19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#1988 Kedd-szerda náluk szünet, szóval ezért nem volt build, csütörtöktől újra lesz. -
#1987 Passz, de egyébként tegnap meg tegnapelőtt sem volt új build:O:O Ilyen még nem volt tudtommal.(ami hétfőinek van kirakva, azt még pénteken rakták ki hétfői dátummal) -
RYO21 #1986 Hogy mehettek ugyanolyan időt? -
#1985 Úgy tűnik nem is nagyon éri meg kormányért versenyezni, sokan ugyanazzal a legjobb idővel értek célba, és valószínű, hogy közülük random választanak valakit aki megkapja a kormányt...(szerintem annak kéne adni aki először elérte azt az időt, mert ez így nem túl igazságos) Persze még van idő a verseny végéig, lehet hogy lesz valaki aki megdönti az idejüket. -
#1984 Az is probléma, hogy rengeteg reklám cikket írnak. Pénzes kiadók játékairól nagyon rosszat ritkán írnak, de néha olyan csöpögős nyalást adnak elő, hogy fájdalom. -
#1983 Az internet megjelenesevel, lassan elveszstettek a letjogosultsagukat, eleg nehez olyasmirol cikket irni, ami mar hetek ota fent van a net-et, tucatnyi verzioban;)
Meg a net kezdetekor jo volt, mert lassuak voltak a net-ek, de Ok tudtak gyujtogetni, es havonta a CD-nyi anyagert megerte megvenni;) -
#1982 Akkor még én is olvastam/vettem, de aztán pár év múlva már nem érdekelt, nem tudom, hogy azért mert akkor még jó volt, vagy még fiatalabb voltam és ezért nem voltak akkora elvárásaim.(elvárás: ne írjanak hazugságokat, ne késsenek heteket a hírek, ne legyen ctrl c ctrl v a hír) -
JACKAL89 #1981 Óhh pedig még a 2000-es évek első részében micsoda minőségi újságnak számított.
Nagyon jó brigád volt, aztán szépen lassan elszállingóztak a szerkesztők. -
#1980 Pénz pénz pénz...(és persze a hozzáértés hiánya, kb. hülyébbek mint az átlag gamer) -
ntex #1979 Egyre rosszabb az az oldal... Tele van már reklámokkal, más oldalak cikkeit reklámozzák, átirányítanak, elég szar helyzetben lehetnek ha már ilyenekhez kell folyamodni, nem beszélve arról hogy eredetileg only PC-vel foglalkoztak, már lassan több konzolos hír van az oldalon mint PC-s -
#1978 Nem vagnak, mert elvileg nem lehet. Egyszeruen meg ennyire szar az auto, a fizika es a gumi.
Most mentem 3-4 kort, minimal setuppal (szarnyak nulla, rovid attetel, minimalis uzemanyag) azonnal ~6 masodpercet javultam, most 1:57:xx, a 7XX. helyrol a 261. helyre ugrottam elore:DDDDD
Ja, es lusta voltam atallitani, igy manual kuplung, 3 pedal es botvalto:P
Pedig ez pillangos es ketpedalos, az meg -2 masoperc lazan.
De eleg szar autot valasztottak, szar erzes vezetni, ingerszegeny, takony-gumis az FFB, raadasul minimalisan jobbra huz... Valszeg azert ez az auto, mert liszenszelt;) -
#1977 hat igen annyi:D de ezek tuti hogy vagnak valahol vagy nemtudom... megneznem hogy mennek vegig :D -
#1976 En is emiatt raktam fel, de ahogy irtam mar korabban, en elore tudtam, hogy legalabb 10 masodpercet fogok kapni;) Kaptam is annyit boven;) -
#1975 Az nem 10 masoperc akar lenni?!:) -
#1974 Felraktam ma a C.A.R.S-t hogy kiprobaljam mit tudok menni ezen a versenyen ahol egy Thrustmaster T500 RS a nyeremeny de ez nem normalis.... 1.50.6 kb a legjobb ido es en megyek 2.00.6ot kb.... hogy megy 5mpvel jobbat ugyanazzal az autoval ? Eleg jo tempoba mentem , setup ennyit jelentene? (nehez elhinni)
-
santibi #1973 Sziasztok!
Ma kezdődik nálunk a nyári kupa bajnokság, melyen ingyenes a részvétel.
