Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Kickban 😊
lac coo
Jah, nem az a VR ? 😊)
Nekem ilyen tescos, 6000 Ft-os volt ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.04. 11:17:05

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A Google Cardboard nem számít <#idiota>

Hát hogyne... 😊))

www.smart-bus.hu

lac coo
Nekem volt VR-em, kidobtam.......!
Jobb a monitor ! 😊))

Istenem, hány ilyen júzer van a VR topikban... ment az elutasítás, most meg kirobbantani nem lehet onnan őket! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem semmi bajom a 3 monitorral,sőt, max ha majd olyan szinten lesz a vr, veszek melléjük egyet,de csak azért hogy legyen ilyen és olyan is....<#hehe><#idiota>
sertrex
Ha most beújítanék, akkor én is inkább VR-t vennék, mint három monitort. 😉

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Gondolom most mindenki szalad VR-venni ,no meg hozzá megfelelő GPU-t....<#zavart2>
"" A grafika egyszerűen nevetségesen xar."

Mi van?! <#nevetes1> Ez a játék olyan geci komolyan néz ki oculusban hogy beszarás! <#mf1> Minden porcikájában érezni, hogy ezt VR-a tervezték, szó szerint döbbenetes a látvány!

https://fxmason.blogspot.com/

sertrex
Saját Garázs néven csinálok egy GT4 fun szervert. 30p+30p+20 kör.

Danecay
Biztos jó ez a havas körülmény, de a magam részéről, igaz ez egyéni igény és megítélés kérdése de ki sem próbáltam, valahogy nem vonz egyedül autókázni a csúszós úton. Ugyanúgy kimaradt a Rallycross is eddig. Majd ha már játszható lesz a karrier, abba biztos bele lesz fűzve egy-két ilyen verseny, akkor majd kipróbálom, és hátha pozitívan csalódok. Addig mondjuk a kormányom működését is normalizálni kellene mert Ez a Win 10 Creators téma valamit nagyon megkavart a G29-emnél.

sertrex

sertrex
Pont most olvastam discordon.
" Gergely Szelei - Today at 12:43 PM
i dont wanna go into details but there's a considerable amount of time between a final lockdown of the patch and the moment it gets pushed live."

Danecay
Az elvileg erre a hétre datált Update-ről lehet tudni valamit? #17701

lac coo
De, jobb...! 😊)

sertrex

https://discordapp.com/invite/projectcarsgame
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.03. 11:25:34

Adam Jonas
Nyugi, máshol se jobb a helyzet. 😄

Amikor iRacing-be egyesek beugranak szintén egy hosszabb idő után, közel 0 gyakorlással, és hamar elintéznek pár embert, de AC-ban is találkoztam már jó pár ilyennel, akárcsak RaceRoom-ban.

A public mindig public lesz, csak a szervezett versenyeken lesz normális bármi is.

lac coo
Neha ki....

De a legnagyobb baj, hogy a jatekosok nagy resze egyszeruen az autot nem tudja biztonsaggal elvezetni....
Elfekezi, kiforog ha kell ha nem, minden kanyarban valaki a kavicsagyban, utana meg a szerver harmada ki is lep....

Nyilvan ki lehet fogni, de jelenleg eleg kaotikusnak latom en ezt a publikot.....

Ed hat ugye gyak. Gt3 only, nulla idojarassal ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.03. 10:16:14

Adam Jonas
Tegnap este egy futamot mentem, az az én szemszögemből egész korrekt volt. Pole-ból indultam, T1-et túléltem (igaz, mögöttem a rajtnál volt egy-két repülő autó 😄 ), 20 kört végigmentem szinte hiba nélkül, és a lekörözöttek is szépen elengedtek. Sok a hülye, az tény, de olykor azért lehet kifogni egész korrekt mezőnyt is.

sertrex
Az SMS beleépítette a játékba a hülye játékosokat, publikon? <#confused>
Értem, hogy CARS fóbiád van, mert tart már pár éve, de ez még tőled is egy egetverő baromság. <#idiota>

RJoco
Akkor még biztos nem versenyeztél GTA-ban. Nincs olyan futam, hogy ne lenne egy csicska, aki ki akarna forgatni. Még szellemfutamban is próbálkoznak...

Warning! Cargo bay open, shields are down!

lac coo
Én mentem ma pár onlányt, hááát elég favágó gém lett ez, törés zúzás...
tudom, jönnek mindjárt, hogy de nem is, én viszont ennyi szándékos revansot még egy játékban se láttam mint itt van ...szörnyű !

