19801
  • lac coo
    Mondjuk elso naptol kezdve van earez, mit varnak egy demotol ? :)
    Ebbol mar nem igen lehet eladni tobbet....
  • Pitti
    Az elején saját magad válaszoltad meg a végét.. :) ...mivel majdhogy hibátlan... a végleges játékban is találni ám jó és hihető dolgot nem keveset. Nyilván a demót ilyenekből pakolták össze.
  • endy papp
    Ezzel a demo-val nagyon nem tudtak mellé lőni.
    Egy pálya R.B.Ring 2 nyomvonal.
    3 kocsi, változó időjárás,felszáradó ív,miegymás.
    Igazából ez alapján simán bekajálja a nép mert amit itt kap az majdhogy hibátlan....
    Én még azért várok míg még lejjebb megy az ára, addigra talán nagyjából rendbe rakják összességében a dolgokat,karrier ,AI,stb...
    Mondjuk korábban itt szó volt róla ,nem kis viták voltak róla ,hogy esőben mennyire tapad vagy sem,de a demoban a GT3-t esőben néha még 4.-ben is meglehet forgatni...nem hogy 1-2-3-ban,de lehet az én készülékemben van a hiba...
    Úgy hogy nekem nem tűnik "betapadósnak" esőben
  • sertrex
    "Holy s.... THE DEMO IS AMAZING!!!
    Man, maybe it's a placebo effect, but everything about it feels better, at least in VR... Performance, sound, ,graphical quality and antialiasing default controls, handling!! It's by far the best this game has ever been. If this (and more) is what awaits us for the patch, this is going to be amazing. Well done SMS!! Now if you could just hurry and gives that patch

Another question to forum members, since I might want to experience the next patch with whatever defaults SMS has defined, how do I delete my graphics and controller configurations, or reset them to default? Thanks. "
  • Pitti
    Én szeretem mindkettőt. Mindkettőt más miatt. Pl a KTM tök más de mégis mindegyik jó. Mostanában többet megyek pCArs online, de AC-ra is kész vagyok bármikor.
  • sertrex
  • sertrex
    Miért nem csinálsz te lobbyt? Olyan körülményeket állítasz be amilyeneket akarsz. Ha valakit érdekel akkor úgyis csatlakozik.
  • lac coo
    Mondjuk en talaltam par autot amivel szivesen mennek neha valami szervezettett, GT4 Porsche pl, de csak valtozo idojarassal, normalis versenytavval.
    GT3 szaraz idoben egyertelmuen AC, arra az jobb.
  • sertrex
    Már megbocsáss, de éppen te vagy az egyik ember aki miatt itt, az SG PC topikban, szinte lehetetlen bármilyen szervezés. Pont ahogy most is, szinte csak a fikázás megy részedről, tehát nehéz elképzelni egy olyan felállást, amiben mi közösen részt tudnánk venni. Én általában olyan emberekkel szórakozom szívesen akiket kedvelek. És te messze nem tartozol azok közé.

Ha annyival jobb AC-ban minden, akkor miért nincs semmi szerveződés itt SG-n abban sem? Vagy te speciel miért nem ott osztod az észt?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.24. 09:18:39
  • Pitti
    Igaz,
  • lac coo
    Nem segit ezen a patch, ennyi embert vonz egyszeruen.
    Mig AC ban resztvesz hetrol hetre vagy 100-150 jatekos idehaza szervezett verdenyeken, addig itt 5 ember nem jon ossze egy szombat esti bulira.

AC t meg mindig jobb vezetni, vagy IR vagy RF. Aki meg nem ezekkel jatszik azok kozott nincs hosszu tavu jatekos sok.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.24. 09:11:28
  • sertrex
    Senki nem mondta, hogy nem.
  • goldboy
    Ide azért elférne egy patch...
  • sertrex
    Király!
  • MasterMason
    Hehe, találtam egy autót amivel alig ment még valaki spa-ban, így gyorsan behúztam vele egy vehicle recordot. Persze ez sem lesz meg sokáig, mert vagy 4-5 másodpercet biztos lehetne még egy jobb setup-al ebből faragni, majd hétvégén még tolom picit én is.

• Axtros
    Project Cars 2 tényleg sokkal jobb - szinte minden területen - az Assetto Cors-nál, bár azért azt hozzá kell tenni, hogy az AC 2014-es program. Én csak egy valamit "irigylek" a AC-től: azt, hogy mennyire jól volt már megjelenésekor is optimalizálva, és az akkori grafikai, AI színvonalat, beállítási lehetőségeket, stb. remekül hozta. Már akkor sem, de most aztán már tényleg nem zabálja fel a gép teljes kapacitását úgy, mint a PC2. Remélem az SMS-nél tudják, hogy mit kellene még javítani. Pénzügyileg megértem, hogy minél hamarább ki kellett adni a programot, de technikailag jobb lett volna inkább egy decemberi megjelenés, akkor talán nem lett volna benne az sok bug, és hiányosság, amit korábban beharangoztak. De reménykedjünk, hogy javul, és akkor nem lehet nagy baj. :)
  • sertrex
    Ez CARS topik. Itt az ilyen kijelentések a népszerűek.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.23. 22:20:12
  • MasterMason
    Tudom nem leszek népszerű ezzel a kijelentéssel de keresztbe kasul lenyeli ez a játék az asseto corsát és bármelyik szimet... Mind hangulatban mind szimulációban mind minden másban sokkal jobb... Szóval azt tudja ez a játék, hogy még ebben az állapotában is a világ legjobb szimulátora.