Új belépőknek 3 hónapos ingyenes iRacing előfizetést tudok adni. A nyári kupa road futamai kizárólag az alapcsomagban elérhető tartalommal lesznek megrendezve.
Ha valakit érdekel szívesen segítek mindenben.
Üdv: Sándor Tibor -
#1972 Nem értem ezt a gamestart, szinte ctrl c ctrl v az egész cikk, de még így is napokat késnek vele... -
MauroN #1971 Úgylegyen! -
#1970 Viszont kicsit olyan érzésem van, hogy vagy egyáltalán nem túlkormányzott az autó, vagy nagyon az. -
#1969 Állítgattam a kormányon, tesztelgettem a fizikát, annyira nem rossz, Caper Stock Car-al mentem, és szerintem Race 07 szint körül lehet most, de inkább kicsivel alatta.(mostanában azzal játszok, azért ahhoz hasonlítom, driftet próbálgattam főleg) Persze lehet, hogy nincs igazam, annyira nem vagyok nagy szimes, még csak most kezdeném. -
#1968 De akár az is lehet, hogy úgy számolnak, hogy mire jön az új generáció konzolból, addigra megjelentetik PCre a rallys részét is, és sok új pályát meg autót, és így egybe érdekelni fogja a konzolosokat. -
#1967 Hát pedig a fórumon vannak xboxos képek(kerestem, de most nem találtam meg), persze lehet, hogy csak teszt jelleggel én nem tudom, de eddig mindig azt mondták, hogy jön konzolra is.(a mostaniakra) Meg ha belegondolunk, az új konzolok 2014 előtt nem jönnek, a pCars meg fél év és itt van, nagyon gazdaságtalan lenne annyit várni, mert addigra már senkit nem fog érdekelni, és a konzolosok inkább a már ismert játékokat(GT,Forza) fogják inkább venni, de lehet, hogy még ők sem tudják mi lesz... -
#1966 Írhatnák sok mindenről ami a kezembe akad ( telefon, tablet, laptop, hűtő, mosógép stb ), de egy Nforce 2, AMD 3000+, 2GB 333 DDR2 és Ati x800 kombóm van még mindig, mert amióta ez a vas kifutott azóta nem fejlesztettem PCt, mert jött a konzol. -
#1965 Manapsag en sem vagyok mar HC szimes, inakbb csak felhasznalo;)
Evekkel ezelott meg heti 2-3 versenyt letoltam, darabja 2-4 ora, plusz naponta a gyakorlas, egyeb szimek, modolas stb. -
#1964 Offolok én is...pedig most jött le az új bulid....azt kellene nyomnom -
#1963 ja igen, HC szimeseket nem fog meggyőzni a next gen se, de sajnos belőlük is egyre kevesebb van. Én meg casual simes vagyok, akik nem munkaszerűen űzik a szimet és a fizikában már simán jó kategória lesz mindegyikhez, csak a bajnoksági rendszer nem lesz, modok stb az tény.
PC-n a modokat imádom, bár már egyre kevesebb van...hiszen olyan összetettek a játékok, hogy egy mod évekig is készül, mire kész kutyát nem érdekli:( (engem igen akkor is:), de sajnos megse jelennek)
HAverok régen azon röhögtek, mindíg hogy 5-6 órát baszódok egy gammel, miközben még effektíve nem is játszottam:) bár csak felhaszáló szinten, modolok..hülye vagyok bőven ahhoz a szinthez amit te tudsz Alex -
#1962 En a CARS-ban remenykedem, hogy tud majd hozni egy GT/Forza stilusu jatekmenetet es kinezetet. Az sem erdekelne, hogy nem lenne igazi szimes alap, egyertelmuen mehez osszeegyeztetnmi a kettot.
Legyen latvanyos, kicsit parasztvakito, legyen benne sok(fele) auto es palya, legyen hozza jo AI a gyors offline versenyhez, es folyamatos online sok emberrel quick-fun-race-szel;) Meg dedikalt cucc sem kell, ha ugy adodik es jelszavazhato, neha ossze lehet roffenni egy-egy versneyre.
Ha komolyabbat akarok, akkor ott az iR, vagy lesz kesobb AC, GTR3, rF2...
Es lattvanyban, azert ezek is fejlodgetnek, most mar tulnottek az "eleg a fapad" kinezeten;)
OK, ezekben nem lesz hulyere modellezett motorter a photomode-hoz (mert mi a szarnak:DDD), de a celnak boven megfelelnek.
