Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ilyen tescos, 6000 Ft-os volt ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.04. 11:17:05
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Jobb a monitor ! 😊))
www.smart-bus.hu
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Mi van?! <#nevetes1>#nevetes1> Ez a játék olyan geci komolyan néz ki oculusban hogy beszarás! <#mf1>#mf1> Minden porcikájában érezni, hogy ezt VR-a tervezték, szó szerint döbbenetes a látvány!
https://fxmason.blogspot.com/
"
i dont wanna go into details but there's a considerable amount of time between a final lockdown of the patch and the moment it gets pushed live."
Amikor iRacing-be egyesek beugranak szintén egy hosszabb idő után, közel 0 gyakorlással, és hamar elintéznek pár embert, de AC-ban is találkoztam már jó pár ilyennel, akárcsak RaceRoom-ban.
A public mindig public lesz, csak a szervezett versenyeken lesz normális bármi is.
De a legnagyobb baj, hogy a jatekosok nagy resze egyszeruen az autot nem tudja biztonsaggal elvezetni....
Elfekezi, kiforog ha kell ha nem, minden kanyarban valaki a kavicsagyban, utana meg a szerver harmada ki is lep....
Nyilvan ki lehet fogni, de jelenleg eleg kaotikusnak latom en ezt a publikot.....
Ed hat ugye gyak. Gt3 only, nulla idojarassal ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.03. 10:16:14
Értem, hogy CARS fóbiád van, mert tart már pár éve, de ez még tőled is egy egetverő baromság. <#idiota>#idiota>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
tudom, jönnek mindjárt, hogy de nem is, én viszont ennyi szándékos revansot még egy játékban se láttam mint itt van ...szörnyű !
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.11.02. 12:01:13
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.02. 11:36:31
@sertrex,
Ha esetleg tervezel szervert csinálni ma este 9 körül, kérlek jelezd majd itt a fórumon, mert akkor a szerveredre csatlakoznék a sok random, hülye szerver helyett.
PC2 erre érzékeny, utcai autóknál sima gáz elvételre is eléggé instabillá válnak az autók de azért ennek van valóság alapja is. 😊
Viszony a piros ferka is szabályos volt, ha jól tudom nem illik féktávon irányt váltani, szépen bejött eléd.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Na mindegy, 2. hely is jó 😄
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs mit. Máskor is. 😊) Várom az ötleteket.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.11.01. 09:40:48
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.01. 09:34:28
A bónusz az volt, hogy az első kanyarba keresztbe is álltam, de így is sikerült nyernem 1 kör előnnyel 😊
Köszi a hostot 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:22:21
Nem írtál semmi olyat? Tényleg? Ha nem tudod értelmezni a salyát irományaidat, akkor inkább ne is fáradj az írással! És hol volt itt személyeskedés?
"Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. 😄DD
Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy... "
Azt hiszed hogy nálam működik ez az arrogáns duma? Hol a francba élsz te? Legfeljebb otthon, nálatok ez működik. Ha nem tetszik nem olvasod amit írtam. Ennyit tehetsz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 18:16:30