4353
-
KaleNich #1032 Szerintem meg pont a régiben volt nagyon sok harc. Erről a game-ről azt mondták, hogy kb. 80-100 különböző map-ja van és hogy egy misszió sem fog ugyanazon a map-on játszódni. (Randomizálás nincs)
Várható játékideje a kampánynak 15-20 óra, nehézségi szinttől függően.
Tetszik, hogy többféle küldetés is lesz: bomba hatástalanítás, VIP mentés stb.
Másik dolog, hogy minden kutatásnak lesz valamilyen bónusza (a régiben a boncolások az infón kívül nem adtak semmit).
A saját bázisunkat nem fogják megtámadni, a bázisból is csak egy lehet.
Interceptorokat oda küldhetünk, ahol van műholdas lefedettségünk, ami persze pénzbe kerül.
Az Incepeknél aktiválhatunk különböző bónuszokat harc közben (nagyobb találati esély vagy elkerülés) Persze csak ha már kifejlesztettük őket.
Sokszor kell majd dönteni, hogy több ország közül melyik, egynek segítünk csak. Ahol nem tudtunk segíteni ott nő a pánik szint, 5 szint után megszűnik a pénzelés.
Ennyi extra jut most csak eszembe. Nem tudom, hogy ezek elhangzottak e már, mert nem volt kedvem az egész thread-et átnézni. Ha valakinek kérdése van csak kérdezzen. :) -
KaleNich #1031 Egy kis angol bénázás a preview verzióval:
1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=5KPGHW1A2hI
2. rést: http://www.youtube.com/watch?v=itzi92OGGT8&feature=relmfu
3. rész: http://www.youtube.com/watch?v=AGt8e3vG3xw&feature=relmfu
4. rész: http://www.youtube.com/watch?v=AJdQ2vvqIAg&feature=relmfu
5. rész: http://www.youtube.com/watch?v=CPoXZSyoq54&feature=relmfu
6. rész: http://www.youtube.com/watch?v=q_adkx75s5c&feature=relmfu
Bénázást leszámítva a játék állat szerintem, már nagyon várom.
-
lammaer #1030 Ami akár lehet jó hír: konzolos közönségnek túl bonyolult, ezért nem játszik vele senki, ezért nem mesélnek róla :D
Egyébként sztem szignifikáns különbségeket nem szabad várni, a demó az már szinte kész játék. Bétánál is sokszor reménykednek hogy azért olyan mert még csak béta. Pedig a béta az már feature complete, ott max bugok vannak meg esetleg némi balancolás azt annyi. -
#1029 hát igen. Virágboltban ott a konzolra a játék, de nem nagyon mesélt még senki a demoval ellenkező dolgot, hogy bármi is javult volna. -
#1028 nah, konzolra már kijött a "kibővített demo" -
#1027 Na megrendeltem én is. Aki még nem vette meg a g2play oldalon most lehet előrendelni a játék steam kulcsát, amit okt. 11én küldenek el és akkor kell aktiválni a steamen, ami még előrendelésnek számít ugye. Azért mondom csak mert ott most 9750 Ft. Meg járnak így hozzá a steames dlc bónuszok is.
Sokáig gondolkoztam megvegyem e amúgy, mert nekem se adta vissza a régi hangulatát, viszont demoval játszottam és tuti jó pár hetet\hónapot el leszek vele így is.
Amit bánok, hogy túlzottan csak a taktikai részen van a hangsúly. A kicsit több stratégia elem hiányzik belőle. A régiben izgalmas volt a harcok nagy része, de azért is mert nem volt belőle annyi és így jelentősebb volt minden egyes harc. De majd meglátjuk milyen lesz ez így. Abban bízom csak, hogy nem lesz egyhangú az első 100 taktikai csata után se és leköt majd mert változatos lesz. :)
-
#1026 Mindegy, ezt most bepróbálom így, ha pofára esek akkor többet nem csinálom :) -
lammaer #1025 "big epic decisions..." :)
Ez se ma végezte a marketingiskolát :) -
CsulokBandi #1024 ha johetne erre is a mokus:D -
#1023 haha, ez mekkora; elém odanyomták volna ... :DD -
lammaer #1022 Mondani sok mindent lehet, például a marketing mindíg sok érdekes dolgot állít a készülő játékokról... :D
A demo azért demo, hogy ne csak mondják hanem mutassák is. -
#1021 Szerintem ezek az idegenek direkt így volt beprogramozva a demo pályáin. A fejlesztők elmondták, hogy leszenk járőröző idegenek, illetve ha meghallanak valamit, akkor elindulnak felderíteni, stb... ez egy jó pár videójukon látszik is, mint mondtam korábban, a demo összeállítását szerintem kicsit elcseszték, mert igazán rakhattak volna bele olyan pályát is, ami a "valós" játékot mutatja be.... -
#1020 Én a CD-Galaxisnál rendeltem meg, régimódi vagyok, szeretem ha nálam van a média is hozzá szép kis dobozban :) -
#1019 Sectopodot sajnos nem sebzi se a gránát, se a rakétaveto, vért izzadtam, mire sikerult impossible fokozaton kinyírni az egyiket a megmaradt 2 emberemmel ( alap sniper squadsighttal + csali ), a másik viszont szétlotte oket :( -
#1018 Nekem sima módban is bebunkerezték magukat, de repkedtek a gránátok (csak nehéz volt jó pozíciót találni, közben el is találták az egyik emberem FEDEZÉKBEN) és előbb-utóbb megunták. -
#1017 1) a másik XCOM nem FPS lesz, hanem TPS
2) ez sokkal jobb reklám mint a launch trailer :D
“It’s like a sandwich of gaming.”
