XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Hmm, úgy látszik innét nem lehet csak így linkelni...

http://i24.photobucket.com/albums/c13/MrPicture2/xcom/trainingschool.jpg

Officer Training, megy is a fórumon a vita, hogy most sok, vagy kevés a 6 fõs csapatra az ugrade...

http://forums.2kgames.com/showthread.php?131106-Training-school-perks-shown

Agamemnon

Agamemnon
Nem rossz cikk, a leírás alapján nem várom a tutorial mission-t...

Egy demó lenne már nagyon jó, kérdés, hogy lesz-e.

Agamemnon
Agamemnon
A mentésrõl csak annyira emlékszem, hogy lesz egy fajta nehézség, ahol nincs mentés, csak egy darab automata. A normál és társai nehézségi módban passz, hogy milyen mentési lehetõségeink lesznek. Ha tippelni lehetne, azt mondanám, hogy minden körben menthetünk (de elképzelhetõnek tartom azt is, hogy nincs mentés akció közben, bár erre kevés a valószínûség).

Nem biztos, hogy a megjelenés elõtt látunk még légiharcot, vagy új idegen egységet, szerintem most már bõven elég infót szolgáltattak nekünk (az Õ szemszögükbõl legalábbis...).

Szerintem a látottak alapján lehet azért bõven taktikázni. Lassú tempóban, fedezékrõl fedezékre, overwatch módban egész máshogy néz ki a dolog. Nekem a lényeg, hogy körökre osztott. A mentõakciók meg legalább egy kis színt visznek az egészbe. Néha fel kell adni a nyugis stílust a nemesebb cél érdekében. :-)
Az emlékek amúgy néha csalókák ilyen téren. Emlékszem, hogy nemrég a Command&Conquert vittem végig, csak hogy megnézhessem a videókat, mert a régi rippelt játékban azok nem voltak benne. Simán végigvittem eggyel nehezebb fokozaton, mint hajdanán. Azért azóta eltelt tizenegynéhány év, csak rutinosabb lett az ember. Meg hát fiatalon egész más stílusban játszottam még. :-)
Azt valaki a szövegbõl ki tudta hámozni, hogy a harc közbeni mentés-visszatöltés terén mi a helyzet?
Végszóként csak annyi: már megint nem volt légiharc. ;-)

mentés

az biztos hogy a mai trendeknek megfelelõen a normal nehézségi szint nem lesz egy nagy wasistdas

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Agamemnon
Mintha az hangzott volna el, hogy normal-on tolják, és nehezebb szinten még többet sebeznek az idegenek, de lehet, hogy én értettem félre.

Molnibalage
Vagy csak very easy szinten tolták.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Agamemnon
Már nagyon-nagyon régen játszottam az eredeti UFO-val, és jóval fiatalabb is voltam, de visszaemlékezve úgy tûnik, hogy jóval többet "taktikáztam" szöszmötöltem, hogy kit és hová küldök, mint a lenti videóban. Persze tudom, hogy a srácok nem akarták húzni az idõt, meg azt szerették volna bemutatni, hogy milyen könnyû elveszteni egy csapattagot, de mégis kicsit az az érzésem, hogy az új játékot nem annyira erre hegyezték ki, hanem sokkal inkább a "run and shoot".

Persze, ha Ti nem így érzitek, akkor jó, mert sokkal inkább van kedvem szöszmötölni vele, mint így belecsapni a közepébe, és pont ez miatt látom, hogy a mentõakciók nem lesznek a kedvenceim 😄

részvétem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Molnibalage
Már megvettem májusban, csak azóta nem volt rá idõm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Risen 2-t nehogy megvedd, mert 5 forintot nem ér.
Millió bug van benne, amik miatt nem egy küldetést nem lehet befejezni.
Ha pl. nem olyan sorrendben csinálod a küldetéseket, ahogy a fejlesztõk kitalálták, akkor is bukhatod akár a fõszálat is!

Molnibalage
OFF

Néztem anno a topikot. A felsorolt játékokon túl az NWN2 két kiegje és az NWN egyik legjobb modjának (Tortured Hearts) 2. része is vár a sorára. A BG II 4 in 1 boxset is megvan vagy 2 éve, arra sem volt idõm...

Nyudíjas koromig elég, ami van. <#zavart1>

ON

Fenrir
Játszottam vele és nem tetszett, a Civilization sorozat jobban bejött.

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon
Ha esetleg ismered a Majesty világát, akkor javaslom a Warlock: Marster of the Arcane címû kis játékot, azzal is el lehet szórakozni egy pár órát. Persze, ha amúgy sincs idõd mindre, akkor felejtõs...

Amúgy, ha valaki megtalálja valahol letölthetõ verzióban ezt a videót, akkor linkelje legyen kedves, én is lehúznám.

Fenrir
Én nemrég a Fallout New Vegas UE-t vettem meg amikor leárazás volt Steam-en, nem is bántam meg.

