Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy2
Ezért kapják a zsugát<#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Van ilyen is. (Néha írnak jó dolgokat, de nem értem, hogy hogy tudják ennyire f*sni a szót.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.10.28. 10:47:36

RJoco
Köszi!
Ezt meg fogom nézni.
Most állítottam egy kicsit az érzékenységen, így jobb lett a dolog, de még nem az igazi.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Az a lényege, hogy oda kell állítani az autóknál a blokkolás kezdetét, ahol "beleütközik" a gumiba (a treshold), vagyis egy picivel utána. Így amikor már keményen kell nyomni, onnantól blokkolnak a kerekek. Tehát ez segít abban, hogy épp blokkolás határon tudj fékezni. Sokkal jobb, mint a sima, vagy akár a progresszív (pl. GTEYE) rugó.
RJoco
Csak nehogy a saját autóm pedálját is így tapossam. 😊

Norbi1990
Így van 😊
Danecay
Nyugi, meg fogod szokni rövid idön belül, később már hiányozna hogy ha nem lenne 😊

RJoco
Ok. Köszi a válaszokat!
Mentem pár kört az első résszel, ott azért jobban ment a vezetés, kicsit más is a játékbeállítás a kettőhöz képest.
Már szokom a féket és a válaszok alapján megnyugodtam, hogy nem az eszközben van a hiba.
És gurulós székből sem kell vele játszani, mert nem lehet eléggé nyomni a féket.
Az érzékenységgel még eljátszom egy kicsit, bal lábam hamar elfárad, a jobbnak meg idő, míg átkerül a gázról a fékre.

Norbi1990
A féknek az érzékenységét a játékon belül tudod állítani ahogy neked jó. Amúgy is 100%ig nem sokszor kell nyomni a féket, mert úgy blokkolnak ha segítségek nélkül akarsz játszani.
Fehercsoki
Normális, mivel van a fék mögött egy darab gumi, amivel a fék keményedését érték el. Meg fogod szokni, hidd el jobb ez így.

RJoco
Ma beszereztem egy Logitech G920-as szettet.
Érdeklődnék, hogy normális e, ha a féket alig tudom benyomni?
Elég nagy erőt kell kifejtenem, hogy történjen valami. A játékbeli kalibrációnál is is csak 80-at érek el, azt is úgy, hogy kb. állok a féken.
A pedál nem is megy be annyira, mint a gáz vagy a kuplung.

sertrex
A többségük virágbolti szimes, nekik ez az online. Megy a verbális lökdösődés. 😄

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

__Jacek__
Oooo mamo micsoda ovoda megy itt😊)))
Szabi
lehet hogy aktív a jelenlegi is, csak mivel másfél éve ki lett bannolva így hozzászólni nem tud sokat ezzel az akkjával, egyébként szavazzatok meg valakit és cserélem.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Panzeradler
Mi lenne ha lenne egy rendes HG? Aki aktív.
Tomo15
Inkább csináljatok egy szervert, menjetek fel, oszt jól lökjétek ki egymást, hátha megnyugszotok.
Dante73
Waltari-t tudom ajánlani. Nagyszerű, történelmi témájú könyvei vannak.

http://www.freetvmaci.info/

lac coo
Akkora baj nncs ezzel a topikkal azert, hogy konyvet olvass ! 😊)
Ma egy picit elszabadult a pokol, kemeny mittudomen 8 hsz erejeig, vagy annyi se.... Nagy kaland....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.25. 20:23:15

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Na, mégegy topik minusz. Már lassan nem lesz mit olvasnom, minden kibaszott topikban ez megy. Még a végén könyveket kell vennem.
Danecay
<#eljen> Sajnos valóban flame topik lett a PC topokból ahol sajnos alig van esély arra, hogy az ember leírhassa saját véleményét, meglátását, tapasztalatait a játékról mert mindig ott van az ellenzék aki megmondja, hogy Te vagy a hülye és Te csinálsz valamit rosszul attól függetlenül, hogy valójában megbizonyosodik a saját igazáról és kipróbálta volna, és ez sajnos mindkét táborra igaz. Ha már szóba került Alex, a játék megjelenése előtt és azt követően egy rövid ideig rendszeresen, elég konstruktívan írt ide a topikba viszont amióta veszekedésbe ment át az egész és annak sportot űzéséből, hogy mindenki ellent mondjon egymásnak bármiről is legyen szó ő intelligensen inkább a háttérbe vonult. Biztosan lesz majd ismételten mondanivalója ha lesz kinek.

