XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne legy igazsagtalan! A DIO-k mind jok voltak. Az uj is az, de ezzel az online single izevel nem vagyok hajlando... Meg a Steam/Origin/UBIize-t is kerulom, nemhogy ezt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TreDoR
Diablo 3 úristen, azzal a graffal XDDDD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Molnibalage
Igen, pl. az, hogy szarok a Diablora és hasonló agyhalott user igénylõ játékokra. Mai napig szégyellem, hogy játszottam a D1-2-vel. Mentségemre szolgál fiatalságom. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ketsegtelenul van kulonbseg, ez egy jo jateknak tunik. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tono34
8-9 körüli ár szerintem reálisabb lenne, 14,5k HUF volt a Diablo3. Azért szerintem némi különbség van a 2 játék között.

8-9 körül meg is venném. Így viszont majd megvárom amikor "olcsóbb" lesz majd pár év múlva. Klasszikusokat (ha az lesz) mindig beszerzem eredetiben elõbb-utóbb 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Molnibalage
A számítógépes játékok 5-10 éve is 10 ropibe kerültek. Azóta volt némi infláció. Steamen véve megy ugyebár ott van még a forint mélyrepülése is. Ennyire jön ki az ár. Ez van.

Ahhoz képest, hogy 2000 karácsonyakor 3500 meg 5500 ft árultak 1 éve meg új CD albmuot. Számold ki, hogy mai áron milyen pofátlan volt. Akkor diákként feketén 250 forintos órabérem volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tono34
Nagyon várom ezt a játékot, de 49,99 eurós árat kicsit soknak érzem ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Agamemnon
Hát akkor pont neked találták ki az IronMan nehézséget, vagy opciót, mert ott nincs mentés, csak egy automatikus, szóval ott nem lesz reload opció 😄

Én személy szerint nem szeretek veszteséggel visszatérni a bázisra, úgyhogy én lehet kicsit tovább fogok szöszmötölni...

Csacsi
A reload az amatõröknek való 😊

Már az eredeti elsõ rész is legnehezebb fokozaton is ütött rendesen. Ott is ritka volt az olyan küldetés, ahonnan mindenki élve jött haza...és itt sem lesz másként hála az égnek.

Bár kár volt megnézni a videókat, így még hosszabbnak tûnik a várakozás 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Agamemnon
Iszonyat könnyû az elején embert veszteni. Elég egy kritikus találat, és már meg is halt bármelyik katonád... lesz itt reload rendesen 😄

Carmang
Tisztára olyan az UFO vadászat, mint az elsõben 😄
Gondolom a gépen levõ zavaróberendezések, és a manõverezõ képessége alapján dönti el, hogy az UFO eltalál-e minket.

Agamemnon
Itt egymás után meg lehet nézni 3 küldetést is, a harmadikban még egy kis légi vadászatot is láthattok (hát nem fogtok örülni...):

Agamemnon
Köszi a linket 😊

TreDoR
A Firaxisnál használták az eszuket és át lehet majd ugrani az ablakokon <#taps>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Agamemnon
Egy hosszabb cikk a Playdome-ról itt.

Agamemnon
Nem, bár egy rövid ideig foglalkoztam vele. Az bosszant, hogy sok-sok olyan játék van, aminél annyi marketinges fogást kihagynak, ami igazából pénzbe sem kerülne nekik: háttérképek, bannerek, képernyõkímélõk, rajongói oldalhoz anyagok, csengõhangok, komplett windows témák, stb...

Ezeket mind kiadhatnák, elvégre az anyagaik megvannak hozzá, és sok energiát/pénzt nem kellene belefektetniük, de cserébe lehet, hogy hozna egy pár olyan játékost, akik amúgy nem vennék meg, illetve elégedettebbek lehetnének a vásárlók.

Csak nem szakmába vág a marketing?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Meglett a Reward 2 steam elõrendelésbõl.

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon
Ez egy nagyon jó cikk volt, minden spoiler nélkül képes volt fellelkesíteni az olvasót, és elhitetni, hogy ez egy olyan játék lesz, amire érdemes még egy kicsit várni.

zorrobomber
embargó, ugyan..
"XCOM is marvellous and now that I’m not playing it, all I want to do is talk about it, write about it, and jump up and down hollering about it."
Hands-On: Forty Hours With XCOM

Agamemnon
Bár feltételezhetõen embargó van, de azért több órányi videó érhetõ el hivatalosan is már a PC-s kezelõfelületrõl is 😊

Semmi gond, talán csak az bosszant fel, hogy mekkora marketing fogást hagytak ki 😄

Értem, amit mondasz! Nekem ez nem hiányzik, mert tudom, hogy ilyenkor bizony keményen embargó van és nem beszélhetnek róla. Ettõl függetlenül újszülöttnek minden új alapon ezt tényleg beszúrhatták volna a cikk végére, csak hogy akinek ez az infó új az is tudja, hogy bizony nekik ilyenkor keményen kötve van a kezük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Agamemnon
ratgab, azt is irtam, hogy megertem, ha nem volt lehetoseguk, vagy nem irhatnak rola, de ha igy van, akkor mondjuk en ezt is beleirnam a cikkbe. Tehat kozolnem veluk hogy meg nem lehet belemenni a reszletekbe, majd nezzetek vissza ket het mulva, vagy, hogy a tovabbi reszletek az ujsagban lesznek, vagz akarmi, erted?