Igazabol mar az iRacing is fejlesztget kinezetre, pedig ok vaskalaposak es erosen kotott a rendszer (ott 40 autot korrekten vinnie kell online, azzal a fizikaval, telemetriaval, adatokkal stb). Mar van benne pilota animacio es dinamikus melysegelesseg, a legdurvabb kamera rendszer a visszajatszasokhoz es realtime online tv-kozvetitesekhez, folyamatosan fejlesztik es cserelik a shaderezest, elvileg lesz valamennyi post-process stb. -
#1961 Ahogy erosodnek a konzolok, ugy egyre jobban nyitnak a komolyabb reteg fele is, van plusz eroforrasuk. Ez az utolso generacion mar teljesen jol latszik (normalisabb fizika, autokezeles, cockpitnezet, kormany/valto/pedal hasznalat stb).
A kovetkezok biztos megjobbak lesznek. De elszor ugy is a latvany reszet fogjak kiaknazni, a nagy/celkozonsegnek arra van igazabol igenye (napszkok, idojaras, latvanyosabb es dinamikusabb palyak, esetleg reszletes tores). De tuti, hogy a szimes reszet is tovabb csiszoljak.
De ez meg legalabb ket ev, amire lesz valami ertelmes hasznalhato.
En mar most szivesen hasznalnek (parhuzamosan a PC mellett) Forza-t vagy GT-t, a kovetkezo generaciot mar biztosan, a hatranya meg mindig a HW es az ar...
Tuti sok szimes fog azokkal IS nyomulni, aki megteheti, de az igazi szimes kozonseget ugy sem tudjak teljesen kiszolgalni, PC-rol teljesen levaltani.
Egy iR rendszert lehetetlen kivaltani, de a komoly bajnoksagok sem tudnanak mukodni rajta (sajat szerverek kellenenek, modok, sajat festesek, serveroldali es kliens programok, adatbaziseleresek, online kozvetites stb).
De ez mar le volt irva egyszer;) -
#1960 Valszoninuleg jatekra alkalmas PC-je nincs;) De elvileg Xbox-on is lehet netezni;) -
RYO21 #1959 Ha nincs PC-d akkor most miről írsz? -
#1958 kb egyetértek veled. A mostani konzol generáció volt a tanulópénz a fejlesztőknek: megtanultak optimalizálni és/vagy aránylag szépet csinálni, miközben már nem csepegtethetnek tovább semmit, mivel szinte mindent ellőttek már. Ezért a következő generációs konzolokban lesz az igazi változás, és szerintem már az elejétől kezdve(nem úgy mint a mostaninak hogy 3-4 év kellett neki) Pl a forza nextgen része, nem teheti meg azt hogy: ne lenne benne eső, éjszaka, hihetelen grafika, és persze minimum ilyen fizika. Dettó ugynez a GT6-al is ami szernitem már csak ps4 re lesz..2013ban már tuti játszhatunk nextgennel, más kérdés hogy a jó játékoknak még +1 év kell.
Pc-n sajnos még csak most kezdjük megkapni (félkész állapotban) amit már 3-4éve kellett volna, azaz amire ezek a pc-s szimek "beérnek" addigra már nextgen-en tényleg kiforrott autós játékokkal játszhatunk...kinek kell majd CARS meg ASettto COrsa meg stb....már most is ahogy látom sokan mennek át konzolra szimes vonalon is, mi lesz a nextgenkor....
Nekem ez a sötét jövőképem pc-n:( Már most tervezem a PS3-at occsón használtan venni..pedig eddig PCFOREVER volt... -
#1957 Szep-szep, de van mogottuk penz, fejlesztocsapat, van mibol megcsinalni;)
Ha a CARS-t megnezed, Ok most ugyanezen a vonalon haladnak, csak kicsit reszletesebben;)
PC-n nem azert nem volt ilyen reszletesseggel agyon modellezett motorblokk, mert nem lehetett megcsinalni vagy nem birta a gep (photomodeban:P), hanem mert igazabol felesleges;)
Poen, meg jol nez ki, de meg itt a CARS-nal is huledezunk neha, hogy mi a reteknek lemodellezni es texturazni ilyen reszletesseggel pl. egy onindito foldkabelet?!:))))))
De mivel a CARS-szal a GT/Forza szintet akarjak elerni (kinezetre is), igy szukseges ilyen parasztvakitasokkal teletolni.
