19801
  • Fehercsoki
    Igen, de én nem erre gondoltam, a TweakIT tool teljesen testreszabható, nem előre beállított effektek vannak benne.
  • Alexease
    A PostProcess reszt a jatekon belul is lehet allitani (CTRL-P), van kb. 2 tucat belole.

Bemutato;)

• Fehercsoki
    Az az érdekes, hogy az FFB ugyanaz mint eddig, csak most magasabb frekvenciára állították, azaz másodpercenként többször küld jelet a kormány felé, kb. csak részletesebb lett, egyébként próbáltam driftelni így slow-motionbe és egész szépen meg lehet fogni az autót, bár azért volt olyan, hogy random teljesen másik irányba pördült ki az autó, és ez szerintem azért lehet, mert az első kerekek nem csúsznak eléggé, és ezért túlságosan meg tudják dobni az autó hátsó részét.
  • Fehercsoki
    Azzal lehet még szebb képeket csinálni:) Ráhúzhatsz különböző "fóliákat" a képre(ami átszínezi, pl. az egész kép lilás árnyalatú lesz), állíthatod az időt, az időjárást, a napszakot stb. Nem tudom pontosan, én csak team member vagyok és full membertől felfelé lehet használni a progit. Egyébként az új build nálam elég szar, az egész játék be van lassulva, magas FPS de kb. bullet timeba van az egész, egyébként többen is írták a hibát, és elvileg nem tudják még, hogy miért van.
  • cifcuk
    Felraktam maxra mindent amit lehetett, így már tudok csinálni olyan képeket mint amiket lehet látni neten. 10 ellenféllel 20fps környéke.

Van valami Tweak progi a játék könyvtárában. Tudja valaki mi az?
  • cifcuk
    Ha csinálnak hozzá offline karriert módot, plusz online hasonlót mint iR akkor nagy királyság lesz ez, még ha nem is licenszeltek a cuccok benne.
  • unrealnoise
    a végén még érdekelni kezd... :D mikor adják ki előreláthatólag? még fél év, vagy egy? már nem emlékszem nagyvonalakban sem. :) egyébként nem nagyon érdekelne az sem, ha PC-n "véletlen" tényleg jobb fizikával jönne ki, ha konzolon hozná a GT szintet, sőt rá is dobna, már nyernék vele, és meg is venném persze... :)
  • Alexease
    En is eppen most probaltam ki;)
    Ismet teljesen mas az FFB erzes, most inkabb "nehezkes, szorulos" hatasa van, de sokkal jobb mint multheten, valoban erezhetobb a gumi, nem huz jobbra, nem idetlenkedik;) Egyedul meg a felfuggesztes erzese zsenge, de ha valoban foglalkoznak vele, akkor jo lesz ez.
  • cifcuk
    Nah, a Gumpert Apollo teljesen élvezhető, nem egy netkar dejó, az a4 es audi is jó de az eddig is jó volt, de még az lmp-s audi is jó pedig eddig az volt a legszarabb.

Érdemes letölteni az új buildet, ezzel már simán multiznék ha lehetne. NetKart ne várjatok azért.
  • GPx8
    "Coming soon for the PC, with Xbox360 and PS3 versions in the pipeline (...)"
    Annyira ne reménykedj! ;)
  • cifcuk
    off:

Igen ezt halottam. Egyelőre várom a Kart Sim-et, majd ha megjelenik, akkor megnézem melyik a jobb és biztos, hogy megveszem. Azért várok, mert infók alapján a Kart Sim jobbnak tűnik.
  • GPx8
    KRP fizikája gokartban mindent visz (mint a Lola-T annó...). Sajnos csak online lehet versenyezni, bár most lesz majd legalább ghost mód is.
  • cifcuk
    off:

Nem tudom, de kipróbáltam a wrs-t tegnap és kb LFS S1 szintjén van ha a dinamikus pálya témát nem nézzük, de fizikában meg szerintem elmarad. Sajnálom ezt a Pibso-t mert sok meója lehet a dologban, de szerintem jobban járna ha csatlakozna valakikhez, SimBim, SMS, Kunos vagy tök mind1.
  • hezi
    off: Most elgondolkodtam, hogy ez a Piboso mit akarhat. 3 projektet fejleszt látszólag párhuzamosan. A karting pro miatt pihentette a másik két projektet. Eddig ok. Most ahogy nézem (meg így is volna logikus), a másik két projekt alá is berakja a kartos engine-t, és ezek szerint továbbra is három külön projekten dolgozik. Mért nem gyúrja inkább össze a három projektet eggyé.
  • Fehercsoki
    Új buildről írták(228):

- No slow motion here, everything the same performance-wise, same FPS.
    - Car control is smoother now, it behaves more predictably. For example, in previous builds when braking in the downhill part before Forrest's Elbow at Bathurst the car would always skip across the asphalt, but now that's almost absent, all car-road interaction feels smoother.
    - Fiddled a bit with the new SoP parameters but couldn't really tell if it made a difference, probably need to increase the Scale a bit (currently 0.5).
  • Alexease
    Igen, eddig Alpha volt.
  • cifcuk
    OFF:
    Ez a World Racing Series by Pibso most újra béta lett? Mintha 2-3 éve már toltam valami bétával, erre ma mindenhol azt olvasom, hogy ki lett adva a beta1.
    Vagy eddig Alpha volt?
  • Fehercsoki
    És az mit csinál?
  • unrealnoise
    :DDDD
  • Alexease
    Seat of pants.
  • cifcuk
    Script of Pf@szomtudja. :D

