Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.12. 02:53:46
Hol az a rész, amin bebizonyítod, hogy igaz amiket állítasz? Mert még a saját videódon se tudtad alátámasztani.
A többi meg csak terelés. Mondjuk eddig se nagyon izgatott, hogy te tudod-e használni vagy sem a játékot. Most az új patch-csel, belepiszkáltak a gumi/időjárás dolgokba így már teljesen okafogyottá vált ez a bájcsevely, egyébként is . <#nezze>#nezze> Szóval, ha akarnám se tudnám vizsgálgatni az állításaidat, de ez nem is nekem fontos. Te vagy annyira rákattanva a témára. Na bye! <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 23:42:19
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
1; 15 Km/h a sebességkülönbség.
2; A váltó egyel alacsonyabb fokozatban van.
3; A gumik üzemi hőfokon vannak,
4; több, mit 5 kiló az üzemanyag, így a súlykülönbség.
Ezek, így együtt, akár magyarázhatják is a fékútban tapasztalt "anomáliát".
Már, ha jól értem a vita lényegét.
http://www.freetvmaci.info/
Hát akkor biztos nem te leszel az <#taps>#taps>
A PH-n a korábban említett delikvenst pont az ilyen bicskanyitogató stílusa miatt küldték el pihenni mint amilyet te is képviselsz.
Mit gondolsz, hogy szabotálni akarom a dédelgetett játékodat, és neked kell bizonyítanom bármit is mert az ilyen "Azért szép próbálkozás volt" szövegekkel nekem nagyon úgy tűnik, hogy te tényelg őszintén ezt gondolod. Miért gondolod, hogy számít a véleményed, vagy az hogy el kellene fogadnom egy olyan jelenségről amit elvileg te nem is tapasztalsz. Ja hát, hogy is tapasztalnál, hot lap-ozásnál és multinál nem is domborodik ki annyira a dolog, kipróbálni pedig amiket leírtam gondolom nem próbáltad, hiszen minek, látatlanba is megmondod, hogy mindenki aki mást állít mint te az hülye.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez már nem volt szép próbálkozás, mert igen alacsony színvonalú és a lényegtelen személyeskedéssel próbálod menteni, amit nem lehet menteni. <#taps>#taps>
Amúgy elolvastam és akkor se volt semmi értelme. Szóval addig gyakoroltál, amíg lerövidítetted a féktávot, de közben nem figyeltél a sebességre? Vagy mi van? <#confused>#confused>
Amúgy pont a lényeg volt a képen látható, és kimondottan a videón látottakból, mivel ezzel szerettél volna valamit bizonyítani.
Akkor miért nem olyan videót tettél fel ami alátámasztja az állításodat? <#nemtudom>#nemtudom>
Ha tényleg nem érted a kép lényegét kérdezz meg valakit akiben megbízol és ért valamennyit az autózáshoz, mert... Áh!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 21:04:23
Ezt írtam a #17212 -ben
"A hajtűben még az 1-es sebességi fokozatba váltva is megpróbáltam élni a motorfék lassító hatásával, hogy a kanyarcsúcsponton elforduljak. Ugyanakkor esőben szintén jól látható módon elég volt a 100-as tábla előtt rázókőnél elkezdeni fékezni és így is hamarabb lelassult az autó, itt már 1-esbe inkább csak az optimálisabb fordulat miatt tettem nem pedig a motorfék miatt. Itt nem blokkoltak a kerekek, csak egyszerűen rövidebb úton megállt mint szárazon 😊 Sőt a bevágott esős körülmények közti videót kb. a 3. körben rögzítettem mert mindig túl hosszúra sikeredett a féktáv, és még ez sem egy extrém módon jól sikerült rövid, szerintem amúgy lazán be lehetne engedni a 100-as tábláig."
