Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a Spoiler mert még mindig a virágboltival próbálkozom, tesztelgetem, viszont a kilistázott 161 lobbyt, biztosan nem warez mind. Ez alatt azt értem, hogy szerintem, hogy valószínűleg az eredetivel készült lobbykat is listázza a játék max. nem enged csatlakozni de SGHU/SG akkor sincs.
Már csak kíváncsiságból, eredeti verzióval hány lobby-t listát a játék?
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.10.31. 16:48:49
Lassan 10. éve szimulátorozok, elég sok mindent láttam már problémák/megoldások terén. Nincs itt semmilyen magas ló, ezek szimplán tények, amiket leírtam, és nem csak magyarok között hallottam ilyen problémákról. hanem külföldi felhasználók terén is.
Megfordítanám azt a kérdést: ha 10-ből 2 embernek jó, nem lehet, hogy az a 2 ember inkább szerencsés?
A személyeskedést meg kérlek, mihamarabb felejtsd el, főleg az irányomban. Semmi olyat nem írtam, én úgy gondolom, amire be kellett volna rögtön vágnod ezt a dumát. Ráadásul egy oldalt már sikeresen szétkúrtál a beszólogatásaiddal (simracing.hu), nem kéne több, más oldalt is szétb*sznod.
Kíváncsi vagyok, hogy hányan tudnak csatlakozni és mennyire stabil, ha simán a gépemen próbálom futtatni.
Rögtön indítom.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Pl gt3 szerveren nalam bejon egy gte es ha ranyomok akkor meg jon a szennefagyas....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem számoltam de az utóbbi napokban legalább 20-30 lobbyhoz/szerverhez csatlakoztam, egyszer se dobott le. Én kérek elnézést...
Inkább el kellene gondolkodni azon, hogy az egyiknél minden klappol, a másiknál meg sehogyan se akar. Az eléggé fura, hogyha a game rossz, akkor rossz. Nincs mese. De az hogy rossz is és jó is legyen egyszerre, olyan nincs. Nekem az összes kapcsolódásomnál, teljes zöld a net kijelzőm, viszont látom hogy igencsak kevés az az eset, amikor befut ugyanoda egy hasonlóan zöld. Mégis "rengeteg" futamot mentem végig, qualival együtt, különböző időjárással. Igaz, élő közvetítést még nem próbáltam. Na mindegy...
Volt hogy 2-en voltunk a palyan, es 5 meterrel mogotte utkoztem a "szellem autojaba"?! Valamit nagyon odebb szamolt;D Kunosnal is volt, hogy nehany masodpercenkent a szinkronnal odebb csuszkaltak az autok, de nem 5 metert hatra😄
Es az iR-t szoktak szidni, ami 50-60 autot futtat, minden foldreszrol, es neha elofordul, hogy utkozesnel nehany centit "benez"😊 Ahhoz kepest ez vicc, 2 autonal, magyar szervernel, 5 meteres "benezes"😄DD
Eleg csak tiz ember ! 😊)
Van jobb dolgunk is annál, hogy szidjuk szegény játékot - hidd el, én örülnék a legjobban, ha minden flottul működne. De nézz bele pár stream-be, amit csináltam, nem a tegnapi volt az egyedüli példa rá.
Borzasztó érzékeny a program az internetkapcsolatra, és főleg a földrajzi elhelyzkedésre...Tegnap este, stream során is megemlítettem, hogy olykor már 80-as pingnél is játszhatatlan a cucc.
Tegnapi élő közvetítés volt, Twitchen.
Lehet éppen pozitív példát is találni. Belerondít a dologba, hogy a közel egy órás futamon semmi hiba nem volt. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.31. 10:41:07
Kunos atomstabilra megcsinalta, ezek ugyanott tartanak mint PC1-nel, plussz meg rafoltoztak. Rosszabb lett mint volt ...😊
Kunos nem hiaba csinalt sajatot, gondolom ugy latta, az a biztosabb. Persze az elejen az is full fapad volt, legalabb 1 evig alapveto gondkkal, de szerencsejukre naluk volt/van akkora hype, hogy nekik mindent megbocsatanak😄
Bar en nem sokat teszteltem, mert gyorsan meguntam a szerencsetlenkedest, nekem ahhoz nincs turelmem😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 09:21:57
Beallitod azt kesz. Instabil , bugos az egesz , inkab az a baj.
De az az 1 viszont nagyon profi volt, ...még asszem pénteken volt.... Spa GT3, 15 perces quali, 16 körös futam, a felétől esőben szürkületben, boxkiállással miegymás. Semmi probléma nem volt se kidobálás se lag. Mindenki tette a dolgát korrekt módon. Sajnos nem jegyeztem meg a szerver nevét, pedig oda rendszeresen visszajárnék. Ez viszont arra enged következtetni, hogy mégiscsak meg lehet csinálni jól azt a szervert. Lehet, hogy a többség összecsapja az amúgy is kicsit bugos lobbyt.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.31. 07:56:03
Sajnos ez perpillanat vagy offline móka, vagy sehogy. De így multiba egyelőre felejtős. :/
Most próbáltam Ádám után menni egy szerverre, de nálam nem is volt olyan nevű szerver...aztán egyszer volt, gyorsan rányomtam erre kilépett a játék, stream szerint viszont időmérő volt ... 😄DD
ami érdekes: sehol egy kurva eső ! 😄DD
Ezeknek minek ilyet csinálni ? 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.30. 22:08:45
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.10.30. 20:29:52
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 13:37:12
Olyan orrtolasokat produkal majd talal ivet azonnal higy ilyen nem letezik. Hatulja ugyanilyen fura.
Van egy bmw tunigos autobuzi haverom, megnezte annyit mondott ebben semmi autos nincs. Egyet ertek vele.😊
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.10.29. 12:03:43
Szornyu meg nezni is ....
Nem probaltam ezt az autot, de nem is fogom.😊
Annyira nem vagyok képben a kocsik állításával, eddig még nem foglalkoztam velük.
Milyen feltételekkel jegyzi a játék a legjobb eredményemet?
Azt látom, hogy a pályán egy adott autóval kié a legjobb, de a saját eredményemet nem jeleníti meg.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ai updtae ? Az is valami....