De ezek a dolgok, igazabol csak a photomode es a visszajatszasoknal mukdonek, trukkozve, akkor raer az engine szamolni, de az meg sokadlagos egy autos jateknal, foleg egy komolyabbnal, ami mar inkabb szim fele kozelit. Photomode kuka, nem akarom nezegetni, a visszajatszas meg neha csak arra kell, hogy videot lehessen csinalni.
A konzolnal ket dolgot tudnak nagyon, optimalizalni (fix a proci, keves a RAM), es shaderelni.
Optimalizalni kenytelenek, mert nem birna a gep, pedig az eladasok es az igenyek miatt kenytelenek a leglatvanyosabbat kihozni belole, az az elsodleges. Persze, menetkozben mar nem szamit, de nem nehez eszrevenni az "altalanos" texturakat es hatterben egyszerusodo dolgokat;) A konzol LOD kiraly, PC-n is hasznaljak, de sajnos a lazabban kezelheto HW miatt, nem eri meg belefektetni annyi munkat.
Ami pozitiv, es mindig is ettol voltak latvanyosak a konzolok, hogy minden anyag/material tipusra kulon-kulon "shadereket" gyartanak, ettol nem csak gyorsabb hanem sokkal latvanyosabb is. De ez is rengeteg munka. PC-n ezt is megoldottak egyszerubben, izombol, memoriabol, ami altalaban nem jol sikerult, nem volt annyira korrekt es latvanyos es meg be is lassult;)))) -
#1956 off:
Ok. PC-s játékokban nincs ilyen photo mode, meg ilyen menüben nézegetem az autót, lehet igény volna rá, én nem tudom. De játékközben viszont szerintem a videókból ítélve nem éri el pl a cars prealpha szintjét a grafika. Pl amit linkeltél az előbb ott elsem lehet olvasni a számokat a kilóméterórán pedig 720p-ben néztem full screenben. De maga a modell minősége is egy átlagosabb pc-s belsőnézet.
Ez egy 10+éves engine dx9 környéke, egérrel kapcsolható műszerfal: (és kis kereséssel lehet ennél sokkal jobb minőséget találni, pl cars-ban mozog, rezeg minden)
Egyre jobban látom, hogy meg kell várni a következő gen konzolokat, azok biztos hogy beallázák 1-2 évig a pc-t, arra érdemes lesz költenem. -
#1955 Jól hangzik!!! -
#1954 "A hírek szerint a jelenleg piacon levő konzolok teljesítménye nem lesz elegendő az új fizika működésre bírásához, így a PC-k mellett csak a következő generációs konzolok lesznek alkalmasak a feladatra, ami arra enged következtetni, hogy valóban egy komolyabb fizikai rendszer fog bevetésre kerülni az elkövetkezendő időszakban, ami valljuk meg rá is fér a szoftverre, hiszen ezidáig nem sikerült egy versenyképes vezetési élményt összehoznia az SMS-nek, ami egy autós játék esetében valóban nem egy elhanyagolható tényező…"
itt olvastam -
#1953 Amúgy ha nem jön ki idén év vége / jövő év eleje konzolra akkor valószínűleg veszek PCt és ( PC, konzol ready ) Fanatec CSR Elite kormányt és csapatom, mert nagyon nagyon érdekel és nem akarok várni rá éveket:)
-
#1952 Pl nézzük meg a Shift 1-2 modellejeit. Kifejezettem lópoply és rondák, már ha 5 méternél közelebbről akarod megnézni őket.
Autós játékban legkevésbé érdekel a fák minősége ( GT5é gáz, Forzáé okés ), amivel amúgy nincs gond, de mondjuk a Dirt 3ban levőknél szebb fákat, környezetet még nem láttam... meg talán az NFS HP 2010.
Modellek felett nem járt el az idő, mert ennél szebb nincs:) -
#1951 Jóvanmá ! :)
Jó, hogy nem renderelt bink videokat raksz be milyen szép is a játék !Azért ma már nem kell hanyatt esni a Forzatól, láttam én is, semmi extra.A fák-növényzet kifejezetten hulladék, részecskeeffekt nulla, modellek felett is eljárt az idő ....jó játék,de ne állítsuk be úgy, hogy még 50 év mire pc beéri ! :))) -
#1950 Hol vannak x360as képek? én még nem láttam. -
#1949 Ki írta? én örülnék neki ha nem jönne, és köv genre kapnánk egy fullos PC portot.