Tehát itt a magyarázat, hogy miért melegebbek az esőgumik, azért mert még a probléma ismeretében is az esős körülményekre való tekintettel ösztönből hosszabb féktávot vettem mint amilyen indokolt lett volna, és igen, elsőre is még hideg gumikon is, és a videóban megmutatni kívánt jelenség miatt a 3. körben rögzített féktávot találtam már kellőképpen látványosnak hogy összehasonlítást csináljak vele.
A beszúrt képpel sem tudom, hogy mit akarsz, jól látható módon mindkét esetben még állok a gázon, viszont a gáz állása mellett a féket is mutatja ám a HUD, olyan képet csinálj! Amúgy ki is próbáltad vagy csak osztod?
Azért szép próbálkozás volt 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 18:47:22
A játék mérete sem igazán változott az updatelés után és a 42 GB-ot is törölte.
Azt nem értettem, hogy miért kellett ezt tennie?
Nálad lehet, hogy volt elég hely, nálam csak 20 GB volt, így lekerült most a gépről a WoW, hogy tudja ezt frissíteni.
És maradt 62 GB szabad helyem. Ami mondjuk nem olyan nagy baj, mert SSD-nél úgyis kellene 10% szabad helyet hagyni, hogy jól működjön.
A patch-et tekintve, számomra eddig javulást hozott.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Egyéb iránt itt van egy kép a videódról. Ránézésre ugyan ott van mind a két autó(száraz-vizes). Ez az amikor megérkezel a fékezési pontra.
Viszont szárazon 6.-ban, vízesen 5.-ben vagy. Száraz-240 km/h, vizes-225 km/h száraz gumik hidegek még, vizes melegek. <#nemtudom>#nemtudom>
De a féktávod tényleg kb. ugyanott kezdődik. Szerintem nem kell tovább magyarázni.
Pont ezekről a dolgokról beszélek. Na, mindegy. Azért szép próbálkozás volt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 18:30:16
Amugy hasznalhato, funra tokeletes.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.11. 17:59:29
"• Fixes and improvements to certain weather / tyre combinations." - A patch notes-ból.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 17:55:58
Amúgy meg 46.14 GB a játék ( #17365 ) lehet, hogy hiba volt a PC2 könyvtáradban.
Custom Race / Motorsport Presets, Acura NSX GT3 / Hockenheim, szabadedzés / időmérő OFF, a rajtot állóra állítottam, hogy ne kellejen egy kört 20km/h-al végigvonatozni, időjárás Thunderstorm, Time progression Real, AI 60/50, minden segítség Off mégcsak authentic-on sem hagytam, hogy az ECU beállítások-ból se legyen félreértés és Stable Deefault Setup. Szerintem leírtam mindent. Így kellene egy próbát tenni, nem tart addig se mint videót készíteni 😊 az AI-val versenyezni, olyan mintha Ladák között szlalomozna az ember egy Ferrari-val 😊, miközben semmi máson csak az időjáráson változtatva és Clear-re téve, lehet velük versenyezni, persze sokkal hosszabb féktávok mellett mint esőben 😊
• Improved driving line assist.
• Various AI behavioural and race line improvements.
• Multiple improvements and enhancements to multiplayer, and lobby handling.
• Improvements and enhancements to audio and sound effects.
• Improvements and enhancements to replays and replay cameras.
• USB keyboard support improved.
• Improvements, enhancements and fixes to Career flow.
• Enhancements to various cars’ handling and standard setup improvements.
• Tweaks and fixes to Achievement / Trophy unlock logic.
• Tweaks and fixes to setup UI and flow.
• Improved default assists for gamepad users.
• Fixes and improvements to headlights and brake lights.
• Fixes and improvements to ICM appearance and functionality.
• Improvements and enhancements to steering wheel support.
• Fixes and improvements to certain weather / tyre combinations.
• Optimisations to tracks across the game.
• Myriad render and performance tweaks and improvements.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 12:39:44
Patch notes, SMSoon!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 12:20:03
Oldal iranyban jo csuszkal, azzal nincs bajom....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.11. 11:38:51
Kicsit megugrott a grafikus keze , vagy 200 negyzetmeteres medence van 😊
Esoben, esos gumirol beszelek...
