Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

barcalaci84
Elvettem a gázt annyira nem tudtam eldönteni merremész, pedig padlón megyek amúgy az eau rouge-t padlón veszem...hirtelen te is lassítháttal amit nem nagyon tudok mire vélni..

Amúgy alap setuppal mentem😊 full tankkal...
Keeeeeeeeeeeezdődik........<#shakehead>
Oké, egyelőre nem vitázok, majd ha meglátod a videón, hogy miről beszélek, talán (talán...) belátod amit be kell látnod. Szándékosan forgattál ki a célegyenes végén, mögöttem voltál, nem cikáztam. Jó lenne, ha roncsderbizés helyett inkább a versenytempód javításán ügyködnél, mert az, hogy setup nélkül ellenfél tudok lenni, szerintem eléggé nagy blama... Egyébként ha cikázok is - mint ahogy nem - arra sem az a válasz, hogy nekiküldesz a falnak. Van ezen a pályán jó pár előzési pont - bár ehhez tudni kéne előzni, ez is igaz... Mindegy, hamarosan jön a videó, és ha kell, a konkrét esetekről külön felvételek is jöhetnek különböző szemszögekből. Most készültem...
Totti5
Csitteres volt biztos 😊)

Nekem megvan minden.

barcalaci84
Igen figyelhető jobban...
Nem illik cikazni, illetve illik helyet hagyni...meg párszor beszivod és talán tanulsz is belőle 😊
Nagyon jó volt a kis külön csatánk körökön át, kimondottan élveztem. Azt már kevésbé, hogy számításaim szerint kb. háromszor tettek ki a pályáról, és a replayt visszanézve minimum kettő elkerülhető lett volna ha az illető kicsit jobban figyel. De ezt leszámítva jó kis verseny volt, én benne lennék ugyanebben a párosításban egy 20 körösben is akár.

Videó belső és külső nézetes pip soon.
lac coo
20 kör jobb lenne !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Totti, neked nincsmeg a replay??

nálam lemaradt a te autód, egyszer picit megkoccoltál hátulról a sikánban, arra emlékeztem, ott is van, hallatszik az ütközés, meg látszik, hogy meglök valami, de autó az sehol 😊))

minap épp ezt kérdeztem ,de akkor már értem ...
De komolyan mondom én már ilyent nem láttam életemben 😊)

nyuny01
Én is meglepődtem hidd el, az időmérőn futottak alapján nem gondoltam volna hogy egy picit tudlak szorongatni. Egy kevest tudtam is javulni a Quali időmön, szépen lelehet tapogatni az autóval a pályát. Viszont a boxkijárton lévő falrakenődés az nagyon illúzió romboló. Vagy azt kilehet védeni valahogy?
A sikános dolgot én sem értem, még ha az első rajtvonalat nézzük azt sem szabadna elvennie.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Élvezetes volt, kell ez a tizen-kör, hogy jó legyen 😊 A rajt az nem megy, én nem tudom mit csinálok, engedem fel a kuplungot, de valószinűleg nem jó ütemben.. mögöttem nem szerencsés rajtolni 😄 Pár kör után Fernandoo pont elém jött vissza keresztbe a pályán és pörögtem egy embereset, utána egész jókat mentünk együtt.. diriab-darab volt az autója és még a szélárnyéka is segített, de nyomta neki szépen. Aztán utolért a semmiből btipus és barcalaci is minket.. fun volt 😊
Előtte Le Mans gt3 futamokat mentem, úgyhogy idő volt átállni.. megállt az idő a clio-ban gyakorlatilag annyira lassúnak tünt az elején ezen a pályán 😄

lac coo
a lassú visszafordító utáni balost, azt rühellem 😊))

b-type
Igen, pont azt akartam...levegőhöz jutni, de eleinte nem sikerült, még néztem is a tükörben hogy hogy tapadsz be ennyire, bionyos kanyarokban gyenge voltam (imádom Spa-t, de van egy kanyar amit utálok), aztán lett valamiért akkora távolság hogy nem húzott téged a szélárnyékom, onnan nyugodtabban mentem.
..de azt még mindig nem értem, hogy ha a régi buszmegállónál elrontom a féket, és kiesek a pályáról, akkor miért veszi el a következő kört is...még ha az első rajtvonalat nézi akkor oké, de most a lejtőn rajtoltunk..
éppen hogy megtudtam futni a qual-t ez miatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Én ratlról egy két pillanattal lemaradtam ,mert a hud-ot vadásztam 😊)
Aztán meg csak mentem,egyszer kaptam 56 mp lassító büntit, volt egy leggyorsabb köröm, összeakadtam Tottival, ott volt ereszd el a hajam, de a végén megállított picit a kavicságy 😊))

lac coo
De ilyent én még nem is láttam, nincs rajta az autód a replayemen !!! 😊))) Kétszer végignéztem és nem vagy ott !!!

