19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Példaként az első GT3-as videót tudom felhozni ami szembe jött velem....véleményem szerint így nem mozog autó, mintha 1,5x szorzót kapott volna a tapadási együttható. Ehhez nem kell nagyítóval figyelni.
Azon a fórumon legalább 7 olyan hozzászólást láttam saját szememmel, amit töröltek pedig semmilyen közfelháborodást előidéző tartalom nem szerepelt, sőt a legtöbb teljesen normális hangnemben íródott, egyszerű tényfeltárás volt. Szóval ami ott megy számomra annyi értéket képvisel mint a hazai közmédia. -
#18158 Érdekes, hogy ezt a több tapadás témát hozod fel mint negatívum, mert éppen a napokban olvasgattam ezt a topikot :More realistic road-car physics!
Igaz hogy az utcai autókat hozza fel a srác, mint javítandót, de szinte mindent érintenek a hozzászólók később. A lényeg, hogy a valósághoz próbálja hasonlítani a dolgokat és a szerint még mindig nagyon kevés a tapadás és az autók egyensúlya.
Azt hogy lényegében nem nyúltak hozzá a fizikához, azt nem én mondom, hanem a fejlesztőktől olvastam szintén. Az FFB-hez hozzányúltak, de az nem befolyásolja a fizikát, legfeljebb az fizika visszajelzéseit. Persze voltak autók amikhez hozzá kellett nyúlni, mert alapból rosszak vagy kezelhetetlenek voltak. A gumifizika meg megint egy másik terület, amin még mindig dolgoznak és egy darabig még fognak is. Gondolom ez felelős a tapadási értékek változásaiért. A saját tapasztalataim alapján, nem érzek túl nagy változásokat de ahogy mondod valóban változtattak a tapadási értékeken, de nem érzem, hogy bármelyik autó, amiket próbáltam, átment volna sínautóba, se szárazon, se vízen. De hát izlések és pofonok...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.14. 16:12:38 -
#18157 Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de szerintem tévedsz abban, hogy nem nyúltak a fizikához. Ahogy korábban is említettük, az esős tapadás még a korábbinál is "megbocsátóbb" lett, ami számomra most érte el azt a szintet, hogy értelmét vesztette. Ezzel együtt ugyanilyen arányban nőtt a száraz pályás tapadás is. Ha jól gondolom ráeszméltek, hogy nem jó biznisz olyan terméket gyártani, amit a vásárlók fele nem tud élvezni, így picit arrébb tolták a célcsoportot. Kár érte, én bíztam benne, de a kaotikus idulással, Ian Bell faragatlan, modortalan stílusával, diktatorikus irányításával továbbra is félkésznek hat a termékük, ráadásul nem látom tisztán, hogy merre halad a projekt. -
#18156 A fizikához lényegében nem nyúltak, csak a hibákat javították és még javítják. Már szóba került a 4. frissítés.
Az AI-hoz itt van egy teljes topik, a témában. Egy másik topikban Ian Bell azt írta, hogy a következő félévben folyamatosan jönnek még javítások az AI-hoz. Ebből persze nem világos, hogy a fél év azt jelenti-e, hogy már csak még fél évig jönnek a patchek vagy hogy legalább még fél év kell még az AI rendbehozatalához. Mindenesetre a patchek folyamatosan jönnek majd.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.14. 12:03:46 -
#18155 Hat azert probald ki, ez csak az en velemenyem, de en CM F1 esohoz vagyok szokva az finom dolog. -
#18154 Kár érte, azt reméltem hogy majd inkább szimulátorosabbra patchelik:( -
#18153 Amit én tapasztaltam az az, hogy nem az esőben történő tapadást igazították a feltehetően az AI által alkalmazott talán valósabb körülményekhez, hanem az AI-t zárkóztatták fel a játékoshoz, így aztán ő is ugyanúgy betapad monszun körülmények között is mint az AI.