Egyik hülye sincs tisztában azzal, hogy ő hülye, szóval egyelőre ez így kevés! Sokkal beszédesebb az, hogy fingod nincs mibe büfizel bele, de csípőből hozod a bunkót és sértegetsz!

Mivel egyébként jó fej suttyó senkiházi vagyok, ezért segítek egy picit, hátha nem teljesen reménytelen a helyzet. Az elmúlt egy hétben 2, azaz kettő darab hozzászólásom volt a topikban. Ebből az egyik egy LINK, amiben az az SG alkalmazás található, amivel a számunkra nem tetsző mókusok hozzászólásait tudjuk elrejteni, így a lényegtelen infó kimarad, plusz kevesebb a felesleges vita. Gondolom itt még nincs meg a fonal vége, szóval csak, hogy te is értsd: Tettem ezt azért, hogy ezzel csökkentsük a flém mennyiségét, ergo segítő szándék vezérelt!

A másik egy szimpla ironikus megjegyzés volt. A biztonság kedvéért linkelem az irónia szó jelentését: LINK

Fentiek tükrében tisztelettel megkérnélek rá, hogy személyeskedésbe legközelebb akkor kezdj, amikor legalább valami halvány fogalmad van arról, hogy mibe büfizel bele! Amikor azt hiszed, hogy tudod, akkor még olvasgass egy picit, és mielőtt megszólalnál, utoljára még egyszer fusd át a sztorit, hátha ez segít!

Amennyiben a következő hozzám intézett hozzászólásod lényege nem az elnézést kérésről szól, abban az esetben részemről lófasz a seggedbe.

www.smart-bus.hu

sertrex
Erről lekéstél mert ebben a topikban csak arról szabad beszélni, hogy milyen szar a játék és akinek esetleg tetszik az fanboy, fizetett rajongó, meg ami még eszedbe jut. Ha esetleg a játékról is akarsz valami infót, akkor sajnos el kell látogatnod a hivatalos oldalára, fórumára. Bármi más egyéb kezdeményezést a laccoo féle slepp úgyis szét trollkodja, amiből az alábbi vitákhoz hasonló lesz.
És hogy valamiféle válasz is legyen... Nem, nem vagyok büszke magamra.

Nem nevezném magam hülyének... jelenleg ez a kedvenc játékom, és pl. azért járok ide, hogy olyan hasznos dolgokhoz jussak, mint pl. az Alexease által készített custom ffb, nem pedig az ilyen suttyó senkiházik marakodása... nyugodtan magadra is veheted...

Van valakinek esetleg a játékkal kapcsolatos megjegyzése, javaslata, érdekes linkje? Csak érdeklődöm...
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy különórákat veszel valahol?

www.smart-bus.hu

Danecay
Amennyiben valóba ez volt a cél akkor szerintem bejött. A magam részéről pedig azért gondoltam, hogy hozzászólok mert bár valóban van mit javítani a játékon, de legalább azon a területen ne kezdjük ki a játékot ahol tényleg nincs szégyenkeznivalója, sőt!

Olyan jó olvasni, hogy egy egyébként ígéretes, és új lehetőségek tárházát tartalmazó játékról szóló topicban 10 hozzászólásból 8 arról szól, hogy 3-4 óriási f@szkalap szétb@ssza az egészet... thx...
Konkrétan időrendi sorrendben Solt, sertrex, lac coo, Pitti...

Legyetek kurv@ büszkék magatokra...
Szegény kutya! 😞

www.smart-bus.hu

sertrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom megfogadtad a tanácsom és letettél az írásról... úgyse a te műfajod.
A figurák hűen tükrözik a személyiségedet, ami láthatóan még kialakulóban van.
Értem a vonzalmadat is laccoohoz, csak azt nem értem, hogy miért ezt topikot szemeteled tele vele.
Írj neki privátot, talán még randi is lesz belőle.

lac coo
<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tökéletes pont ilyenre számítottam <#taps> Na még egyet erre is...<#hehe>

