XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://i24.photobucket.com/albums/c13/MrPicture2/xcom/trainingschool.jpg
Officer Training, megy is a fórumon a vita, hogy most sok, vagy kevés a 6 fõs csapatra az ugrade...
http://forums.2kgames.com/showthread.php?131106-Training-school-perks-shown
Egy demó lenne már nagyon jó, kérdés, hogy lesz-e.
Nem biztos, hogy a megjelenés elõtt látunk még légiharcot, vagy új idegen egységet, szerintem most már bõven elég infót szolgáltattak nekünk (az Õ szemszögükbõl legalábbis...).
Az emlékek amúgy néha csalókák ilyen téren. Emlékszem, hogy nemrég a Command&Conquert vittem végig, csak hogy megnézhessem a videókat, mert a régi rippelt játékban azok nem voltak benne. Simán végigvittem eggyel nehezebb fokozaton, mint hajdanán. Azért azóta eltelt tizenegynéhány év, csak rutinosabb lett az ember. Meg hát fiatalon egész más stílusban játszottam még. :-)
Azt valaki a szövegbõl ki tudta hámozni, hogy a harc közbeni mentés-visszatöltés terén mi a helyzet?
Végszóként csak annyi: már megint nem volt légiharc. ;-)
mentés
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze, ha Ti nem így érzitek, akkor jó, mert sokkal inkább van kedvem szöszmötölni vele, mint így belecsapni a közepébe, és pont ez miatt látom, hogy a mentõakciók nem lesznek a kedvenceim 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Millió bug van benne, amik miatt nem egy küldetést nem lehet befejezni.
Ha pl. nem olyan sorrendben csinálod a küldetéseket, ahogy a fejlesztõk kitalálták, akkor is bukhatod akár a fõszálat is!
Néztem anno a topikot. A felsorolt játékokon túl az NWN2 két kiegje és az NWN egyik legjobb modjának (Tortured Hearts) 2. része is vár a sorára. A BG II 4 in 1 boxset is megvan vagy 2 éve, arra sem volt idõm...
Nyudíjas koromig elég, ami van. <#zavart1>#zavart1>
ON
A halál csupán a kezdet...
Amúgy, ha valaki megtalálja valahol letölthetõ verzióban ezt a videót, akkor linkelje legyen kedves, én is lehúznám.
Skyrim
Civ V G&K
Baldur's Gate EE
RTW 2
Risen 2
Sim City V
UFO EU
Összesen nem játszottam az elmúlt 6 évben ennyi játékkal komolyan. Durva...
Most jelenleg ezt, meg jövõre az új Sim City-t tervezem megvenni, esetleg BF3-hoz az Armored Kill dlc-t.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy meg köszi a munkát Shiwo!
Nem hiszem, hogy akármilyen nyilvános béta, tekintve a kiadás közeli dátumát.
Látszik, hogy folyamatosan próbálják fenntartani érdeklõdését. Mindig több és több infó kerül napvilágra, de csak épp egy kevés, hogy lázban tartsák a jónépet :-) Pl. a képen, ahol a földgömböt látjuk, van pár olyan dolog, amirõl csak sejtésünk lehet (vörös örvények-gondolom idegen aktivitás, az országok színei, stb.)
Közben néztem az elõrendelést-a sima, letölthetõ verzió is 45 dollár. Azt hiszem, várok vele, amíg leakciózzák... Meg egy magyarítás sem jönne rosszul. Remélem, könnyen megoldható lesz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub