19801
  • sertrex
  • lac coo
    Jovan, nem megsertodni ! :)
  • Danecay
    Kösz, ez rám fért! :)
  • MasterMason
  • lac coo
    Suzukisok, Fabiasok meg a win10-esek mind hulyek ! :))
  • sertrex
    Én is kb. egy hónapja telepítettem újra a Win10-et, mert nálam a multicsatornás hang nem akart már működni, optikán keresztül. Az újra telepítés megoldotta. Erre most jött ez a 1709-es frissítés és állandóan kikapcsolja/elfelejti az USB-t. De érdekes módon csak azt, amelyiken a kormány van, a billentyű és az egér is USB-n van, azzal nincs baja. Csináltam egy USB driveres Win telepítőt. Ezután csak így fogom újra telepíteni a Windowst, mert mint kiderült ez az egyetlen módja, hogy egy sima, gördülékeny rendszer legyen, egészen a következő nagy frissítésig.
    Már csak rá kell vennem magam, hogy újra telepítsem...
  • Danecay
    Ez egy hosszú és szomorú történet. Miután kijött és kint is volt már egy jó ideje, ha jól rémlik március óta, semmilyen módon nem sikerült frissítenem a korábbi Windows-omat, mert vagy nem talált frissítést vagy pedig a rendszergazdához irányított arra, hivatkozva, hogy az Enterprise verzióhoz nem érhető csak úgy el az Update, miközben a laptopon ugyanaz az Enterprise Windows volt telepítve mint az asztali gépen amit simán magától lefrissített. Próbáltam mindent, utánaolvastam speciálisan külön udate installert töltöttem és futtattam de semmi. Végül letöltöttem egy olyan Win 10 verziót ami magában foglalta a Creators frissítést. Telepítettem, öröm és ódottá, csakhogy nem azonnal de kis idő múlva jelentkeztek az első gondok, egyik az volt, hogy elszállt a hálózat és csak az segített ha újraindítottam a gépet, a másik pedig a Kormánnyal kapcsolatos probléma. Elő körben sikerült megoldanom azzal, hogy addig dugdostam portról portra a kormányt míg egyik alatt sikerül normál működésre bírni, a korábban használt port alatt nem működött és valahogy így nézett ki a dolog:

Közben kijött a Fall Creators Update is (1709) miután újabb csapás ért és F1 2017 alatt végleg elment az FFB, pontosabban nem is az egész hanem a Wheel Weight, nem volt súlya az egésznek és a kuplung és gázpedálok ismét felcserélődtek, de bármit próbáltam nem segített semmi egészen mostanáig, a Windows alapállapotba történő állításáig. A verziószám továbbra is 1709 de jelenleg, bár tény, hogy tegnapelőtt próbáltam utoljára látszólag jól működik minden, még azon a porton is amelyiken korábban megszűnt működni, kíváncsi vagyok meddig. A Logitech nagyjából tett az egészre, a főoldalukon az első 8 topikból 5 arról szól, hogy a Logitech nem reagál semmit a hibabejelentésekre, pedig másnak is volt dettó ugyanilyen gondja, vagy más hardverrel problémája a Creators frissítés telepítése után.

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.11.08. 21:09:22
  • Alexease
    Ha az a Creator Udate az utolso nagy, akkor bekaphatjak;) Mar 2x probaltam feltenni, 40 percet szuttyog, aztan kiirja hogy hiba, es visszacsinalja az egeszet.
    Egy honapja "tologatom" az update-et, mindig uj idopontot adok meg neki:D De kocsog, mert hiaba toroltem es ki van kapcsolva az update, a hatterben azert csak letoltogeti maganak a 8GB-os update-et;D
  • Danecay
    Windows 10? Mert ha az akkor akár az is okozhatja. Én éppen most raktam újra mert már több mint egy hete nem volt F12017 alatt FFB, felcserélődtek a gáz és a kuplung pedálok mind F1 mind PC alatt, több USB port alatt megszűnt működni a kormány, szóval volt vele bajom gazdagon. Elég sok mindent kipróbáltam mire odáig jutottam, hogy reinstall, pontosabban Reset to Default legyen a vége, ami terjedt a különböző portokon való próbálkozásoktól, a különféle módon elvégzett driver frissítés és újratelepítéseken át a Logitech support felkereséséig. Utóbbi tett rám és mindenki másra magasról, így nem volt más választásom. Jelentem jóvá lett minden és olyan USB porton is működik amin egy ideje nem, minden bizonnyal a Creator Udate- óta nem.
  • Ryder159
    Ez sem jó. Sőt, ha elállítok valamit, akkor hiába nyomok egy reset to defaults-t, nem történik semmi. Az egyetlen megoldás ha kitörlöm a G:\Dokumentumok\Project CARS 2\savegame\68432248\project cars 2\profiles mappából a default.controllersettings.v1.03.sav fájlt, és úgy indítom el. Akkor visszaáll alapértelmezettre
  • Alexease
    Valassz masik Logitech kormanyt (pl. G27), azzal talan jo lesz. Nalam a G25-tel "nem foglalkozik" (foglalkozott?!), de ha alapnak a G27-et valasztottam, akkor jo volt.
  • Ryder159
    Nem, nincs, erre gondoltam elsőnek én is. Azt elfelejtettem hozzátenni hogy ez előző rész is ezt csinálta, bár ott egy restart megoldotta a problémát.
  • Mozes
    Nincs esetleg egy másik "joy" is rákötve a gépedre. Nekem akkor volt ilyen amikor a gamepad is rá volt kötve a kormánnyal és ettől teljesen megzavarodott.
  • Ryder159
    Sziaszok!

