XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Valóban kevesebb hp-nk az alieneknek több, de szerencsére nem csak ezt változtatja a nehézség. Okosan taktikusan harcolnak, nem tömörülnek egy helyre, próbáltak oldalba támadni.
Falon nekem nem lõnek át, viszont a falat szarrá lövik. Az egyik ilyen szemüveges meg leköpött valami trutyival amitõl minden körben csökkent a hp.
Viszont Full coverbe nehezen találnak õk is.
Jó lesz ez.. butaság volt easy-n kiadni a demot mert ott kb csak álltak mint a fasz, legnehezebben viszont, háát ügyeskedni kell.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
DefaultGameCore.ini
Minden állítható 😄
Félreértés ne essék a teli pajzsos fedezék ikon egyáltalán nem azt jelenti, hogy ott nem lehet eltalálni a katonát/idegent, hanem csak annyit, hogy ott jobb a védelme, kevesebb sebzést kap be.
How to change Difficulty Settings here...
Hi guys,
I'm new here but I've been lurking these forums for a few weeks now. I've discovered how to change the difficulty and want to share with everyone!
Just go to the XCOM demo steam install folder (\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\XCom-Enemy-Unknown-Demo\Engine\Config).
And then open "BaseGame.ini" with notepad, edit the line "GameDifficulty=+0.0" change this to "GameDifficulty=+3.0"
I believe 3.0 is classic mode. I actually failed the mission by getting my squad all killed!
Note: You must edit the ini file in the steam install folder and not the one in my documents folder, otherwise it will not work.
Hoping someone finds a way to skip the first tutorial mission!
Can't wait for the full game to come out oOMMGGGG!!! Have fun guys!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az, meg, hogy az autók felrobbannak 1-2 lövés után igaz, csak azt nem mondta ki senki, hogy lehet-e az autókra célozni, vagy csak véletlen találatok gyújtják lángra a kocsikat...
Igazán sajnáltam, hogy a kutatás-termelést nem lehetett kipróbálni.
Remélem a végleges verzió jobb lesz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ötletes és jó, sajnos tényleg túl egyszerû, de reménykedem, hogy amit az alapkatonáknál veszít a részletességbõl azt visszakapjuk majd a fejlõdési rendszerben. A grafika és a hangulat nagyon jól el van találva. AI remélhetõleg jobb lesz a teljesben.
Õszintén szólva nekem nem hiányzik az odafutok, legugolok, lövök janem 1 APvel kevesebbem van akkor nemlövök rendszer, így valamivel gördülékenyebb a dolog.
Ami hiányzik az az inventory és kicsit több lövési lehetõség (legalább a teljes körös célzott lövésé) valamint hogy nincs alapból "lövök és utána mozgok".
Azt viszont érdemes belátni, hogy a régi rendszer "kijövök a fedezékbõl, lövök, visszafutok a fedezékbe" taktikái még sokkal irreálisabbak voltak az itt vázoltnál.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Amúgy a két thin man overwatch-ben vár, és megpróbál közeledés közben megölni, de õk nem jönnek támadni. Azért a többi videón látszott, hogy ez nem csak így lesz, és rendesen özönlenek a nyakadba az idegenek.
Az meg, hogy nem TU van, hanem két lehetõség csak, ténylegesen egyszerûsítés, de hát ez van. Fel kell úgy fogni, hogy alapból be van kapcsolva, hogy tartalékoljon egy lövésre TU-t.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ajánlott gépigény:
CPU: 2 GHz Dual Core (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
RAM: 4 GB RAM
VGA: 512+ MB, NVIDIA GeForce 9000 series / ATI Radeon HD 3000 series or greater
HDD: 20 GB free
Illetve ami sztem tuti nem lesz benne hogy vaktába lõsz,1-2ben csomószor ez mentett meg hogy az ufo már rám lõtt mert látott én meg nem láttam de ha közelebb megyek akkor kapom a tartalék TU-bõl a pofán lövést,szóval maradt a vaktában lövöldözés ami néha elég hatásos volt.
Ha meg a nehézségi fok állítása abban merül ki, hogy az alien mindig talál és 1 lövésbõl öl akkor az elég szánalmas lesz.
Én olyat vártam hogy jönnek bekerítenek, hipnotizálják az emberem, rendesen parázok mikor hol támadnak stb..
De legyen igazatok ez csak demo AI nélkül..
De fura hogy ennyit mertek megmutatni a játékból két scriptes pályát..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lényeg hogy az AI nekem is érdekes volt.Van 1 olyan érzésem hogy Falling Skyes szintû logikátlan viselkedést fogunk látni az ufok részérõl.
Mikor kiírja, hogy alienek köre, akkor se fog soha történni semmi, ha 100 kört benyomunk. Szerintem egyszerûen hiányzik az AI a demoból (ezért is kötött az egész), lehet így oldották meg, hogy ne legyen több 5 gigánál (ha már a végleges 20 gigás), és pár scripttel helyettesítették.
Játssz a demoval nézd meg és ha a régiekkel te is játszottál akkor látni fogod mik azok a dolgok amik eléggé érdekesen vannak megváltoztatva.
Én a kezdetet ugy képzelném hogy mondjuk 1 ufo vs 4 ember és csorókám õ is sérült mert meghibásodott valami..
Én most ugy érzem az emberek a szuperhirok az idegenek meg amolyan agyagedények 😊 ez nem jó..
Molnibalage: én is utálom az igen/nem dolgot. Ahogy KingPunisher írta a butított dolgokat,illetve én a fapados harcot.Nekem nagyon nem jön be az hogy ennyire nem tudom befolyásolni mit csináljon az emberem. TU rendszer jobban tetszett,mikor centiztem hány kockát tudok még haladni/akkor a végén még gugolni is tudjak merre fele forduljon az ember stbstbstb(a gránát idõzítésrõl pl nem is beszélve). Szóval elég KingPunisher szavaival élve elég buta ez a játék is,illik a mai korba,kár hogy régi motorosok vagyunk akkor nem zavarnának ezek a dolgok ennyire....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
pl van egy szuperfaj (teszem azt az Ethereal), amely leigázta és rabigába hajtotta az alantasabb idegen fajokat (pl Sectoid-okat), akiknek a fejlettségi szintje akár az embernél alig lehetett fejlettebb, és csak azért lõdöznek plazmafegyverekkel, mert a gazdáik azt nyomtak a kezükbe.. persze ezen rabszolgákat nyugodt szívvel küldik a vágóhídra a mestereik, had fárasszák az ellenálló embereket, s mikor már legyengültek, könnyedén rabigába hajthatóak (gondolják õk, oszt majd a fagyi visszanyal)... akkor lenne igazi a sztori, ha ráadásul több ilyen komolyabb faj lenne, és lenne olyan küldetés, amikor a szemben álló idegen fajok közé keveredünk, két tûz közé, alaposan megszenvedve a túlélésért.. esetleg akár idõvel fel is lehetne szabadítani a szolga fajokat, akik csatlakoznak és az oldalunkon harcolnak
ráadásul a multiplayer is tökéletesen meg lenne így magyarázva, hogy miként lehetséges, hogy idegenek és emberek egymás hátát védve küzdenek
egyik elõzetes videóból spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont itt az van, hogy beáll a 2 fél a fedezék mögé és addig lövik egymást amég valaki meg nem hal.Semmi Tredor féle említett lõ és vissza az ufoba/másik szobába dolog.