kb egyetértek veled. A mostani konzol generáció volt a tanulópénz a fejlesztőknek: megtanultak optimalizálni és/vagy aránylag szépet csinálni, miközben már nem csepegtethetnek tovább semmit, mivel szinte mindent ellőttek már. Ezért a következő generációs konzolokban lesz az igazi változás, és szerintem már az elejétől kezdve(nem úgy mint a mostaninak hogy 3-4 év kellett neki) Pl a forza nextgen része, nem teheti meg azt hogy: ne lenne benne eső, éjszaka, hihetelen grafika, és persze minimum ilyen fizika. Dettó ugynez a GT6-al is ami szernitem már csak ps4 re lesz..2013ban már tuti játszhatunk nextgennel, más kérdés hogy a jó játékoknak még +1 év kell.
Pc-n sajnos még csak most kezdjük megkapni (félkész állapotban) amit már 3-4éve kellett volna, azaz amire ezek a pc-s szimek "beérnek" addigra már nextgen-en tényleg kiforrott autós játékokkal játszhatunk...kinek kell majd CARS meg ASettto COrsa meg stb....már most is ahogy látom sokan mennek át konzolra szimes vonalon is, mi lesz a nextgenkor....
Nekem ez a sötét jövőképem pc-n:( Már most tervezem a PS3-at occsón használtan venni..pedig eddig PCFOREVER volt...