4353
-
CsulokBandi #992 es tenyeg ez tortent:D azt hittem alapbol azt adja ami vagolapon van:D, na de sebaj nezd meg a videot 14:40tol besirtam a csavo hangjan dumajan:D
-
lammaer #991 Elfelejtetted bekopizni a linket amikor megnyomtad a videó beszúrása gombot.
Default van ott egy link, mindenki megszívja egyszer :D -
CsulokBandi #990 uhh bocs, ez nem tudom mi a retek en nem ezt linkeltem:/ na megproba ujra
-
#989 Pediglen az összes ilyen rpg-ben is. Van 97.5%-od éééééés MISS... -
CsulokBandi #988
lehet volt mar:) nekem uj. 14:45tol erdemes nezni az esemenyt, es ahogy a csavo bekommentalja:DDDDDDD besirtam.. -
KingPunisher #987 Akár még jó is lehet, viszont nagyon tartok a szerencse faktortól.
Azon bukni el egy meccset vagy nyerni, hogy adott esetben pl egy 80%-os lövés nem talál.. -
#986 -
lammaer #985 Most az ufo collectors editionra hivatkozol remakeként? -
#984 Tegnap este elviekben volt egy élő multiplayer közvetítés, a honlapon is ott a link, de este még nem volt elérhető a videó. (Ha valakit nem korlátoz a céges net, és be tudja tölteni, akkor nyugodtan linkelje be a videót :) ) -
#983 Igen, de villódzik a taktikai képernyő. Hosszútávon zavaró. Hard szinten baromira belassították fejlesztést. A játék működik, de egyes részeit nem dolgozták ki vagy nem fejezték be. Pl. egyszerre csak egy dolgot tudsz gyártani vagy fejleszteni. Az info képernyők egy része az UFO 1 szintjét sem éri el, stb. -
#982 XCOM XXX edition
-
lammaer #981 fura remake? -
#980 Abban a fura rememakben amiben most tolom iszonyatosan bedurvították a cyberdiscet. Az alap ufóban szart sem értek. Itt sima lézerrel gyakorlatilag kinyírhatatlan és annyi mozgáspontja van, hogy ihaj. Egy terror során 3 ilyen lemészárolta az összes emberem. Próbálkozhattam én bármivel... -
#979 Az nem, de a Sectopodok gond nélkul szétlovik ennyi ido alatt a fél mappot, legalábbis impossible fokozaton. -
#978 Ac-130 remélem lesz benne _:DDDDDDDDDDD szétkúrni 12sec alatt a mapot (vicc) -
#977 hát, szerepjátékban speciel minden, ami fedezéket ad (felfoghatja a lövést) az cover (részleges vagy teljes), ami csak azt befolyásolja, hogy mennyire látnak rád (köd, füst), az concealment, az csak megnehezíti, hogy eltaláljanak, de pl terület-támadás ellen semmit nem véd..
-
ShaiHulud #976 lesz -
#975 Amúgy lesznek benne automata tankok, vagy felderítő/harci drónok/robotok, vagy ilyesmi a mi oldalunkon, szal. valami gépesített hadosztály jelleggel is tudjuk majd nyomni?! Mer az alapvető része volt a régieknek. -
Zero 7th #974 Na persze nem az UFOban, mert ott a bokor is cover. -
Zero 7th #973 Az tudom, hogy mit akart mondani, de nem azt mondta.
A takarás nem hogy sebezhetetlenség, hanem éppen nulla fedezék. Csak a felfedezhetőséget csökkenti, védelmet nem ad.
Tipikus cover a homokzsák, concealment a bokor. -
ratgab #972 Szerintem azt a mondatot te értelmezed félre. Ebben az esetben a Concealment mint takarás azt jelenti, hogy nem tudnak eltalálni.
Tehát a fedezék nem = sebezhetetlenséggel. Szerintem ő így értette. -
Zero 7th #971 Ez nekem is rémlett, de mikor legutóbb, múlt karácsonykor előszedtem az UFO1-et, ha jól rémlik semmi eleriumot nem hoztak, pedig erősen számítottam rá én is, emlékeztem rá, hogy az volt anno is a fő eleriumforrásom.
Aztán enélkül meg elég szopás volt a dolog, alig volt eleriumom feltankolni a Firestormot meg az Avengert... -
Zero 7th #970 A kivastagított mondat mekkora baromság már? Addig, amit ír, az rendben, de a cover(fedezék) és a concealment(takarás) közt pont az a különbség, hogy mindkettő mögött el lehet bújni, de csak a fedezék véd. Tehát a concealment éppen hogy gyengébb, mint a cover.
Inkább azt kéne mondani, hogy a full cover az csak 40%-nyira "full".
