19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18079 Hírek a közelgő DLC-ről.
"A stúdió egyúttal megosztotta az első információkat a versenyjáték közelgő bővítményéről, a Fun Packről is. Ez két vadonatúj pályával (Circuit De Barcelona - Catalunya Rallycross, Brands Hatch Rallycross Historic), hat új kocsifestéssel (a jelentősebb eSport versenycsapatok stílusában) és nyolc további verdát kínál, utóbbiak a következőek lesznek: Audi S1 EKS RX Quattro, Citroën DS3 RX Supercar, Ford Bronco, Ford Mustang RTR Spec - 5D, Mustang '66 RTR, Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo, Audi Sport Quattro S1. A Project CARS 2 - Fun Pack a tél folyamán jelenik meg. "
Forrás
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.29. 13:26:38 -
MasterMason #18078 Aerofly fs 2 flight simulator vr nagyon komoly látvány tekintetében , a szimuláció része sem rossz de nem hardcore... Viszont még a gyengébb gépeken is szebb látványt nyújt vr-ban, mint bármelyik egyéb repszim a legjobb kártyákon. Toltam én is dcs-t is de annál a grafikus motorja elég vacak, tökmindegy, hogy jó géped van nem tudja kihasználni... X-plane-ben meg majd csak jön mostanában valamikor a hivatalos vr támogatás, ami meg most van azt 40 dollárért árulják hozzá, és ráadásul nem is igazán jó. -
MasterMason #18077 Szerintem nem gyenge a felbontása? E fölött a mai gépek úgy sem nagyon bírnák, vr meg nem támogatja sli-t... Meg amúgy is, nézd meg a robo recall-t mert abból is látszik, hogy nem a hardvernek hanem a játékfejlesztőknek kellene most kicsit fejlődni... -
#18076 Mondjuk repszim az felejtos, valami lazabb arkad, kucsit nehezkes lenne a 654 billentyu kombo kezelese vakon ! :)) -
Pitti #18075 Hát igen, kell hozzá vas sajnos...:( cseréltem kártyát is 1080-ra de igazából 1080Ti kell ha nem akarsz kompromisszumot kötni...
egyébként a pcars 1070-el is teljesen jó medium graffal.. repszimhez viszont már kevéske.
Ha erre jársz ugorj be kipróbálni :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 11:44:10 -
#18074 Fiam rinyal a rifert, de nem tudom....ez egy tisztesseges haz ! :))
De en is elgondlkodtam pont warthunder miatt.....
De jelenleg azt se tudom gepem jo e hozza .... -
Pitti #18073 Hú ez egy hosszú történet... Nekem a rift vive és társainak nagyon kicsi a felbontása, azt mondtam addig nem foglalkozom vele amíg nem lesz legalább 2x fullHD, Aztán szeptemberben megjelent a kickstarteren a pimax 8k 200-as fov-al 2x 4K kijelzővel és azt mondtam ez lesz az első ami engem érdekel.... bele is ugrottam,..... na de majd csak februárban kapjuk kézhez.... hosszú a várakozás mikor már annyira túlfűtöttem magam a kampány alatt, nem bírtam ki, hogy ne vegyek riftet :) főleg hogy ennyire lement az ára... tavasszal meg eladom :)
A lényeg viszont az, hogy a felbontás valóban kicsi, SDE nagy, látószög csak 110fok...(mondjuk ezzel van a legkevesebb bajom)...meg ott a godrays... de a 3D élmény azzal a szupergyors és pontos tracking-el annyira zseniálisan jó, hogy a 3monitoros korszaknak nálam ezennel vége... ráadásul annyira baromi jó, hogy újra elkezdtem repülőszimulátorozni is....amit több mint 10 éve teljesen abbahagytam... oda kevés a 3 monitor, ott mindenhova kell látni...:)
komolyan brutál jó élmény... még a gyenge felbontással is....
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 11:37:02 -
#18072 Hogy hogy vettel riftet, azt modntad nem jo neked ez a mostani ?! ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.29. 11:12:20 -
Pitti #18071 Ahh mindig csak elkomolytalankodod, -
MasterMason #18070 -
-
#18068 Nekem az hianyzik ha berakom rukibe nem csipogja a lambadat ! :)) -
Pitti #18067 Más az a fíling mikor végül beszállsz és elhajtasz vele. -
MasterMason #18066 Ac-ban részletes itt viszont abszolút realisztikus , a photo módban körbe lehet "járni" az autót lehet fényképezni pályán stb, elképesztően néznek ki! Minden autót körbejárkáltam már vele. Egyébként meg a kamera klippinget beállítod, és akkor úgy is körbe lehet járni hogy simán felállsz és körbejárod a szobában...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.29. 08:38:59 -
#18065 Hat nezd meg a masik autokat, ne a sajatodat ! :)) -
Pitti #18064 Nem lehet vagy csak nem találom a saját autóm részletességét állítani? Úgy értem, hogy VR-ban ha kiszállok a vasból, hadd nézegessem már körbe hogy is néz ki kívülről.