Ha jol emlekszem, meg csak korabbi cikkukre sem utalnak\linkelnek...

zorrobomber
hmhm <#finom>

30 dollár körüli áron tudok szerezni egyébként.... Mégse 50 euró, így! Mondjuk jelenleg nekem még ez a 30 dolcsi is sok.

Szerintem azért nem írnak róla többet, mert az újságba szánják a részletes leírást-ezzel is növelve az eladott példányszámot.
Az ára elég húzós. Bár láttunk már olyat, hogy fél év múlva meg 2-3 ezer forintért dobálták az ember után a hasonló árú játékokat. Bár ez a minõségtõl is függ-jobban járunk, ha drága marad. :-) Én abban bízom, hogy használtan olcsón be tudom majd szerezni. A doboz mégis csak jobban mutat a polcon.

Nekem az még messze van nagyon! Már most késõ lenne, ha jönne, annyira várom. XD

Molnibalage
? 1 hónap...

Nem gondolod, hogy õk se írhatnak bármirõl. Biztos még embargó van és vissza kell tartaniuk információt. Még messze a megjelenés.

Agamemnon
Hát, ennyirõl kár volt cikket írni... ott van náluk a pc-s változat, és ez a max, amit le tudnak írni? Még csak arról sem írtak, hogy ha eddig nem volt idejük, vagy nem volt lehetõségük írni, akkor mikor fognak, stb...

48% a 2.

Shiwo
Shiwo
biztos volt már, bár nem emlékeztem rá, minden esetre inkább legyen kétszer belinkelve, mint egyszer sem..

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=31175

mikor a bannert kalapáltam, akkor futottam bele

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Papa01
Számomra is sok.. De elõbb utóbb lesz olcsóbb is. 😊 Megvárom. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fenrir
A Reward 1 már összejött Steam elõrendelésbõl, 5% a 2.

Agamemnon
Az elsõ videón két MP játszma látható és korábban bemutatott terror küldi impossible fokozaton...

Agamemnon
A hat fõ nekem még pont az optimális kategóriába tartozik, így legalább tényleg kötõdni fog hozzájuk az ember...

Agamemnon
Bakkim, senki nem linkelte a Pax-os videókat...

Szóval ezekbe futottam bele a Twitch-en, nem tudom, hogy mind különbözõ-e...

http://hu.twitch.tv/2k/b/330605570

http://hu.twitch.tv/2k/b/330851810

http://hu.twitch.tv/2k/b/330728983

http://hu.twitch.tv/2k/b/330926180

Egy pár órányi anyag 😄

Fenrir
Elõrendeltem Steam-en, úgysem terveztem idén más játékot venni, ennyi belefért.

Carmang
Hát mondjuk a 6 létszámú csapat. A katonák perk rendszerû fejlesztése.
De mindenesetre kipróbálom a játékot az biztos. Ha bejön, akkor meg is veszem 😊

Agamemnon
Jah, kiadták a hivatalos gépigényt:

Minimum Requirements:
Software: Steam Client
Processor: 2 GHz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 256 MB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater
Sound Card: DirectX Compatible

Recommended Requirements:
Processor: 2 GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
Memory: 4 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 512+ MB
Video Card: NVIDIA GeForce 9000 series / ATI Radeon HD 3000 series or greater
Sound Card: DirectX Compatible

Agamemnon
Azért beszerezhetõ annál olcsóbban is, de valóban a Torchlight II ára sokkal vonzóbb lenne 😊

Kandurex
50 ajró<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Agamemnon
Jó, a giftek bénák, de gondolom nem akartak semmi olyat adni, ami jelentõsen megkönnyítené a játékot, de amúgy én nem hallottam/olvastam olyat a játékról ami engem kiábrándított volna. Téged mi ábrándít ki?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Carmang
Ez az 50 ajró egy csöppikét drága... A reward-ok nevetségesek.
Minél több infót dobnak nekünk, annál kevésbé bízom a játékban.

Néztétek már a Link.
Eléggé gáz, hogy akkor adnak valami pluszt az elõrendelõknek ha elegen elõrendelnek. Bár a mostani a euró árfolyam mellett nem hiszem, hogy a steam-en rendelem meg. Meg szerintem az a DLC nem is éri meg, elõrendelje az ember.

Agamemnon
Reméljük, hogy most már tényleg nem futnak semmi olyan hibába, ami hátráltatná a megjelenést.

Tono34