Totti5
Nagyon jó volt, de amikor támadtál mindig elizgultam😄 nem bírom én már ezt a nyomást. Mondjuk magabiztos sem voltam, ezzel a kombóval még sosem mentem, kerestem a sebességfokozatokat rendesen, h mit hol szabad. A lényeg hogy nagy csata volt, ezért érdemes online tolni, ilyen jó ellenféllel! Támadni viszont nagyon lehet ezzel a taláicskával, elég gyors, de nem túlzottan, lehet olvasni mit csinál az előttem menő, és van idő igazodni mindig a tempójához, azt jobban szeretem😊))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 21:20:12

nyuny01
Jó volt az első 1-2 kör, aztán levegőhöz jutottál és nem lehetett megfogni. Utána nekem meg a védekezésre kellett figyelnem, aztán meg jött a kiállásos hülyeségem. <#zavart2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

b-type
hopp, dupla.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.25. 21:13:07

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Én kiálltam tankolni, úgy is terveztem. Volt 8 másodperc előny, meg amúgy is kimentem volna, mert elkaptam egy bóját, és a végsebességem leesett 5km/h-t. Köridőben nem volt akkora gond, mert úgy 7-7 tizedet buktam csak, de eleinte Nyuny nagyon fenyített az egyenesben 😄 <#eljen>
..és megint mondom, ha pozícióharc van akkor nem kell elengedni(!!).
...
egyébként nagy + a szélárnyéknak a játékban, egyszer kaptam kettős szélárnyékot és 229km/h-ra gyorsultam, rendesen szippantott.

Alexease
En az elejen nagyon bealudtam, 5-6 helyet lazan buktam az elso kanyarig😄 Aztan 7-8 koron keresztul Lacit kergettem, de teljesen eselytelen volt a dolog. Probalkoztam, hogy talan dupla szelarnyekkal elorebb tudunk jutni, es legalabb egyet elozni (volt meg valak elottunk), de a szelarnyekban ugyanannyit ment az auto, kiforogta magat a hatos, egyszeruen mar az egyenes kozepetol szabalyzason volt😉 A hosszabb attetellel, gondolom meg eselytelen utana gyorsulni valakinek?!

Azutan meg teljesen szetestem😊 Kicsit osszeakadtak elottem, egyedul maradtam. Gondoltam varok valakit az utolso 1-2 korre, mert elore jutni ugy sem lehet. Jott valaki, de annak szet volt hullva az autoja😊 Vartam megegyet, megindultam, nem figyeltem es mar a falban voltam😄
nyuny01
Én kiáltam boxba mert az előttem lévő eltünk, a mögöttem lévő meg kiált ha jól láttam. Azt hittem kötelező a kiállás, a pályára visszajövet meg vonal átlépésért vagy nem tudom miért jó 1,5 percig araszoltam büntetésböl. Ezt leszámítva hatalmasat lehet csatázni, kifejezetten élveztem. Nem tudom ez autó függő-e, de nagyon jó volt. 😊

lac coo
Majd jövőhéten lesz egy visszavágó !!
az eleje nem tudom hová lett, tudom nem volt , meglepődtem, hogy második lettem ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 21:01:16

Na akkor úgy látom erről lemaradtam....<#rinya>
Legalább nem lök ki senki.....<#wink>
barcalaci84
na úgy látom elfelejtettem 16-ról feljebb venni a max létszámot...úgyhogy aki akar jönni nem árt iparkodni majd😊
barcalaci84
meglestem, működik bannerban is a pálya és az autó is<#eljen>
Alexease
Nah, gyorsban atirtam😊 Elvileg mukodik. Szerveren nem probaltam, de teszt file-on megy.
Meg hianyoznak dolgok, van nehany TODO is (pl. meg nincs VehicleGroupID), de mar ez pozitiv, hogy pentek kornyeken megigertek, es most unnepnap be is kerult az auto es palyalista.
A festesek es csapatok meg nem, ott valami bug-os, frissiteni kell hozza magat a programot is, de az nem ilyen egyszeru (nagy patch jon, multiplatform stb.).