Pár nappal ezelőtt megvettem a játékot. Egy G29-em van hozzá. És bizony előfordul, hogy egyszerűen nem tudom irányítani az autót a kormánnyal. Nem érzékel semmit. Ha belépek a menübe, ott érzékeli a gombokat, de gombkiosztásnál mindent újból végig kell nyomkodnom(újra beállítanom), ott érzékeli, és bár nem változik semmi, utána jó lesz. Ez mitől van? Valaki találkozott már ilyennel?
  • sertrex
  • Danecay
    Szerintem mindenki azt szeretné, hogy így legyen, mindenesetre a lehetőség adott. Nyilván vannak olyanok akiknek az első perctől kezdve tökéletes a játék, és lesznek olyanok is akiknek a több mint 150 hibajavítás után sem lesz az. Ez egy ilyen történet :)
  • sertrex
  • MasterMason
    Nyilván ezeket nem lehet úgy vezetni mint egy igazi versenyautót, de érdekességnek elmenne a bugattival együtt.

Persze inkább először a még maradt hibákat kéne kigyomlálni, de mindezekkel együtt iszonyat régen szórakoztam ilyen jól. Nagyon jó ez a játék, és ha nem köveznek meg érte akkor még azt is ki merném jelenteni, hogy a hibái ellenére az egyik legjobb autós játék > szimulátor amivel valaha játszottam.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 18:43:45
  • Danecay
    Őszintén szólva túl nagy ingerenciám nem lenne vezetni.
  • sertrex
    The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 3: Pit Stops

Ha többet akarsz tudni...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.07. 17:57:44
  • MasterMason
    Igazán nem akarok telhetetlen lenni, de nem lehetne még ezt a maybach 6-ost egy bugatti chiron társaságában gyorsan a játékba beletenni?

Aztán a többi autó majd ráér kicsit lassabban is.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 16:56:38
  • MasterMason
    Huhh, tényleg nagyon jó ez a Jack Spade féle custom ffb. Ezzel meg némi beállítással már egészen jól kezelhetőek az utcai hiperautók is, bár a gt3-as és egyéb versenyautók menettulajdonságaival érthető okokból nem rendelkeznek. De így már érezni és élvezni is lehet, hogy egy kurva jó és kurva gyors utcai szuper autóval megy az ember.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.07. 02:05:35
  • MasterMason
    Thx. Ha néha működik az nagyjából nekem pont elég is. Azt látom, hogy még van némi hiba itt ott, de remélem javítják a dolgokat idővel. Viszont nagyon állatok az autók ami a kinézetet illeti (rift-ben). Mondjuk némelyik utcainál a menettulajdonságaikkal szerintem vannak gondok rendesen, bár aztán lehet, hogy az ilyen 900 lóerős utcai autók már tényleg lószart sem érnek az életben sem. Igazából ezek a teljesítmények már tényleg nincsenek összhangban ezekkel az autókkal, inkább hasonlítanak ezek az utcai hypercar-ok lélekvesztőkre mint versenyautókra.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.06. 15:10:16
  • Adam Jonas
    21:00 körül megpróbálok létrehozni egy szervert. (Remélem a portokkal nem kell cseszekednem majd...)

