Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"If you need to report a problem or ask for assistance, start with the following:
List your system specifications
List your running software, anti-virus, overlays, game trackers, etc..
If it's something graphical, provide a screenshot or video demonstrating the issue.
If you have steps to reproduce the issue, list those in chronological order to reproduce the issue
In short, the more information you provide in the beginning, the quicker member can assist. "
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.21. 18:11:27
A másodikban meg ez már alapból jobb. Lehetne jobb? Lehetne. Szerintem nem olyant kell elvárni tőle amit nem tud, hanem azzal kellene valamit kezdeni amit tud. Persze könnyebb itt megjelenni, mint valami önjelölt megmondóember és szét lehet verni minden egyes kezdeményezést.
Igazából nem magam miatt, mert én el voltam az első résszel, SG-s közreműködés nélkül is. De nem lenne ellenemre ha itt is lehetne valamit kialakítani. Folytatás a spoilerben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát akit érdekel, az jelezze nekem privátban. És a további részleteket is megbeszélhetjük ott. Egyetlen kikötés lenne, hogy csak erdeti Steames példánnyal rendelkezők jelentkezzenek, a multi zökkenőmentessége miatt. Ha lesz érdeklődő akkor elindítjuk, ha nem, akkor sincs semmi gond legfeljebb, jönnek ide a troll bohócok és fórumszinten eldöntjük ki a nagyobb szimes. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 17:50:53
De az elso resz bukasa (nem penzugyi!) ellenere, a masodikban volt/van annyi lehetoseg, hogy ha csak ezzel foglalkoznak es toposra osszerakjak, boven megelnenek belole. De nem. Az hogy keves a bevetel, gondolni kell a jovore is, unalmas egy dolgot csinalni, igenytelenek vagy nem ertenek hozza, az ugy sem tudjuk meg;D
De felesleges leragadni egy progranal, egyik sem tokeletes, mind mas-mas okbol es mashogyan.
Pl. az iR brtutal jo progi, amit tud azt jol tudja, folyamatosan fejlodik, csak k*rv* "lassan" es "dragan"😄
Igy mindenkinek maganak kell eldontenie, ha a 10 epitokockabol 2 hianyzik, melyik program az, amelyikbol az a 2 hianyzik, amivel meg egyut tud elni. Lehet lazadni es egy jatek miatt (!) egymast piszkalni, de azok a hianyzo kockak, attol nem fognak odavarazsolodni😄
Elso resznel mar verre meno anyazas volt mindenhol, hogy a multi hasz alhatatlan komolyabb szervezsre, erre jottek a foltok amikben hanghullam kevereseket, aprobb autos tukrozodesi hibakat, feklampakat javitgattak ....meg ilyen vackokat. Mastersen honapokig probalkoztak vele, aztan feladtak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A hudot minden nézet módhoz külön be lehet állítani, csak meg kell nézni, hogy adott nézet módban, ha pl. full akarod állítani adott kijelzőt, hogy fullra van e állítva és utána mindig el kell menteni. Ha ez megtörténik akkor például cockpitben nem tűnik e la virtuális tükör, stb...
Időjárásnál nem csak az évszakot kell állítani, hanem a dátumot is, ugyanis nem csak egy téli nap van és akár Szent Estésre is beállíthatsz egy versenyt. Tudom, hogy ez terhet jelenthet, de néha bele kell törődni, hogy a játék nem játszik helyetted. Állítsd Formulához a kormányod és akkor a virtuális pilóta is annyit fordít, ugyanis itt van más autó is és nem 360 fok az alap.
Legalabb lenne szerver😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.21. 11:03:48
Inkabb az a felelmem, hogy ezt valszeg "csak" patch-elgetni fogjak es nem "befejezni". Es az a bosszanto, hogy osszessegeben lenne annyira jo a program (tudasra, mukodesre, tartalomra), hogy ha "kesz lenne", sokmindenben a tobbiek elott lehetne (nem csak PC-s szimek, hanem a ket konzolos cim is).
Persze nem vagyok jos es az SMS-hez sem latok be. Talan fel ev mulva patent lesz az egesz program😉
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:59:40
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:49:01
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 10:41:07
Nem zavarna, ha látnám, hogy ezen dolgoznak ezerrel és jó lesz heteken belül, de ezzel nem foglalkoznak, ilyen volt a Cars 1 óta ilyen most is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.21. 10:33:01
Hogy formulaban is atfogja a kormanyt mintha ifaval fordulna be a kertkapun az meg tenyleg vicc. Es evek ita ilyen.
Van uj menu, de eltekergeti a kormany...nem baj joaz.
Van idojaras de nyaron, 30 fokban esik a ho..nem baj joaz.
Van rendezheto hud de bugtenger ...nem baj joaz.....
Szoval jatszani lehet vele, de hogy egy igenytelen banda az hotziher 😊))
Gyak szinte az osszes nagy hibat, bugot siman athoztak az elozo reszbol.. Az meg azert nem semmi !'😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.21. 10:33:31

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.21. 10:23:12
Szerintem lazan igenytelenek, joaz ugy mukodik hozzallassal toljak....