Erdekessegnek, egyelore ennyi mindent lehet kiolvasni a szerverrol: CARS API List
Alexease
Mukodik😊 Most mar csak at kell irnom a progit😛
Alexease
Ez jol hangzik! 😊 THX! Megtekintem😛
barcalaci84
Alexease!
a dedikált servert frisítették ma megint
"New DS version has been released. It fixes some Unicode-related issues and one crash, and adds /api/list/vehicles and /api/list/tracks."
ha jól értem akkormostmár ki tudod majd olvasni rendesen a pályát , autót...
barcalaci84
ha nem felejtem el akkor kilövöm majd😊
én mondjuk azért nem szeretem mert többwet kell nyomogatni a gombot h megtaláljam a helmet cam-et 😊

amúgy azt mondják h mégis elég bőven a benzin 12 körre , úgyhogy benéztem valamit😊
lac coo
Hat az auto mar csak ilyen,menetkozben oda vagy lancolva a kormany ele 😊

Laci, ragaszkodtok a lefixált két belsőnézethez? Én konkrétan úgy vezetek, meg szerintem a túlnyomó többség, de szeretem körbenézni a verdát, milye skint dobott a gép, sérülésem milyen.. stb. Így fixen olyan, mintha oda lennék láncolva a kormányhoz 😄
A kedvencem.. szerón látok egy jó kombót, pattanok is fel, elindul az autó.. lökhárítónézet és slussz.. a szemem kifolyik bammeg 😄
barcalaci84
Felhős idő lesz, de nem fog esni😊
Setupban állítsd be h slickkel mész, akkor elvileg azt is rák majd fel ha nem állítható semmit😊
lac coo
Legyen, kétszer 35 liter azt jóvan...Csak reménykedjünk ,hogy nem esőgumit rak fel a pitben, mert legalábbis offline, azt keveri rendesen 😊))

macleody
Balázs Pali nem merészkedik ki esőben, mert kijön a pöndör a hajábú.
barcalaci84
Hát kb 😊 nekem pont nem elég 3 körre bőrből kijovet..
De legyen.akkor 13 kör, arra biztos nem elég a 40 liter
sertrex
A replay méretét, sehol. Azon a beállításon menti el, ahogy játszol. Steamben rámész a PC nevére, jobb gomb tulajdonságok és a második fülön, alul.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
kb 10 liter / 3 kör én így láttam ....az ugye 40 liter

b-type
Hol lehet állítani a replay méretét? Meg ezt a steam felhő cuccot kikapcsolni

b-type
Hol lehet állítani a replay méretét? Meg ezt a steam felhő cuccot kikapcsolni

barcalaci84
Amúgy ha minden igaz akkor nem lesz elég a full tank,tehát jönni kell majd pit-be
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.25. 15:41:34
lac coo
Hát ez az, viszont a szerver részt te piszkálod, szóval mindenki sorsa, főleg a fiatalok egészséges szexuális fejlődése a te kezedben van ! 😄DDD

Alexease
Amugy delelott, amikor esett az eso, gondolkodta, hogy csinalok egy olyan dinamikus banner kepet, ami ey idojaras API-bol kiszedi az aktualis idojarast, mindig ugyanaz a kep lesz, de ha szaraz akor szaraz, ha esik akkor animalt esos mint most, es persze es nappal es ejszaka valtozatban😄 Majd ha nagyon unatkozom, megcsinalom😛
Alexease
Mivel en csak a forrast errem el, a SG banner reszt nem, igy barmikor lecserheted Balazs Pali kepre a banner (de csakis esosre! )😊 <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.25. 15:10:52
lac coo
No most az van, hogy vagy Alex rakja ki a szervert a bannerba, vagy én rakom tele Balázs Pali képpel.... ! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 15:04:29

barcalaci84

SZERVER INDÍTÁS: 19:30 (2015.05.25. hétfő)

SZERVER NÉV: magyar fun
JELSZÓ: srs

AUTÓ:
Renault Clio Cup

PÁLYÁK:
SPA

Practice: 30 perc
Q : 15 perc
Race: 12 kör

19:30-tól tudtok csatlakozni egészen verseny kezdetéig (kb 20:15)

sertrex
Mentem Clioval egy-két kört Spa-ban. Real weather, real time és a mai dátum. Esik és süt a nap, a valóságban is, most. 😊))

sertrex
Ezt többen is kérdezik, WMD fórumon. <#eplus2>

Gondolom, ha eldöntik, hogy mi lesz a folytatás és a PC2 mellett döntenek, akkor ez is benne lehet bőven, meg az is elsődleges kérdéssé válhat, hogy "Mikor lesz Safety Car?". <#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 14:16:20

barcalaci84
írtam privátot neked is , meg Alexease-nek is
lac coo
De PC-hez mi köze van? 😊 nem az első játék lenne, ahol nem párhuzamosak a javítások ....

amúgy én azt mondom, hogy a törést eltették a második részre, máshol sincs jobb mint most ebben, jó lesz az két év múlva, minek kijátszani minden kártyát 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 13:56:47