Na meg ha olyan, mint a többi UFO, hogy addig nem látszik az ellenség, amíg ténylegesen észre nem veszi valamelyik katona, akkor lehet még úgy érteni, hogy a fedezékben lévő katona nem tűnik el az ellenség szemei elől, tehát kijelölhető lövésre. De egész eddig nem erről van szó az írásban, kétlem, hogy erre célzott azzal a mondattal a kedves szerző. -
Bhalage #969 tényleg volt ilyen ^^ -
#968 Amikor én játszottam még ufo 1-el akkor olyan bug volt benne, hogy ha kivédtem egy bázistámadást, akkor rendre több ezer eleriumot hagytak nálam az idegenek. Persze az is lehet, hogy az a verzió meg volt hack-elve valahogy. Mindenesetre az akkori gépen eladni 2-3ezer eleriumot úgy lehetett, hogy lesúlyoztam az egér gombját a + gombon és elmentem ebédelni. :D -
vaakuum #967 Nem töltöttél vissza eleget :)
Nekem 2*12 emberből sikerült 18-at használhatatlanba átfordítani, amikor végül meguntam az ufókat, és a maradék 6-al elmentem a marsra, és elvertem őket. -
vaakuum #966 Pntosítok: a jobb lövők nyomultak lézerpuskával a jobb kézben, balban egy HE pack, és az övön egy másik.
A többiek rakétavetővel és a balk kézben tartalék rakétával (kézből gyorsabban betöltötte, mint ha hátizsákból vette volna ki), a hátizsákban meg még kettő ha nagy a gáz. Eleinte a kicsi rakétákkal, aztán amikor az elfogyott, már csak a legnagyobbat vettem belőle utánpótlásnak. -
#965 Úgy tényleg elég nehéz... A játék nehézséi foka drámaian zuhan a lézerpuska + alap páncél után is.
A lent linkelt remakeszerűségben még az bug (?) is benne van, hogy nem kell kifejlesztened a fegyvert, hogy tudd használni. A gépre nem tudod feltenni, de harc közben már fel tudod venni. Mikor erre rájöttem, egyből könnyebb lett. A '93-as UFO-ban nincs meg ez bug. -
vaakuum #964 Na igen, de a gazdasági válság nyomása alatt én kihagytam az összes közbenső páncél gyártását, csak a lebegőt csináltam. Addig az embereim lézerpuskával nyomultak pizsamában :) -
Snipa #963 egy kis fantázia kell hozzá... ;-)
-
#962 nem látom sok értelmét... -
Snipa #961 Kár, hogy alapból ezt nem teszik bele :-(
Talán belekerül egy pacth-el v. valami mod-al! -
#960 Nem beszéltek coop-os multiról, csak egymás elleniről. -
Snipa #959 Valami coop-os multiról semmi hír?
-
#958 Ezen mind lehet segíteni úgy, hogy a fegyvert sem tárazod be. Az MI asszem nincs annyira okos, hogy betöltse a fegyvert.
Egyébként a lézerpuska + alapszintű armor elég jó védelmet ad a saját fegyverek ellen, és a legtöb enemy ellen is bőven jó. Plasmafegyver csak a legdurvább ellefél ellen kell. Vagy akkor heavly laser. A personal armourhoz csak fém kell, pikk-pakk kifejleszthető és gyártható. -
vaakuum #957 akkor meg lövöldöz, ha gránát nincs nála. Én jártam így rakétással is, meg lézerpuskással is, amikor még nem volt nehézpáncél sem.
A rakétás belelőtt az előtte állóba, felborultak 6-an, egy meg kómába esett.
A lézeres meg lenyomott két sorozatot, 3 ember eldőlt, egy meg kómába esett.
Szóval ha puttyogtak, akkor puttyogtak. Egyébként semmi különbség nincs, legfeljebb nem az első körben amortizáltatják le a saját legénységet, hanem a másodikban a gránáttal. -
Tyucsev #956 Arról tudni valamit, hogy a tudósok-mérnökök menedzselése hogy megy? Erről eddig nem találtam szinte semmit.
Az Ufo 1-ből meg érdemes nem a legfrissebb változatot választani a hangok miatt. A pontos okára már nem emlékszem (talán valami jogvita), de az 1.4-ben csak a rosszabb, gépiesebben szóló változat van már csak meg. -
#955 Az élet sója. :)
(Ezt úgy védheted ki, hogy senkinél nincs alapból gránát és akkor veszik fel, mikor elhagyják hajót.) -
#954 Azért van ami nem fog hiányozni. Hogy az első körben átveszik az emberen irányítását, aki még a hajón maradt...és a többiek közé bevág egy alien gránátot, és a fele egységem oda :( -
#953 N+1 változatot szedtem le és a steamest is megvettem. Talán, ha egy olyan volt, ahol rendesen működött. Az "ősváltozat" régen nincs meg, amit 1997-ben toltam. Na, azzal semmi baj nem volt. Ott szopatott ahol tudott. A játék elején egy small UFO ellen a 14-16 emberből 6-8 is néha ottmaradt lazán...