Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.15. 18:31:39
Nem eleg, hogy valami nagy pottyokbol allo akarmi, de meg raadasul 5 fps el van animalva..
Ha nem lenne aszfalt tükröződés bug, egy F1es féle esőcsepp effekt a sisakon/ Forza szerű a szélvédőn az nagyon ütős lenne, mert ahogy mennek a felhők, változnak a fényviszonyok az igen látványos, csak itt is rettentő felemás a graf, kár hogy a PC1 óta ezzel sem igen foglalkoztak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ez már három monitoros rendszer. Akinek nincs ilyen, az nem is játékos. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.15. 08:25:15
De igazából teljesen más a bajom azzal a játékkal. De az most nem ide tartozik. 😉
Az még vevőként és játékosként is elfogadható szerintem, főleg ha egy kedvencünkről van szó, hogy egy ilyen munkához idő és pénz kell.
Ha nem jelennek meg határos időközökben akkor elfogy a pénz és a bolt bezár. Ez nem az a fajta szimulátor, hogy egy autót egy-másfél évig reszelgetek és csak akkor adom ki, ha én úgy gondolom kész van. Itt egy teljes csomagot kell kiadni és még az se elég, hogy mindig reszelgetek rajta valamit, meg kiadok mellé egy DLC-t. Itt még figyelni kell a konkurenciára is. Más koncepció mint a többi, többet is ad, de kompromisszummal. Mindenki elvárja, hogy respektálják a munkáját, akkor pont a játékgyártók miért ne várhatnák el. Ráadásul ezen nem múlnak életek, ha nem teljesen van kész nem okoz senkinek semmi hátrányt, mert akkikkel közösen játszhat az ember, azok is ebben a cipőben járnak. Meg hát csak játék az ég szerelmére, nem félkész milliós autót sóztak a nyakunkba, amivel veszélyes közlekedni, csak egy játékot, amit nyugodtan javítgathatnak menet közben is mert lényegében a rossz értékek helyébe jókat, jobbakat kell írni. Ami még nehezíti, hogy nincs egy fix formula, hogy ezt és ezt kell beírni és jó lesz, hanem kisérletezgetni kell, addig amíg jó lesz. Ha tényleg arra várunk, hogy csak egy hibátlan fix terméket adjanak ki, akkor valószínű, hogy kikopna a kínálat és marad legfeljebb egy vagy két termék amik közül válaszhatunk. Persze lehet azt mondani, hogy az legalább jó lesz, de ki garantálja, ha nem lesz konkurrencia?
Azokat úgy is megvesszük, mert nincs/nem lesz más. Szóval szerintem az ilyen dolgok kicsit túl mutatnak azon, hogy túlzottan tapad a vizes pályán.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 21:43:36
Nézegettem egy-két emberke statját, vannak akik már 4000km körül járnak Nordon. És még én játszok sokat 😊
Februar vegen irtak, hogy "megszuletett" a teljesen dinamikus gumifizika, igy valszeg onnantol kezdtek atalakitani a dolgokat (autok es mindenfele hangolas).
2017.03.24. Ez meg az akkori hozzaszolasombol:
"Egyelore meg eleg gazos allapotban van. Az hogy (meg) nalam szaggat, betudom a gepemnek (a CARS1 "tokeletes"😉 es hogy alpha/beta. De egyelore meg minden auto preholder, pre-alpha es alpha; sok palyan az AI amneziaban szenved vagy eszmeletvesztese lesz menet kozben; es gyakori a kifagyas.
Ami persze egy alpha/beta programnal meg belefer, de ha nem akarnak hiabazni, kell a 2-3 honapos masssziv teszt, es ha a megjelenes december, akkor "mar csak" szeptember vegeig tudnak az uj dolgokon faragni (befejezni, veglegesiteni).
Ha nyaron vagy nyar vegen akarjak megjelentetni, akkor kicsit neccesnek erzem a dolgot😊"
Amugy nem csak athoztak az autokat es palyakat, elegge at lettek dolgozva (meg ha nem is latszik vagy erezheto). Nehany honappal a megjelenes elott szinte minden auto pre-alpha volt, nem mukodo animaciookal, egyen fizikakkal stb. Emlekeim szerint a full-os idojaras sem 1-2 eve kerult be, az is kapkodos volt. Sokaig (evekig?!) azert nem is eroltettem a beta-t, mert "ugyanaz volt" mint a CASR1 csak mas menuvel😉
Erzesre az utolso fel-egy evben lett osszebarkacsolva ez az allapot/tudas/tartalom. Ezert irtam multkor, hogy ennek minimum 6 de inkabb 12 honap kellett volna meg, hogy lezarjak a "tudast/tartalmat/funkciokat", es mar csak a vegleges "jo mukodessel" foglalkozzanak. Ez ismet kimaradt.
