XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
8-9 körül meg is venném. Így viszont majd megvárom amikor "olcsóbb" lesz majd pár év múlva. Klasszikusokat (ha az lesz) mindig beszerzem eredetiben elõbb-utóbb 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz képest, hogy 2000 karácsonyakor 3500 meg 5500 ft árultak 1 éve meg új CD albmuot. Számold ki, hogy mai áron milyen pofátlan volt. Akkor diákként feketén 250 forintos órabérem volt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én személy szerint nem szeretek veszteséggel visszatérni a bázisra, úgyhogy én lehet kicsit tovább fogok szöszmötölni...
Már az eredeti elsõ rész is legnehezebb fokozaton is ütött rendesen. Ott is ritka volt az olyan küldetés, ahonnan mindenki élve jött haza...és itt sem lesz másként hála az égnek.
Bár kár volt megnézni a videókat, így még hosszabbnak tûnik a várakozás 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gondolom a gépen levõ zavaróberendezések, és a manõverezõ képessége alapján dönti el, hogy az UFO eltalál-e minket.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Next PC upgrade: 2022
Ezeket mind kiadhatnák, elvégre az anyagaik megvannak hozzá, és sok energiát/pénzt nem kellene belefektetniük, de cserébe lehet, hogy hozna egy pár olyan játékost, akik amúgy nem vennék meg, illetve elégedettebbek lehetnének a vásárlók.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"XCOM is marvellous and now that I’m not playing it, all I want to do is talk about it, write about it, and jump up and down hollering about it."
Hands-On: Forty Hours With XCOM
Semmi gond, talán csak az bosszant fel, hogy mekkora marketing fogást hagytak ki 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha jol emlekszem, meg csak korabbi cikkukre sem utalnak\linkelnek...
Az ára elég húzós. Bár láttunk már olyat, hogy fél év múlva meg 2-3 ezer forintért dobálták az ember után a hasonló árú játékokat. Bár ez a minõségtõl is függ-jobban járunk, ha drága marad. :-) Én abban bízom, hogy használtan olcsón be tudom majd szerezni. A doboz mégis csak jobban mutat a polcon.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=31175
mikor a bannert kalapáltam, akkor futottam bele
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szóval ezekbe futottam bele a Twitch-en, nem tudom, hogy mind különbözõ-e...
http://hu.twitch.tv/2k/b/330605570
http://hu.twitch.tv/2k/b/330851810
http://hu.twitch.tv/2k/b/330728983
http://hu.twitch.tv/2k/b/330926180
Egy pár órányi anyag 😄
A halál csupán a kezdet...
De mindenesetre kipróbálom a játékot az biztos. Ha bejön, akkor meg is veszem 😊
Minimum Requirements:
Software: Steam Client
Processor: 2 GHz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 256 MB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater
Sound Card: DirectX Compatible
Recommended Requirements:
Processor: 2 GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
Memory: 4 GB RAM
Hard Drive: 20 GB free
Video Memory: 512+ MB
Video Card: NVIDIA GeForce 9000 series / ATI Radeon HD 3000 series or greater
Sound Card: DirectX Compatible
Next PC upgrade: 2022
Minél több infót dobnak nekünk, annál kevésbé bízom a játékban.
Eléggé gáz, hogy akkor adnak valami pluszt az elõrendelõknek ha elegen elõrendelnek. Bár a mostani a euró árfolyam mellett nem hiszem, hogy a steam-en rendelem meg. Meg szerintem az a DLC nem is éri meg, elõrendelje az ember.