KTM-nek pl egyáltalán nincs hátulja, de a kasztnis kocsiknak kereke sincs... ok hogy ez teljesítmény növelő, meg belülről úgysem látom, na de legalább egyszer megnézhetném.
AC-ban pl teljesen részletes az összes járgány.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.29. 08:10:44 -
#18063 Humble Racing Bundle -
MasterMason #18062 Én f488-al meg az utcai laferrarival is mentem spa-n versenyt ai ellen esőben patch előtti verzióban, utolsó helyről indulva a 4.-7. helyig küzdöttem fel magam 28 kör alatt. Nem volt az olyan csúszós, annyi volt a titka hogy el kellett hagyni az ideális iveket > kerülni kellett a nagyobb pocsolyákat... -
#18061 A mai napig jó volt, de majd megnézem ... -
MasterMason #18060 Szuper gyorsan jött a patch, már ahhoz képest, hogy kunos másfél év alatt sem jutott el odáig hogy tisztességes VR támogatást csináljon, mai napig nem megy a menü VR-ban.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.28. 21:16:41 -
#18059 Nem probaltam a patch-et, talan hetvegen, de a hangnal az egyik trukk, hogy 100%-ra kell allitani az "osszhangzast". Pl. ha csak 3-bol valaszthatnal, akkor motor: 30%; gumik: 50%; akarmi: 20%. A lenyeg, a sok csuszka osszerteke ne legyen (joval) 100% felett. Legalabbis korabban nalam igy volt jo. -
#18058 Egyebet nem tudok elmondani ! :)
-
#18057 Laca ne csináld már, ez édeskevés, feküdj neki jobban a témának :) -
#18056 A vizes AI tmpoja javult, teljesen jó.
Hang nálam szar lett, gerjed a több ia utóval akárhogy állítgatom.
Eső sokkal tapadósabb lett, Brno ban néztem, P GT4-el, azzal mentem ott jó sokat, eddig kellemesen negyedgázos csúszkálós volt, most padlógázas minden, kicsit játssza a fejét de semmi komoly ...
Ennyit vettem észre ! :DDD -
Solt #18055 Ez jól hangzik... -
#18054 Dirt Rallyban nem próbáltam az RX-et, viszont LFS-ben sokat mentem és ez eléggé hasonló. Bár már az emlékek elhomályosulhattak, de érzésre rögtön az jutott eszembe. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.28. 19:46:20 -
Solt #18053 No, ha már rallycross... Dirt Rally-hoz képest milyen? -
#18052 Ez így szokott lenni. :DDD -
goldboy #18051 jól van már a patch-t is patchelik... -
#18050 -
#18049 Hat meg manapsag nem kell megszakadniuk a warez csapatoknak ...! :)) -
#18048 Ugy nez ki, meg mindig nepszeru a progi, mar kint is van a "full demohoz" is a patch:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.11.28. 17:31:30 -
#18047 Így, ráérzésre nagy változások nincsenek. Gondolom a hátérben stabilabb lesz. Mentem egy 10 körös Red Bull Ring TC-t, Renault Megannal, volt kötelező pitstop is. Reccenés nélkül lement. A rajt utáni első körben le is tudtam a boksz kiállást, mert valaki a box bejárati kanyarban kipöckölt, így szinte végig egyedül autóztam, valakit utolértem, de nem lett belőle harc mert kicsúszott és így simán elmentem mellette. Majd az utólsó körben állt ki mindenki a kötelezőre és így feljöttem az ötödik helyre, amit meg is tartottam. :))) Nekem így már pozitív lett az első tapasztalatom a patch után.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.28. 17:08:24 -
#18046 Jajj ! :))
Multkor meg eszembe volt kikapcsolni az automata frissitest, azert itt szokott lutri lenni :) De elfelejtettem...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.28. 16:12:07 -
#18045 Ja, van motorcsonak DLC, mennek rendesen vizen is:) -
#18044 Ez az egy erdekel, mindenfele kamu tweakek meg kissebb javitasok a francot erdekli :)) -
#18043 Azt nem tom, de bele irtak a patchbe hogy balancoltak:)) -
#18042 Eddig is ment, mi nem mentünk :) -
#18041 -
#18040 Akkor most megy az AI a vizen rendesen ?