Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg úgy egyébként verseny után nem lehet valahol részletes kör meg szektoridőket megnézni? Kapunk a végén egy total time meg best lap időt azt csókolom? Kizártnak tartom, hogy ne tárolná valahol részletesebben.
Természetes a hsz-re, amire a válaszodat szántad, nyoma sincs, hogy bármi ellenérvet mondj, hogy hogy pl. miért nem jó úgy ahogy most van az animáció. Az hogy bugos az más kérdés. 😉
Brutális tévedés, mert nem a játékot védem, csak az uncsi, hogy mindenkinek jár a szája és közben akkor se csinál semmit, ha tehetné.
Utána meg itt tolja, full okosba. Szóval ki nem állhatom a kétszínű embereket. Egyébként sincs kitől vagy mitől védeni a játékot. Már megjelent. Piacon van. Szerinted innen van bárki, aki befolyásolhatja a továbbiakban? Egy kicsit túlexponálod ennek a fórumnak a jelentőségét.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.24. 10:40:41
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Nem flémkeltést akarok, nem kell reakció... legyél te is laccoo <#idiota>#idiota>
Egyébként meg valóban hülyén néz ki ha egy szellempilóta tekergeti a kormányt. A VR-eseknek hiányzik ha nincs animáció, valaki meg teljesen kikapcsolja mert zavarja ha a saját kormány és a virtuális is benne van a képben. 😉
Orulj neki, volt aki szolt, legyen benne kormany tamogatas is a gamepad mellett😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Laggol az egész, kocsik előre-hátra ugrálnak, az emberek nem tartják be a szabályokat, stb. Ma 2 futam erejéig voltam F-be, 2 futam alatt szépen leamortizáltak a kedves ellenfeleim, mert hát ugye rajtnál kell megnyerni az egészet.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.23. 19:45:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Amúgy én sztem abbahagyom a szimezést egy időre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Az meg főleg vicces ha olyanokat tüntetünk fel hibaként, amiket nem tartalmaz a játék. WTF?
Azért mert valaki elképzelte, hogy benne kéne lennie? Egyértelmű hogy fals várakozásról van szó és nem a játék hibájáról.
Meg ha a menü kezelése már elérte valakinek a szellemi határait, azt már nehogy a játék hibájaként tüntessük fel. <#idiota>#idiota>
Laccoo megis megallja, hogy akar csak egy betuvel is reagaljon ha az az ember beszel...
Laccoo okos !
Legyel te is Laccoo ! 😊)
Tetszik hogy mindenki mindent úgy értelmez, hogy neki legyen igaza. Bocsánat, akinek nem inge... 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 21:09:16
Egyet sajnalok hogy az sg bovitmeny nem megy telon😞
Igazából az a baj, hogy már arról nem is lehet beszélni, hogy mi a jó benne, mert aki nem szidja az hülye fanboy. Persze ezzel nincs semmi baj mert a kereskedelmi tévén szocializált lelkületüeknek a jó dolgokban nincs hírérték. Másrészről meg nem is igazán a játék hibáiról szól, hanem az adott egyén csak így tud érvényesülni.
De látom az a jó beszélgetés, mikor nincs ellenvélemény. <#idiota>#idiota> Látod, ezért nehéz beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 19:30:57
Csak igy eleg nehez beszelgetni, flamelni nem fogok szoval hagy figyelmen kivul.
Sejtem az okát, de nem akarok egy flém áradatot megindítani. 😉
Csak erre meg gyak nulla igeny van 😊)))
Viszont tényleg használhatatlan kb a replay.
jó lehetett volna ez a Cars2 , de sajnos tényleg elég igénytelenül álltak az egészhez és hiába a sok jó ötlet , meg feature ,meg a rengeteg tartalom ha csak úgy érzi az ember h bele lett lapátolva a programba és semmi sem működik igazán jól...
de pl az esport-ba gondoltam belevágok majd...nevetséges sajnos az is úgyhogy nem nagyon tudom mit lehetne kezdeni ezzel a játékkal...
egyelőre elfelejtem😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.22. 12:14:51
De ha veletlenul valamit megneznek, idegesito a tekergetes, es ha esetleg csinalnek egy osszehasonlito videot, akkor meg a kamerat nem lehet beallitani.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 11:15:06
Mo djuk ez annyira nem zavar, nem igen nezek replayt itt, tokom se varja ki meg odaer amit latni akarok. De a legjobb, hogy valtozo idojarasnal tok mashol tart a replay mint a jatek 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.22. 11:12:13
A külső kamera néha nem talál vissza a pályára pl... 😊
Viszont ez szerintem pozitív, hogy mindenki nagyítóval vizsgálja a játékot a hibákat keresve. Melyik másik autósjáték kap ilyen figyelmet? Valahol mindenki ebben látja jelenleg a legjobb alternatívát és persze, hogy fáj ha nem tökéletes. 😄DD
Emlékszem régebben rFactorban, ha túlságosan levittem a hasmagasságot, akkor ugyanezt produkálta a progi. Ki tudja melyik kocsi/pálya kombó kényesebb a drasztikus setup változtatásra? De igazad van, illene kijavítani. Csak eléggé nehéz, ha kiszámolod, hogy hány féle variáció kell ahhoz, hogy ezt a hibát megtalaláld. De mivel már közel 100 ezer példányban elkelt a játék Steamen, konzolt nem tudom, így egyre több tesztelő lesz és egyre több hibára derül fény.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 10:57:44