Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WinT
Nincs valami HUD beállítás ami olyan műszert varázsolna elő ami mutatja, hogy az előttem lévő autótól hány másodpercre vagyok lemaradva? Az első részben ez még megvolt, de itt vagy nem találom vagy kimaradt.
Meg úgy egyébként verseny után nem lehet valahol részletes kör meg szektoridőket megnézni? Kapunk a végén egy total time meg best lap időt azt csókolom? Kizártnak tartom, hogy ne tárolná valahol részletesebben.
sertrex
Először is majd én eldöntöm, hogy mire reagálok. Annak ellenére, hogy állítólag nem akarsz flémkeltést, bizony mégis megtetted. Mert ugye a hsz inkább személyeskedő, mint a topik témáját érintő. A másik meg ha beszólsz valakinek akkor viseld a következményeit. Nálunk az ilyen laccoo féléket egyértelműen sunyi, szarkeverőnek hívják. Okosnak semmiképpen se. Véletlenül se szeretnék olyan lenni.
Természetes a hsz-re, amire a válaszodat szántad, nyoma sincs, hogy bármi ellenérvet mondj, hogy hogy pl. miért nem jó úgy ahogy most van az animáció. Az hogy bugos az más kérdés. 😉
Brutális tévedés, mert nem a játékot védem, csak az uncsi, hogy mindenkinek jár a szája és közben akkor se csinál semmit, ha tehetné.
Utána meg itt tolja, full okosba. Szóval ki nem állhatom a kétszínű embereket. Egyébként sincs kitől vagy mitől védeni a játékot. Már megjelent. Piacon van. Szerinted innen van bárki, aki befolyásolhatja a továbbiakban? Egy kicsit túlexponálod ennek a fórumnak a jelentőségét.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.24. 10:40:41

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Esküszöm, ha a családodat bántanák sem lennél agresszívabb védelmező vérfarkas. Nem tudom milyen érzelmeket táplál benned ez a játék a születése óta, de nagyon bevésődött 😊
Nem flémkeltést akarok, nem kell reakció... legyél te is laccoo <#idiota>

sertrex
Értelem szerűen ez annak szólt aki a második rész alatt is WMD-s volt. Tőled ezt senki nem várná el. <#idiota>

sertrex
De miért, ha szerintük ez a jobb megoldás, ami most van?
Egyébként meg valóban hülyén néz ki ha egy szellempilóta tekergeti a kormányt. A VR-eseknek hiányzik ha nincs animáció, valaki meg teljesen kikapcsolja mert zavarja ha a saját kormány és a virtuális is benne van a képben. 😉

Alexease
Az a minimum😊)))
Orulj neki, volt aki szolt, legyen benne kormany tamogatas is a gamepad mellett😄D
lac coo
Lassan ott tartunk, hogy az en qrvanyamat...miert nem szoltam !!! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Valszeg volt, csak nem foglalkoztak vele. De ez ma mar annyira egyertelmu, hogy maguktol is foglalkozhattak volna vele😉
sertrex
Kár hogy nem volt elég idő a fejlesztés alatt egy felvetésre a fejlesztők felé, hogy mi lenne ha ebben is lenne. 😊)

Ingy2
Tenkjú<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Adam Jonas
Azt hiszem, megvan az új hotlap szimulátorom. Mert hogy ez multiplayer-be egy kalap f*s, az is biztos. 😊

Laggol az egész, kocsik előre-hátra ugrálnak, az emberek nem tartják be a szabályokat, stb. Ma 2 futam erejéig voltam F-be, 2 futam alatt szépen leamortizáltak a kedves ellenfeleim, mert hát ugye rajtnál kell megnyerni az egészet.

lac coo
Igen, az jobb poen lett volna, hirtelen ez sikerult csak 😊)

Adam Jonas
Azzal az olasz kakival haggyá' békén. LordKunos meg tegye abba a nyílásába a produktumát, ahova gondolom 😊

Alexease
Meg mindenhol mashol😉
lac coo
Assettoban ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.23. 19:45:53

Adam Jonas
Kérdés: ki lehet-e kapcsolni valahol a kéz animációt? (Tehát hogy csak a kormány legyen, és az forogjon.)