Molnibalage
Engem elárasztottak a játékok. Évekig csak régit vettem. Tavaly novbener óta a listán ezek vannak, amiket megvettem vagy meg fogok venni:

Skyrim
Civ V G&K
Baldur's Gate EE
RTW 2
Risen 2
Sim City V
UFO EU

Összesen nem játszottam az elmúlt 6 évben ennyi játékkal komolyan. Durva...

Fenrir
Nagyon dícséretes <#eljen>

Most jelenleg ezt, meg jövõre az új Sim City-t tervezem megvenni, esetleg BF3-hoz az Armored Kill dlc-t.

Molnibalage
Videó. Warez engem nem érdekel.

Agamemnon
A videó vagy a játék? 😄

Molnibalage
Nincs feltöltve valaholva?

Tono34
Nehéz lesz kivárni a megjelenést.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Agamemnon
Két teljes küldetés végigjátszása, hát, ennél többet kívánni sem lehetett volna (najó igen, de a realitás talaján maradva, ez is maximálisan kielégítõ).

Agamemnon
<#worship><#worship>

Agamemnon
Hát, már csak bõ másfél hónap és itt is van. Amit sajnálok, hogy semmilyen alfa,béta tesztrõl nem nagyon szivárgott ki hír, így az is lehet, hogy nem volt szélesebb körû teszt. Az, meg ha csak a fejlesztõk és kis családjuk játszott vele eddig, nem mindig elõnyös a játékosoknak...

Tono34
Már ideje lesz kiadni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Agamemnon
Október eleje, ha jól emlékszem...

Papa01
Egyébként tudja valaki, mikorra várható?

Agamemnon
Ekkora pont jó 😊

Shiwo
vagy ha már lesz házigizda, akkor õ könnyen lecseréli bármilyenre (akár nagyobbra is, most csak azért a mérete, mert tapasztalataim szerint nem szeretik a modik, ha az ember nagyobbat akar betettetni)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Papa01
Szép az új banner! 😊

Agamemnon
Megkértem a modikat, aztán ha valaki mégis szebbet-jobbat akar, akkor majd újra megszavazzuk 😊

Amúgy meg köszi a munkát Shiwo!

Molnibalage
Mehet.

cataflam02
faja lett!

One more story

Agamemnon
Nekem bejön, várjunk néhány véleményt, és ha a többség elégedett, mehet is bannernek, linkként, úgy hogy a hivatalos oldalra vigyen.

Shiwo
egy gyors, egyszerûbb bannerkép:

Agamemnon
Bocs a dupláért, amúgy nem is értem, hogy sok fejlesztõ hogy hagyhat ki ekkora marketinges pontot, hogy nem adnak ki banner készítõ kit-et/bannereket amiket szabadon fel lehetne használni...

Agamemnon
Nekem 8, hogy kép, vagy flash, azért a flash-t linkeltem még anno a hivatalos oldalról, mert éppen az volt kéznél 😄

Shiwo
amúgy csak mutatóba... Heroes 6 topikba flash-bannert készítettem, Ufo:ET topikba képet..utóbbinál a GYIK flash-es

Ezek szerint multi is lesz. Jó ötlet.

Nem hiszem, hogy akármilyen nyilvános béta, tekintve a kiadás közeli dátumát.

Látszik, hogy folyamatosan próbálják fenntartani érdeklõdését. Mindig több és több infó kerül napvilágra, de csak épp egy kevés, hogy lázban tartsák a jónépet :-) Pl. a képen, ahol a földgömböt látjuk, van pár olyan dolog, amirõl csak sejtésünk lehet (vörös örvények-gondolom idegen aktivitás, az országok színei, stb.)
Közben néztem az elõrendelést-a sima, letölthetõ verzió is 45 dollár. Azt hiszem, várok vele, amíg leakciózzák... Meg egy magyarítás sem jönne rosszul. Remélem, könnyen megoldható lesz.

Ha kibickedhetek: Legyen kep! Nem kell mindent agyonflashelni. (Sot, leginkabb semmit se kene, de ez az en maniam.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Shiwo
amúgy kép legyen vagy flash? utóbbi sztem sokkal látványosabb tud lenni, de természetesen nagyobb a mérete (lassabban tölti be) és nem mindenki látja (valamint sok telefonról böngészve sem tölt be)

Hajrá 😊

Shiwo
hobbi-szinten photoshoppolok és flashelek, majd összedobok valamit a héten

Agamemnon
Továbbra sincs bannerünk, nem jár ide valami grafikus véletlenül? 😄

Agamemnon
Remélem lesz valamilyen béta, hogy jobb bepillantást kapjunk mi is a játékba, illetve, hogy a fejlesztõk is kapjanak visszajelzést, és ne játszhatatlan, félkész formában adják ki, mint mostanában egy pár játékot...