Tuti a GT/Forza miatt kezdtek el kapkodni ("vettek eszre" hogy el vannak csuszva😛), es kaptak valami "The Fast and the Furious" megbizast is.
Mi van most?
Kijött a PC2. Első nap bedőlt a multi. Rögtön javítva lett. Addigra minden fórumon megint elterjedt, hogy a játék bugos, félkész, stb...
Steamen három hét alatt 85ezer fölött jár az eladott példányszám, úgy hogy 70% körüli az értékelése.
Csak egy példa, nem fikázás, az F1 2017 egy hónappal korábban jelent meg 80% körüli értékeléssel Steamen és 110 ezer eladottnál tart. Egy hónap előnnyel. Ha vége az idei F1 idénynek F1 eladás kábé ott le is áll, ahol éppen tart majd, mire jön PC3, addig PC2 megint a milliós eladás környékén lesz és ez csak pécé. Konzolon kábé kétszerese fog elfogyni. Na, ezt csinálja az SMS. Megél abból, amit csinál. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 17:58:52
Érthető hogy esőben alacsonyabb az átlagsebesség, alacsonyabb a végsebesség és ebből adódóan a köridők is rosszabbak, mint a száraz időben, slick gumival. Érthető. Az is érthető, hogy 15-20 km/h-val lassabban érkezünk meg a fékezési pontra, ami megközelítőleg a száraz körülmények között történő fékezési pont közelében van. Jó, annyira nem érthető, hogy ez valamiféle fizikai jelenség legyen.
Inkább tekintsük anomáliának/furcsaságnak. Így legalább már érthetőbb.
De nem elfogadható!!!!!
Érthető. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 17:27:07
Valami automatizalt mukodes kellene bele. Ha nem kormany van beallitva (csak bill. vagy gamepad), akkor a "hatterben", nem lathatoan tolna ra minimal automata ABS/TC/SC-t. Ha nem latjak, nem zavarja oket. Mert sokszor latni.olvasni, hogy gamepad-del is kikapcsolnak mindent, nem akar "segitseget", aztan meg panaszkodnak hogy szar a progi, mert kezelhetetlenek az autok.
De ha meg kell felelni a bill.-es es a felmillios kormanyos jatekosnak is, foleg jatekmenet (AI, karrier) szempontbol, sokszor mar a beallithato segitsegek is keves lehet, bele kell nyulni (el kell b*szn* 😛) az alttalanos mukodest, tapadast, fizikat stb.
Igen, valszeg nagyok a tapadasok (altalanosan mindenhol, mindennel), foleg az oldaltartas furcsa (es az azzal kapcsolatos viselkedesek), de ezt mar az elejetol mindig irtam😊 A szaraz tapadas sem a tuti (amivel hasonlitgattam
Ami fontos, hogy ugyanazzal a komboval a ket eltero korulmeny aranyos legyen (sebessegre, kezelesre, erzesre). Nem szamitva a bugokat ha valaki slicken esoben jobb es gyorsabb😄
De persze, lenyegi szempontbol mindegy mi a helyzet, ha az AI mindenkeppen szar; akkor a Single es karrier resze ugy is hasznalhatatlan😄DD
Marad az online. De oda, fun-ra, az 5 koros "ereszd el a hajamhoz", meg teljesen tokmindegy a szuper dinamika, az egesz csak latvany es hangulat elem marad😉
Nem értem mért hangolták ilyenre mert aki nem akar szenvedni esőben kapcsol ugyis egy TC-ét és boldogan autózik, aki meg úgymond szimes az itt szentségel a túlzott tapadással.
Köszi a választ!
Nekem pl. a nagy kedvencem az Astra TCR elszublimált nyom nélkül...
Mi ennek az oka?
Spa oruzsban ha ettekerem 5.-ben, padlon, nyilvan vagva de nem ez a lenyeg, majdnem fordulathataron vagyok a hosszu elejen...Es egyszeruen nem megy feljebb se a sebesseg se a fordulatszam...No nekem ez sem kerek , hogy kilometeret huzatom de sehova nem gyorsul.....
