19801
  • lac coo
    Legyel te is Laccoo...! ;)
  • lac coo
    Mikor lesz Parittya Dij 2017 hirdetes ? Mar ugy izgulok...! :)
  • sertrex
    "Kerlek ne legyel olyan demagog mint akit ma ignoraltam de pl. szerintem nem is érti mit jelent:DDDD"

Mi van kigugliztál egy új szót? Legalább használod valami hasznosra is a netet. :DDD

Már korábban is le lett írva, hogy a hitnek itt nincs helye. Tények vannak. Télapó nincs.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 18:51:53
  • __Jacek__
    Elore megmondtam hogy nem fogsz valaszolni, ezt meg is tetted:)
    Megint le irom nem minositettem sem a SMS sem a McLaren teszteloinek a munkajat, nem tudom atmegy e vagy nem:D
    En nem vagyok valaki csak egy atlag autos szakember aki tevekenykedett a versenysportban es tenyleg marha sok autot vezetett, semmit nem kotelezo elhinni, de te pl. elhiszed ezeket a tesztelo meg hasonlo dumakat ami haaaaat kb. a telapo kategoria:)))
    Kerlek ne legyel olyan demagog mint akit ma ignoraltam de pl. szerintem nem is érti mit jelent:DDDD

De itt zarnam is tortenetet mert egy idom nincs erre, ketto idegesito az meg nem hianyzik:))) Szolval mindenki probalja elvezni ha nem tudja menjem massal, most szerencsere van szimes kinalalat.
  • sertrex
    Nem, inkább neked hiszek. Végül is már évek óta írogatsz ide. Az sokkal hitelesebb. :DDD

Biztos fegyvert fogtak a fejéhez, hogy adják a nevüket, a szakmai tekintélyüket, már ha érted hogy az mi, az ilyen videókhoz. :)))

Ezekről legalább van videó. Persze még lehetne folytatni a sort, Ben Collins, Rene Rast, Nicholas Hamilton, Oliver Webb, stb... Hadd gondolkodjak... ki nyom többet a latban? Te vagy ők? Vicceltem. Nem hiszem hogy gondolkodni kellene. Ők. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 18:21:40
  • lac coo
    Ne legyél már gyerek, most komolyan bekajálod a dumát, hogy itt gyári pilóták, mérnökök teszteltek bármit is ?! :DDD
  • MasterMason
    Félre ne értsd, de messziről jött ember azt mond amit akar és akkor még ott van az is, hogy lehet akár igaz is amit mondasz vagy állítasz magadról... De azért mégsem voltál a mclaren tesztpilótája ahogy sok más tényleg patinás cég tesztpilótája sem voltál-vagy, akik bizony tényleg részt vettek az autók beállításánál, tesztelték, az általuk elmondottak alapján állítottak rajta tuningoltak itt autókat stbstb...

Nem arról van itt szó, hogy a magad módján tényleg ne lehetnél akár te is valaki az autós világban, hanem arról, hogy tiszteled e annyira a szakmabeli "munkatársaidat", hogy elismered azért az ö képességeiket is?

Mondod hogy ilyen meg olyan autóban ültél te már, de miért neked higgyem el, hogy szerinted ez messzebb van a valóságtól mint ahogy te gondolod, ha van valaki akinek tényleg köze van a McLaren-hez és egyéb komolyabb csapathoz meg többet vezetett pl 720S-t, mint ahányszor mi ketten együtt képen láttunk ilyen autót?!

• MasterMason
  • sertrex

MENTAL IN CAR FOOTAGE - 11000 RPM 13B BRIDGEPORT GEMINI SKID BEAST

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 16:43:07
  • sertrex
    Ezt meg a megfelelő topikban kéretik megbeszélni vagy privátban. Semmi köze a topik témájához. Vagy át kellene fáradni AC topikba, az úgyis halott.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 16:30:05
  • sertrex
    Hát úgy hogy bemondásra el kellene hinnünk, amiket itt összehordasz. :DDD
  • lac coo
    A Ring VTS video meg mindig ninncs meg ? :)
  • lac coo
    Hogy jon ide a hit ? :))
  • sertrex
    Jaja. Nem lehet olyat linkelni mert csak a flémelni jött. Egy büdös szót nem szólt még a topik témájában. Akkor jön, mikor úgy érzi, hogy valakinek be kell szólni, ahogy most is. A terelésről meg annyit, hogy senki se beszélt itt a PC2 fikázásáról. Akinek nem inge... tudod.
    Itt arról volt szó, hogy volt aki önjelölt szakértőnek adja ki magát, van aki nem ért egyet vagy legalábbis megkérdőjelezi egyesek szokásos ideböfögését. És van Jacek aki szorgalmi feladatból jön és beszólogat. Innen üzenem, hogy téged senki nem vádolt hozzáértéssel. Ha olvasod, ha nem. Éppen lesz@rom.
    Viszont a leírt életrajznál azért jóval több kellene annál, hogy hány autóban ültél már. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 16:16:51
  • __Jacek__
    Nem kellene de leirom, mivel Pit Stop( ha nem eltetek meg le irom hogy c64) ota jatszom kulombozo intenzitassal autos gameket, epitettem/szervizeltem sokfele verseny autot, mentem veluk/ vittek veluk tempoval.
    Tobb szaz(szo szerint ertendo) tipussal mentem az 1950-es amcsi verdatol a Porschen at a lofasszal is mindennel... Ki a fasz aki meg tudja mondani mi jo mi lenne a jo?
    Marika neni a janos korhaz portajarol? Es megsem fogsz innet egyetlen egy posztot idezni amikor szenne fikazom a cars2-ot:))))
  • __Jacek__
    Ott losz bakot de hatalmasat hogy, legyszi linkelj egynilyen allitast tolem.. na rajta kivancsian varom:)) Ilyenkor jo a tereles masra valaszolas es elsunnyogas:))