Esos gumit meg nem neztem szarazon, de itt azt modnta valaki, hogy azonnal szenne eg....

De itt főleg arról próbálnak meggyőzni, hogy a száraz és a vizes féktáv az koppra ugyan ott van, száraz és vizes körülmények között. Még ha igaz is ez egyrészt azért lehet, mert alacsonyabb sebességgel érkezik a fékpontra vizes pályán, vagyis ez azért nem akkora szám, vizes gumikon.
Mindenesetre én azért megnézném egy telemetrián, hogy hol kezd fékezni, mennyivel megy, mi az átlag sebesség, mi csúcssebesség és ezt hogy tudja tartani, mondjuk 10 kör alatt. Persze vizesen is és szárazon is, majd változó körülmények között, majd verseny alatt is, szintén esős-száraz és változó időjárásban. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 11:09:39
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.11. 10:53:46
Mert lacoo szerintem arról beszél h a játék felrakja az esős gumit ha lesz a futamon eső és szerinte alig van különbség a fektavok között (elején a száraz és utána a nedves pályán)
És szerinte nagyobb különbségnek kéne lenni ( ebben mondjuk én nem lennék annyira biztos)
Max esőnél meg általában elmarad a futam vagy félbeszakítják és ez valóban hiba a játékban, hogy nincs időjárás miatti piros zászló. <#idiota>#idiota>
De multkor Imolaban online is ugyanott fekeztunk.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.11. 10:05:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tele van a hivatalos fórum AI panaszokkal, de a legtöbben a túl erős AI-ra panaszkodnak. <#nemtudom>#nemtudom> Nekem is változtatni kell mindig az erősségén és agresszivitátásán. Az alap a 100/60-as AI. Az én tudásomhoz még sose kellett feltennem 120%-ra... inkább lejebb. <#eplus2>#eplus2>
A vizes-száraz féktáv dolgot egy telemetriával simán meg lehetne vizsgálni és akkor pontos adatokat lehetne kapni, végsebességekről, átlagsebességekről, féktávokról. A száraz gumik ugyanolyan speciálisak száraz körülményekre, mint a vizes gumik vizes körülményekre. Nagyon sokat számít már néhány km/h sebesség különbség is, mert lehet hogy látszatra szárazon is és vizesen is nagyjából ott kezdesz el fékezni, de pl. 150-200-250 km/h-ról, főleg esőben ahol a látási körülmények is rosszabbak, ráadásul versenyen az előtted menővel vagy elfoglalva vagy esetleg a mögötted jövő ellen is védekezel, meg az ideális féktávot is el kell találni. Na szóval így ránézésre mondd meg, hogy van-e néhány méter eltérés a fékezés megkezdésénél. Ja meg az se mindegy, hogy ki milyen köridőkkel rendelkezik szárazon, mert aki lassú szárazon az vízen se lesz gyors és akkor tényleg elképzelhető, hogy azonos a két féktáv. <#idiota>#idiota>
De igazából azért tényleg nem kell rakéta tudósnak elmenni, hogy összehasonlítod a hétköznapi autózásban az esős és a száraz vezetésedet.
Egy új gumi garnitúrával nagyon jó a tapadás esőben is és szárazon is(általában versenyeken is új gumikkal mennek), csak szinte észre se veszed már, hogy esőben jó pár km/h-val lassabban mész, de a kereszteződésnél, ránézésre ugyan ott kezdesz fékezni. Nem hiszem, hogy azon kezdesz el filózni, hogy hány méter volt a különbség a kétfajta féktáv között, mert a lényeg, hogy időben megállj.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.11. 08:03:50
Lehet mas autoknal nem ilyen , amiket en szeretek kb mindenhol ez van....
Probald GT4 et Hockeinheimben, ott is nagyon fura a tapadas vizben....
Plussz nincs falabam...😊)