XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 2 végigjátszásomban is meg tudtam tartani minden országot, ha az idegen bázisig kihúzod veszteség nélkül akkor utána már sokkal könnyebb lesz.
Ez a Slingsot dlc meg kicsit lol. A harmadik pályán, amikor az UFO csatahajón kell mindenféle részeket megsemmisíteni akkor a küldetés végén megkapja az ember a Fusion Lance és a Guided Missile fejlesztésének a lehetõségét, ami normál esetben csak a játék vége felé kapná meg, amikor már lehetõsége van lelõni csatahajót.
Fusion Lance-es vadászaim lesznek, pedig még az idegen bázis sincsen kész 😊
A halál csupán a kezdet...
Meg lehet úgy csinálni hogy minden ország megmaradjon?
Mire lesz elég mûhely a mérnökök miatt, meg mûholdkapcsolat, meg legyártok pár mûholdat addigra valahol tuti kitör a pánik és nincs elég idõm.
"The trees move. Do you not see it?"
A fejlesztésekhez csak minden idegenbõl 1 darab kell, azonban ha elfogod õket és nem megölöd akkor a fegyverük is a zsákmányod lesz. Érdemes pl a Muton-októl meg az Elite Muton-októl elvenni a plazmakarabélyokat és nehézplazmákat, így nem neked kell legyártani drága pénzért.
az alienek szétfutása nem gáz, komikus lenne a hiánya - gyakorlatilag agyaggalamb lövészetté változtatná a játékot <#gonosz1>#gonosz1>
#3591: eddig ha jól emlékszem egy patch jött ki, amiben javítottak pár lényegtelen apróságot... és kivették quicksave-et bázison <#falbav>#falbav>
szóval ne várj hatalmas csodákra, modok részben javították, de azt is csak patchelt játékhoz lehet használni ha nem akarsz hexa-ban varázsolni.
Ha ez másokat is zavar, akkor talán elõbb-utóbb orvosolják egy patch-ben...
a kamerakezelés a játék egyetlen igazán fájdalmas hibája, szimplán... retardált.
Valaki "nyugtasson meg", hogy a videókban látható kamera rángatást ki lehet kapcsolni a játékban és tisztán felsõ nézetbõl is lehet játszani? Vagyis anélkül, hogy akció közben ne rohangáljon a kamera össze-vissza. Ki lehet kapcsolni?
Ha 2 Satellite Uplinket és 2 Nexust négyzet alakban raksz le akkor a szomszédbónuszok miatt pont annyi mûholdat tudsz majd fellõni amivel az egész Föld lefedhetõ. Én úgy játszottam, hogy nem kifejezetten kontinensre koncentráltam hanem oda lõttem mûholdat ahol éppen magas volt a pánikszint, így volt idõ menedzselni. Ha végeztél az idegen bázissal akkor már sokkal könnyebb lesz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy érdemes ezt az oldalt átböngészni, sok hasznos információ és tipp van a játékrõl.
Nagyon nehéz a gamma, nagyon romlik a pánikhangulat sok helyen. Egyszerûen nincs elég pénz meg mérnök mûholdakat építeni.
mert azt szokták páncélnak gondolni, pedig csak kiegészítõ, bónusz életerõt ad, és a gránát helyére tudod betenni...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A heavyk jó tulajdonsága a suppression, és hogy mindig ott az a rakéta, ha igazán szarul állnának a dolgok.
a mod sajnos csak patchel megy, ami szvsz több dolgot ront el, mint javít, pl kiveszi quicksave lehetõségét bázison, ami... szimplán retardált lépés, na.
na szeretsz szöszmötölni és bytecode-ot olvasni, kis szenvedéssel át lehet ültetni a dolgokat patcheletlen játékra is - én kamerának egy részét összehoztam, de hosszú és fájdalmas mûvelet.
heavy-k fosok, mindig is azok voltak, mindig is azok lesznek. van hozzájuk táposabb rakéta... a játék legkeményebb hajójáról, amit mire lelõsz, már szinte vége a játéknak. mayhem (talán ez neve?) képzettség is növeli rakéták sebzését, ami édes, de ha megölöd az ellenfelet, akkor ugye bukod a cuccát - szóval inkább megsebesítés meg fedezékelpusztítás a cél, ami szép és jó elviekben, gyakorlatban meg egy teljes kör kell rakétához, shotis assaultok kurvára szarnak a fedezékre, és egy kör alatt bármit megölnek. szóval igen, hanyagold õket nyugodtan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XCOM Enemy Unknown Update 1-FLTDOX
de shh!
Mert ha nem, akkor nem tartom valami jó egységnek a késõbbiek során, bár az elején igencsak hasznos tudott lenni.
Olyan infó kellene, hogy én megrendeltem a dobozos verziót, elvileg holnap érkezik. Ezek a DLC-k gondolom steam-esek. Mûködnek majd a nem steames dobozos verzióval is ezek a DLC-k?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Feltehetõleg milyen hosszú a végigjátszási ideje?
Most ejtettem foglyul az Éteri faj elsõ példányát, innen mennyi lehet még hátra?
Nem túl fontos fajokat érdemes kábítani és élve elvinni? Gondolom csak a fõ küldetésekkel kapcsolatos fajokat lehet vallatni. (Éteri, szektoid parancsnok, mutonokat nem.)
Vannak bizonyos tárgyak amik nem kutathatók, nyugodtan el lehet adni? Semmire nem használhatóak fel? Gyártásra sem?
Eleriumot csak zsákmányolni lehet? Abból mindig nagy hiány van.
Remélem azért van még belõle hátra, nem túl hosszú lenne így, és a fejlesztés sem, elõször lézer fegyverek aztán plazma, amivel azóta is könnyen szedem az ellent. Elfogóból is csak a 2. generációnál tartok.