Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.19. 09:23:41
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Egyébként kalibráció alatt az első fülön található kalibrációt érted vagy ahol a jobbra-balra, gázt-féket lehet beállítani? Mert ha utóbbi, akkor tényleg gáz, de ha a direkt kalibráció alatt fagy le azt ki is lehet hagyni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.19. 09:17:16
A gombkiosztást így engedte belőni, de amint a kalibrációra kattintottam, kidobott asztalra. Ugyan ez van, ha mondjuk versenyzésre kattintok. Tehát addig nincsen gond, míg használni nem kezdem a kormányt... Ez van. Lesz egy kis pénzmag, el kell cserélnem, valami támogatott kormányra. Kerül, amibe kerül. Csak olcsó legyen. xD
http://www.freetvmaci.info/
Kipróbáltam competition-be a Lamborghini Veneno-t, hát amit azzal összebénáztam...pedig azért egy pár (tíz) ezer km már nekem is van a kezemben 😄 <#idiota>#idiota>
Jelszó: SG
GT4 @ Oulton Park Island
Qualification: 30 perc
Race: 30 perc
Elindítottam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azonnal kifagy a játék mikor belépsz vagy még a menüben lehet matatni előtte? Ha, igen akkor a kormány beállításnál van olyan, hogy "Legacy". Arra próbáltad már ráhangolni?
(részletek a videó alatt)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.17. 09:06:05
Ezt több mint két hete már tudja mindenki, mert naponta kétszer hasonló formában leírod. Szerintem mindenki megértette.
Olyan vagy mint az autós, aki eltévedt egy körforgalomban. Rója ugyanazokat a köröket mert nem tudja, melyik kijáraton kell kimenni.
Te se férsz ki a témából. Gondolom attól félsz ha már nem írod le, akkor a feledés homályába vész. De elárulom neked, hogy ennél többet itt nem érsz el. Legfeljebb azt, hogy mindenkinek az agyára megy ez folytonos ismételgetés. ja, nem bocs azt már eléted.
De azért köszi hogy ezt végre tisztáztad... sokadszor is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.17. 08:51:59
Én egyszerűen csak Offline szeretnék versenyezni
Alapvetően a PC mindig is a multiplayer-re volt kihegyezve, még anno tervfázisban is ez volt az elsődleges dedikált cél, hogy az online versenyek legyenek előtérbe helyezve. Éppen ezért volt például az első részben a karrier mód olyan, amilyen, és ez miatt volt az AI-vel sok probléma a kezdetekben. A PC2-ben annyival lett jobb a helyzet, hogy már a tervezésnél is számoltak az AI részletesebb kidolgozásával, ami több területen sikerült is - például az agresszivitás területén, amely finoman szabályozható lett - azonban mivel az időjárási hatások szinte teljesen megváltoztak, így az AI-t ehhez (is) hozzá kell igazítani, ami azt jelenti, hogy az AI motornak ezzel is kalkulálnia kell. Ez a része van most fejlesztés alatt, a legközelebbi, vagy az az utáni patch-ekben javítva lesz.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.10.17. 08:48:10
Kamu vicces? Mi vicces rajta? Az csak egy pálya ami hasonlít Suzukára, de nem az, hanem Sakitto. És lehet hogy nem tűnt fel de ezen is épp olyan jókat lehet versenyezni, mint Suzukán. Más játékban ott van a bika szobor ebben nincs. És? Mivel ez nem más játék így teljesen irreveláns ez a kijelentés. Itt mások volta a feltételek, nem érte meg. A pálya lézerszkennelt ez a lényeg. Mellesleg észre se vetted, amíg nem irtam. <#idiota>#idiota>
Azzal hogy birkózol meg, hogy a kezdetek óta nincs az F1-ben a hivatalos HUD? Egy kizárólagosan licenszelt játékban??? Pont ezért nincs egyébként, mert a HUD-ot programozó cégnek külön kellett volna fizetni érte és gondolom túl mohók voltak, ami már nem érte volna meg.