Adam Jonas
Ahh, akkor ez most skip, majd legközelebb, de köszi azért.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.11.02. 12:01:13

sertrex
Este 5 és 8 között érek rá, utána meg legfeljebb 11 után.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.02. 11:36:31

Adam Jonas
Tervezek ma estére is még egy stream-et, akinek van kedve, csatlakozzon nyugodtan! 😊

@sertrex,

Ha esetleg tervezel szervert csinálni ma este 9 körül, kérlek jelezd majd itt a fórumon, mert akkor a szerveredre csatlakoznék a sok random, hülye szerver helyett.

lac coo
Mennyire biztos ? 😊

Alexease
12/1.5 😊
lac coo
1,5- oras verseny, ha 12 orat szeretnek az 32X ?

lac coo
Azokat a megcsuszasokat ruhellem, raadasul olyan jo rf1-es, semmit nem lehet csinalni mig meg nem all az auto ! 😊)

RJoco
Csak ámulok és bámulok <#eljen>

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Ingy2
Lehet mert későn fékezve még kanyarbemenetkor is fékeztél? 😛
PC2 erre érzékeny, utcai autóknál sima gáz elvételre is eléggé instabillá válnak az autók de azért ennek van valóság alapja is. 😊
Viszony a piros ferka is szabályos volt, ha jól tudom nem illik féktávon irányt váltani, szépen bejött eléd.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Norbi1990
Igen, első versenyen nem is értettem miért csúszott annyira meg amikor kicsúsztam...
Na mindegy, 2. hely is jó 😄
Ingy2
Első versenyen, az első 2 sikán féktávja, no komment.<#idiota> Ha nem forogsz meg akkor lehet megvan az első hely is mert a második lesboban kavicságyazott az elöl levő.<#idiota> Második verseny: <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Norbi1990
Oks, köszi.

Mentem két versenyt, aki kíváncsi az megnézi aki nem az tekerjen tovább 😊
sertrex
Csak online.

Norbi1990
Ez offline is számol vagy csak online?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szia! Te hogy tudod használni a virágboltit online? Nekem még nem sikerült életet lehelni bele, pedig erősen próbálkozom... a következő patchet még megvárom, aztán ha javult az online is, valamint offlineban az ai bezsákolom... remélem lesz akció is... de addig is ismerkednék a rendszerrel... Előre is köszönöm!
sertrex
Szerintem is jó volt. Bár az eleje kissé kaotikussá vált számomra is. A rajtnál észrevettem, hogy bekapcsolva maradt a GHOST mód. Miközben ezen agyaltam, megpördültem és kicsúsztam. Visszaestem az utolsó helyre, de hála az optimistáknak, pár kör alatt visszajöttem a 6. hely környékére, majd légüres térben autóztam pár körön keresztül és vagy bealudtam vagy elfogyott a gumim, de a lényeg, hogy megint kicsúsztam. Ez volt a 13. kör felé, gondoltam kimegyek kereket cserélni. A boxból láttam, hogy kaptam tőled egy kört. 😊

Nincs mit. Máskor is. 😊) Várom az ötleteket.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.01. 09:40:48

lac coo
Azt nem tudom, de tegnap chatben panaszkodot egy srac, hogy 13 pontot fejlodott egy szep elso hellyel, aztan 30-valamennyit bukott egy jatek osszeomlassal .😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.01. 09:34:28

sertrex
Ez eddig a legjobb, amit találtam erről.

Norbi1990
Amúgy hogyan lehet feljebb lépni a versenyzői licencbe? Elég lassan lehet haladni így online versenyeken.
Norbi1990
Legközelebb úgy teszek <#idiota>
lac coo
😄D

Alexease
Ezert kell kezifeket beallitani😊 De ha az athajtasos bunti utan is nyersz 1 korrel, akkor teljesen mindegy, indulasnal be is bikazhatod vagy tolhatod az autot;DD
Norbi1990
Jó volt. Kár, hogy a rajtnál úgy akartam volna indulni, hogy kuplung be, 1-es, mert így hátragurultam és amikor előre akartam volna menni egy kicsit egyből adott egy drive throught 😄
A bónusz az volt, hogy az első kanyarba keresztbe is álltam, de így is sikerült nyernem 1 kör előnnyel 😊

Köszi a hostot 😊
sertrex
Egyébként ott volt a szerver. SGHU néven SG a jelszó lett volna. 😊) De csináltam belőle publikot, így lettünk vagy 22-en, volt practice 30perc, quali 30perc és egy 20 körös verseny. Voltak magyarok is néhányan. Újra semmi gond nem volt, legalább is tudtommal. Voltak ki-be lépők, verseny végére heten maradtunk. A szerver végig stabil volt, saját gépről, úgy hogy én is, mint host, végigcsináltam. Ez azért picit több, mint szerencse. <#integet2>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:22:21

sertrex
"Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. "

Nem írtál semmi olyat? Tényleg? Ha nem tudod értelmezni a salyát irományaidat, akkor inkább ne is fáradj az írással! És hol volt itt személyeskedés?

"Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. 😄DD
Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy... "

Azt hiszed hogy nálam működik ez az arrogáns duma? Hol a francba élsz te? Legfeljebb otthon, nálatok ez működik. Ha nem tetszik nem olvasod amit írtam. Ennyit tehetsz.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:16:30

lac coo
Jo, hat rf nek nem mindig kell szerver ehez a mutatvanyhoz 😊

Adam Jonas
Megcáfolom: rF2 😄 Nem hiszed el, de egy i7 + 16 GB RAM + GTX 1060 trión is képes 20 FPS alatt futni, ha mellette dedicated-et indítasz. 😄