• __Jacek__
    G2A 23.99:)
  • endy papp
    Ja ja tudom,nem is azért írtam....
    Majd megírom hogy muzsikál....mivel nekem csak az van meg,még töltögeti a 3.4 GB-ot
  • sertrex
    Ott már megjelenés előtt és megjelenéskor is jóval olcsóbban hozzá lehetett jutni.
    Egyébként, akinek már megvan, az nem tudja kipróbálni a demót. Kíváncsi lettem volna, hogy a demóban vannak-e már javítások. Remélem van annyi eszük, hogy a demót hibátlanul adták ki. :))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.23. 18:18:38
  • Solt
    Köszi az infót!
  • endy papp
    Az igaz de itt ennyi....-57% 60€ 25.98€
    Azért 10 euro csak-csak,de mindenki maga tudja neki mi a jó.
  • sertrex
    Steam őszi vásár van és pontosan 40% az a 60%. http://store.steampowered.com/app/378860/
  • endy papp
    A demo már tölthető...
    Azért valamit tudhat ez a játék ha 2 hónap alatt közel 60%-al olcsóbban meg lehet venni.
    Még 1 év és fizetnek érte csak vedd meg.....
  • sertrex
    Szerintem most sem a patch készül, hanem megpróbálják befejezni. ;) Remélem benne lesz az Online Championship is végre, ha már annyira beharangozták.
  • lac coo
    Az kiraly lesz ha ugy javitgatnak mint elozo reszben, mindenfele hanghullamokat, texturakat , anyamkinjat csak epp amit kell azt nem ! :))
  • MooneyR
    Lesz demó (minden platformon), úgyhogy kipróbálhatod majd:
    "Project CARS 2 Demo
    Hi guys, a demo is being released today on all platforms. Please do your best to share this around as much as you can - truth is, sales haven't been what we hoped for or needed so far, but we hope that people being able to try the game for free, and see how awesome it is (!), will help move things forward in this regard. So tell your friends!"

Nem mennek úgy az eladások, mint azt várták.. nem is csodálom. Ráért volna megjelenni mostanában (ha jön a rendes patch majd végre)

Audió téren várható javítások:
    "Hi all,

I know this forum is now closed but it looks like I can still post so I wanted to just update you guys with a bit of information regarding the audio in the future patch:

1) The spotter on PS4 - we've added an audio option so you can now route this either to controller or to the main mix output.
    2) Replays - the player car volumes should now be balanced with the AI car volumes.
    3) The reverb levels had some love and attention from Stephen.
    4) The distance filtering has been re-added, I think Stephen is looking at further tweaking it though that might not make the patch (the initial implementation is possibly a little subtle but it's back).
    5) We added a variable LFE gain (some people who like "Butt-Kickers" were complaining) so those using 5.1 / 7.1 should now be able to get more rumble.
    6) The Senna quote has been reduced in frequency."
  • MasterMason
    Nyilván a távolabbi objektumok nem olyan élesek, de amikor előtted megy valami, meg mondjuk a belső terek cockpitek, föleg utcai autóknál, nagyon vadállat, kurva jól néznek ki teljesen realisztikus. Persze ahogy távolodik egy autó úgy veszik el a részlet, de ez még gyerekbetegsége a VR-nak, pár év és kinövi.

Amúgy ha valaki rift-el nyomja, exposure conpensation-t told fel legalább 1.5-re de mehet 2-re is, és akkor totál realisztikusak a fények is.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.23. 15:01:18
  • Pitti
    Mondjuk lehet benne valami mert az ára is majdnem 40%-al több :)
    Megvárom tavasszal a voltát...Persze én sem panaszkodom. Teljesen jól néz ki mediumon is, a riften úgysem látod a részleteket :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.23. 14:19:12
  • MasterMason
    Hát nem tudom, nálam szépen fut és nem csak nálam, mert több embertől is olvastam több fórumon, hogy simán megy nekik is 1080ti-al ultrán, bár mondjuk alapból is közel 40%-al erősebb a ti a sima 1080-a kártyánál, meg bizony számít a több memória is...
  • Pitti
    Ez nem feltétlenül a fele, ha 95-100fps kijön a vasból akkor az 90 lesz a riften. Ha csak 80-85 van, akkor meg 45.
    Nem gondolnám hogy 16GB felett a RAM mennyiség számítana.
  • MasterMason
    Az képtelenség, hogy a teljesítmény felét elvinné az eső, alig 5-10 százalékkal mehet lejjebb. Egyébként nálam alapból más a helyzet mert nekem ipari mennyiségű memória is van a gépben...
  • Solt
    Nem tudok igazságot tenni... nekem még nincs meg! :) Mondjuk amit írt túl szép ahhoz, hogy igaz legyen... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.23. 12:58:06
  • Pitti
    Na ezt jó tudni... na nem mintha azon morfondíroznék, hogy kellene még egy 200ezres kártya :)
    De nekem sima 1080GTX-el bizony mediumon épphogy 90fps van, de ha szakad az eső csak 45.
  • Solt
    SLI/CF nem működik VR alatt.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.23. 11:50:31
  • Solt
    Nov. 28. 19:00
  • Pitti
    Gondolom 90fps....hány db 1080Ti, van neked SLI-ban?
  • hezi
    Arról van infó, hogy meddig lesz akciós?
  • Pitti