Adam Jonas
Többet ésszel, mint erővel... <#idiota>

Mihamarabbi jobbulást Neked! 😊

sertrex
Már az első mondatnál egyetértettem... nem is olvastam tovább. 😊)

<#worship> <#integet2>

Ingy2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután nem sikerült segítséget szerezni, nekem kellett egyedül felvésni egy 50*70*70cm-es erőteljesen vasalt vasbeton alapot, mely 5 napig tartott napi 10 órában 17 kilós ipari vésővel(2-vel mert az egyik beszorult<#idiota>), ahelyett hogy kénsavval ill. folyékony nitrogénnel meggyengítettem volna a cuccot.<#idiota>
<#idiota>

lac coo
Annyira megserult, mitol ...?

Ingy2
Még a végén az egész topik kap egy Parittya díjat<#idiota>
Amúgy én sztem abbahagyom a szimezést egy időre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
váll sérülés miatt<#idiota>

sertrex
De azért az megvan ugye, hogy én csak válaszoltam egy olyan hsz-re aminek szintén nem volt semmi köze a játékhoz és inkább személyeskedő volt? Vagy azzal semmi baj? Azt lehet? Csak az a baj ha én minősítek valakit, állítólag azért mert nem ért velem egyet? Ha engem minősítenek, mert én nem értek egyet, az rendben van? Lehet a mintában látni a kettős mércét? És miért ne védeném, ha védem a játékot, ha nekem az a véleményem? Valahol az elő van írva, hogy csak fikázni lehet itt? Folytassam?? Vagy lehet érteni??
Az meg főleg vicces ha olyanokat tüntetünk fel hibaként, amiket nem tartalmaz a játék. WTF?
Azért mert valaki elképzelte, hogy benne kéne lennie? Egyértelmű hogy fals várakozásról van szó és nem a játék hibájáról.
Meg ha a menü kezelése már elérte valakinek a szellemi határait, azt már nehogy a játék hibájaként tüntessük fel. <#idiota>

lac coo
Laccoo itt a legnagyobb gyoker..
Laccoo megis megallja, hogy akar csak egy betuvel is reagaljon ha az az ember beszel...
Laccoo okos !
Legyel te is Laccoo ! 😊)

sertrex
Igazad van. Bocsánat. Oda kellett volna írnom, hogy akinek nem inge... Így szokás, nem?
Tetszik hogy mindenki mindent úgy értelmez, hogy neki legyen igaza. Bocsánat, akinek nem inge... 😄
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 21:09:16

Megyek is vissza a TV2-re, Soros-tervet nézni...
RatBaG
mindenki húzzon vissza a need for speed topicba!!4!

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Azert a #17617 sem a jatekrol szol, ott altalanosan minositetted az embereket (aki nem ert veled egyet)😄
sertrex
Csak egy szánalmas személyeskedés félére futotta? <#unalmas>

__Jacek__
Nalad azert nagy a baj😞(( tovabbi jo szorakozast.
Egyet sajnalok hogy az sg bovitmeny nem megy telon😞
sertrex
Szerintem sokan összekeverik ezt a topikot valamiféle hibabejelentővel.
Igazából az a baj, hogy már arról nem is lehet beszélni, hogy mi a jó benne, mert aki nem szidja az hülye fanboy. Persze ezzel nincs semmi baj mert a kereskedelmi tévén szocializált lelkületüeknek a jó dolgokban nincs hírérték. Másrészről meg nem is igazán a játék hibáiról szól, hanem az adott egyén csak így tud érvényesülni.
De látom az a jó beszélgetés, mikor nincs ellenvélemény. <#idiota> Látod, ezért nehéz beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 19:30:57

__Jacek__
Azert az egy letezo priblema hogy barki barmilyen hibat felhoz te mint egy fizetett alkalmazott elkezded vedeni, na innen jon a veszekedes ahol ha elveszted az erveidet jon a na az engem nem erdekel, nem is kellene bele stb.
Csak igy eleg nehez beszelgetni, flamelni nem fogok szoval hagy figyelmen kivul.
sertrex
Egyik autósjátékban sincs igény SG szerveződésre.
Sejtem az okát, de nem akarok egy flém áradatot megindítani. 😉

lac coo
Offline es publik szerintem is felejtos, egyetlen egy ertelmes felhasznalast tudok elkepzelni, valogatott ( kesz, jol mukodo...) autoval, normalis emberekkel , hosszabb ,1-1.5-2 oras futamot valtozo idojarassal...
Csak erre meg gyak nulla igeny van 😊)))

barcalaci84
VR-ben tényleg lehet nézni a lelátóról a versenyt .
Viszont tényleg használhatatlan kb a replay.
jó lehetett volna ez a Cars2 , de sajnos tényleg elég igénytelenül álltak az egészhez és hiába a sok jó ötlet , meg feature ,meg a rengeteg tartalom ha csak úgy érzi az ember h bele lett lapátolva a programba és semmi sem működik igazán jól...

