4353
XCOM: ENEMY UNKNOWN

• vaakuum
    Arról valakinek van tapasztalata, hogy overwatch módban hogyan lőnek a katonák???
    Mert oktatóban nekem eddig 5/5 találat(kill).
  • Tono34
    *ré - rá
  • Tono34
    Előbb-utóbb csak lesz vmi kis javítás... remélem mire megkapom az én példányom addigra lesz ré javítás.
  • torma1
    Igen ezekre már sokan panaszkodtak. :( Csoda hogy az ember rá szorul a visszatöltésre.
  • Pluskast
    Nem is kevés. Tegnap a falat kapartam, hogy a goliath robotom 86%-os találati aránynál képtelen volt kb 5 körön keresztül kilőni az ailent és csak úgy tudtam kiszedni, hogy közvetlen mellé mentem, mert az már 100%-os esélyt adott. Vicc....
  • Tikal #1427
    Ezzel könnyebben számolnak a konzolosok :)
  • vaakuum
    Ha már kitalálták a harci GUI-t,akkor simán beadhatna a lövésre egy FPS kezelési formátumot, ahol egérrel kell célozni, és imbolyog a célkereszt...a katona képességeitől függő mértékben. Aztán majd a player vagy kilövi így is, vagy sem... nekem tetszett volna egy olyan megoldás.
  • torma1
    Hát ja. Van mit javítani rajta. :)
  • Pluskast
    Életszerű? Az egész játék nem életszerű. Engem inkább sokkal jobban idegesít, hogy a játékban többször lő mellé az emberem 80% fölötti találati aránynál mint 55% vagy 63% esetében. Baromi idegesítő és ez valóban nem életszerű.
  • torma1
    XCOM

Ez tényleg jó oldal. Érdemes tanulmányozni.
  • torma1
    Legalább egy k írtak volna utána. Akkor azt tudjuk hogy x1000. :)
    Na mindegy csak kukacoskodunk. Azért annyira nem rossz. Remélem tényleg moddolható valahogy. Mert akkor lesz csak a tuti. :D
  • KingPunisher
    Télleg.. az volt ilyen..
  • KingPunisher
    Gondolom azért a többi ország sem malmozik közben. A háttérben biztos komoly harcok folynak ^^
    A mienk amolyan titkos szövetség ;) ami csak néhol avatkozik be..
    Kár ezen kattogni Kinába vagy hol 18! civilt kellett kimenteni, most vannak 1 milliárdan az a 18 pont kinek hiányzott volna ? :P
    Ha egy idegen civilizáció jönne a földre az egy kb 3 másodperces csata alatt dőlne el.. azt meg nem élveznénk ennyire.
  • Tikal #1419
    Az Simoleon a Sims-ből :DDD
  • KingPunisher
    Kétlem, hogy az dollár jel lenne.. :)
    Ettől függetlenül tény, hogy nem egy szimulátor. Aki ebből készül fel egy Alien invázióra komoly csalódások érik..
  • Avenger
    A pénz még elfogadható, most minden után írhatnának nullákat, nem lenne sok értelme. :) Az bosszantó inkább az, hogy mi védjük a földet, nélkülünk vége mindennek, és akkor egy bázist kapunk egy csapatszállítóval. :)

A pánikoló országoknak üzenném, hogy 4-6 emberrel védem a földet egy egész idegen civilizáció ellen, ami jóval fejlettebb. :D
  • gvarga12
    szerintem akkor ez kell neked

