Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Apropó eső: na igen, itt azért vannak még javításra szoruló dolgok. Szárazban indult a verseny, slickekkel indultam (gondolom az AI is), második körben leszakadt az ég, én egy kanyart nem bírtam bevenni kb, meg a féktávok is durván megnőttek (nem változik semmi vizesen, na persze), az AI lazán megy tovább minimál időveszteséggel, én persze kimentem a box-ba, esőgumi fel, amivel már jobb kőröket mentem, mint ők, de esélytelen volt 4 körön behozni a boxban ill csúszkálással elvesztett időt.
Mindenesetre minél többet megyek vele, annál inkább bejövős ez a PC2. 😊
Egyébként ez az F1 duma jó... nálunk a 9 és 6 éves fiaim F1-eznek a régi Logitech FFEX kormányommal... ők élvezik... 😄
Én csak olvasó vagyok, ritkán szólok hozzá... egy ideig biztos nem is teszem majd... 😄
Utoljára szerkesztette: Finkoo, 2017.10.10. 16:26:47
"Kiprobaltuk online az esot, nagyjabol pont ugyan ott fekezett mindenki mint szarazon. Ez igy egy vicc."
Egy ilyen után mit vársz? Nagyjából, pont ugyan ott? Most nagyjából vagy pontosan ott? Na, ez tényleg egy vicc.
Sok ovis lélek? Szerintem meg egy középkorú fickó, aki elég infantilisan viselkedik. <#idiota>#idiota>
Lehet visszatolni a bringát az F1 topikba... az a neked való!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.10. 09:49:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.10. 07:43:54
mOST MÉR, rf2 BEN VAN, MEG f1 -BEN IS ASSZEM 😊))
Neked is köszi Tomo. Igen, egyelőre elég lesz a P1 is, később azért majd váltanék pedált is, akkor meg ugye csak jól jönne a G27 ára ha eladnám 😊
ez az egész változásosdinak meg szerintem úgy van értelme ha minimum egy órás egy futam 2 slot esetén, 4 slonál meg már szerintem kell 2 óra, hogy normális működést várhassunk el...
Viccet félretéve. Feltehetőleg tovább kellene lépned élő ellenfelek ellen, ugyanis nem nehéz kitalálni, hogy az AI ebben a játékban se alkalmas komoly versenyzésre. Mivel se videó, se telemetria, így elég nehéz kielemezni a körülményeket. Ezek nélkül meg nem mennék bele egy olyan vitába, ami abból állna, hogy "már pedig nem" és "már pedig de", ráadásul ez tényleg nem érdekel, hogy ki mennyire görcsöl az AI-val. Részemről az első részben is kihagytam az AI elleni versengést, mert nem volt rá alkalmas. Mentem multiba és toltam magamban, az idő ellen. Szerintem az is jó móka volt, ebben a részben meg még jobb. És mint írtam elég élvezetesnek találom a játékot anélkül is, hogy az nyomasztana, hogy a valósághoz képest milyen. Játszom azzal ami működik/tetszik és várom a patcheket, ha jobb lesz tőlük az AI és pótolják a hiányosságokat, majd akkor azzal a részével is játszom, ha nem, akkor sincs tragédia.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.09. 17:30:34
Valami ilyesmi volt 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.09. 15:11:55
Itt egy régi videóm erről:
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.09. 11:23:45
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.10.09. 09:46:58
Amúgy ha nem annyira sürgős a váltás akkor várd meg a fanatec dd kormányt, ha nem lesz egetverően drága akkor az verhetetlen lesz a piacon. Egyébként meg lesz egy csomó nagyon megkímélt használt fanatec bázis eladó. Pl az ennyém is <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.09. 08:18:43
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2017.10.09. 01:22:21
T300/TX: Gyengébb egy kicsit mint a t500rs, viszont sokkal kifinomultabb a szíjhajtása, valamint a brushless motor miatt gyorsabban is reagál(nem gyorsabban pörög), valósághűbb érzés mint a t500... kettő is volt belőle (nem egyszerre) nem volt velük bajom...
TS-PC: Erősebb mint a t500rs, és ugyan olyan finom mint a t300rs. Ez már nagyon kellemesen fel tud keményedni mondjuk egy formula autóval kanyarban, a belseje is erősített. Amellett, hogy finoman működik, brutál erőket tud átvinni.... Most adtam el az enyém, Dec közepe óta volt meg, nem volt szintén vele bajom. DD-ra akartam váltani (ismerősnél próbáltam), viszont sikerült egy CW2.5-t is kipróbálni a Porsche 918 pereccel... Nos ezt rendeltem meg végül, ha nem kell a fejet letekerő erő, akkor nagyon nagyon közeli érzés mint a DD(meg azért olcsóbb kb 400€-val). Később meg úgyis a DD a jövő...
Ezek előtt volt jó pár kormányom (az első vmi tecsós gagyi 98'-ban 😄) 8 évig nyúztam g25-öt (két korai szériásom garanciáztatni kellett, a harmadik bírta), utána vettem egy Fana CSR elitet (csw v1 bázis gagyibb pereccel), egyedül ezzel volt inkább bajom, a motorok melegedtek, tönkrementek, vezérlőlap tönkrement... Viszont amikor működött szuper volt. A fana supportja mindenből tudott újat küldeni, és lazán meg tudtam otthon is csinálni, de nem volt kedvem a további szíváshoz, ezért jött a fent leírt pár Tm kormány, ami dizájn, és vezetési élmény tekintetében kicsi visszalépés volt, ellenben nem ment tönkre 😄 Remélem egy kicsit tudtam segíteni...
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.08. 21:17:10
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.10.08. 20:31:10