Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.10.28. 10:47:36
Ezt meg fogom nézni.
Most állítottam egy kicsit az érzékenységen, így jobb lett a dolog, de még nem az igazi.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mentem pár kört az első résszel, ott azért jobban ment a vezetés, kicsit más is a játékbeállítás a kettőhöz képest.
Már szokom a féket és a válaszok alapján megnyugodtam, hogy nem az eszközben van a hiba.
És gurulós székből sem kell vele játszani, mert nem lehet eléggé nyomni a féket.
Az érzékenységgel még eljátszom egy kicsit, bal lábam hamar elfárad, a jobbnak meg idő, míg átkerül a gázról a fékre.
Érdeklődnék, hogy normális e, ha a féket alig tudom benyomni?
Elég nagy erőt kell kifejtenem, hogy történjen valami. A játékbeli kalibrációnál is is csak 80-at érek el, azt is úgy, hogy kb. állok a féken.
A pedál nem is megy be annyira, mint a gáz vagy a kuplung.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
"Nulla tenaci invia est via"
http://www.freetvmaci.info/
Ma egy picit elszabadult a pokol, kemeny mittudomen 8 hsz erejeig, vagy annyi se.... Nagy kaland....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.25. 20:23:15
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mivel egyébként jó fej suttyó senkiházi vagyok, ezért segítek egy picit, hátha nem teljesen reménytelen a helyzet. Az elmúlt egy hétben 2, azaz kettő darab hozzászólásom volt a topikban. Ebből az egyik egy LINK, amiben az az SG alkalmazás található, amivel a számunkra nem tetsző mókusok hozzászólásait tudjuk elrejteni, így a lényegtelen infó kimarad, plusz kevesebb a felesleges vita. Gondolom itt még nincs meg a fonal vége, szóval csak, hogy te is értsd: Tettem ezt azért, hogy ezzel csökkentsük a flém mennyiségét, ergo segítő szándék vezérelt!
A másik egy szimpla ironikus megjegyzés volt. A biztonság kedvéért linkelem az irónia szó jelentését: LINK
Fentiek tükrében tisztelettel megkérnélek rá, hogy személyeskedésbe legközelebb akkor kezdj, amikor legalább valami halvány fogalmad van arról, hogy mibe büfizel bele! Amikor azt hiszed, hogy tudod, akkor még olvasgass egy picit, és mielőtt megszólalnál, utoljára még egyszer fusd át a sztorit, hátha ez segít!
Amennyiben a következő hozzám intézett hozzászólásod lényege nem az elnézést kérésről szól, abban az esetben részemről lófasz a seggedbe.
www.smart-bus.hu
És hogy valamiféle válasz is legyen... Nem, nem vagyok büszke magamra.
Van valakinek esetleg a játékkal kapcsolatos megjegyzése, javaslata, érdekes linkje? Csak érdeklődöm...
www.smart-bus.hu
Konkrétan időrendi sorrendben Solt, sertrex, lac coo, Pitti...
Legyetek kurv@ büszkék magatokra...
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A figurák hűen tükrözik a személyiségedet, ami láthatóan még kialakulóban van.
Értem a vonzalmadat is laccoohoz, csak azt nem értem, hogy miért ezt topikot szemeteled tele vele.
Írj neki privátot, talán még randi is lesz belőle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:40:54
Gondolom elég alacsony nálad a küszöb, ha ezt te intelligenciának véled. Laccoonak meg elég könnyű lenni, még tanultnak se kell hozzá lenni.
Szóval nem tudom milyen személyeskedésre vársz, de sajnos én csak egy accoutot látok, ami személytelen, vagyis számomra továbbra is egy senki. Most jöhetnek a humoros figurák, amik legalább adnak valami tartalmat a macskakaparásodnak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És most kezdheted a személyeskedést <#law>#law>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.25. 18:17:51
My Life for Freedom!
Amúgy a játék jó lenne ha 2011et írnánk.
Hál istennek beszámították egy másik játékba, persze így is buktam vele..
De hogy ezt miért érezte fontosnak tudatni velünk, azt...<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 15:09:26
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 10:53:23
i7 7700 | 8 GB | 1060 6GB | DFGT + G29
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.25. 09:53:39
Szerintem teljesen tárgyilagos volt. Én is az első napon az Online Championship részt hiányoltam, mivel korábban az volt a PR vezérhajója.
Fórumon az egyik moderátor annyit válaszolt, hogy később fog belekerülni. A törésmodell is szóról szóra igaz. Talán a harmadik részre tényleg kipofozzák a PhysX és a progi viszonyát.
Na, mindenesetre a korábbi fröcsögős cikkek után ez teljesen meglepő hangvételü volt.