New Guy

• torma1
    Meg furcsa hogy egy világnak csak 200-300 dollár körül éri meg hogy nyírjuk az ufókat. :) Csinálhatták volna úgy mint a régiben ahol milliók, 10/100 milliók forogtak. Nem életszerű egyáltalán.
  • torma1
    Hát igen sok a kérdés ami nem derült még ki hogy mi-mi alapján van. Random vagy nem az. Azért az kár hogy ennyire leegyszerűsítettek a katonák tulajdonságait. Kár érte.
  • Tono34
    Szintén, várom a CD-Galaxis értesítést, hogy mikor küldik a játékot:)
  • Agamemnon
    Azért sejtettem, hogy beszabadul ide a fórumra a tömeg... kellett volna egy FAQ-t készítenünk, mielőtt megjelent a játék és még ráértünk :)
  • KingPunisher
    Ezzel a kiből mi lesz dologgal van elméletem. Bár értelem szerűen nem igen tudtam kipróbálni sokszor.
    szerintem attól függ hogy az adott misszióban ahol használod, ott miként szerepelt.
    Pl ujonc katonának adtam medkitet és gyógyitott, mást nem is igen csinált, nos nekem abból mindig support lett 3/3.
    Gondolom ha messziről ölt akkor sniper, ha közelről assault ha meg gránátozik vagy középtáv akkor heavy.
    De ez csak elmélet, de majd figyelgetem.
  • torma1
    Én is melózók. :) :D
  • Tikal #1409
    Nem adok. Szerintem random.
  • Avenger
    Én dolgozok most(azért van sok időm fórumozni). :D De estefelé megnézem majd, van még vagy 3 képzetlen katonám. Jó lenne két sniper/egy heavy arányban kiképezni őket.
  • Avenger
    Sok életet menthet meg, ha mellé lő az assault, és ott néz farkasszemet egy thinman-el. Két csapat idegen között azért célszerű előrébb vinni, hogy overwatch-ban is tudjon alkotni. Bár így belegondolva, sosem néztem még, hogy a közvetlenül nem látott idegenekre kap e overwatch-ot vagy nem, de szerintem nem.
  • torma1
    Na de próbálja ki valaki a mentéses dolgot amit írtam hátha jó. Bár a Tutoriál alatt is ha visszatöltöttem az 1 választható küldetés után a 2. emberem support lett utánna assault.
  • lexlutor
    hello!

ezt valaki elmagyarazna, h mit jelent, h az achivesmentek nem lesznek elerhetok, ha xcom hero-t csinalunka jomunkas emberunkbol?
  • BladeW
    Hmm.. nem gondoltam, hogy ennyire hatékony tud lenni a pálya másik végéből is. Így átértékelődik a történet :)
  • Avenger
    Én vinnék két snipert, ha lenne. :) Van valami jóság abban, hogy olyan idegeneket is 70+%-al lő ki, amiket nem is lát. Távcső, meg jó skillezés kérdése. Általában a snipert a kezdő hely közelében felviszem egy dombra, és tud lőni mindenre elég jó százalékkel, amit a többi emberem meglát. Igaz nem tud mozogni és lőni egy körben(csak pisztollyal), de nem is igen kell mozognia nyílt terepen.
  • torma1
    Lehet tudni milyen DLC lesznek hozzá?
  • torma1
    Akkor ezek szerint tök random.
  • BladeW
    Újoncnak mindig adsz távcsövet a fegyverére? (Lehet ez befolyásoló melyik újonc merre indul el.)
  • Tikal #1399
    tele vagyok sniperrel, nincs csak egy assaultom :)
  • wednes
    De van egyébként a barakknál valami képzés vagy micsoda, ami még nem aktív nálam. Rámegyünk akkor elugrik a bal alsó sarokba egy terembe, ott lehet költekezni. Milyen képzés az?

vaakuum: lehet meghagyja az eredményt. Úgy tudom oktató mód megcsinálásával kis előnnyel indulsz. Ha azt kihagyod azzal indít, hogy válassz bázist, bárhova leteheted, nemcsak EU és USA.
  • BladeW
    Nekem meg egyszerűen nem hajlandó új assaultot/supportot adni. Mindig viszek újoncot, de vagy heavy lesz belőle vagy sniper. Pedig van már 3 lézerpuskám, de lassan nem lesz kinek odaadni. Szvsz pont az assault a leghatékonyabb class, símán el lennék pl sniper nélkül. (Azért a feeling miatt mindig viszek.)
  • Avenger
    Gondolom befolyásolnák olyan tulajdonságok, amiket nem írtak bele a játékba(célzás, erő, ügyesség) és ezért inkább random.
  • vaakuum
    Azt honnan fogom tudni, hogy végigértem az oktatóval, tehát nincs több "tanulnivaló"?
    Akkor teljesen nulláról kezd újra mindent, vagy meghagyja az oktató módban elért eredményeket/embereket/épületeket?
  • Avenger
    Nem próbáltam még, de jó ötlet. :)
  • torma1
    Amúgy nem értem miért nem te határozhatod meg kiből mi legyen a későbbiekben nem az oktató módban. :)