19801
  • WinT
    Újra kellett telepítenem a Win10-et, és most ha el akarom indítani a játékot lerakja tálcára start után és ott is ragad. Felvenni nem lehet, a feladatkezelő meg azt írja, hogy nem válaszol, csak kilőni tudom. Olvastam régebben, hogy másnak is volt ilyen problémája, van már rá valami megoldás?
    Játék újratelepítés is megvolt, de ugyanaz... :(
  • sertrex
  • sertrex
    Mai kis színes.

The Crazy 5,000hp Devel Sixteen is REAL! | FIRST LOOK

• ManoNegra
    Megnézem, köszi!
  • sertrex
    De ha mondjuk néha-néha odavered az autót a falhoz, magas rázókőhöz, stb., attól is elmehet a középállás. Próbáld ki hogyha kikapcsolod a mechanikai sérülést, akkor is elállítódik-e!
  • sertrex
    Nekem CSR van és ha elmászkál a középállás, az általában szennyeződést jelent a szenzoron.
    Esetleg másik USB-be átrakni vagy a drivert frissíteni, utána gép újra indítás is megoldhatja.
    Most utoljára a Windows frissítés kavart be. Állandóan kikapcsolta/elfelejtette az USB-t, amin a kormány volt. Reseteltem a BIOS-t és azóta jó.
    Ahány gép annyi megoldás. :DDD
  • ManoNegra
    Nem. Mire gondolsz pontosan, szét kellene szednem a bázist? Más játéknál nincs ilyen gond.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.11.16. 09:22:54
  • sertrex
    Próbáltad kitisztítani a kormány érzékelőjét?
  • ManoNegra
    Olyan problémám van, hogy kb negyed óra játék után elállítódik a kormány középpntja egy kicsit jobbra tolódik, és idővel egyre inkább. A játékban hiába kalibrálom újra, csak a kilépés és a kormány újrakalibrálása segít. Tapasztalt valaki hasonlót? Fanatec CSL kormány.
  • sertrex
    Mai kis színes. :)))

• sertrex
    Sajnos nincs. A feliratoknál az autofordítással próbáltad már, hogy milyen a magyar?
  • RJoco
    Jó lenne az ilyeneket érteni.
    Magyarul nincs?
  • sertrex
    The Insider's Guide to Project CARS 2 - Episode 4: Force Feedback

• RJoco
    Logitech webkamera beépített mikrofonjával próbálkoztam.
    De lehet, hogy majd megpróbálkozom a PS4 headset-jével.
    Pár játékban nagyon jól jönne.
    Bár azért a makró gombokkal is elvagyok, ha nem vagyok lusta felprogramozni őket.
  • MasterMason
    Rengeteget számít a jó mikrofon, azzal közel tökéletesen hall. :)
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.14. 12:54:58
  • RJoco
    Csak akkor van gáz, mikor nem érti meg, amit mondasz.
    Magyarul nem tud, angol rendszert kell használnod és a kiejtés sem mindegy.
    Én német rendszert használok, ezzel is megy, csak rossz a hallása. Ugyan azt a szót mondom 3x és mind a 3x mást ír ki rá.
    Pedig párszor végigjátszottam a betanulós varázslót is.

Nem értem hova tűnt a jó öreg K700-ból a hanghívásos programváltozat. Úgy tanítottam, hogy kimondtam a parancsot, ő rögzítette és azt visszamondva csinálta, amit kellett. Hívást indított, állított le, utasított vissza. Így, hogy kész adatbázisból dolgozik...
  • MasterMason
    Jó ez a voice attack, gyakorlatilag minden játékban használjuk már elég régen (föleg rift-el), hasznos kis jószág, minden játékban lehet vele hanggal irányítani a játékot.
  • sertrex
    Voice control mod

Ha többet akarsz tudni...
  • ratb
    Egy régebbi driver, a 388.0 megoldotta a problémát.
    (a kártya nem volt húzva, és csak AC és PC2 nél jelentkezett a hiba a win 1709 frissítés után)
  • sertrex
    Afterburnert használsz? Ha igen kapcsold ki vagy mégjobb ha uninstallálod a Riva Tuner programmal együtt! És úgy próbáld futtatni a PC2-őt! A Windows frissítés ütközik a Riva Tunerrel.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.12. 21:22:37
  • sertrex
    Hát igen, ez nagy valószínűséggel VGA hiba lehet. Húzva nem volt a kártya? Ha igen, próbáld ki alapbeállításon is! Ha van rá módod, próbáld ki egy másik kártyával is!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.12. 21:14:37
  • Dante73
    Az hardveres hiba. Videó kártya memória.... (általában)
  • ratb
    dokumentumok mappából töröltem a grafikai beállítások file-jait, most már van kép de zölden csíkoz és villog :O
  • ratb
    ezt mind próbáltam már... :(
  • sertrex
    Egy próbát megér, ha újratelepíted a legutolsó drivert. Nekem is ez a driver van fent és a 1709-es Win, de minden működik rendesen. Esetleg egy Steames fájlellenőrzés még beleférhet. Vagy kitörlöd dokumentumokban a grafikai fájlokat(graphicsconfigdx11.xml, triplescreensettings.xml), PC2 könyvtárból. és úgy indítod el a játékot.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.12. 19:41:21
  • ratb
    ALT+tab megoldja a problémát AC-ben...de PC2-nél sajna nem müxik
  • endy papp
    Nálam műkszik,igaz csak az AC a PC-nál nálam is fekete a képernyő de az ok egyszerű nincs meg.....
  • ratb
    win 1709 frissítés után : PC2 fekete képernyővel indul csak zene szól.....Assetto Corsa ugyan ez a fekete képernyő csak pályabetöltés után....

valakinek ötlet esetleg? legújabb nvidia driver van már fenn 388.13
  • lac coo
    Valami Microsoftos bigyó volt jah, de emlékszem állandóan arra vártak, hogy engedély legyen MS-től. ...
  • sertrex
    A Windows live, még nem Microsoft game.
  • Danecay
    Igen?
  • lac coo
    Na jó, de az akkoriban Microsoft game volt !
  • Danecay
    Ez korábban ugyan így volt a Codies F1- nél hosszú éveken keresztül :)
  • lac coo
    Szoval semmi koze hozza ! ;)
    Romokban az egesz, fenenekk huzzak akkor...?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.09. 20:09:33
  • Fehercsoki
    Amikor kész a patch, akkor azt elküldik a Sonynak/Microsoftnak, ezután 2 hetet várni kell az engedélyezésre, és amikor engedélyezték akkor kiadják a PC-s patchel együtt. Sajnos azt akarják hogy a PC-s és konzolos patch egyszerre jelenjen meg.
  • lac coo
    Mi koze a konzolhoz ?
  • Fehercsoki
    "Soon." Konzol miatt csúszik ez is...
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.11.09. 17:22:57
  • Gabisan666 #17881
    Az uj update-rol tudni valamit? Mikor adjak mar ki?Mult hetre igertek.
  • sertrex
    An Open Secret: Sim Racers Suck at Sim Racing
  • sertrex

Project Cars 2 (Original Soundtrack)