Más! Így a 3. update után gondoltam kipróbálom a karrier módot, viszont az első versenyemet legalább 4X-5X kezdtem újra mert nem értettem, hogy miért kellene lassítanom minden versenyen valamiért, végül aztán minden óvatosságom ellenére mégiscsak lassítanom kellet, igaz ez a végeredményen nem változtatott, de korábbi próbálkozásaim során bizony változtatott volna, mindamellett elég kemény is az első kupás verseny, persze ez egyénenként változhat, de én utolsónak tudtam csak kvalifikálni magam. Amennyiben ez egy default beállítás márpedig az, azért nem feltétlenül jól kalibrált mert pl. GT kategóriában ennyi kör megtételét követően az előkelőbb helyezésesek valamelyik meg tudom szerezni, míg karrierben a legjobb időm az + 7 tized volt az elsőhöz képest ami pont elég volt az utolsó helyre. Mindegy, majd még gyakorlok. -
#18152 Sokkal.
Igazabol mar nem is elvezem... -
#18151 Még tapadósabb lett az eső?:O -
#18150 AI gyorsabb lett esoben, az eso meg rohadt tapados...
Nagyjabol ennyi... -
#18149 Sajnos az utóbbi pár hónapban nem volt időm a simracingre, hogy sikerült a legutóbbi patch (1.3)? Főleg a fizika és az AI szempontjából érdekelne. -
#18148 The Insider's Guide - Episode 8: Competitive Racing License
-
#18147 Új frissítés óta nem lehet ALT+TAB után visszajönni a játékba.
Én ennyit tapasztaltam eddig. -
Pitti #18146 Persze, egész gépet újraindítottam párszor... aztán feladtam. Kerestem AC szervert, és mentem is egy 12 körös versenyt minden gond nélkül, úgyhogy itt van valami gáz. Remélem megoldódik. :) -
#18145 A Steamet újraindítottad?
Nálam is ez volt ma és a Steam újraindítása után jó lett.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.10. 18:43:08 -
Pitti #18144 NA feladtam, még 5-öt próbáltam mindenféle próbálkozással... nagyjából 1-2 percig bent vagyok aztán huss... repülök ki... -
Pitti #18143 Most kb 20 lobby próbálkozásomnál 20x dobott le. You have been discontected... Történt valami mostanában vagy nálam van a hiba?
NEkem tegnap firssített ez a vacak az új win10 funkciófrissítésre... :( -
#18142 Revealed: the 789bhp McLaren Senna hypercar
-
#18141 Lényegtelen.
Sikerült ablakban áthúznom, de a grafikájával nagyon nem voltam megelégedve, úgyhogy játékra nem használható. -
#18140 Van valami mód arra, hogy a játék ne a fő kijelzőn fusson, hanem egy másikon, mely a fő kijelző kiterjesztése?
Sajnos az opcióknál nincs monitor állítási lehetőség.
Ez azért is fontos lenne, mert a fő kijelző felbontása nagyobb, mint amire a másik kijelző képes és nem szeretném a fő kijelző felbontását kicsinyíteni, mert akkor mindent átpakol, ami kint van az asztalan. -
#18139 -
#18138 Én korábban írtam, hogy csinálnék egy pár fordulóból álló bajnokságot, hogy kipróbáljuk működik-e az Online Championship, persze csak úgy fun race. Nem igazán jelentkeztek.