Ezt szintén alá kellene támasztanod, hogy miből gondolod, hogy nem ilyen. Mire alapozol? Más szimre? Körbe lennél röhögve. Egy szim nem másik szimet, hanem a valóságot szimulálja, legalábbis próbálja(ez utóbbit én teszem hozzá). És ha így van, akkor az az életben milyen tapasztalatok alapján mondod/gondolod, hogy nem ilyennek kell lennie? A világ nem csak SG fórum, hogy egy noname fórumozó beír valamit és többiek bekajálják. Van ahol az számít, hogy ki írja nem az hogy mit. Mellesleg én is ebbe a táborba tartozom. Ja és nyugodtan lehet fanboynak mondani, bár ha visszaolvasol, akkor egyszer se fogod azt olvasni, hogy szerintem a játék 100%-os. Na mindegy. Szóval igen, nekem se elég ha valaki állít valamit. Támaszd alá valós érvekkel. Mutass fel valamit, hogy te ki vagy! Az arrogancia még nem azt jelenti, hogy igazad van, csak azt hogy arrogáns. Azt írtad nincs vita ez ilyen. És milyen igazad van, ez ilyen! Nem Forza, nem F1 ez ilyen, ha nem tetszik nem kötelező használni.
Nos csak ezt akartam tisztázni, nem akarok újabb vitát generálni, csak igyekeztem tisztába tenni a dolgokat az én meglátásom és felhasználási szempontjaim szerint.
PEACE!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.16. 19:07:35
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- 1.0 a játék, vagyis ez ilyen, SMS szerint minden autó ilyen. Arról senki nem beszélt ( legalább is én ) hogy egyformának kellene lennie, csak az autó állapotáról van szó, ami szerinem nem jó mutattam is miért videón. Ha szerintük nem ilyen írják oda hogy nem jó a fizika, vagy vegyék ki az autót ha ezt a pár darabot nem sikerült összetaknyolni következetesen
"Azt veszed kész játékként, amit letöltesz vagy a dobozban találsz. Minden további a fejlesztőkön múlik, mivel nekik is érdekük, javítják ahol kell. De ha tegyük fel egy autó fizikája neked nem tetszik az nem hiba kategória"
- szerintem az hiba hogy a TCt nem lehet kilőni, hiába offolom ki, nekem csak ez a fájó pont jelenleg, hisz ez egy elvileg szimulátor aminek a fizikája erényként van felhozva a többi autóssal szemben ( Forza stb... ), hát akkor legyen má jó olyan amiről szó van
Ha új autót veszek és kiderül, hogy nem olyan jó mint amit megszoktam, nem fogják a gyárban a kedvemért átépíteni, vagyis de, viszont az sokba kerül és biztos hogy a vétel ár azt már nem tartalmazza. Ne legyünk már demagógok! Ennyi erővel a DLC-t is követelheted rajtuk ingyen, mert hogy az jár a játékhoz, mivel nagy részük a játékkal együtt már kész van most is. Csak persze nem fogod ingyen megkapni, mert amíg javítgatják a vélt vagy valós hibákat addig nem tudják a következő részt vagy az éppen más aktuális megbízásukat csinálni. De bevétel kell erre az időszakra is. Gondolom te is elvárnád hogy a garanciás javításokért is kapjál fizetést, persze ha olyan helyen dolgoznál/dolgozol.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.16. 17:49:56
Mielőtt kitörne, a szardobálás és a fantázia pályának titulálás, elárulom, hogy ennek ellenére szkennelt pálya, csak a szobor készítőjének külön kellett volna még fizetni, mert azon külön szerzői jogdíj van. Az SMS meg azt mondta, hogy dugja fel a bikát ahol felfér, anélkül is lehet versenyezni a pályán. 😄DD
Ezt csak úgy feszültségoldásként, gondoltam megosztom, mivel itt még nem esett róla szó. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.16. 17:09:35
Aztaqurvaeletbe ! 😊)))
Könyörgöm. Pálya, beállítások, autó, időjárás. Ennyi. Talán az, akinél ugyan ott nem nagy a féktáv, leírhatná, miben más a cucc, mit állított be másként, és NINCSEN a vita. De nem. itt megy a az igen-de nem is-de nem vagyok hülye vita, napok óta, és mikor tippel, hogy lehetne elejét venni, leírom, hogy kurva unalmas már, akkor én vagyok a troll. Értem. Köszönöm a hozzászólást.