de pl az esport-ba gondoltam belevágok majd...nevetséges sajnos az is úgyhogy nem nagyon tudom mit lehetne kezdeni ezzel a játékkal...
egyelőre elfelejtem😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.22. 12:14:51
lac coo
Hat setalj fel a lelatora ! 😊)

Most mit akarsz? Monitoron legalább működik a visszajátszás, VR-ban csak állok a rajtvonalnál, és füllel követem merre jár a mezőny😊)
Alexease
Speciel engem sem erdekel a visszajatszas, csak letezo problema, amit hangzatos nevvel akartak eladni😄
De ha veletlenul valamit megneznek, idegesito a tekergetes, es ha esetleg csinalnek egy osszehasonlito videot, akkor meg a kamerat nem lehet beallitani.
Alexease
Latod, ez a gond😉 A konzolra vetted volna, gamepad-re, 3 koros haturol tologatos versenyekre, a hibak 95%-a fel sem tunne😄DD
sertrex
Kinek mi a fontos. Részemről az se lenne tragédia, ha nem lenne benne replay. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 11:15:06

Alexease
A replay-t (sem) kell nagyitoval vizsgalni, alapveto problemak vannak😉 A beleleptetes, kamera szerkesztes, vagas es elmentes eleg egyertelmu hianyossag/problema😊 Persze az okat "ismerem", megertem, es foleg PC-s, iR-es, szimes szempontbol nezem, de akkor is😉
lac coo
De en nem konzolra vettem....😊
Mo djuk ez annyira nem zavar, nem igen nezek replayt itt, tokom se varja ki meg odaer amit latni akarok. De a legjobb, hogy valtozo idojarasnal tok mashol tart a replay mint a jatek 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.22. 11:12:13

sertrex
Ez a Madness motor és nem a gMotor. Amit te alapnak gondolsz, ahogy írod is az az ISI-é. Nem hiszem, hogy SMS azért fejlesztett ki egy új motort, hogy az ISI-től vásároljon hozzá licenszelt dolgokat.

Alexease
Valszeg a konzol memoria kezelese miatt kellett erre a "stream-esre" valtani.
sertrex
A botrányos azért elég erős, mert többségében pozitívak a visszajelzések a replayról. Igaz az is bugos. 😊)
A külső kamera néha nem talál vissza a pályára pl... 😊
Viszont ez szerintem pozitív, hogy mindenki nagyítóval vizsgálja a játékot a hibákat keresve. Melyik másik autósjáték kap ilyen figyelmet? Valahol mindenki ebben látja jelenleg a legjobb alternatívát és persze, hogy fáj ha nem tökéletes. 😄DD

lac coo
Nem is ertem miert nem hagytak meg az alap isi replayt....

sertrex
Ja. Ha van egy játékban 5 pálya, akkor sokkal könnyebb ennek a hibának a javítása, mint mikor van 60 pálya plusz a nyomvonalak, amikkel együtt kb. 130 pályára duzzad és akkor még ott van 180 autó, ez mind megspékelve dinamikusan változó körülményekkel. Hozzátéve, hogy nem mindegyik autónál produkálja ezen a pályán se, ahogy a videón is látszik, itt is csak akkor ha éppen azon a ponton mész át.
Emlékszem régebben rFactorban, ha túlságosan levittem a hasmagasságot, akkor ugyanezt produkálta a progi. Ki tudja melyik kocsi/pálya kombó kényesebb a drasztikus setup változtatásra? De igazad van, illene kijavítani. Csak eléggé nehéz, ha kiszámolod, hogy hány féle variáció kell ahhoz, hogy ezt a hibát megtalaláld. De mivel már közel 100 ezer példányban elkelt a játék Steamen, konzolt nem tudom, így egyre több tesztelő lesz és egyre több hibára derül fény.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.22. 10:57:44

Alexease
Az a replay kezeles botranyos😉 De ez is tipikus SMS: erosen fapados, hianyos, barkacs replay, de azert elneveztek hangzatos "Broadcasting Tools"-nak😄DD OK, mutat kulonfele informaciokat, de a kamerak, kezeles, beallitasok szar.
lac coo
Kotekedik a tokom, sot igazabol nem is az en autom, enyem a feher, de azert ilyen betonba beakadasnak nem szabadna manapsag megtortennie....