Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Szerintem ez így 1:1-ben nem igaz. Lehet 20 évvel ez előtt az volt de ma már nem.

Adam Jonas
Btw gyanítom, hogy 50 szerverből 45 az rendes PC-ről fut, úgy, hogy közben az illető használná a játékot szintén (mármint maga is körözne), és nem bírja el az egészet a cucc. (Alapvető szabály, hogy arról a gépről, amelyről szervert indítunk, nem, ismétlem, NEM játszunk!)

Adam Jonas
Nem, tényleg van ilyen. Tegnap nekem is volt a stream-ben egy olyan szerver, ami GT3 volt, de beadott LMP1-t is...

Danecay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem látom, bár ez nem reprezentatív 😊 161 Lobby-t látok de nincs köztük a SGHU/SG
Azért a Spoiler mert még mindig a virágboltival próbálkozom, tesztelgetem, viszont a kilistázott 161 lobbyt, biztosan nem warez mind. Ez alatt azt értem, hogy szerintem, hogy valószínűleg az eredetivel készült lobbykat is listázza a játék max. nem enged csatlakozni de SGHU/SG akkor sincs.
Már csak kíváncsiságból, eredeti verzióval hány lobby-t listát a játék?

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.31. 16:48:49

Adam Jonas
Milyen magas lóról? Ember, Te mégis mi a francról beszélsz? 😄

Lassan 10. éve szimulátorozok, elég sok mindent láttam már problémák/megoldások terén. Nincs itt semmilyen magas ló, ezek szimplán tények, amiket leírtam, és nem csak magyarok között hallottam ilyen problémákról. hanem külföldi felhasználók terén is.

Megfordítanám azt a kérdést: ha 10-ből 2 embernek jó, nem lehet, hogy az a 2 ember inkább szerencsés?

A személyeskedést meg kérlek, mihamarabb felejtsd el, főleg az irányomban. Semmi olyat nem írtam, én úgy gondolom, amire be kellett volna rögtön vágnod ezt a dumát. Ráadásul egy oldalt már sikeresen szétkúrtál a beszólogatásaiddal (simracing.hu), nem kéne több, más oldalt is szétb*sznod.

Norbi1990
Nálam is volt ilyen már.
sertrex
Csináltam egy szerót. Practice, quali és race. SGHU/SG. Amolyan teszt szándékkal.
Kíváncsi vagyok, hogy hányan tudnak csatlakozni és mennyire stabil, ha simán a gépemen próbálom futtatni.
Rögtön indítom.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Azt csak bemeselem magamnak, vagy tenyleg van, hogy alapbol olyan autot kinal a jatek ami nincs is a szerveren ?
Pl gt3 szerveren nalam bejon egy gte es ha ranyomok akkor meg jon a szennefagyas....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Te érted félre. Itt nem arról van szó hogy szidjuk vagy nem. Le kéne szállni a magas lóról. Nehogy már az érezze magát rosszul, akinek jól működik. Rögtön le van tudva, hogy ez hülye fanboy. 😄DD
Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy...

lac coo
Ilyenek is vannak ..? Meg nem lattam.

Alexease
En sem szeretem/akarom szidni, mert vegre lenne egy jo progi, ami "mindent" tud. Es ugy, hogy ezt mar elvezetesen/ertelmesen lehet vezetni. Az elso resz nem igazan bosszantott, mert vezetesi elmenyre eleg "kocka" volt. De ezert kar.
Alexease
Nem tudom mit csinaltak vele, talan az egesz szerverkapcsolatos dolog Steam-en (vagy hasonlo egyeb szolgaltatason) megy keresztul.
Volt hogy 2-en voltunk a palyan, es 5 meterrel mogotte utkoztem a "szellem autojaba"?! Valamit nagyon odebb szamolt;D Kunosnal is volt, hogy nehany masodpercenkent a szinkronnal odebb csuszkaltak az autok, de nem 5 metert hatra😄

Es az iR-t szoktak szidni, ami 50-60 autot futtat, minden foldreszrol, es neha elofordul, hogy utkozesnel nehany centit "benez"😊 Ahhoz kepest ez vicc, 2 autonal, magyar szervernel, 5 meteres "benezes"😄DD
Adam Jonas
Mindenki alatt arra a 10 emberre gondoltam 😉

lac coo
Huu, hat mindenki ne jojjon, az nagyon sok kerem !
Eleg csak tiz ember ! 😊)

Adam Jonas
Erre egyszerű a válasz: mert elég kicsi rá az esély, hogy mindenkinek pont ugyanaz az időpont lesz a jó. 😄

Adam Jonas
Félreérted.

Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. De nézz bele pár stream-be, amit csináltam, nem a tegnapi volt az egyedüli példa rá.