Varom nagyon.
  • MasterMason
    Bocs pedig igaza van. Szóval jöttök itt a nagy mellénnyel, hogy ti ilyen olyan szakértök vagytok, meg amúgy is amit ti mondtok az szentírás hiszen ti vagytok itt a szimulátorok független bíráló testületének felkent szent tévedhetetlen pápái és bárki eretnek aki esetleg nem HISZ!

Még egyszer mondom, hinni a templomban kell, papolni meg nagyokat mondani azt mindenki tud...
  • sertrex
    Most nagyon rám ijesztettél. Nem fogod olvasni amit írok? Akkor hogy fogsz folyamatosan beszólogatni nekem?
    Egyébként ebben igazad van, hogy én is egy senki vagyok itt. De nem is én állítok olyanokat, hogy ennek így, annak meg úgy kell viselkednie esőben és szárazon. Nem én jövök itt hétről hétre a szakértéseimmel. Érted ugye?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 11:20:05
  • __Jacek__
    Hu de alacsony a kerites:) Bye bye kisbaratom tolem aztan onthatod a baromsagokat tovabb, ignore.
  • sertrex
    Látom a szelektívitás működik nálad. Csak azt veszed észre amit akarsz. Gondolom a majmozás elkerülte a figyelmed.
    De azért örülök, hogy töretlenül azt hiszed, hogy bármilyen hatással lesz rám a macskakaparásod. A korábbi regeid is már többször bebuktak ezen, nem értem miért hiszed, hogy most már sokkal okosabb lettél.
  • __Jacek__
    Mivel te is egy ismeretlen akarki vagy, mert kellene neked bizonyitania barkinek is barmit? Gondolom mert carsos a logod azert:)))))))) Erik az ignore.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.12.15. 11:04:02
  • __Jacek__
    Ez az amikor te nem szoktal szemelyeskedni? A szegenysegi bizonyitvanyt mar reg ki allitottad magadrol most csak igazolod.
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2017.12.15. 11:03:10
  • sertrex
    Mondjuk az írásod alapján inkább el tudom képzelni, hogy takarító vagy egy pszichiátrián.
  • sertrex
    "...nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja..."

Erről van szó.
    Tegyél le valamit az asztalra, mutasd meg ki vagy!
    Bemondásra már nem hiszek el senkinek semmit. Túl sok a kókler itt is és máshol is.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 10:52:25
  • Pitti
    Néhány majom miatt nem kell zárni... csak szelektíven kell olvasni... nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja... tudom mert azzal foglalkozom... 3 diplomás PHD pszichiáter vagyok, sokkal jobban tudom mint bárki...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.15. 10:47:55
  • lac coo
    En fizikai munkas vagyok, szoval ertek a fizikahoz.
    Sot, kozutnal aszfaltozok, talicskabol, mindent tudok a tapadasrol ! ;)
  • __Jacek__
    Tehat csak az tudja megallapitani hogy mi valtozott aki indult a spa 24 orason, van egy jatekfejleszto cege, es fizika docens az MIT-n, szerintem lehet zarni a topicot vagy az zinternetet:))))
  • __Jacek__
    Komoly ervek hangzanak el:)))))
  • ManoNegra
    Az a tapasztalatom, hogy monitoron és oculusban is más stílusban versenyez az ember, máshogy érzi a tapadási viszonyokat, a féktávokat, stb. Nekem a legújabb patch óta elég keserves lett vizes körülmények között versenyezni. Lehet hogy másnak nagyon tapad, de én nem ezt érzem.
  • sertrex
    Valójában... ez így van. Írjon jobbat! Néha nem ártana, ha van tartalom is abban, amit állítasz.
    Szóval, szerinted az a flémer aki számon kéri tőled, ha állítasz valamit? Annak kellene kimenni a divatból, hogy valaki elvárja, hogy amit te itt állítasz azt bizonyítsd is? Szerinted az az ideális világ ahol azt mondasz amit akarsz? Szóval ha te azt mondod, hogy világbajnok vagy például GT3-ban, akkor én flémer vagyok ha azt kérem, hogy bizonyítsd be?
    Hát csak gratulálni szeretnék a fura kis világodhoz, amiben te úgy érzed, hogy vagy valaki és aki ezt megkérdőjelezi az flémer, troll, miegyéb.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.15. 10:11:47
  • Pitti
    Írjál jobbat... ejj azok a régi flém idők... ez sosem megy ki a divatból :)

