mitõl adnának nagy látóteret? Mióta világ a világ a páncélos egységek rákfenéja az, hogy a jármû körüli tér ellenõrzését segítség. A külsõ videókameránál eddig jobbat nem találtak. Anélkül meg pont fordítva kellene modellezni...

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Papa01
Ezzel próbáltad?
Win32 Release version 2.3.1 (525 M😎 A 2. a listában. LINK

Molnibalage
Egyálatlán hogyan rakod fel? A data változatot hogyan kell elindítani...?

Molnibalage
Ezt a kommentet nem értem. Ebbõl most mennyi a saját agyszüleményed?

Lol, ha vennének szatelitet, nem az lenne az elsõ dolog, amit az ufók szétlõnének? Ez igy kicsit fura lesz.

Papa01
Kicsit OFF:

Urak, EZT ismeritek?
Nem tudjátok, van házzá fordítás? ÉS az igaz, hogy csata közben nem lehet menteni?

Köszi a válaszokat! 😊

TreDoR
"Szanálták az akciópontokat (brühühü). Lényegében két "akciópontunk" lesz körönként. Amit mozgásra, lövöldözésre vagy célzásra használhatunk fel. Pl.: Mászka-lövés, Célzás-lövés, Mászka-mászka"

WTF? Ennyire lebutítani :_=/!)

"Csak egy bázisunk lesz, viszont vehetünk szatelit (radar) lefedettséget és hangárokat építhetünk az egyes országokban."

Látom nekik is az agyukra ment az Extraterrestrials, GG

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ezt még az ufo 1-ben is eljátszottuk a haverral. Amikor már megvan a 26 fõs avanger, felszereltem egy interceptort stingerekkel. Kivártam egy very small hajót, a stingerrel leszedtem (erõsebb fegyvertõl azonnal megsemmisül).
Leszálltunk a hajón mindenkinek a fekete elsõ páncélja volt, meg az alap nem lézer fegyverek. Save, megkerestük az egyetlen alient. Psci controll, összes fegyvere, gránátja letesz, pálya végébe eldug, pánic pánic.

Innentõl szétválasztottuk a csapatot egyenlõ létszámban kétfelé, elgyalogoltunk mindenkivel az ellenekzõ sarokba. Oszt mehet a hent! =)

A gáz csak az volt, hogy ha a létszámból már kifeküdtek jópáran, többen elkezdtek örjöngeni, meg pánikolni, de hát ügye ez a valódi háborúban is elõfordul! =D

Amúgy van UFO kétszemélyes játék. Valami sufni fejlesztés. Csak neten lehet játszani és csak egymás ellen. A graf és a fegyverek ugyanazok, nagy városi pályák. Éjjel-nappal vegyes.

Azt akkor gondolom nem tudni hogy lesz-e multi. Az nagyon meg tudná dobni még a hangulatot, ha lenne co-op, mint két játékos 2 osztagot irányitana a játékban, vagy akár az egyik játékos lehetne az alienekkel is. Jó kis csatákat lehetne nyomni 😄

Meg mi az, hogy egyáltalán nincs muníció?

Az milyen flash, a mikor egy új bázist létrehoztam, vettem 10 újoncot, a szónikuskarabély szállítmány már beért, de csak a feléhez tudtam lõszert küldeni. Aztán megtámadták a bázist és a szerencsétlen zöldfülûek 1-1 kibiztosított gránátot szorongatva reszkettek a barakkban az ajtó körül, míg a lõszerrel rendelkezõk az ajtót védték.

Egy hõs kinéz, felderít. Ha háttal áll az ellen, akkor két-három srác kiviharzik, gránát eldob, visszarohan. Ajtó biztosít fegyverrel.

Ha az ellenfél kipurcant, akkor a lõszertelenek rárepültek, mint a dögkeselyûk...