Délutánonként, megszoktam nyitni a nevem alatt látható lobby-t, jelszó nélkül, elég jó kis publik móka szokott kerekedni belőle, persze volt már néhány crash party is. Ki kell fogni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.07. 09:33:54 -
precise #18137 Nincs tervben valami könnyedebb magyar bajnokság? -
#18136 Igen a mennyiség mindig a minőség rovására megy. Igazából nem lenne semmi gond ha a PC1 pályáit csak áthozták volna egy kis kozmetikázással és több idő jutott volna az újakra is. De behozták a telet/havat is, ezért a pályákat is szinte újra kellett megalkotniuk. Ráadásul ott van a Rally Cross amihez még új talajt is ki kellett dolgozniuk. Ha lehet ezt mondani az első rész után, akkor szokás szerint megint túlvállalták magukat. Az RX jöhetett volna egy DLC-ben is amit ráértek volna később is kidolgozni... például.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.04. 09:27:32 -
#18135 Gondoltam erre is, itt is ugyanolyan primitív a pályaelhagyást figyelő rendszer, mint ACban. Ha két kanyarral a célegyenes előtt elhagyom a pályát, mert lesodródtam az ívről, ráadásul nem lebetonozott bukótérbe érkezek, hanem füves vagy poros/kavicsosba, ahol lelassulok vagy keresztbe állok, akkor logikus, hogy nem előre megfontolt szándékkal akarok előnyhöz jutni :)
Meg néha olyan fura érzésem van a döntött kanyaroknál, jobban "elfordítják/ívre fordítják" az autót, mint ahogy számítanék rá, kicsit szkriptes érzés. -
#18134 Tegnap mentem vagy 6-8 futamot különböző publik szerókon. Az idiótákat és az idióta versenyigazgató és a különféle szankcióit leszámítva minden rendben volt. Egyszer se lettem ledobva, a sikerült rendesen csatlakozni és nem volt gondom a quali és verseny közötti átmenetekkel sem, bár néhol a szokásosnál többet kellett várni a belépési engedélyre, de ez betudható annak, hogy sokkal több teli szerver volt a korábbiakhoz képest.
Általában a Steam újraindítása meg szokta oldani a csatlakozási nehézségeket, mivel a multihoz a Steam adja a szervert vagy a Steamen keresztül megy ezt pontosan nem tudom, de az biztos, hogy a Steamnek köze van hozzá. -
#18133 Nálam ennek a problémának az összetettsége onnan indul, hogy borzasztóan elnagyoltak és pontatlanok még a "pontos" pályák is, szögletes ívek, helyenként kesze-kusza fehér csík, ami nem követi a pálya vonalát, amiről én arra következtetek, hogy hanyag módon vannak elhelyezve a logikai határok is. Az elvi dolgokat és a kihágás lehetséges okait pedig teljesen figyelmen kívül hagyja. Örülök, hogy ennyi pálya van, de jobban örültem volna, ha megkapjuk AC minőségben (sorry) a pályák felét, a többit pedig lassan csorgatva. -
endy papp #18132 Ilyenből és hasonlókból lett elegem az IR-ben is....de itt legalább ha lejár az "előfizud" ami nincs ,tovább tudod használni a játékot,ott meg nézheted a nagy semmit.
Sőt ott még bónuszkét közbe banolhatnak is hetekre....
Ezért inkább azt a pénzt amit oda költenék el ha lejár az előfzum,erre rakom félre,max tolom offline.....Karácsonyi leárazást még kivárom és rányomok a buy gombra.
A demo engem meggyőzött,amire nekem kell jó lesz.
Nyilván jó lenne online is menni .de ha ennyire gáz akkor érdemes hanyagolni. -
#18131 Na, nem csak nekem lett elegem ebből a büntetősdiből.
Race Line Penalties / Track Limit
Jelezték ezt a topikot a fejlesztőknek is... talán mielőbb lesz valami elfogadható megoldás, javítás. -
#18130 Ha utolso szektorban vagsz akkor ervenytelen a kovetkezo kor is , nyilvan , hogy ne tuddj vagassal sokkal gyorsabban nekikezdeni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.04. 08:53:00 -
#18129 Tegnap próbáltam volna TC-kkel Lagunán versenyezni online. Időmérőn, ha lementem a pályáról, invalid lett a köridőm, tiszta sor. De a következő kört is piros köridővel kezdtem, pedig a célegyenesben sehol sem mentem vonalon kívülre. Tényleg két tiszta kört kell mennem, hogy mérje az időmet vagy benéztem valamit?