Ez a Bell elobb sirja tele a forumokat mint hogy valamit elismerjen, hogy valoban ultragagyi megoldas....
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
De amúgy nálam folyamatosan kilépését a játék csak offline nem...
Multiban TT-ben sose magamtól hagyom abba a játékot😊
Egyébként így olvasva ezeket a hibákat ...Axtrosnak is köszönve a gyűjtést... fel sem merült bennem mint probléma csak bosszantó ...nem kicsit. Néha az az érzésem, hogy csak én bénázok az egérrel, vagy nem jól kattintok, de akkor mégsem 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.20. 13:39:22
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
(Példa: Toldi Bazsóval még tavaly októberben (!!!) jeleztünk egy kuplunghasználati problémát a R3E-nél, azóta se jött rá válasz/javítás....pedig egy adott build után lett szar, szóval....na mindegy.)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.10.20. 12:49:25
Amikor a CARS2 fejlesztese kozben masik autossal is foglakoznak (WoS, amit kesobb lepasszoltak) meg Red Bull-os cuccal, es meg a megjelenes elott hirkent jon mar az uj licenc, fejlesztes es munka, mar regen rossz:/
Ha csak ezt reszelgetnek bit-enkent, brutal jo progi lehetne belole.
Amugy meg SMS, nagy osszeget nem tennek a hatalmas peccselesre.....
Ezert irtam korabban, hogy a program mukodik, de kellett volna meg neki 6 honap, hogy az ilyen idegesito, gagyi, felkesznek tuno, bena dolgokat kigyomlaljak belole.
A masik gond, ha nagyreszt konzolra es gamepad-re keszitettek, akkor ezeknek a hibaknak a nagresze fel sem tunik vagy erdektelen, nem fognak vele foglalkozni:/
Mire gondolsz? Mik a program hibák?
Nem játékmenetbeli hibákra gondoltam, nem olyanokra, amelyek a verseny minőségére vannak hatással, hanem implementációs problémákra. Itt van néhány, amelyeket most emlékezetből szedtem össze:
Általánosan a menü:
- scrollozás után a scrollbar-ok visszaugranak a tetejére, ha az egérrel elengeded,
- nem érzékelik az UI komponensek, ha ez egér felettük van,
- gyakran egy-egy komponens csak dupla - vagy tripla - kattintással választható ki,
- könnyen "beragad" az egér egy-egy választható UI komponens felett, ami folyamatos kiválasztási eseményt generál,
és csak nagy nehezen lehet ebből kihozni, általában billentyűzettel
On-line browser:
- a szűrők többszörös szűrés után nem működnek, egyszerűen disabled-ek lesznek,
- a táblázat sorainak kiválasztása nehézkes, sokszor többszörös kattintást igényel,
- itt sem érzékeli az egeret a sorok felett
Verseny:
- ha olyan balesettel fejezed be a gyakorlást, vagy az időmérőt, ahol leszakad az autóról a kerék,
akkor a következő etapban (pl. versenyben) a program ugyan számol a kerekekkel, de vizuálisan
sem neked, sem másoknak nem jelennek meg a kerekek az autón, azaz minden kocsi a levegőben mozog
- gyakori összeomlás, amelyet a steam ugyan beregisztrál, de újraindításhoz magát a steam rendszert is újra kell indítani,
- performancia problémák minimális AI mellett is,
- autóbeállítások bizonyos paramétereit csak akkor menti el az utoljára megadott értékkel, ha azt új slotba mented ki,
felülírásnál visszaírja a régi értékeket (pl.: váltó végáttét érték)
- ha egy versenynek vége van, vagy kilépsz, akkor azonnal a főmenübe lép vissza, és nem a verseny menübe
- a korábbi HUD beállítások egyszerűen elvesznek, vagy default-ra állítódnak vissza, nem tartja meg a korábbi beállításokat mentés ellenére sem,
illetve van, hogy egy-egy HUD komponens nem jelenik meg, vagy épp ellenkezőleg, megjelenik, pedig ki volt kapcsolva
- visszajátszásnál több pályánál is, a pálya széli kamerák egyszerűen elvesztik a fókuszt, nem a versenyt mutatják
Ezeket természetesen a következő patch-ek mind javíthatják, de én úgy gondolom, hogy első körben legyen meg a hibajavítás, aztán jöhet a tartalombővítés. Jöjjenek a patch-ek! <#wink>#wink>
Amúgy meg szerintem megy együtt is, legalábbis nagy része biztosan. Nem hiszem, hogy a kettőnek túl sok köze lenne egymáshoz. Fórumon ötletelnek és közben SMS javít. <#nemtudom>#nemtudom> Korábban linkeltem, hogy három napja már Steamen tesztelik a következő patchet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.19. 15:53:43
Én kb. így képzelem el ha valami módosítást, javítást szeretnék a játékban. A megfelelő hangnemben és a megfelelő helyen. 😊)
How to make PC2 more like iRacing

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.19. 11:01:03