“The next step for shooters”
-
Tyucsev #1016 Tegnap még utoljára én is leültem a demó elé. A második küldetést kétszer is végigcsináltam. Nehezebb fokozaton azért nem olyan könnyű. Még így is, hogy tudtam, hol vannak az ellenfelek, nehéz volt veszteség nélkül végigvinni. Ahogy elnéztem, az idegenek addig nem csinálnak semmit, amíg meg nem látjuk őket. Utána is inkább sunnyognak. Úgyhogy rajtunk a kezdeményezés, de ezért mi kapjuk az első pofont :-) hacsak nem vagyunk elég gyorsak.
A másik taktika, ami bejött, hogy amikor megláttam őket, gyorsan mindenkit fedezékbe vittem olyan helyre, ahol nem látják őket. Ekkor az egyik lebegő előbújt és berepült az egyik emberem háta mögé. Mivel nem tudott már lőni, nem volt szerencséje... :-) Aztán az egyik thin man-nél ugyanezt akartam bevetni, de az meg csak nem akart előjönni. Bebunkerezte magát overwatch módban, én meg a sarok mögül kibújva kaptam az arcomra.
Én még nem csalódtam, várom a véglegest. -
KingPunisher #1015 Jöhetne már a teljes demo. A demo alapján még nem tudtam teljesen állást foglalni.. :P
Az biztos aki UFO remaket vár annak hatalmas csalódás lesz.
Én egy kellemes, taktikus, hangulatos játékot várok, komoly támogatással sok DLC & patch formájában.
Pár nap és okosabbak leszünk, remélem olyan játék lesz amit érdemes lesz megvenni, pár óra után nem fullad érdektelenségbe.
-
#1014 Ez sajnos a demó hibája is. Nagyon sok hardcore fan volt aki nagy lelkesedéssel kipróbálta, és nem jött be nekik, hogy ilyen könnyű volt, illetve szinte végig meg volt kötve az ember keze...
Azért reménykedjünk, hogy a teljes játék majd hozza a hozzá fűzött reményeket, és a többségnek bejön. Aztán hogy mennyire lesz újrajátszható az meg majd eldől... -
#1013 Bevallom, én a demo után elvesztettem lelkesedésem javát... -
#1012 Fenrir, azt hiszem érnek majd meglepetések, bár ha nem úgy állsz neki, hogy a régi játékot várod új kiadásban, akkor biztos, hogy egy pár óra élvezetes játék elé nézel.
Én azért néztem meg a videókat, mert rengeteget lehet belőlük tanulni, főleg amikor a fejlesztők beszélnek a játék működéséről. A tutorial pályákon nem biztos, hogy mindenre kitérnek majd. (Illetve azért is néztem meg őket, mert nagyon-nagyon vártam már a játékot, egyetlen videót nem néztem meg, azok közül amire rábukkantam, az az ellenség bázisának a megtámadása, mert azt már én sem akartam spoilerezeni... - erre a Firaxis is rájött és le is vetette Youtube-ról :) ) -
lammaer #1011 Ja, szignifikánsan különböző név, hiszen az csak simán XCOM :) -
lammaer #1010 Áh, előrendelés.... napjaink igazi betegsége :D -
CsulokBandi #1009 jo lesz ez. -
ShaiHulud #1008 az masik, annak a cime: XCOM. igy siman es kb semmi koze nicns az xcomhoz. -
#1007 Már előrendeltem steam-en, ott már nem lehet lemondani emlékeim szerint :) -
#1006 Az nem ez a játék, az a másik... -
#1005 például az hogy fps lesz -
#1004 Pedig nem ártana kiprobálnod mielött megveszed mert nagyon sokban különbözik az elödöktöl. -
#1003 Szándékosan le sem töltöttem a demot és nem néztem semmilyen videót, nekem teljesen új lesz még a játék :P -
lammaer #1002 Mindent kibeszéltünk a pudingról, mostmár meg kéne kóstolni :D -
#1001 Így, hogy nyakunkon a megjelenés, alig van új post a fórumban...
Najó, nekem sincs már türelmem a hivatalos fórumot túrni újabb és újabb infók után. :) -
ShaiHulud #1000 http://www.youtube.com/watch?v=kJLFNYhq1YM
finom trailer lett. -
#999 Nem, arra amit linkelt valaki és panaszkodott, hogy nem ment neki. -
#998 Hát majd nézd meg a 993-asat is, és utána mondd, hogy "a szerencsének szerepe van a játékban" -
#997 A #986-os videót néztem meg még csak, arra gondolok. De végülis igen, a szerencsének szerepe van a játékban, ettől viszont még nem feltétlenül élvezhetetlen. -
#996 Hol? Én 2 lovést számoltam utólag, az elso egy sniperes critical( 58%, 55% crit), a másik egy 86%-os 2 damaggel, ezen kivul volt még egy gránát, a tobbi mind missed. -
#995 Igen mert a snipert jó pozícióba tette. Na meg rémlik olyan is hogy "annak" sikerült egy 10%os lövése. -
#994 Bocs, egyszer asszem talált és 2 damaged sebzett. -
#993 Hát pedig...
Az egyik player 1 lovéssel szedi a másik embereit, annak meg az osszes lovése miss, csak a szerencsén múlik a multi.