Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ok.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Este mi biztos nem indítunk, mert AC-val bajnoki futam lesz.
lac coo
No, mindegy, este inditok szervert Spa-Clio Cup komboval.
Semmi kurfli, se tornado, se ejszeka,tiszta napos ido, delutan 14 ora.
Vagy ha az SRS atvallalja az inditast az is jo, tokmindegy......
15 kort ki vallalna be ?????Az mar nem megy szerintem kerekcsere nelkul.

lac coo
Majd este csinálunk valamit, Spa-ban régóta szeretnék menni azzal a vassal ....Vagy én vagy az SRS indít majd valamit ...

Valami Clios balhéban én is benne lennék, bennem maradt a tüske a múltkori eset kapcsán, jó lenne egy versenytávot lenyomni azzal a verdával normál körülmények között, hogy lássam, nem csak a pofám volt nagy. 😄
lac coo
Majd maskor 😊

macleody
Nem tolonganak az emberek mi? 3 magyar szerót is látok épp.
lac coo
na ha van jelentkező akkor indítok szervert ....

lac coo
Megnézem mi van az AC szerverrel, ha nincsenek rajta akkor indítok egyet ....

<#worship>
lac coo
Clio -Spa-ra kinek lenne kedve ? Semmi időmérő csak 5 kör verseny 😊))

Sziasztok!

Az mitől függ, hogy a pálya adatainál megjelentik e a leggyorsabb köridőm az én réxzemnél (a létező leggyorsabb idő alatt) vagy sem? Függ attól, hogy free practice alatt futottam mondjuk a kört vagy versenyen?

KÖszi,
macleody
Ok, köszi, elküldöm akkor a jogsi fotóját.
Többen kerültek volna oda ahol a 3-4 az első kanyarokba.....<#wink>
Vádá
A türelmem győzelmet teremtett 😄 jó verseny volt , mi lett volna ha 5-6 nagyjából egyforma emberkével megyünk 😊

Voodoo

b-type
egy 5 körös versenyt indítottam el a Porsche-val, azt kétszer is lenyomtam gt3 osztályos ellenfelekkel. Ott tünt fel hogy a Merga az egyenesben nagyon rámjött.
Utána mentem a Mergával egy 20 perces időmérőt egy kilépéssel ahol a féken állítottam, két mért kör fért bele 3:57.0 volt.
Akkor mentem a McLaren-nel, az kerek 4 perc volt, de maradt benne éreztem (1 kör)
Akkor Ginetta, ..az 4 perc felett ment 2 másodperccel, és nem láttam erősségét egy körön, féktáv, vagy középtartományban jó húzás...és még csak nagyon kezesnek sem mondanám, kicsit lobog az eleje.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.24. 13:55:46

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
4 perc körül autóztam a GT3-al de mondom, mindegyikkel kb 2-3 kört mentem. Te mennyi mentél?
b-type
Sztem a Merga megver mindenkit ezen a pályán. Mennyi a GT3-s idő? A Ginetta és a Merci közt nekem befért majd 5 másodperc.
Nehéz ügy mert a sorozat több pályán lehet hogy nagyjából kiegyenlíti az erőviszonyokat, de egy pályán...pláne a nagy Le Mans

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gadfly13
Igen tőlem és kértek ilyet (paypalon fizettem). A jogsimat fényképeztem le nem túl jó minőségben IGN feliratú papírral a háttérben. Miután elküldtem vissza igazolták, hogy rendben, majd jött a kód is. 😉

simraceseries.com

Valami gondja volt, ujra kellett indítani, valami hibàval leàllt, csak addigra màr ment a Clio, így elinditottam Le Mans-t.
Én próbàlgattam pàr kör erejéig a GT3-akat, sztem jól össze vannak hangolva. Köridöben nagyon közeli idöket mentem, teljesen alap settel, kivéve a vàltó.
Paypalon keresztül fizettél? Amúgy ne küldj nekik semmit. Nem az mmoga oldal volt?
b-type
A Le Mans-i SRS futamán a GT3-k hogy mennek? Mennyire egyformák az autók egy körön és versenytávon?

macleody
Akkor jól emlékeztem. Annyi lenne a gondom, hogy vásároltam tőlük, pénzt lehúzták, kódot basztak küldeni. Kaptam egy emailt, hogy igazoljam magam, küldjek fotót a személyimről. Kurva anyjukról nem szeretnének fotót?
Gadfly13
megy az srs szeró, csak gondolom Tommyék indítottak rajta vmit, legalább is a live sávban ez látszódik most.