Akit esetleg érdekelné majd, az itt jelezze, no meg majd beteszem ide is a a szerver adatokat.
  • sertrex
    Nálam már a Project CARS 2 beállítással működik a DashMeter, PC2-ben.
  • sertrex
    Ha Wifi-n működik a dashmeter, akkor mindig meg kell nézni, hogy melyik IP-n van éppen a készülék(telefon, tablet, stb.) vagy a routerben kell egy állandó IP-t lefoglalni neki.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.06. 09:07:02
  • lac coo
    Igazabol nagyjabol mukodik, van amikor meg se nyikkan, ez project cars....:))
  • MasterMason
    Thx.
  • lac coo
    Mukodik elvileg.
    A share memory beallitasnal van egy PC1 lehetoseg, ugyanaz igy mint az elso.
    A Dashmeter legalabb is mukodik.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.06. 06:06:21
  • MasterMason
    Szerintetek a régebbi játékhoz való appok némelyike működhet ezzel is? Pl telemetria, próbálta valaki esetleg?
  • Solt
    Egyetértek azzal, hogy sokat változott a kínaiak szemlélete, de itt egy teljesen új technológiáról van szó, amivel még a "nagyok" is birkóznak. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva abszolút versenyképes cuccokkal fognak előállni, de így eleinte elég nagy a rizikó faktor, főleg amíg nincs egy egységes VR API. Túl sok múlik a szoftveren...

Ettől függetlenül drukkolok, hogy neked legyen igazad és eszembe jut majd rád olvasni, ha esetleg mégsem így lesz! ;)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.11.05. 20:38:51
  • Pitti
    Akkor bocs, tényleg úgy látszott. Ez a videó amúgy a kickstarter oldalon is kint van az elejétől. Aki ott járt az látta is. A lencsetorzítási hibát azóta kijavították az állítható lencsékkel. Na de ez már tényleg nagyon off itt.
  • Kaszi46
    Naluk vagyok subscribe olva, igy naluk lattam a tesztet amikor feltettek. Gondolom arra akartal utalni hogy most gyorsan ragugliztam es bedobtam ide a videot egy vegigporgetes utan....nem, nem ez tortent.
    Az hogy mennyire pozitiv vagy negativ a teszt, ezekszerint felig teli/ures pohar dolog.
    Valoban uj verziorol tesztet nem lattam ugyhogy ezt majd potolom
  • Pitti
    Kb 30 teszt van, légyszi nézd végig az összeset és ne csak azt amit a gugli elsőre kidobott. Egyébként ezt végignézted legalább? Mert ez sem negatív holott ez még a v1 első prototípussal készült. Azóta sokminden történt.
    Najó mostmár tényleg abbahagyon. :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.05. 18:52:08
  • Kaszi46
    Pimax 8 beruhazasa elott en azert megneznem ezt a tesztet...
  • Pitti
    Nagyon sok gond van még online. Kb egy órát szenvedtem ma délután, hogy anomália nélkül végigjátszak egy virtuális hétvégét. A legrosszabb nálam mostanság rettenetes fps drop van a szerverek 80%án. Találtam végül egy minden téren szinte hibátlan szervert, be is fejezten a versenyt, na de tényleg egy órát szerencsétlenkedtem előtte
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.05. 18:37:42
  • Pitti
    Pedig negatív voltál :)
    Engem már nagyon sok kellemes meglepetés ért kínai cégek emberek és termékek körül. Lassan ki kell nőni az előítéleteket mert ez a kína már nem az ami a 90-es években volt. A szemlélet is más. Aztán ha neked lesz igazad akkor csak vágd a fejemhez, hogy én megmondtam :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.05. 18:30:10
  • Norbi1990
    Az előbb mentem egy online versenyt. Be volt állítva, hogy 8 kör + kötelező kiállás.
    Elindulunk, első kör végén valakik már ki is jöttek pitelni, én, meg előttem 3-an mentek tovább.
    Átmentünk a célvonalon és nagy meglepetésemre mondja a spotter, hogy "Race is finished".
    WTF??
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.11.05. 16:38:42
  • Solt
    Nem akarok negatív lenni, de lesznek ott még egyéb meglepetések is... számokkal könnyű dobálózni, abban a kínaiak nagyon jók! :)
  • MasterMason
    Mondjuk ezt már írták több helyen is, hogy az nem 8K valójában az is csak marketing, az is 4k-s lesz, illetve kétszer négy k-s, a 8k az a 4k négyszerese volna pixelszámban de ez nem annyi...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.05. 16:28:30