XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Tyucsev: Igen, õk így szokták.. 😊 Majd március végén megjelenik az hogy szeptember.. 😊 De mondjuk legalább készül az is. :Ö
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az Interceptor kézikönyvében volt egy rövid kis összefoglaló, hogy mi is történt a különbözõ részek között. Így próbálták összekötni a részeket. Na ebben van arról szó, hogy nem sikerült megtalálni az Elerium-115 forrását, így a meglévõ készletek egy idõ után kiapadtak. Itt vanaz angol nyelvû szöveg.
Témához visszatérve: kíváncsian várom én is, mi sül ki ebbõl. Meg arra is, milyen lesz az Extraterrestrials 2. része. Mondjuk fura, hogy a hivatalos oldalon március van megadva, aztán ennyi...
Igen, ezt csináltam 😊
"...különbözõ formában érkezhet a szponzoráció: míg az Egyesült Álamok például tetemes mennyiségû pénzzel járulhat hozzánk"
Én az USA-tól inkább rahedli fegyót várnék.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egy bázissal is annyi mindent lehet levadászni, hogy nem kell több helyre szétforgácsolni magad. Sosem volt pénzhiányom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. ami lefedte kb. EU-t nyugat Ázsiát, É Afrikát. 150 tudós, 20 katona 30 mérnök. 1, ami közép Amerikában volt. 140 mérnök, 10 katona, sok hangár és raktár. 1 ami lefedte kb. K, DK Ázsiát, Japánt. 10 katona 1 interceptor.
Ebbõl a 3. bázis már csak a maximális légtér védelemhez kellett a fontosabb befektetõknél, de hanyagolható volt. A 2. viszont nagyon is fontos. Amíg nincs meg az új hajó tervek, addig fossa magából a 140 mérnök az eladásra szánt lézer/gauss tankot.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A mozgás meddig tarhat? Mi határozza meg? Valami pont / terheltség * skill * terep módosító?
Az, hogy egy bázis van, meg evidens. Soha egyetlen normális játék alatt sem építettem egynél többet. Halál felesleges volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
EZT a cikket olvastátok már? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én nagyon örülnék annak, ha FO: Tactics styl lenne benne, illetve valami opció lehetõség ezzel kapcsolatosan.
Az alap játékban csak körökre osztott taktikai harc volt, az újabbakban választható körökre osztott és szimultán/realtime.
Ellentétben a Fallout Tactics-al itt a játék kb. 60-70%-a zajlik a taktikai csatában, a többi idõt a föld légterének védelme, bázisok managelése, felderítés, vásárlás, építés, eladás, fejlesztés ilyesmi stratégia játék.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Next PC upgrade: 2022
Sajnos nagyon könnyû végigjátszani. Lehet régen az eredeti is az lett volna, ha nem tiniként játszok vele.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
én anno c64en laser squaddal kezdtem, akkor beleszerettem a stílusba
Felpatchelt XCOM (bár nekem az XCOMban sem voltak nagy bug élményeim), zéró újítással (sprite cseréket meg az új zenét nem tekintem újításnak).
Incubationt tolta valaki? 😊
NEM TÉNY amit mondtam csak vélemény, az UFO minden szempontból van olyan jó vagy JOBB mint a tftd
nah remélem így már offolhatjuk a témát
mi ez valami emo tábor? nem kell megsértõdni mindenen 😉
Ízlés kérdése, szerintem az elsõ rész "képregényes" intrója sokkal hangulatosabb, mint a másodikban a cgi fos.
"nekem a grafika is jobban bejött"
Gyakorlatilag nem különbözik, szintén vélemény.
" sokkal részletesebb volt "
Nem igaz, teljesen ugyanaz.
" a színek is élénkebbek voltak "
Ez igaz, sokkal gagyisztikusabb dzsiájzsóemberkés hatású is miatta. (ez meg az én véleményem)
" az elsõhöz képest mindenképpen javulás"
Vélemény.
" terror küldetések egy plussz a játékhoz "
Nem igaz, az elsõben is voltak.
"így legalább szárazföldön is lehet harcolni"
Ez az EGYETLEN különbség játékmenet szempontjából, és csak néhány fegyvert érint.
"kicsit másabb taktika + változatosabb"
?? Miért is?
"valahogy jóval hangulatosabb az egész"
Vélemény.
" ezt így tényleg nehéz elmagyarázni "
Ja, érvek nélkül valóban.
"nem azért kapott jobb értékeléseket mert az elsõ rész kultjáték lett "
Szerintem meg igen, 1-1.
"hanem azért mert ez valahogy jobban egyben van"
Ezt az állításodat vagy képtelen alátámasztani.
"ezért írtam azt hogy összeszedettebb és ez tény"
Nem, nem tény. Egyetlen objektív szempontod nincs, ami alapján ezt kijelenthetnéd.
"azzal meg semmi gond hogy neked az elsõ jobban tetszik"
Azzal semmi gond nincs, hogy neked a második rész jobban tetszik, de ne állítsd már be a véleményed tényként ha velem beszélsz(meg úgy általában is parasztság), mert darabokra szedlek.
"egyébként meg nem tudom mi a bajod "
Remélem most már kezded pedzegetni...
"mikor egy mondatot nem tudtál rendesen értelmezni"
Késõbb történt nem ebbõl indult a vita. Nem egy mondatot, hanem egy szót. Nem rendesen értelmezni, hanem félreolvastam, és a lényegen nem változtat.
"a tftd olyan mint egy ufo 2.0 verzió számmal persze kicsit képletesen fogalmazva"
1.01.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a tftd olyan mint egy ufo 2.0 verzió számmal persze kicsit képletesen fogalmazva
már maga a zene az elején sokkal parásabb és csábítóbb volt, nekem a grafika is jobban bejött, sokkal részletesebb volt és a színek is élénkebbek voltak nem értem hogy itt miért fikázzák annyira, az elsõhöz képest mindenképpen javulás
a terror küldetések egy plussz a játékhoz így legalább szárazföldön is lehet harcolni, kicsit másabb taktika + változatosabb, de tény hogy a játékmenet + fejlesztések szinte ugyan azok csak más a nevük + textúrájuk, akkor miért is jobba a tftd
valahogy jóval hangulatosabb az egész ezt így tényleg nehéz elmagyarázni és nem azért kapott jobb értékeléseket mert az elsõ rész kultjáték lett hanem azért mert ez valahogy jobban egyben van ha az összhatást nézem pedig sok különbség tényleg nincs
ezért írtam azt hogy összeszedettebb és ez tény, azzal meg semmi gond hogy neked az elsõ jobban tetszik
Leszarom ám, hogy kinek mi tetszik jobban, de ha valaki meghazudtol engem, akkor legyen már annyi gerince, hogy érvel, vagy beismeri a tévedését! Vagy hát nekem mindegy, elkönyvelhetem szarembernek, csak ugye az esélyt azért megadom...
De oké, felõlem azt is alátámaszthatod érvekkel. Melyik az a változás a két részt közt, amelyik alapján összeszedettebnek mondod? A két szintes terrorok? A grafikai változtatások? A 100%-osan megegyezõ játékmenet, fegyverek, fejlesztések, bázis?
Viszont jobb is, hogy abbahagyod, mert nagyon rossz hallgatni ahogy erõlködsz, és közben nincs igazad.
Ráadásul a rakat Killstrike, az új equipmentek, fegyverek, pályák, singli hadjárat, spec ops coop is különbségnek számít. De ettõl függetlenül erõs pofa kellett lehúzni érte a 12K-t megjelenéskor, hisz ezeket jobb esetben is DLC-ben kellett volna fél árért kínálni.
(nem is beszélve a sok DLC-nek csúfolt két-három pályás vackokról, ami az új CODokhoz jelent meg és kisebb játékok áráért...)
A másik ehhez hasonló húzás a Doom1-2 lenne. +3 ellenfél +2 fegyver + 18 pálya és teljes új játéknak van feltüntetve.
egyébként amirõl én beszélt nem ízlés és pofon hanem TÉNY, persze ettõl még tetszhetett sok embernek az ufo1