4353
-
#1072 én úgy vagyok vele, hogy ez + az UFO2:ET együttesen tökéletesen ki fogja szolgálni a régi X-Com hangulat iránti igényemet, és nem aggódok azon, hogy melyikből mi maradt ki vagy mennyiben más.. -
#1071 Szerintem nyilvánvaló volt, hogy ha átdolgozzák nem éppen komplexebb lesz...
Ezért akartam CSAK grafikai tuningot. -
Micsu #1070 elhiheted hogy én se ezt szeretném de sajnos minden AAAs költségvetésű játéknak ez a "sorsa", welcome the the real world -
#1069 De nem úgy, hogy ledegradálják... -
Micsu #1068 Pont te voltál az aki más játékot akart nem csak 2012es grafikai szintre felhúzott xcomot. Most meg megy a rinya hogy az előzőben nem így volt stb stb, itt arra mentek rá hogy kevesebb embered van de jobban meg kell becsülni őket + egyedi képességekkel rendelkeznek ami eddig nem volt.
Aki olyan összetettségű játékot várt 2012ben mint az alapjáték volt az nem ebben a világban él, sry -
#1067 Nincs, akinek az kell, játsszon az eredetivel, ezt már megbeszéltük... -
#1066 És akkor abban már van tobb ember, tobb bázis, lovési módok, tobb gránát/ rakéta, az akciópontok szabad felhasználhatósága, stb? -
#1065 Aki HC-zni akar, az próbálja megcsinálni az Impossible IronMan-t :)
Azon már lehet izzadni, persze, biztos, hogy lesz olyan akinek sikerül. -
#1064 "Nem lehet csak grafikai tuninggal kiadni a játékot ezt te sem gondolhatod."
Spec lehetne, de úgy látszik még a Firaxis sem merte ezt meglépni.
Én mondjuk csak a civilization elso részével játszottam, de amúgy a tobbi rész is butítva lett ahhoz képest vagy csak az xcom fanokat tisztelik meg ezzel? -
#1063 Én tudok egy harmadikat. Moddolsz... -
ratgab #1062 Nem lehet csak grafikai tuninggal kiadni a játékot ezt te sem gondolhatod.
Kötelezően változtatni kellett a játékmeneten és főleg a nehézségen, mivel konzolokra is kiadják a cuccot, ráadásul a casual játékosokban van a pénz. Ez utóbbiak meg szórakozni szeretnek nem szívni.
El kell fogadnunk lassan, hogy a HC gamingnek leáldozóban van és lassan sajnos teljesen ki is fog halni. Ezután pedig 2 út van a HC gamerek előtt: Megszoksz, vagy megszöksz. -
#1061 Nem mindegy? Mire megjonnének az új katonák, már vége is a játéknak. -
#1060 Ezek szerint meg sem értetted, amit írtam. 4-6 emberes osztagokkal nem lehet szimulálni az ellenséges túlerőt. Tegnap toltam egy olyat, hogy 22 alient nyírtam ki. A 14 emberem 1/3-a nem élte túl... 4-6 embers csapatnál nem lehet 22 ellefelet beraktni, mert akkro meg jön a "we are so cool" érzés. Ekkora túlerő ellen nincs esélyed, soha sehol. Legalábbis a régi UFO-ban nem volt. -
#1059 Tök jó hogy leírsz egy olyan játékot amivel még nem is játszottál, ráadásul a hossza miatt...
Ez olyan mintha azt mondanám hogy szar film a Gyűrűk Ura mert rövid. -
KaleNich #1058 Jól van már, nem kell ezt az infot 100%-ra venni. Minek is nyitottam ki azt a nagy számat... -
#1057 Pontosan ez jutott eszembe nekem is.
