19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18119 Nekem fullos van, de inaktív a három monitoros beállítás is és a VR is. Igaz, nekem nincs egyik se. -
endy papp #18118 Ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni ,nincs VR-em nem is érdekel,de hogy a 3 monitoros beállítás menüt kivették a demoból az tuti,mint írtam is épp oly fekete inaktív mint a vr menüje.
A komplett játékkal ellentétben ott mikor próbáltam aktív volt.
Gondolom nem akarták hogy kipróbálják az emberek hogy lehet beállítani....
-
MasterMason #18117 Minden olyan játéknál amely vr támogatással rendelkezik, ott a demóban is elérhető a vr támogatás. Miért is vennék ki belőle, hogy ne tudják kipróbálni? -
endy papp #18116 Ezt én is gondoltam még úgy is hogy nincs vr-em,de szerintem a demoban nem ez számít mivel a 3 monitoros beállítás is inaktív,mindegy hogy indítom .....,mivel ez demo,gondolom nem vacakoltak ezen részével,de lehet tévedek és a vr menü aktív a demoban,
A komplett játékban aktív (nem fekete mint most)csak ,még mikor próbáltam anno akkor az volt,a vr és a 3 monitoros is.
Nincs jelentősége, akinek kell úgy is megveszi demo nélkül vagy sem.
-
MasterMason #18115 Döbbenetesen jó ez a szimulátor a megfelelő eszközökkel, mondjuk nekem van rendes versenyülésem egy brd kerettel, kormány, nagyon jó pedál tehát egy full igen drága szettem van autókhoz, meg mondjuk repüléshez is de az most mellékes. :D
Ez a legkirályabb autós cucc, nincs jobb ennél ez tuti. -
MasterMason #18114 A vr menü amúgy csak akkor aktív, ha vr-modban indítod a steam opciók közül... -
MasterMason #18113 A virtual reality setupnál a gaze controll-t állítsd át off-ra, és akkor csak egérrel lehet navigálni... Egészen biztos, hogy nincs a játékkal gond! -
Solt #18112 Igen, de nem működik... :( Nem adom fel, meg is veszem majd, csak gondoltam addig is ránézek, hogy milyen! :)
Viszont egy demóban ilyen komoly hibákat benne hagyni komoly öngól szerintem. -
endy papp #18111 A demo a 3 monitoros (külön) beállítást sem támogatja de ettől függetlenül minden működik.
Ugyan így a VR menü is inaktív a demoban,de ahogy lentebb olvasom van akinél ez is működik,vagyis tud navigálni.....
Mellesleg a kormányról ,kijelző használattól függetlenül minden állítható beállítható,jól lehet navigálni bárhol,jobb nem is lehetne akár menet közbe a kormányról megállítom a játékot és elég sok mindent be tudok állítani,a menüben ha épp olyanom van,úgy hogy szerintem jól megcsinálták,nyilván VR-ben picit macerásabb lehet nem tudom,de gondolom VR-hez is kell kormány....
Ettől még nem mondanám hogy rossz a demo.... -
ManoNegra #18110 Próbáltál a kormány gombjaival navigálni? Nálam úgy működik, hogy ráviszem a célkeresztet, az megjelöli, a kormányon pedig egy gombbal aktiválom. Ezért még ne add fel, mert nagyon jó kis játék, főleg VR-al!
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.12.02. 19:49:31 -
Solt #18109 Letöltöttem a demót... ocolus-l konkrétan használhatatlan mert nem lehet navigálni a menüben. Olyan, mintha a gombok és az a kis "célkereszt" összeakadnának. Ráviszem valamire, villog párat, aztán semmi nem történik, gombokra nem, vagy csak nagyon ritkán reagál. Indításnál cirka 5 percet bámultam a töltőképernyőt, semmi nem történt. Levettem a HMD-t, asztalon kattintottam a PC2 ablakára, elindult... Gondoltam fussunk neki még egyszer, hátha csak első indításnál ilyen. Tévedtem, töröltem... ezzel a demóval többet ártanak mint használnak, vicc kategória. -
Finkoo #18108 Ez azért kemény... nagyon kemény... -
#18107 The Story of Project Cars
Ha többet akarsz tudni... -
#18106 Z06 Corvettet egész jól rendbe rakták és a Mustangot meg a F-150 et is baromi élvezetes lett vezetni. Alakul a cucc. -
#18105 Akkor...
...és most.
Nem semmi. Hirtelen 24 ezer újabb vásárlás eddig a héten, úgy hogy már nem is tart a leárazás. Bár lehet, hogy ebben az az idő alatti is benne van. És a DLC még ki se jött. A patch hatása. Kicsit foltozott az eladáson is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.01. 19:57:09 -
#18104 Fun Pack DLC Contents
CARS
Audi Sport Quattro S1
Citroën DS3 RX Supercar
Renault R5 Maxi Turbo
Ford RS 200 Evolution
Audi EKS RX Quattro WRX
1969 Ford Bronco 'Brocky'
Mustang RTR Spec - 5D
Mustang '66 RTR.
TRACKS
Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross
Brand Hatch Rallycross Historic.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.01. 09:26:11 -
#18103 Úgy tudtam, nem lehet ezekben a kutyaütőkben bízni ...! :DD #18046
-
#18102 Az a baj, hogy én is. Mintha még közelebb került volna az esős tapadás a szárazhoz, konkrétan viharban a tócsákat elkerülve kis túlzással száraz tempót lehet menni, hiába esik már hosszú ideje és hiába áll a víz a pályán. -
#18101 Ugyanazt a pálya + autó kombót próbálva azt tapasztaltam, hogy most mát mintha esőben is versenyképesebb lenne az AI. Mondjuk nem arról van szó, hogy esőben most már nekem is korábban kellene fékeznem mint az AI-nak, hanem most már az AI is képes rövidebb féktávot venni a száraz körülményekhez hasonlóan és kigyorsítani is jobban gyorsít ki így már hellyel közel versenyezni is lehet velük. Jobb lett volna talán a játékost az időjárási viszonyokhoz igazítani mint az AI-t felzárkóztatni, de még így is jobb mert legalább versenyképessé vált a dolog. -
#18100 Hat en teljesen ugy erzem, hogy vizes es szaraz palyan is emeltek a taoadason, sokkal jobb volt patch elott....:( -
endy papp #18099 Köszi.
Nálam ami most van 980ti fullon kihajtja esőben is.
Igaz a nyáron újult a proci alaplap ram kombó, ami sokat számít,nem csak az erős kártya kell. -
#18098 Én mondtam. -
Axtros #18097 Ezt a Honda-t én is kipróbáltam, végül is tényleg nem rossz. Mókás. :) De egy ilyen fun autó éppen elég a programban. :) -
Pitti #18096 Volta, Ampere, vagy Watta, mittomén...
jól látod kelleni fog a következő generációs kártya... még ha mást is mondanak pimax-nél akkor is. Elméletileg azt mondják lehet állítani a felbontást amit a HMD-re küld, azaz pl 2 x 1080p esetleg jó lehet, de az se fog úgy menni mint most a rift, mert az még így is csak a fele
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.11.30. 11:42:38 -
#18095 -
#18094 Es az uj wr csodadat akkor mivel hajtod, varni kell valami uj kartyara ? :) -
#18093 Nana! Ez a kis Honda azért jó móka. Nem csak a hivatalos dolgokkal lehet jókat versenyezni. Végül bármivel, csak társak kellenek hozzá. ;))
-
Pitti #18092 1070-es volt a 3 monitorhoz... -
Axtros #18091 És akkor ez a japán pack ami már van ez mi?
Ezt a DLC-t megkapták azok, akik a Deluxe edition-t vásárolták meg. De ez csak négy autó, semmi más. Igazából nem is nevezné DLC-nek, hanem pénzlehúzás beetetőnek, mivel sokat nem tesz hozzá a játékhoz ez a négy verda.
"engem pl a 26. porsche és ferrari pakk nem mozgat annyira"
Engem sem. Az Assetto Corsa-ban is eljátszották már ugyan ezt. És semmi értelme nem volt. A legrevelánsabb Ferrar-ik, Porsche-k már most is benne vannak a játékban, nem hiszem, hogy egy 1960-as, vagy 70-es évekbeli típus bármikor is közönség kedvencé válna. Lenne itt még egy pár kategória, amit lehetne bővíteni, amelyek népszerűbbek pl.: LMP-s sorozatok, vagy GT3, GT1-es autók, DTM, WTCC, stb. (Persze más néven szerepelnek a játékban, de ez most mindegy.) Ezekkel a kategóriákkal nagyobb lenne a közösség is, és talán többen is vásárolnák meg a programot.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.30. 08:18:28 -
#18090 Kinek mi...., engem pl a 26. porsche és ferrari pakk nem mozgat annyira. Ez a DLC viszont nem hangzik rosszul... -
MasterMason #18089 És akkor ez a japán pack ami már van ez mi?
-
Axtros #18088 Hát elvileg a kiszivárgott hírek szerint ez lesz az a négy DLC, amit benne van a season pass-ban:
Fun Pack
Porsche Pack
Le Mans Icons
Ferrari Expansion
Ezek eléggé beszédesek. Az elsőről meg már pontosan tudjuk, hogy mit fog tartalmazni. -
MasterMason #18087 Speciel én a ralliért nem vagyok annyira oda, szal inkább a köv dlc-ket várom. Van nem kevés autó meg pálya, elleszek addig míg jön. Meg mivel delux-ot vettem van egy két bonus autó is.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.11.29. 23:02:26 -
Axtros #18086 Én a következőket tudnám elképzelni (kívánság lista):
Mai DTM-es autók - de legalább a Mercit visszaadhatnák, ami az első részben benne volt.
Japán Super GT-s autók.
További GT3-as autók.
Valamilyen új F1-es autó, ami nagyjából hasonlít a 2017-es hibridekhez, mert ami most van az kb. 2013-2014, és mára eléggé vintage kategória. :)
És adják vissza a Mclaren MP4-12C, mind utca, mint pedig GT3-as verzióban.
Pályák: Paul Ricard, Mugello, Zandvoort, Norisring, Sepang.
Na, hát kb. ezt nevezném DLC-nek! :) Álmok!
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2017.11.29. 22:34:18 -
Axtros #18085 Benne vagyok. -
#18084 aZ ASZFALTON A BUMPMAPOT LEHET ÁLLÍTANI, HOGY ESŐBEN NE EGY ÉLES VONALIG JELENÍTSE CSAK MEG? ROHADT RONDA ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.11.29. 21:40:07 -
endy papp #18083 Milyen kártyát cseréltél 1080-ra?,vagyis mi volt a 3 moncsidhoz.
Csupán azért kérdezem mert nekem 980ti-van...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.11.29. 18:33:16 -
#18082 Ki kellene próbálni az Online Championshipet. Ha páran összejönnénk, akkor rögtönöznék egy sprint bajnokságot, úgy értve, hogy 3-4 futamból állót. :)) Hogy egyáltalán használható-e, működik-e? -
#18081 Ez ízlés kérdése. Nekem például eléggé bejön. A Mustang '66 RTR-nek kimondottan örülök. PC1-ben már mentem a mod verziójával, remélem a hivatalos is olyan élvezetes lesz.
A patch után, kézzel tapintható a stabilitás. :))) -
Axtros #18080 Elég gáz összeállítás, remélem a második DLC pack értelmesebb kocsikat fog tartalmazni. Viszont a mostani a patch sokat javított a programon, végre vizes versenyeket is lehet élvezni. :).