Borzasztó érzékeny a program az internetkapcsolatra, és főleg a földrajzi elhelyzkedésre...Tegnap este, stream során is megemlítettem, hogy olykor már 80-as pingnél is játszhatatlan a cucc.

lac coo
Majd utana jol leoltjuk egymast, hol itt a gond...? 😊

Danecay
Mert sokkal szórakoztatóbb inkább oltani egymást <#banplz>

lac coo
Amit nem ertek, hogy mindenki szivatja magat a gagyi publik szerverekkel, ahelyett, hogy osszejonne tiz ember hatante egyszer egy nosmalis, masfeloras, valtozo idojarasu futamra ...! Miert ?! 😊))

sertrex
ESL Go4 Project Cars 2 (PC) Europe Esports Cup #1 Final - Ferrari 488 GT3 @ Redbull Ring

sertrex
#ACR Project CARS 2 Triple Threat GT3 Season 1 Round 3 (COTA)
Tegnapi élő közvetítés volt, Twitchen.
Lehet éppen pozitív példát is találni. Belerondít a dologba, hogy a közel egy órás futamon semmi hiba nem volt. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 10:41:07

lac coo
Na mamegintkunos ...! 😊))

Kunos atomstabilra megcsinalta, ezek ugyanott tartanak mint PC1-nel, plussz meg rafoltoztak. Rosszabb lett mint volt ...😊

Alexease
Szerintem az egesznek az egyik rakfeneje a Steam alapu lobby-szeruseg. Nincs sajat lobby szerveruk, hanem az eppen aktualis jatekosokat es szervereket a Steam rendszerebol frissitik, listazzak, szurik. Ahogy sikerul vagy visszakapjak. A szerver mar sajat rendszer, de valszeg a ketto kozotti "adatcsere" nem szazas. Meg tuti a sajatba is belepiszkaltak rendesen, mar messze lehet az alap ISI-tol. Szolgaltatasban sokat szeretne, de valahogy az alapok es a drotozas fapados es docog.

Kunos nem hiaba csinalt sajatot, gondolom ugy latta, az a biztosabb. Persze az elejen az is full fapad volt, legalabb 1 evig alapveto gondkkal, de szerencsejukre naluk volt/van akkora hype, hogy nekik mindent megbocsatanak😄

Bar en nem sokat teszteltem, mert gyorsan meguntam a szerencsetlenkedest, nekem ahhoz nincs turelmem😊
Arra gondolok, hogy nem "bolondbiztos" az egész, pl kihagysz egykét beállítást mert megengedi hogy kihagyd, de aztán meg elszáll mikor számolni kellene vele. Csak egy tipp de 1000 ilyen anomália lehet.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 09:21:57

lac coo
Mit lehet azon osszecsapni ? 😊
Beallitod azt kesz. Instabil , bugos az egesz , inkab az a baj.

Nekem eddig kb 20-ból 1 jó. Ahogy mondjátok kidobál, vagy be sem lép. Olyan is van, hogy nem enged ki a pályára a bukósisakos koma. <#idiota> ott ücsörögtem hosszú perceket, unalmamban villogtattam a pitfalat, erre a mellettem lévő garázsban álló autó visszavillogott a falra. Ott morzéztunk egymásnak egy ideig, talán SOS jeleket küldött ha jól emlékszem a morzejelre még az úttörősípról. <#hehe> aztán meguntam kiléptem.
De az az 1 viszont nagyon profi volt, ...még asszem pénteken volt.... Spa GT3, 15 perces quali, 16 körös futam, a felétől esőben szürkületben, boxkiállással miegymás. Semmi probléma nem volt se kidobálás se lag. Mindenki tette a dolgát korrekt módon. Sajnos nem jegyeztem meg a szerver nevét, pedig oda rendszeresen visszajárnék. Ez viszont arra enged következtetni, hogy mégiscsak meg lehet csinálni jól azt a szervert. Lehet, hogy a többség összecsapja az amúgy is kicsit bugos lobbyt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 07:56:03

Adam Jonas
Áhh gyerekek, ez katasztrófa. 😄 Már égett a pofám, hogy többet voltam a lobby-ba, mint a pályán 😄

Sajnos ez perpillanat vagy offline móka, vagy sehogy. De így multiba egyelőre felejtős. :/

lac coo
ma probálgattam én is, de , kidobál, van hogy már a join gomb megnyomásakor.
Most próbáltam Ádám után menni egy szerverre, de nálam nem is volt olyan nevű szerver...aztán egyszer volt, gyorsan rányomtam erre kilépett a játék, stream szerint viszont időmérő volt ... 😄DD

ami érdekes: sehol egy kurva eső ! 😄DD

Ezeknek minek ilyet csinálni ? 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.30. 22:08:45

Adam Jonas
Ergo, stream....ha valakinek van kedve csatlakozni, akkor csak nyugodtan 😊 20:45-kor kezdek!