• Fehercsoki
    Force feedback updates by A.J.:
    - raise core tick to 600Hz
    - substep tire/driveline rate x2 below 40 RPS avg on fronts
    - FFB cleanup
    - Add SoP signal
    Added reading of new force feedback tweakers from config files

SoP signal mi lehet?
  • Black Ghost
    Régi régi C.M. rally, persze hogy árkád! A felbontás is szar, tiszta pixel, semmi élsimítás, semmi fuuuhádé!!! :D :D :D
  • GerY5
    "FAKE!!!"
  • lac coo
    Mivel márpedig ilyen nincs, az hát: árkád ! :DDD
  • Totti5
    árkéd
  • lac coo
    Ufo+cheater!!!

• Fehercsoki
    Fizika/sok autó/sok pálya nekem egyelőre elég, Assetto Corsa,GTR3,rFactor 2 és pCars megjelenéséig kell csak:) Köszönöm a videó linket.
  • unrealnoise
    jó az a fizika. de már sokszor belinkeltem egy videót, elég komoly és részletes teszt olyan arcoktól, akik lényegében mindennel tolják, tolták. (iracing, netkar...) Itt nézd meg. link itt már rögtön a pontokat látod. nah most az a 12,5/15 nem rossz. a hangokon lehetne még mit csiszolni, meg még pár dolgon, de hát nah. ezért várjuk a következőt. gondolom tanultak a kritikákból. :) én eddig egyáltalán nem bánom az átállást.
  • Fehercsoki
    Kb. milyen szinten van akkor a GT5 fizikája?
  • Fehercsoki
    Ennyire scriptelt a fizika? Épp most akarok én is egy PS3at beszerezni.
  • unrealnoise
    jó a hangok szarok, fizika lehetne jobb, de már így is "jó". viszont nemsoká eljön az az időszak, amikor a tartalom és a minőség fog számítani, nem elsősorban a grafika. next-gen konzoloknál a forza 5 és a GT6 biztos teljesen valósághű képet fog produkálni, onnantól kezdve meg már csak az "nyer", aki többet ad vissza a vezetési élményből. szvsz
  • Laceee
    Majd rájössz, amikor minden megpördülésnél menetiránnyal szembe állsz meg..., +csodálatos ütközés "hang", állandó gumi visítás...
  • Alexease
    Van mar 1-2 auto a CARS-ban, ami hasznalhatobb (bar meg messze van a jotol), de pont a Jaguar meg eleg szar.
    Persze, ez a hotlap versenygesnel ugy sem szamitana, mert hiaba lenne tokeletes a fizika, lehet hasznalni az osszes segitseget es ugy is vannak ufok-k, megtalaljak a "kiskapukat";)
  • unrealnoise
    ennyi. lehet erőlködni az időeredményekkel janizni, de azzal csak magát veri át az ember, illetve szívatja is magát, mert nem következetes, és nem kiszámítható gondolom ezek szerint még mindig...

tegnap összeraktam, megvettem a GT5-ös PS3-at, és áhh. nagyon jó. még csak kontrollerrel, g27 majd később jön... de teljesen autós a vezethetősége, és még ma is csodaszép. többet én "nem kérek". mellesleg kontrollerrel az erősebb kocsik szinte vezethetetlenek kikapcsolva a segítségeket 0-ra. persze baromi sok gyaksi kérdése lenne az is :)
  • GPx8
    Az a baj, hogy nem úgy viselkedik az autó ahogy várná az ember (mint pl. az Lfs-ben, vagy akár az RBR-ben), így vezethetetlen.
  • unrealnoise
    hát jah, értelmetlen. "szar" fizikával az a baj, hogy komoly ember (aki tényleg szereti az autózást) szvsz nem is próbálkozik vele. vagy felhagy vele egy idő után...

a koncepciót értem, elhitetni egy cssmó emberrel, hogy húdekomoly' gamma, még meg sem jelent, de már nyerni lehet, díjazzák a legjobbakat etc...
  • Alexease
    "Ezekkel" amugy sem lehet versenyezni;) Nem tudom, mit csinalnak, de nagyon durva;) 2 napja neztem ra utoljara, de mar az is pozitiv volt, hogy a full segitseges es KULSO nezetes helyet, mar egy full segitseges cockpites vezetett;) Hogy most mi a helyzet, nem tudom, de nem nagyon erdekel;)

Amugy az ottani forumban is lazadtak, hogy igy semmi ertelme, foleg ha normalis szimulatort akarnak.

Lattam valahol videot is, hogyan mennek, es igazabol a Shift-es 4 kerek csuszas-drift a nyero, szelesitve a palyat a kigyorsitasoknal, csuszasoknal;)

Vicces lesz, ha olyan valaki nyeri meg az extra szimes kormanyt, aki full help-pel, kulsozettel, kontrollerrel tolja;)
  • Fehercsoki
    Jönnek folyamatosan az új adók, nem sok kell már, hogy éhezzen a nép, és akkor már csak észbekapnak az emberek és mennek akasztani a cigánykirályt és az egész királyi udvart...
  • cifcuk
    ünnepelték a királynőt.

off:
    bárcsak mi ünnepelhetnénk így a vezetőinket, de ezeknek csak az akasztását ünnepelném.