XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lehet én vagyok vaksi, de sehol nem látom a legyártott cuccokat.. Pl elvileg van 3 db ívhúzóm és ennyi gyógypisztolyom, de ha katonák felszerelését akarom változtatni, a szekrényükben nincsenek ott ezek a cuccok...
Mit rontok el? 😊
Köszi a válaszokat!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
szatelliteknél azt számold bele, h mire visszahozza egy minden költségét (mármint úgy, h nullára jössz ki), az közel három(!) hónap.
területeket elveszíteni meg ne félj, teljes Europát nyugodtan elveszítheted anélkül, h bármi jelentõs károd származna belõle, sõt, a kezdõterületedet is (ezért szeretek én spec Ázsiában kezdeni), a bónuszod megmarad.
"The trees move. Do you not see it?"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A halál csupán a kezdet...
2) a fejlesztés és kutatás lassú és fájdalmas
3) erm... meg lehet oldani, de nehéz menet lesz, érdemesebb light plasma stukkerekkel nekiesni
4) lásd #2, a játék nem nagyon törõdik a te fejlõdési sebességeddel, küldi rád a durcibbnál durcibb dögöket
elsõ körbe lehet h normal kicsit kemény lesz btw.
2. Ha robbanószerrel ölöd meg az idegeneket (rakétavetõ, gránát, rájuk robbantasz egy autót) akkor sokkal kevesebb nyersanyagot tudsz kinyerni belõlük, de ezt el is mondják a legelsõ pályán ha ott használsz gránátot.
3. Neki lehet menni alap fegyverekkel is, de én azért kifejleszteném helyedben a lézereket és azzal próbálnám.
4. Van olyan ufo amit nem tudsz lelõni alapfegyverzetû elfogóval, ezeket is fejleszteni kell. A leírásban benne van, hogy melyik fegyver milyen erõs és, hogy milyen távolságról lehet tüzelni velük. Sajnos 2 elfogót egyszerre nem lehet ráküldeni az ufóra, de a végén a fejlesztett elfogó az utolsó fegyverrel már 1 lövésbõl szed le mindent.
Elkezdtem a játékot normálon.
1, Hol tudok mérnököt, meg kutatót venni?
2, direkt szerzek be ilyen kevés cuccot?(alien material, weapon fragment), emiatt nem nagyon tudok gyártani, vagy fejleszteni.
3, találtunk egy ailien baset, azt alap fegyverrel érdemes megtámadni?
4, Az miért van, hogy én még alap interceptorral, alap fegyverrel nyomulok, de már jött egy úrhajó, ami szétszedte mindkét interceptoromat. Egyszerre leeht mindkettõt ráküldeni?
Köszi elõre is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szóval én nem nagyon remélek jövõbeni dlc-ket... de ne legyen igazam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
For the Empire!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Itt találtam segítséget:
http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/834174-warspace-technical-support-v150/
"Simán" elindul, de akkor nem minden feature mûködik (sectoidoknak 3 életük van a katonáknak sok) viszont ha a readmeben megadott módon akarom elindítani akkor exe hibát ad.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Just replace in DefaultGame.ini eChar_Muton with any other name (Sectoid for example)
Works Just fine for me.
Previously did this:
delete (or rename) file SN2473546944_SF_LOC_INT from the game folder XCOM Enemy Unknown\XComGame\CookedPCConsole.
It helped partially.
delete (or rename) file SN2473546944_SF_LOC_INT from the game folder XCOM Enemy Unknown\XComGame\CookedPCConsole. The bug will disappear.
Azt el tudom képzelni, hogy a normál fokozaton még nem engedi a játék, hogy annyira a fejemre nõjenek az alienek. Vagy tényleg csak az az idõtõl függ és véletlen egybeesések voltak eddig.
Annyiból jó egy kontinenst lefedni, hogy akkor ott nincs elrablás. Tehát egyre jobban ki lehet szorítani a pánik növekedést. Persze az elején tényleg nem ezzel kell foglalkozni, mert erre nincs kapacitás sem lehetõség, és sokkal több területet bebukhat vele az ember.
#3657: mûholdak hasznosak... de! logikusan fedd le a területeket, és nézd meg elõtte, h akarod-e az ottani bónuszt. miért? mert telepakolni egy kontinenst mûholdakkal baszomsokba kerül (mert ugye kell hozzá épület is, áram is, gép h ne lõjék le...), és idõ, amíg visszahozza az árát, így elsõsorban érdemes a bónuszaikra építeni. Európa lefedése pl ha már a végjáték felé jársz felesleges (meg amúgy is, õket lehet nyugodtan veszni hagyni), tekintve h 3 hónap mire visszakapod a ráköltött pénzt, és a bónuszuk szart se ér kb.
Az osztagnál szerintem az osztag mérete és a tapasztalati pontok szedése a legfontosabb. Szert kell tenni minél elõbb tapasztalt katonákra.
Én úgy játszottam most normálon (ironman modban), hogy a legnagyobb figyelmet a mûholdak beüzemelése (mûhold gyártás, kapcsolat, hozzá erõmû) kapta, utána a tapasztalat szerzés a katonáknak, aztán a megfelelõ légvédelem.
Gázos szituációkan, nem féltem a gránát és rakéta használattól. A küldetés sikere és az osztag épsége a legfontosabb. Cuccot meg úgyis tudnak késõbb szerezni, a kezdeti kutatásokhoz elegendõ így is.
Sok múlik azon milyen nehézségi fokozaton játszol. Normálon meg lehet tartani az összes országot elég könnyen. Ki kell egyensúlyozni, hogy mennyi mûholdat lõsz fel, illetve mennyi legyen tartalékba. Tartalékba MINDIG legyen (és hozzá kapcsolat), hogy be tudjad vetni. Tehát nem úgy mûködik a dolog, hogy lövöldözöd csak fel a mûholdakat. Egy részére tekints lázcsillapítóként, amit tartalékolsz, ha felszökik nagyon a láz, kis hõemelkedésre nem adunk.
Hó vége felé érdemes értékelés elõtt mûholdazni. Ugye értékeléskor jön be érte a pénz + bónusz, illetve a max pánikoló országok ekkor lépnek ki. Tehát pontosan tudsz reagálni a gázosabb helyzetekre elõtte. Ki kell egyensúlyozni a dolgot a elõre felbocsátás és a tartalékolás között. Ugye minél nagyobb a lefedettség annál kevesebb helyen jönnek az elrablásos (pániknövelõ) tevékenységek.
Szerencse kérdése is persze, éppen hova dobja a támadásokat, terror küldetést vagy tanács küldetést, amik siker esetén pánikcsökkentõ hatásúak.
Nem érdemes túlságosan elhúzni az idegen bázis elleni támadást(a prioritásos kutatások), csak épp annyira, hogy sikeresen rajtaüthess egy tapasztaltabb és valamivel jobban felszerelt osztaggal. Siker esetén világszintû pánikcsökkenés. Onnantól meg már egyre több a forrás (ahogy telik az idõ), még nagyobb lefedettség stb.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A régi X-Com hangulatát hozta vissza nekem ez a játék, sokkal jobban tetszik, mint az elõtte lévõ félresikerült alkotások (Aftermath, Aftershock, Afterlight).
Azt hiszem, az elejétõl kezdve rossz irányban indultam, mivel kevés a mûholdam, Mexikó már ki is lépett és nem tudom, milyen dolgok élveznek elsõbbséget. Olvasgattam a fórumot, de nem lettem okosabb. Pár tanáccsal ki tudnátok segíteni, hogy mivel foglalkozzam az elejétõl kezdve?
a warspace extension modot,h kell felrakni? (1.72 a legfrissebb)
nincs 1 normális leírás 1 forumon se ami mûködne.
most kezdenék új játékot.
vki tud segíteni?