4353
XCOM: ENEMY UNKNOWN

• Micsu
    mondjál már egy rebootot ami csak a grafikában változott semmi másban, na ügye
  • PiszkosFred
    Probaltak az elmult kozel 15 evben. Nem sikerult. Persze voltak aranylag jo probalkozasok, de valahogy az osszkep mindig santitott. Legyen csak egy jo kis remake eloszor, aztan a folytatasban lehet fejlesztgetni, igy mind a ket oldal jol jar. Ha meg midnig Sid a Firaxis motorja, ahogy volt par eve, akkor lehet akar belerakni par fejlesztest, amit annyira akarsz. De ha nincs mar ott az Oreg, akkor inkabb ne.
  • Molnibalage
    És mi értelme lenne? Akkor előveszem a régit és kész. Ehhez nem kell új. Annyi új érdekes dologgal lehetne balanszírozni és fejleszteni az alapkoncepciót anélkül, hogy eltolnád.
  • Micsu
    a 2012es felhozatalban én annak is örülnék ha 1 az 1ben lecopyznák
  • Molnibalage
    Akkor meg legyen moddolható. Egy 1:1 gép, de szebb grafikával számomra nem ér egy petákot sem.
  • Encore
    Pedig az extraterrestrials modokkal hozza az első rész hangulatát.
  • Carmang
    Az év híre ez a bejelentés! :) Várom nagyon. És én is azon a véleményen vagyok, hogy legyen belőle sima remake. Ha valamit változtatnak a játékban, az csak rosszabb lehet.

(amúgy szólok, hogy Steam-en meg van mind az 5, eredeti X-Com rész Windows kompatibilis verzióban ;)
  • TreDoR

Azért remélem kezdenek valamit a kutatásokkal, mert ha már képben voltál, baromi gyorsan el lehetett jutni Cydoniába.
  • Zero 7th
    Én meg nagyon remélem, hogy AZ LESZ. Annyiszor próbálták remakelni, és _minden_egyes_szájbavert_próbálkozás_ egy kalap szar lett. Csinálják meg szolgai módon mai technikai szinten, aztán ha sikerült ez, akkor majd a folytatásban ötleteljenek.
  • PiszkosFred
    :D

Es milyen igaz...
  • Micsu
    biztos hogy nem mert a mai gamer társadalomnak már túl bonyolult lenne
  • Molnibalage
    Azért nagyon remélem, hogy nem csak egy sima remake lesz.
  • TreDoR
    Ezzel én is így voltam, aztán mikor mégis kipróbáltam, kiderült, hogy csak a fő bázison állomásozhat csapat, úgyhogy uninstall lett belőle.

Remélem, hogy ez a hír nem kacsa.
  • pointer4
    Gihi, ha ügyes vagy a földre is eljutsz, és mentheted :D
  • karajjj
    hajaj, jöhetnek a szektoidok :D
  • Zero 7th
    Extraterretrialst én is kipróbáltam, de nem jutottam túl a "hogy a tökömbe kerültem ide, és mi ez az idióta bolygó?" fázison. Ha nem a Földet kell védeni, akkor engem felejtsenek el.

UFO1-et most karácsonykor szedtem elő újra és játszottam végig... :P
  • pointer4
    +fav, jee jee jeee :D
  • zorrobomber
    +fav
    Én ezt figyelgettem már egy ideje.
    Xenonauts

Az új Jagged Alliance meg szar lesz. Nem lesz benne fog of war...
  • Teppik Amon
    +fav
  • Szabi84
    imádtam ezt az intrót, igaz a játékhoz még túl hülye voltam de ezt ezerszer megnéztem
  • Papa01 #12
    Szerintem nem volt könnyebb, mert pl Extraterestrials-ban nem lehetett eladni a megszerzett cuccokat sem. :)
  • PiszkosFred
    Jo, csak itt most a kreativ garda ugyanaz lesz, akik csinaltak a klasszikus, jatektortenelemben kiemelt helyen kezelt elso reszt 94-ben :) Mig a tobbi "ufo" ami kijott, mas studiok keze munkaja volt, tobb kevesebb sikerrel. Sid apank meg nem csinalt rosszat. Ritkan jelentkezik, de akkor nagyot durran.
  • Molnibalage
    Meglátjuk...

A Extraterestrialst anno prbóáltam. Baromi könnyű volt, de a végjáték meg teljesíthetetlen...
  • Serpa
  • PiszkosFred
    Edes jo istenem, 15 eve varom ezt a hirt. Ket jatekot imadok amiota vilag a vilag, az xcom 1-2 es a Pirates!. Amikor Sid apank megcsinalta a remaket a Piratesbol, tudtam, hogy jonni fog a verbeli, igazi XCOM is, nem lehet hogy nem jon. Es ha hozzaveszem, hogy a Jagged Alliance is eledezik, akkor ugy erzem a "mi generacionknak" jo eve lesz.
  • Micsu
    +fav
  • Papa01 #6
    Várjuk szeretettel!:)

Elvileg, EZ is jön tavasszal! :)
  • Shiwo
    remélem márciusban végre tényleg kijön az ufo: extraterrestrials 2, és lesz mibe újra öldösni a "marslakókat" egészen szeptemberig, mikor aztán

meg tán az első résznek nem csak a címét, hanem az intróját is átveszik, némileg felújítva :)

• LeonSilver
    Ha nem baszkurálják el, akkor ebből eladnak néhány vagonnal! Jó lenne ha jó lenne.
  • kissssss
    ööööö na várjunk csak kell egy kis idő mire én ezt elhiszem :-D azért beteszem a kedvenceim közé ezt a topikot is.

• Frosty01
    cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
  • grebber
    XCOM: ENEMY UNKNOWN!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! AZ ÉVSZÁZAD HÍRE KÖVETKEZIK! MINDENKI KÖSSE BE MAGÁT ÉS TEGYE FEL A LIBERÓT!
    Jesszus, először 2002-ben írtunk róla, hogy a stratégiai játékok egyik nagyhatalma, a Firaxis Games megszerezte az XCOM licenszet. Cáfolták, megerősítették, elvetették aztán pontosan kilenc évig mély hallgatás övezte a játékot. Ugyanis a GameInformer magazin februári számában bemutatják a

TAKTIKAI,

KÖRÖKRE OSZTOTT,

az eredeti játékhoz teljes mértékben hű folytatást

XCOM: ENEMY UNKNOWN

A szitu ugyanaz, mint a korábbi játékoknál. Adott az XCOM, mint globális UFO hentelő osztag, melynek minden tőle telhetetőt meg kell tennie, hogy idegen mentes övezet maradjon a Föld nevű bolygónk. Ellenkező esetben nem lesz pénzünk zsoldosokra, lézergatlingokra, na meg profi idegen-kínvallatókra.

Steve Martin, a Firaxis Games elnöke szerint nagy rajongói az XCOM játékoknak. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a mind controlozásban még avatatlan és hardkór idegen vadászok igényeit egyaránt kielégítsék. Teljesen új sztorival, az eredeti játékhoz hű, ám a kor követelményeinek megfelelő játékmenettel kívánják feltámasztani minden idők egyik, ha nem legjobb körökre osztott stratégiai játékát.

Szétlőhető, taktikai hentnek kedvező környezet, valós idejű stratégiai nézet (ÁÁÁ), körökre osztott harc, egy kis biznisz menedzsment és még sok más finom nyalánkság lesz a játékban.

Megjelenés idén ősszel, PC, X360 és PS3 platformokra!!!!!!!!!!!

Forrás: Hardwired