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.10.30. 20:29:52

Adam Jonas
Dehogynem. Stream-ben nagyon jól mutat <#idiota>

Norbi1990
Titeket online nem szokott kidobni random? Most akárhova felmegyek kiléptet a játék...
sertrex
Ezt is a képzeletbeli barátod mondta? Tudod a BMW tuningos. 😄DD

lac coo
Ez a PC2 hamarabb befuccsolt mint az elso, az legalabb huzta masfel honapig ! 😊))

lac coo
😊)

Mutogasd csak, had pörögjön az AdSense-m! 😄 😄
sertrex
Én már töröltem is ezt a játékot. Ha egy BMW tuningos ezt mondja, akkor nincs mit tenni. Így már nem is kell. <#rinya> Ráadásul, még laccoo is egyetért vele. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 13:37:12

lac coo
Hat , hogy egy ilyen auto nem zsiron csuszik az tuti, de inkabb ahogy viselkedik az nem jo.
Olyan orrtolasokat produkal majd talal ivet azonnal higy ilyen nem letezik. Hatulja ugyanilyen fura.
Van egy bmw tunigos autobuzi haverom, megnezte annyit mondott ebben semmi autos nincs. Egyet ertek vele.😊

Ingy2
Engem is felbosszantott az Aston, willow nagy jobbosában mindig elúszott, egyszerűen nincs hátúl tapadás, de nem csak itt sok autónál van ilyen pl. zonda revolucion. Evo6 is kiborított Nordon, egyszer úgy dobtam el a padló gázos felfelében, hogy semmi jele nem volt. Aztán a hátsó egyenesben az AI Evo6-al úgy lehagyott mint a pi***?????. Huracant is sikerült valami anomália miatt 2 szer is eldobni, fogtam átültem Assettoba kipróbálni a 812 Superfasztot, az meg olyan alul kormányozott volt mint a megrakott IFA lejtmenetben. Viccen kívül megyek vissza GT6-ba utcai autókat vezetni mert ott legalább a futómű meg a gumi (comfort medium) úgy viselkedik ahogy kell.

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Rá kellett tennem low helpet, mert anélkül még durvább volt! Így is a picsámon folyt a víz. A fékerő elosztást állítottam, meg a difizárat is kigyorsításnál, ez volt a legjobb beállítás, kijáratokon mindig ki akart törni. Help nélkül többnyire csak magam körül pörögtem állandóan egyhelyben, ami lássuk be, nem túl jót tesz a köridőknek.... :p
sertrex
Ez egy utcai autó, ha kikapcsolod a gyári segítségeket, akkor a setupban kell utána állítani. Például ABS-nél a beállításban 100% a fékerő, ha kikapcsolod az ABS-t, akkor vissza kell venni a fékerőből, mert rögtön blokkol. Bekapcsolt gyári segítségekkel egy kellemesen terelgethető autó, de még úgy is eléggé odafigyelős.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 12:03:43

Danecay
Szerintem inkább beállítás kérdése lehet, legalábbis nagyon remélem. Az látszik, hogy szinte minden kanyarban túlkormányzottá válik az autó, többet csúszkál mint egy rally autó, alig lehet látni egy tiszta féktávot, minden kanyar előtt blokkolásig fékeződnek a kerekek amit jól hallani az abroncsok nyikorgásából is, és hát az AI is hozza a szokásos nem túl jó formáját. Ezért nem is nagyon értettem, hogy mit kell nézni ezen a videón.

lac coo
Nem trollkodasbol, de reg lattam ilyen rossz fizikat !
Szornyu meg nezni is ....
Nem probaltam ezt az autot, de nem is fogom.😊

Danecay
<#fejvakaras>

RJoco
Hol lehet állítani a blokkolást?
Annyira nem vagyok képben a kocsik állításával, eddig még nem foglalkoztam velük.

Milyen feltételekkel jegyzi a játék a legjobb eredményemet?
Azt látom, hogy a pályán egy adott autóval kié a legjobb, de a saját eredményemet nem jeleníti meg.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Fehercsoki
Nem kifejezetten AI update, de az is lesz benne.

lac coo
Csak azt nehany aprosagot, ami elmaradt...! 😊

Ai updtae ? Az is valami....

Fehercsoki
Elvileg jövő héten és Ian Bell szerint hatalmas AI updatere lehet számítani.

Alexease
Ehhez, minek?! Hogy kerdezhetsz ilyet, ez tokeletes! 😊 <#idiota>
lac coo
Mikor lesz valami javitas... ?