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:40:54

sertrex
Boccs, szívesen társalognék veled, de ahhoz előbb mondanod kellene valami értelmeset. Úgy nagyon nehéz személyeskedni ha nem is ismerek valakit személyesen, de azért te folyamatosan próbálkozol. Elég szánalmas próbálkozások és nem is világos mi a célja.
Gondolom elég alacsony nálad a küszöb, ha ezt te intelligenciának véled. Laccoonak meg elég könnyű lenni, még tanultnak se kell hozzá lenni.
Szóval nem tudom milyen személyeskedésre vársz, de sajnos én csak egy accoutot látok, ami személytelen, vagyis számomra továbbra is egy senki. Most jöhetnek a humoros figurák, amik legalább adnak valami tartalmat a macskakaparásodnak.

lac coo
Neha megingok en is, de olyankor megrugdosom a kutyat ! 😊) Vagy az asszonyt ! 😊

LINK 😉

www.smart-bus.hu

Te miért érezted fontosnak, hogy reagálj rá? Most kérdezd vissza, hogy én miért?! Az a helyzet hogy nagyon nehéz laccoonak lenni, <#idiota> komolyan tisztelem és becsülöm az összes intelligens fórumozót akik meg tudják állni <#worship>
És most kezdheted a személyeskedést <#law>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:17:51

Nem veszitek észre, hogy bedobott egy csontot? <#integet2> <#taps>

Nyers
Forza 7 és pCARS 2 is bámulatosan jól néz ki és elég jól futnak gyengébb gépen is.

My Life for Freedom!

Ha nevetségesen szar grafikát akarsz látni akkor próbáld ki a dirt 4-et. Én konkrétan vissza vittem a boltba mert nem hittem el.
Amúgy a játék jó lenne ha 2011et írnánk.
Hál istennek beszámították egy másik játékba, persze így is buktam vele..
sertrex
Szerintem ízlésen vitatkozni nem érdemes. Neki nem tetszik. Ez van.
De hogy ezt miért érezte fontosnak tudatni velünk, azt...<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 15:09:26

Danecay
Akkor melyik PC-s autós játéknak szép a grafikája? Forza7?

sertrex

bpeti72
Kipróbáltam és hála isten nem adtam érte pénzt. Ugyanolyan unalmas mint az első rész amit sajnos megvettem mielőtt kipróbáltam volna. A grafika egyszerűen nevetségesen xar.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Amúgy a cikk szerintem teljesen rendben van, kifejezetten objektív és informatív. Különösen, hogy leb.a a nagy portálokat, hogy semmit nem írnak a hibákról, amik ott vannak, még ha pl. sokan mások együtt tudnak is velük élni (én is). Az meg hogy azt a nagy reddites hibalistát is belinkeli, egészen tökös húzás a támogatás fényében <#worship>

i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29

sertrex
Nem, ezt nem tudtam. Nem vagyok rendszeres olvasójuk. De mostantól az leszek. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 10:53:23

Az ugye megvan, hogy a PRC egy ideje Ian Bell támogatásával indul igazi versenyeken egy nagy, Project Cars 2 feliratú géppel? A Disclaimer oldalon ott is van - "Project CARS 2 – We’re paid by Slightly Mad Studios to help find exploits in Project CARS 2, and paid to campaign a Chevrolet SS Late Model with their decals around the Pacific Northwest." Ennek fényében kell nézni a dicsérő szavakat, meg az azóta minden más szimulátorra válogatás nélkül ömlesztett sz.rt.

i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 09:53:39

__Jacek__
Jaj komolyan...
WinT
Megvan köszi, ezt nem tudom, hogy nem vettem észre.
sertrex
Sokkal rosszabbra számítottam, tudván, hogy anno eléggé összerúgta a port Ian Bellel. 😊)
Szerintem teljesen tárgyilagos volt. Én is az első napon az Online Championship részt hiányoltam, mivel korábban az volt a PR vezérhajója.
Fórumon az egyik moderátor annyit válaszolt, hogy később fog belekerülni. A törésmodell is szóról szóra igaz. Talán a harmadik részre tényleg kipofozzák a PhysX és a progi viszonyát.
Na, mindenesetre a korábbi fröcsögős cikkek után ez teljesen meglepő hangvételü volt.

Ingy2
Hud beállítás van, bal alul van de alapból kivan kapcsolva, ingame tudod állítgatni.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.