Aztán később jártam ki a boxból időmérőn. A T1 után van a kijárat, jött valaki, elengedtem, de abban a pillanatban connection lost lett, és utána nem is tudtam visszacsatlakozni. Akkor is csak waiting volt, és mire beengedett, már csak spectate lehettem. Újra kellett volna indítanom a steamet, ahogy itt is írtátok pár hsz-el lejjebb?
Nem lehet úgy beálltani a hostokat, hogy engedjen Race alatt is a pályára? -
#18128 Ma nem kellett volna online játszanom, főleg publikon. Visszasorolt E-ből, F-be és még jó pár pontomat is elvitte. Egy meccs alatt visszakerültem F-be úgy, hogy csak nézője voltam az eseményeknek. GT3@Red Bull Ring. Előttem egy Porsche beforgott elém, megállni már esélytelen voltam. Beleszálltam. Azután, mint a kuglibábú, csak röpködtem ide-oda mert a mögöttem jövők még csak meg se próbáltak fékezni. Ennyi idióta szerintem csak az autóverseny játékokban jön össze multiban. Ennek ellenére végigcsináltam a futamot és még így is sikerült jobb helyen végeznem, mint az időmérőn. Mégis jött a visszasorolás és a pontlevonás. Aztán mentem még pár publikon. Gondoltam megpróbálok kicsit javítani. De úgy látszik ma mindegyik idióta előttem akart megforogni. Ilyen még nem volt, hogy egy nap ennyiszer megismétlődjön az eset, ráadásul különböző autókkal. És még így is végig mentem az összes futamon, ebből még kétszer jobb helyen végeztem az időmérős helyezésemnél, előztem is, előztek is, nem szabálytalankodtam, mégis folyamatosan vonta le a pontokat. Ez egy teljesen frusztráló idióta rendszer és ráadásul a büntetőrendszer meg ezzel együtt még szigorúbb lett a patch óta, mintha Charlie-t(F1) beleírták volna progiba, állandóan elveszi a köridőket, minden szarért figyelmeztetéseket osztogat és adja a másodperces büntetéseket. Ezt azért újra kellene gondolni, mert így nagyon elmegy az ember kedve a versenyzéstől. Online is és az AI ellen is. Eléggé frusztráló tud lenni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.03. 23:23:45 -
#18127 Nekem most jónak néz ki. Újraindítottam a steamet. -
#18126 Közben kipróbáltam nálam minden lobbyban "waiting" van. Szerintem szerver hiba lehet. -
#18125 Nálam az szokott lenni elég sokszor, hogy csak tölt rohadt sokáig, látszólag semmi nem történik, százalék nem megy, de egyszer csak elindul ... -
#18124 Próbáltad, hogy újraindítod a Steamet?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.12.03. 15:17:53 -
#18123 Nektek ma nem volt olyan, hogy nem tudtatok csatlakozni a online lobbyból a pályára? Állandóan csak waitingel, és a licenszeknél a számokat se tölti be másoknál. Ugyanez van ha hostolunk, nem tudunk elindítani játékot se. -
#18122 :)
Mondjuk az eleg fura, hogy az ablaktorlro sebessegevel aranyos az esocseppek meglejelensenek sebessege is ..;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.12.03. 12:04:59 -
endy papp #18121 Ja értem akkor gondolom alapból érzékeli hogy milyen megjelenítővel használja valaki és emiatt teszi aktívvá.
Akkor ezért megint csak plussz pont a játéknak ,ahogy az ablaktörlő külön gombra helyezhetőségéért és szabályozhatóságáért(lassú-gyors fokozat)
Tudom apróság ,de esőben nagyon jól jön, ha én tudom akkor amikor épp tetszik kapcsolgatni....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.03. 11:23:00 -