(megnéztem Steam-en, az Apocalypse egyszeri, közepes fokozatú végigjátszásra 52 órát ír ki) -
KaleNich #1056 Áááh, hagyjuk az előző kérdésem, nem olvastam végig a xenos postot. A beta biztos elérhető lesz azoknak, akik pénzelték a projectet (PayPal), nekik már az Alpha-k is elérhetőek voltak, de hogy másoknak is elérhető lesz e azt nem tudom. -
KaleNich #1055 Bocs, de ezt a kérdésedet nem igazán értem... -
#1054 A beta 9-étől fogva kinek lesz elérhető a xenoból? -
KaleNich #1053 Akinek ez nem tetszik annak tudom ajánlani a Xenonauts-ot (ami még nincs kész, de jó úton halad afelé) meg az UFO Extraterrestrials Gold-ot. Mindkét játék sokkal hűebb a gyökereihez. -
CsulokBandi #1052 : D -
#1051 UFO - AfterADozenUFORemakesWeMadeAConsoleVersion -
#1050 Én úgy tippeltem volna, hogy minimum 100 óra lesz easy fokozaton, hát nem. -
#1049 A leghosszabb taktaik rész nálam 2 óra volt. -
#1048 Uhh az a 20 óra az nagyon kevés...Az eredeti régi, sokkal, de sokkal tovább tartott. Nem egy legalább 30-60 perces bázisvédelmem, vagy bázistámadásom volt. -
#1047 Én egész egyszerűen szánalmasnak tartom ezt. Ennyi emberrel nincs jó modellezés. Most elővettem a régi UFO-t / a linkelt remaket. A 14 fős osztagomat halomra mészárolja a 10-16 fős ellenség. A kis létszám miatt nem normális ratio sem semmi más nem jó. Az egész koncepciót szerintem tökönszúrták ezzel. Olyan, mintha egyik napról a másikra a 11 fős focicsapatot 4-5 főre redukálnád le. Röhej... -
KaleNich #1046 Ember helyett. Alapból 4 ember egy osztag, de pénzért ezt 5-re, majd pedig 6-ra lehet növelni. -
KaleNich #1045 És most látom csak a videó beszúrása opciót...
|
V -
#1044 Tankok / harci gépek hogyan vihetők a csatába? Embereken felül vagy ember helyett..? -
KaleNich #1043 http://www.youtube.com/watch?v=1VP4YmExQAE -
KaleNich #1042 A gránátok egyből robbannak, de limitált a számuk.
A heavyk minden küldetésre kapnak egy lövésnyi rakétát, aminek használata egy egész cselekvést elvesz(nem lehet futni és utána löni).
Ugyanez a helyzet a mesterlövész puskákkal.
Ezeket a hátrányokat különböző képességekkel ki lehet küszöbölni. Pl.: sniper Snap Shot képessége, -20% találatért cserébe futás után is lehet lőni vagy a heavy Hail of bullets képessége, mely egy lövés után megenged még egy cselekvést (lövés vagy futás).
-
KaleNich #1041 A készítők ígérnek olyan idegeneket, amiket még nem mutattak egy videóban sem.
Megeshet az, hogy egy katona 0 HP-nál haldokló statuszba kerül. ilyenkor egy medkittel lehet stabilizálni. A magas rangú support katonák újra is éleszthetnek (már ha ezt a képességet választották nekik), az újraélesztett katona mex HP-ja az eredet 33%-a lesz csak a harc idejére. Minden stabilizált/újraélesztett katona permanens mínuszt kap a Wil/Akarat stat-jára.
A Will stat határozza meg a pánik és agykontroll elleni ellenállást. Bravery/bátorság stat nincs.
Minden ranglépéskor nő a katona max HP-ja is. -
KaleNich #1040 Azért, mert nem pontosan ugyanazokat a dolgokat imitálja,mint a régi játék, elég sokat megtartott annak alapjaiból. És mégy mindig jobb, mint az a 2K-s FPS... Tényleg, azzal vajon mi lett? -
KaleNich #1039 Új infók, amik az eszembe jutottak.
Több ugyanolyan épület egymás mellé építése bónuszokkal jár. (előre kell majd tervezni)
A missziók különböző jutalmakkal járnak: extra tudósok vagy mérnökök, egy elit katona, pénz, pánikszint csökkenés.
Néha a különböző országok különböző dolgokat kérhetnek tőlünk pénzért. (fegyvereket, idegen techet, stb.)
Egyes küldetésekre maga a tanács kér meg.
Az alap fegyverekből, páncélból végtelen számú áll rendelkezésre, de ezek a leggyengébbek.
A rookie katonak alapból rohampuskával és egy gránáttal kezdenek. Mikor squaddie-ká válnak akkor dől el, hogy milyen specializációt kapnak. (Sniper, heavy, assault, support + a kaszthoz tartozó fegyvereket is megkapják)
A páncéloknak nincs védelmi értékük, csak extra HP-t adnak.
Minden katonának van egy bönusz inventory slotja. Ide különböző bónuszt adó dolgokat rakhatunk. (csak egy db-t, pl:gránát, páncél bönusz, medkit, stb.) -
#1038 Voltaképp ezt minek hívják XCOM-nak? -
KaleNich #1037 Reméljük a legjobbakat. Bár szerintem a mai világban 20 óra pont elég, legalábbis nekem az, mielőtt még ráunnék és be se fejezném. :) -
#1036 -
CsulokBandi #1035 remelem legnehezebben ez felmegy joval tobbre -
KaleNich #1034 Sajnos egy videóban ezt hallottam, bocs. Azért több mint 5 óra... {:) -
#1033 "Várható játékideje a kampánynak 15-20 óra, nehézségi szinttől függően."
Hogymi?