• RJoco
    Régóta fut a steam nálam és amit feldobálgat, az, hogy más mit indított épp el. Illetve a Shift+Tab-ra nem igazán szabad semmit konfigolni.
    Ha a rendszerrel együtt indul a steam, akkor nem dobálja fel a napi ajánlatokat sem.
    Mikor megnyitom az óra mellől, akkor nálam a könyvtáramat adja be, nem az ajánlatokat.
    És van jópár előnye is. Nem kell annyira a frissítéssel foglalkoznom, mert megcsinálja, mikor kijött. Vagy legalábbis látható, ha megnyitom, mert sokszor cseszik megcsinálni. Pedig csak filmet néztem a gépről. Na ez ki szokott akasztani. Viszont még mindig jobb, mint, hogy indítom az Elite Launcher-t és akkor akar leszedni 3 GB-ot. A játéknak lőttek is. Vagy GTA esetében sem lenne rossz, mert a RS szerverei nagyon vackok, de azt sajnos nem lehet steam-be integrálni, mint az ED-t.
    Másik előnye a képkészítés, alapértelmezettként F12. Nem kell rá külön program. A játék bezárását követően pedig eldönthetem, hogy feltöltöm a felhőjébe, ahonnan be tudom illeszteni bármelyik fórumra. A képfeltöltés.hu pl. itt tiltva van.