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.12.15. 08:05:26
  • lac coo
    Ok.
  • MasterMason
    Mondjuk azt nem tudom hogy mitől lennél ekkora szakértője a szimulációknak meg a fizikának? Esetleg ezzel foglalkozol? Mert én igen.. És akkor jössz te és elmagyarázod, hogy te amúgy is olyan jó vagy fizikából, hogy nekem biztos elég a látvány... Hagyjuk már...
  • lac coo
    Semmit nem kell bizonygatnom . :)
    Az tuti, hogy úgy elindul nagy vizen is padlón mint a fene, picit riszálja magát de semmi komoly, még látványra is vicces olyan tapadásokat talál .
    És 1200 kilo, 800 LE, TC nélkül !

Én elhiszem, hogy szép rifttel, akinek az kell biztos elég is, de fizika az most gatya ....
  • MasterMason
    "kiprobaltam....."

Hinni a templomban kell éppen ezért ha nem haragszol bemondásra nem megy. Amúgy is már követni se lehet ezt a dolgot, mert hol azért sírnak merthogy a "sínautóval" picit lemennek a pályáról és jön a bünti, hol meg azért, merthogy nem elég szimes. Én is toltam AC-val, pont ezért sem tudja nekem beadni azt senki, hogy abban jobb a fizika vagy nehezebb volna ennél. Fenét.

Én is végigtoltam minden szimet a gp3-tól kezdve és szerintem ez az egyik legjobb szim ami valaha készült föleg aztán oculussa!

• lac coo
    Igen, meg is talaltad a lenyeget:
    Egy pehelykonnyu, 8-900 loeros auto kell kikapcsolt tc vel, higy egyaltalan figyelni kelljen a padlogazra.
    De igazabol padlon is eleg jol birja, kiprobaltam.....
  • MasterMason
    Mondjuk megnéznék egy-két kört azoktól akik sírnak itt a "tapados eső miatt", hogy pl a pagani huayra-val esőben hogyan "tapadják le azt az utat". Mert így szimplán csak bemondásra azért elég sántit ez a dolog. Patch után sem lett olyan könnyű pláne nem az utcai versenyautók...
  • sertrex
    AC-ban M3 GT2-vel Logitech Momo-val 6:33:213 Ez igazán vicces. Vajon mi lehet a baj a köridővel? :DDD
    http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=1006&car=7&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all&community=all&friends=all
    Kár hogy nincs M6-os AC-ban, mert igazán kíváncsi lennék. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.14. 20:24:13
  • lac coo
    Bele se neztem ebbe a videoba, latva a koridot !!! ;)
  • sertrex
    Nekem erről a fórumról is ez a véleményem. :))
    De én kimondottan arról a topikról beszéltem és nem valami tényfeltárásról.
    Amúgy se kell itt semmiféle összeesküvés elméletet gyártani. Az a helyzet, hogy üzletileg nem engedhetik meg maguknak, hogy beismerjék, hogy félkész játékot dobtak piacra és az se járható út, hogy egy egyszerű fórumozó úgy beszéljen a játékról, ahogy. Nem kellene összekeverni a fejlesztő-kiadó érdekeit a játékosok érdekeivel. Szeretni se kell, de el lehet fogadni a motivációt részükről. Például Kunosék is rendesen bannolgatták a nekik nem tetsző véleményeket és fórumozókat. Gondolom ez máshol sincs másképpen.

A videóról meg nem mondanék semmit mert még soha az életben nem mentem végig csutka gázon a Nordon egy BMW M6 GT3-assal. A játékok alapján meg nem hinném, hogy szakértővé válnék a témában. Mindenesetre ez alapján a videó alapján a valóságban se tűnik boszorkányságnak egy profi versenyző számára végigmenni, hibátlanul a Nordon. Ráadásul még sebesség érzetre is hasonló a látvány. Persze a játékban nincs minden úthiba, göröngy, meg miegymás lemodellezve, így kicsit simábbnak tűnik.