simraceseries.com

Gadfly13
igen

simraceseries.com

macleody
Skacok vásárolt itt valaki instantgamingról?
barcalaci84
az srs server behalt😊
sajátgépről indítottam , de a szokásos az elérhetőség😊
barcalaci84
11:45 kor indítom majd 15 perc q-t
lac coo
Fel ora mulva en mennek...
Monza ?:-) Eleg buli Clioval :-)

jönnék

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

barcalaci84
na ebéd előtt egy kis cliohoz van-e kedv?csinálnék servert
lac coo
A gumi, gumihofok, tapadas total katyvasz.
Nekem ugy tunik, mar amennyit mentem vele, hogy valami fura modon a hofokbol szamit tapadast, vagy abbol is, ami persze jo lenne, de ha meleg slikkel sikerul elkapnom az esot, akkor siman megmarad a tapadas,
Gondolom eiatt is van az esogumi idealis hofoka 90 fok korul.

lac coo
Tukrok allitasara nincs valami titkos modszer ?
Clioban totalisan hasznalhatatlan, pont akkor nem latni semmit mikor kellene .

Zola NFK
Üdv!
Nekem olyan nyűgöm van, hogy akármilyen grafikai beállításon próbálok menni, egy kör után belassul a játék.
Nem szaggat, folyamatosan megy, csak mintha lassított felvétel lenne. De ha pl befutok a célba, és automatikusan külső nézetre vált, akkor begyorsul normális sebességre.
Igaz, hogy laptopon próbálom, és a GPU ventije felpörög, de nem melegszik túl. Meg ha ez lenne a gond, akkor gondolom a futam végén a külső nézet is problémás lenne.
Ami fura volt még, hogy a karrier elején a gokart futamoknál ez csak akkor jött elő, amikor rámentem a rázókőre, ahogy lejöttem róla, pár méter után fokozatosan visszagyorsult.

A laptop: i3-3110M (2,4GHz), nVidia Geforce GT 635M (2G😎, 8GB RAM

Van valakinek tippje?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

macleody
Ez a boxkiállás egy katasztrófa. Csináltam egy vizes meg egy száraz gumis beállítást előre. Esőben kezdtem, két kör után elállt, bementem kereket cserélni. Mikor feljött a menü, bepipáltam a medium gumis beállítást. Vizes gumit tett fel. Mondom oké, ez így nem működik. Letoltam egy kört, megint kiállok, kiválasztom az edit current cuccot, átállítom mediumra. Ok, így jó, a mediumot tette fel. Furán csúszkált az autó, megint kimegyek a boxba. A 2.1-es gumi nyomást átállította 1.74-re. Hát menjenek már a faxomba.
barcalaci84
amúgy mit állít a 100-as skála az AI-n? mert köridőben ugyanazt mennek pl 90-en és 100-n is...
barcalaci84
elkezdtem a karriert clioval...nem is rossz ez...az első két állomás teljesen szórakoztató volt... az ai kicsit nyomulós néha , de funon is vannak ilyen emberek😊
Alexease
Es meg csak most kerult bele a leglenyegesebb dolog, link a szerver nevere, hogy tudjuk es megtalaljuk eppen ki inditott nekunk szervert!
Vádá
szabadon választott autók vannak 😉

Voodoo

Nagyon jó, hogy ilyen is van már! Köszi mindenki nevében.
Jó volt a mai verseny bár egy 30-40 fős Le Mans versenyen úgy versenyeznék<#nyes> Az sokkal nagyobb fun.
Kiràly lett Alex!
Alexease
- Csak kitettem az autokat😉 Ahol NA van, ott hibas ID-t ad meg vissza a szerver.
- A versenyeknel az eltelt koroket is szamolja.
- A kiiro feluleten van egyszeru eger popup a nevekkel, autokkal es idokkel.
Gadfly13
<#eljen><#worship>

simraceseries.com

Alexease
Idokiiras elvileg OK. Sorbarendezve (egyelore) nincs.
barcalaci84
alakul ez<#eljen>
macleody
Prototájp van, nem szeressem kocsik.
lac coo
Jah az nem izgat akkor 😄

Alexease
Gondolom az, ami tegnap volt (LM multiclass). En most csak az API-t latom, az nem adja vissza az autokat, ahhoz be kellene lepni. A gyari CARS szerver listazo meg szar, benne sincs a listaban a szerver (nem fer bele az 50-be), de amugy sincs ott semmi info.