Ennek ellenere jokat jatszok vele, de ez a resze nekem nem kerek 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.14. 14:57:00
Az esős körülmények közötti lassabb köridő pedig érthető mert a tapadási anomáliák vagy írom úgy, hogy furcsaságok mellett a végsebesség közti különbség azért megvan a száraz körülmények javára. Mivel esőben eleve 15-20km/h-s sebességeket lehet elérni így nem csoda, hogy a köridők is rosszabbak.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.14. 14:42:14
Leszamitva hogy a progi (gumi, tapadasok, aszfalt, eso stb.) meg "felkesz/bugos/anomalias", es az autok es palyak kozott is lehetnek/vannak
kulonbsegek, egyelore inkabb az az erdekesebb vagy azzal erdemes foglalkozni (egy "jonak tuno" kombonal), hogy a szaraz/vizes es slick/wet kulonbsegek "jok/hasznalhatok" legyenek (mukodesre, koridore, kezelesre, tapadasra stb.).
Nem teszteltem mindent (mert leheteten, es eleve jo ha hetente 1-2x elinditom😛), de azzal a nehannyal amit neztem, teljesen jok voltak a kulonbsegek. De elofordulhat, hogy eppen azt a keveset teszteltem ami jonak tunt, es tuti vannak olyanok, amivel allo vizen meg slick-kel is gyorsabb vagyok😄DD
Esoben tizen-husz masodperccel hosszabb korido; 30-50 meterrel hosszabb fektav; lassabb vegsebesseg; az egyszeru vizes aszfalton is (nem a tocsakban) erezheto csuszkalasok (gyorsitas, fekezes, kanyar).
Persze ha valaki ugy gondolja/hiszi/tudja/tapasztalta, hogy egy "ilyen" auto (pl. GT3) vizen sokkal lassabb/csuszkalosabb/kezelhetetlenebb akkor azzal ugy sem lehet mit kezdeni😊 Vagy ha csak "mast szeretne"😄
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.14. 13:50:45
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
9 kort levezetem, 10.-ben egyszer csak nem tudok befordulni egy kanyarban....
A PC1-hez is jött 10-11 patch, mire elfogadható lett. Ez meg eleve magasabb szintről indult. Lejjebb linkeltem a bug listát és elég szépen javulni fog még. ha azokat a hibapontokot mind kipipálják.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 11:57:31
"12.) Tire System: The tire system is basically broken across all cars. Some cars actually go faster on Wet Tires than slicks in dry weather, and the tires don't overheat in a reasonable amount of time. Other tires don't build up any heat at all. Also, like in PC1, it is not justified to use Hard tires at any time over softs because Soft Tires don't wear off / degrade like they should."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.14. 11:36:06
Valahogy nem ez jött át<#idiota>#idiota>
Kár, mert a sima P1, LaFerrari, Huayra BC baromi élvezetes. Mint írtam még kellett volna 2 hónap csiszolni, átnézni a játékot. De mivel nyakukon volt a Forza 7 meg most jön ki a GT, meg kellett lépni. Összeségében pozitív csalódás a PC2, azthittem az új Forza meg GT mellett nem lesz létjogosultsága de ahogy nézem milyen ziccereket hagy ki a két nagyobb büdzséjű játék (Forza: FFB, fizika/GT: ilyet is fura kimondani hogy a tartalom k kevés pálya, napszak időjárás off stb.) <#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
A beállításokat megoszthatnád, mert ez tuti nem stock setup...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.14. 10:23:28
"Amúgy világítása lehetne az autóknak este X óra előtt is, mármint olyan ami hatással is van a környezetre és megvilágítja azt. Nord-on kocsikaztattam a gyerekeimet, és hát esőt akartak mert milyen buli, hogy megy az ablaktörlő és miután a legkomorabb esős időjárást állítottam be hogy törölhessen az a fránya ablaktörlő, gondoltam felkapcsolom a fényszórót is ha már ilyen sötét idő kerekedett, de sajnos a reflektor fénye semmire sem nagyon volt hatással, még a korlátra se ami elé közvetlen odaálltam, majd telt múlt az idő, jött a harangszó, és lő világosság. Reply-ben természetesen mindvégig látható módon fel volt kapcsolva a fényszóró és a műszerfal is végig azt jelezte."
Nem tudom, hogy ez változott e a patch-ekkel, ezt így direktben nem nagyon tesztelgettem az óta, de majd megnézem.