• endy papp
    Nos ha az első fél órámat nézem akkor egyből azt mondtam volna hogy igen.
    De azért ennyire hamar nem adtam fel ,így 3 óra próba után úgy hogy 3 különböző kocsival,ferka 488 gt3 dinamikus idő felszáradó ív 5 kör nagyrészt eső, formula rönyo 3.5 száraz 4 kör, lambo huracán köd rövidített pálya 3 kör, azt kell mondjam nem az.
    A grafikán kívül semmit nem állítottam,se setup se semmi ffb.
    G27 kormi,pedál
    Nyilván minden assist off,mindig ellenőriztem ,mert szereti néha vissza kapcsolni új belépésnél????
    Nem mondom hogy az AI tökéletes,főleg hogy a demoban nem is lehet beállítani,gondolom valami gyengére van állítva,legalább is nekem olyan gyenge közepesnek tűnt,de ez csak tipp,de használható,igaz fura dolgokat művel,ha olyan kedve van kiáll a boxba ha meg nem akkor megy tovább,(de simán lehet így van beállítva),nem hat rá az eső max lassul ahogy én is eddig rendbe is van,de a víztócsák nem hatnak rá,úgy rongyol át rajtuk hogy csak na,ott engem beránt keresztbe....
    De ahogy olvastam lesz javítva ez is már mint az AI.
    A pitben a melósok jól csinálják azt amit kell.
    A törés szerintem rendben van,ha IR-hez nézem semmi szégyenkezni valója nincs ,sőt...
    A gt3-as futam rolling startos,nos itt ha manulálra állítottam akkor már akár a célegyenes végén elől vagyok R:B: Ring
    Valahogy itt még lenne mit korrigálni,nem bünteti úgy a kiugrást,vagy inkább engedi hogy elhagyjam az alakzatot a rajt előtt,de ez legyen a legnagyobb gond,demoban meg simán elmegy...
    Vissza térve az időjárásra a gt3-al van csak dinamikus, de 5 körre nagyon el van találva.
    Az 'orrtolást, nyominger fék" inkább csak esőben tapasztaltam,de simán kezelhető.
    Én inkább túlcsúszásnak elfékezésnek éltem meg ,de odafigyeléssel,hozható a kanyar,
    Ha a valóságot nézem esőben minden segítség nélkül hamar blokkol a kerék és túlcsúszol az adott ponton amin szerettél volna megállni, és máris "orrtolós" a kocsi.
    Legalább is a valóságba én ilyeneket szoktam tapasztalni,esőben hóban.
    Az biztos esőben az AI-nak valami segítség benn van....
    Így próba kép egy futamon én is kipróbáltam
    Ahogy rátettem pici segítséget magamnak ,sehol nem voltak, én is rongyoltam mindenhol a segítségek megakadályoztak hogy keresztbe berántson a vízátfolyás ,nem volt blokkoló kerék,olyan féktávot vettem amit csak akartam,low segítségekkel.
    Ezen a versenyen az 5 körből már a harmadikon kerülgettem a lekörözötteket,igaz ezek kiálltak a pitbe ,gondolom esőre rakattak fel slicket....úgy mentek mint a csiga.
    A lambo huracán meglepően jól terelgethető,de ott inkább a hátulját tolta mint az elejét de érhető is.
    Nekem egyből kedvenc lett ez a kocsi,el van találva.
    Összességében a demo jól van összerakva.
    Ki lehet próbálni esőben szárazon ,mit bír a PC,full grafon.
    Különböző kocsik, igaz pálya csak 1 van ,de nagy gond a többivel sem lehet.
    Most is azt mondom el van találva ez a játék úgy ahogy van nyilván a demot nézve tesztelve.
    Biztos velem van a gond......de szerintem ha a komplett játék is ilyen mint a demo,akkor nagy gond nincs.
    A teljesről meg ti tudtok nyilatkozni ami elég vegyes, ember legyen aki el tudja dönteni belőle.