Az meg, hogy valaki 217. alkalommal leírja, hogy de, szar a fékút, hiába szimezik 15 éve, egyáltalán nem segít, hanem sír, mert kiadott valamire pénzt, ami nem tetszik neki. Marha építő jelleg.
Mint annó a TDU 1 topik. Valaki mindig beírta, hogy milyen szar már a fizika, mert mekkorát repülnek az autók a dobbantókon, 3-400 körüli tempónál. Aki játszott volna, annak marha unalmas volt 1000x leírni hogy hagyjuk már ezt, és aztán megkaptuk a 2-t, majd a The Crew-t... (Aki nem ismerné esetleg; Ma is inkább azzal játszok, ha jó árkád játékhoz van kedvem)
Na jó, megyek máshová trollkodni....
Annak higy milyeb idojarasban mennyi a fekut stb. annak van koze😊
Az hogy nem lehet ertelmes beszelgetest folytatni az mas kerdes de arrol legalabb annyit tehetbek a fanboyok akiknek a szar is francia kremes.
Nekem pl eleg sok infot jelent amikor 15 eve ide irogato szimesek irnak valamit, persze van aki tulzasba( neha pl. ennis)
Volna egy javaslatom. a trollok felé.
Ha egy pályán ugyan az a a féktáv; Írd le a pálya nevét, a konkrét járgányt, az időjárás beállítást, ÉS MENJ MÁSIK KOCSIVAL, MÁSIK PÁLYÁN, MÁSIK IDŐJÁRÁSBAN, B+ Ha már tíz kombót leírtál, akkor meg uninstalláld a játékot, és majd az 5.0-ás verziónál tedd fel újra.
És akkor lehet itt versenyeket rendezni, köridőket megosztani, beszélgetni a ficsőrökröl, beállítási tippeket adni, vagy más jellegű problémával foglalkozni. Ez a gumi / időjárás / féktáv imamalom már nagyon unalmas.
Mindjárt itt is egy probléma;
Létezik valami program, amivel "szimulálni" lehet vezérlőket? (Mint anno az XP adder, pl, vagy hogy hívták) Mert a kormányos patch már kijött, de még mindig kifagy a játék, ha bekötöm a Saitek kormányom... Jó volna, ha sikerülne elhitetni a játékkal, hogy mondjuk egy logi momo-val tolom, mert frusztráló....
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ez rosszabb mint jó, hiszen a 90% 99%-a el is hiszi amit a másik mond. Persze ezek alapból félre is vannak vezetve rossz helyen szerzik az információt. Azt olvassák amit hallani akarnak, mert ott olvassák ahol olyat írnak amit hallani akarnak.
Hozzáteszem én sem igazán tudom megszűrni az információt, éppen ezért pl a politika egyáltalán nem érdekel, mert egyiket sem hiszem el.
partotmos erősen és indulatból fogalmazott, ezt ki kell szűrni belőle, mert egyébként meg igaza van. <#idiota>#idiota> Sosem vagyunk megelégedve semmivel. Emlékszem még a 20 évvel ezelőtti igényekre is. Most pedig szeretnénk az összes esőcseppben látni az egész világot tükröződve. Nincs ezzel baj. Ha mindig mindennel meg lennénk elégedve akkor mi vinné előre a világot? Az 1995-ös 3d fákat nézegetnénk most is? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az viszont, hogy egy fórumon kizárom a nekem nem tetsző hozzászólók véleményét egy újabb bizonyítéka, hogy az embereket egyáltalán nem érdekli a másképpen gondolkodók véleménye, vagy hogy van más nézőpont is a sajátunkén kívül. Szóval... ja. 😊)
Na mindegy, nem ragozom tovább, inkább aktivizálom az SG+, szép kis listám van már! 😊)
www.smart-bus.hu
Ez biztos valami anomália miatt sikerült, ilyen jóra. 😄DD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.16. 11:20:53
10 millió mindenez jobban értő kritikus rohadó országa vagyunk. Egy nevetséges, zsebzsenikkel teli elbaszott banánköztársaság a Kárpát medencében
És mindez azért, mert itt páran (bőven kisebbség) fikáznak egy játékot... azért ehhez a büfhez kell egy lelki állapot, ami nem éppen arra utal, hogy odavagy a saját nemzetedért. De ne ragozzuk ezt tovább, szégyelltem én magam helyetted is ezért a kirohanásért! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu