4353
-
#832 Eeez lényeges, mert ha az alienek pl. dögös, hiányos öltözetű sztriptíztáncosnőnek, vagy ártatlan, copfos, kékmasnis kislánygyereknek álcázzák magukat (netán a perverzebbje apácának), a férfiakra az negatív pszichológiai hatást jelent és romlik a teljesítményük, de a női kommandó vigyorova puffangatja le őket különösebb szívfájdalom nélkül... -
ZSOOLT2 #831 Demo Editor
Nehézséget, ellenségek fajtáját, bevethető egységek számát lehet vele állítgatni a demóban. -
#830 Az is elsőre fura, hogy rákényszerít minket erre a csapatra, hogy heavy, assault, sniper és medic, node ha belegondolunk a júeszéj hadseregében is szépen fel vannak építve ezek a kis osztagok hasonlóan elosztva a feladatokat és nem lehet mindegyik katonánál medkit, mesterlövész puska, rakétavető és géppuska stb. hanem igen erősen specializáltak.
Kíváncsi vagyok, mikor már 6 tagunk lehet a droptímben, akkor milyen összeállításokat enged meg. -
CsulokBandi #829 : D nalam Al Bundy es a No Ma am osztag fog dzsihadolni:D -
lammaer #828 Hmm... nem véletlen hogy pl Mass effectet is női karival toltam, és a küldetésekre is a csajokat (pl Miranda) mindíg vittem. Jó volt nézni ahogy riszáltak :) -
#827 A full kusztomizálhatóság meg igenis kell, mert nekem pl. NŐI osztagom lesz és punktum. Ők lesznek az alienbusters aka powerpuffgirls és elkenik a moccskos kis élienek mégmocccskosabb száját plazmával! :DDDD -
lammaer #826 Igazad van, a végén az számít majd hogy milyen szájízzel nézzük a creditset. -
CsulokBandi #825 ezt adom, igy van. na de na jo lesz ez sracok, erzem : ) -
CsulokBandi #824 amen. Ugyis jo lesz, engem mar a demo hangulata magaval ragadott..kicsit megpiszkalva a nehezsegi szintet mar jo kis moka volt a 2. map:) -
lammaer #823 Értettem én, csak trollkodtam egy kicsit :)
Önmagában egyébként az hogy megpróbálnak változtatni az nem rossz dolog, franc akarná újból végigjátszani az Xcom 1-et. Az a baj inkább csak, hogy a változtatások a játék érdemi részében (tartalom) mindenhol csak és kizárólag egyszerűsítések és leépülés.
Egyedül a tálalás (graf/hang) ahol egyértelmű a fejlődés. -
Micsu #822 "Manapság ezért is összetehetjük a kezünket."
én is ezt magyarázom :P -
#821 Nálam a hangulat a lényeg. Ha olyan bonyira és tartalmasra csinálnák, mint az eredetieket anno, akkor ilyen durván jó minőségben belepakolni a kontentet (filmek, voide acting stb.) kicsit drága lenne. Ha egy jó tömör, hangulatos kivonatot kapunk, én már annak is örülök. Manapság ezért is összetehetjük a kezünket. Nagyon jók voltak azok régen, de ma már túl casual lenne abban a formában. -
CsulokBandi #820 ugy ertettem hogy nem ugy az egybe a regit atultetve 2012es minosegi elvarasnak:) -
lammaer #819 "nyilvan nem egy 2012es xcom 1-et kapunk"
Dede.. pont az a baj hogy egy 2012-es XCom-ot kapunk. CSicsa-micsa-marketing, jó graf, jó zene :)
De azért sztem mindenki ki fogja próbálni :D -
#818 Őőőő, nade ez egy class specializációja és van négy külön class. Úgy már nem is olyan kevés az szvsz. -
lammaer #817 Jaja, az a legvége volt... az ufókl mindig a dimenzió kapukon jöttek a városba, és a végén lehetett lerohani az ő bázisukat.
Emlékszem, nekem rossz verzió volt belőle és ott mindíg kifagyott (hiányzottak a grafikai elemek az utolsó pályához).... net meg tán nem is nagyon volt elérhető még akkoriban a többség számára, így ennxiben maradt... -
CsulokBandi #816 olvasgattam itt a pro-kontra dolgokat. Van igazsag is itt sokak altal elmondott dolgokba, nyilvan nem egy 2012es xcom 1-et kapunk. De azt mondom varjuk meg a teljeset, es meglatjuk mit kapunk. en nagyon bizakodom, hogy a teljesbol gyakorlatilag semmit sem lattunk meg:) es lesznek ott szep jo okos dolgok. -
#815 Óóóó... a harmadik rész a kedvencem az összes közül :) Télen volta akció Steam-en, meg is vettem valami 400Ft-ért :)
Pedig az első részt rongyosra játszottam, volt hogy befejeztem a teljes játékot, másnap pedig kezdtem újat. De a harmadik rész azonnal belopta magát a szívembe. -
lammaer #814 CSak a stratégiai rész volt a városban (tehát a föld térkép helyett a város szolgált világként). -
CsulokBandi #813 ha jol emlekszem volt ott valami dimenzio kapu is amit miutan kifejlesztettel mar mehettel is irtani a dogoket otthon: )
-
lammaer #812 Az Xcom apoc sztem frankó volt, nekem nagyon megdobta az hogy a stratégia térképként szolgáló városban kellett marháskodni, és még a légiharc is viszonylag részletesen volt megoldva.
Teljesen korrekt volt, tény hogy a stratégiai rész az xcom1-2höz képest teljesen megváltozott és volt akiknek nem tetszett. De a taktikai rész ugyanaz maradt. -
Micsu #811 én azt hittem ott csak egy városban kellett kolbászolni -
#810 Ú hát a 3 nekem nagyon nem jött be nem is nagyon erőltettem. -
#809 eeez fincsi demó volt -
#808 Tehát azt mondod ,hogy egy mérnök képzése annyira irreális...értem -
CsulokBandi #807 xcom apocalypse: ) vagy mi vot a cime, a 3. resz. En imadtam fura volt de jo volt!: ) kivalo 640*480as res...ejj azok a boldog szep idok:D -
Micsu #806 wtf this shit? -
#805 Vazze, már leesett, azért nem adta Sid Meier a nevét a gamehez, mert nem akarta, hogy asszociáljanak rá, bár a team kibaszott vele, és beletette az arcát XDDDDD -
#804 Ebbol amúgy trailert lehetne csinálni a gamenek:
Six Alien Races...
Six Different Weapons...
Six Fully Customizable Soldiers...
One Base...
XCOM: Enemy Unknown -
#803 Én bízom benne, hogy valami komplexitást is pakolnak a bázisépítős fejlesztős részbe. Az alap cuccokon kívül nem sok mindent mutattak még belőle. Ha meg nagyon le lesz butítva akkor vissza a gyökerekhez:
Bár mikor megjelent a harmadik rész akkor is mekkora lázongás övezte, hogy sok mindenbe belenyúltak. Most meg mindenki összetenné a két kezét egy UE3-as verzióért szerintem. :) -
#802 Jó, hogy már azt nem mondod, hogy vasutakat akarsz epítgetni mint az altaros verzióban :P -
#801 6 ember szerintem elég lesz ,bár nem láttuk még az átlag map-okat mekkorák lesznek ,de ha jól használjuk a fedezékeket plusz kitapasztaljuk hogy melyik fajta hogy és honnan támad szerintem nem lesz gáz. -
#800 Úgy csináltam régebben, hogy kettes párokat alakítottam ki, és azokat egymástól megfelelő távolságra, egyenletesen (térkép méretétől függően), csatárlánc szerűen szétterítem. Aztán go.
Ilyen kevés emberrel ez most mennyire lehetséges? -
#799 hogy jön ide a tycoon? -
#798 Én meg kérek bele repulogép szimulátort a légi harcokhoz -
#797 Ez nem tycoon... -
#796 Pl. nehéz páncélba futáshoz igen. -
#795 Miért ne kellene ,vagyok ők zseninek születnek mérhetetlen egyetemes tudással ? -
#794 Vagy arra gongolsz, hogy még a futáshoz is skill kelljen? -
#793 Hogy még a tudósokat, mérnokoket is képezni kelljen?