19801
  • oneal1
    ez rendszeres amúgy vagy egyszeri? :) nemtudom hogy működik, ráadásul az a baj, hogy én már azt sem tudom anno melyik csomagot vettem meg :D
  • sertrex
    Eddig egyszer volt pénz, olyan szeptember vége felé és most van a második kifizetés. Ha nem ma, akkor a napokban biztos mindenki megkapja, ami jár neki. (:DDD)
  • unrealnoise
    Mondjuk én nem kaptam lét, csak egyszer. :D Sima Team Member voltam csak. :)
  • unrealnoise
    Hát nemtom, én szerintem kurva jó lett a pCARS. az, hogy hangulatos, nem kifejezés. És bug is baromi kevés van benne. (Már ami nekem kiütközik, átlagos használat mellett.)

Megnéztem, hogy néz ki iRben a Nordschlife. Hát lézeres biztos, de hogy egyes helyeken meglehetősen gagyi...

Csomagként ez a legütősebb. A classicus pályák nagyon faszák. Tegnap multiztam pár órát, és public szerveren is elég korrektek voltak, komolyan, jó ha egész nagy 2-3 idiótával találkoztam. (mondjuk általában a mezőny elején nyomtam kormánnyal, így könnyebb ugye :D)
  • sertrex
    Én is ebből vettem az AC dream packkokat meg és a PC DLC-ket is. Jön most decemberben az AC DP3 és lesz még PC DLC is. :))))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.07. 14:44:26
  • oneal1
    te nagyon tudsz, iracingre megy, holnap jön a mclaren honda meg nordschlife :D :D
  • Pitti
    nem... semmi dolgod, ott a pénz a számládon. vehetsz belőle iRacing cuccokat, vagy AC dreampack-et. Én is ilyenekre költöm...
  • oneal1
    abban tudnál segíteni, hogy ezt paypalon belül hol tudom elfogadni? vagy nem kell vele csinálni semmit?

nem nyomtam semmire és status: completed
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.12.07. 13:53:33
  • oneal1
    köszi!

jaja persze, semmire linkre nem nyomok rá :)
  • sertrex
    Ahogy korábban írtam ez az eladások után járó részesedés, a WMD tagság befizetések arányában. E-mail-ból soha ne lépj be paypal-ra, mert lehet adathalász fake e-mail. Mindig írd be címsorba a paypal.com-ot és csak úgy add meg a jelszavad.
  • oneal1
    most én is kaptam pénzt, mi ez? :D

paypal értesített hogy lépjek be és fogadjam el
  • sertrex
    Negyedévente van kifizetés.
  • Pitti
    Akkor hol a novemberi meg az októberi?
  • sertrex
    Ez a decemberi fizu. Tudod, a bevétel után. :))
  • Pitti
    Megint jött lóvé WMD-től $15... Ez mi ez? Ti is kaptatok? Vagy ezek sejtik, hogy én haragszom rájuk?!
  • sertrex
  • sertrex

Az új AMG GT3?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.04. 11:55:48
  • sertrex
    SMSoon!! Radical RXC(free car)

• unrealnoise
    Nekem tetszik, ez a pakk is bitang jó. Hiába jobb az rF2, az iRacing etc, ha eza legváltozatosabb, legösszetettebb, offline is faszán játszható szim.
    Most szabin leszek, szerintem beleteszek majd pár órát a köv hetekben...
  • hqx
    Nekem nem tetszik annyira... Főleg az rFactor 2 EVE stb, után.
  • lac coo
    minden van csak nem jó .
  • Alexease
    Pedig ebben minden van: baromi sok jo tartalom, latvanyos, napszak es idojaras, megy "rendesen" meg ami kell. Csak kicsit osszedrotozott, lapatolt, "mindent beletettunk, csak meg kicsit beta" jellege van. Persze egy veglegesnek szant, ilyen szintu kiadashoz kepest, mert van ennel korabban megjelent, meg beta-bbnak tuno cucc is:)
  • lac coo
    mindig a legrosszabb hullik ki ha időhiány van :D
  • Alexease
    leszamitva, hogy meg mindig atvaltja a desktop-om high contrast theme-ra, meg mindig "hangos es zajos", ismet kavartak az FFB-n, amit allitgatni kellett mer duran razott vagy fityeget (aztan jo lett), meg elfelejtette a kormany beallitast, es csak 360 fokon akarta hasznalni (ez is meggyogyult:P), a Lotus 49C Rouen-on vagy regi Silverstone-on krv jo!!! :PPP Kar hogy nem vagyok idomilliomos, es meg van nehany mas program is;)
  • Alexease
    Ezer eve nem inditottam el (nem azert mert rossz, hanem kronikus idohiany miatt:D), de most ra kell szannom 1-2 napot:P
    project-cars-classic-lotus-track-expansion-released

• hangacsi
    Ez a videó privát. :(
  • sertrex
    Project CARS Classic Lotus Track Expansion

• sertrex
  • sertrex
    "Patch 6 includes some recalibration of tire heating models. Some folks in a G40 league here found an issue where a slight increase in pressure could cause an extreme amount of overheating in the tires.
    We tracked it down to a fix in a change in how the carcass generates heat at low inflation pressure, but this sent us down a rabbit hole of checking that no cars had completely broken tires with the change. Things are much better with the fix in place.
    Temperature balance front to rear looks more correct on most cars and it removes something of an exploit that was possible in car setup.
    You’ll need to take more care with setting tire pressures now and can expect a larger response from those changes.
    With the fix, tires heat faster, more predictably, and will really punish you for poor driving and setup in a way they didn't before.
    A lot of tires could move to more standardized values without needing lots of extra calibration just to get the right front to rear temperature balance. Before, if rear tires started at a lower pressure, they could run up against a limit near ideal pressure and lose heat; ending up cooler than the front even if the handling balance was strongly biased to oversteer.
    Now they get nice, consistent heating and show a reasonably higher carcass temp than non-driven fronts, which then filters through to hotter tread.
    Generally the temps are feeling more representative of handling balance now. Cool stuff.
    While in there recalibrating the heat, I merged in some ideas we've been playing with for pCARS 2. Biggest of those is that most slick tires (those based on our SLICK_GT3 template) now have a larger temperature range for the rubber of 0-200°C. This fits in with stuff we've learned from rallycross where tires under extreme stress creep up to 180C or more.
    This has a pretty cool result of accentuating the camber effects of a tire so the inside edge reads significantly hotter as it should. Implies that our the old cap around 150-165C was limiting heat gain on the inside edge but not the outside.
    Also does a very good job at punishing the driver for abusive technique.
    Some tire sets also had slight wear rate recalibration to fit with changes brought on by the new heat model. Anything that did change stayed at the same starting grip as before, but some will wear faster now and with a stronger grip loss effect. Prototype work on the upcoming V8 Supercar helped to hone in the right reference point for grip loss on a heavily worn tire.
    Generally the cost is about 2s over a 2min lap at the end of a run. Go longer than that and you're likely to find yourself driving it off the performance cliff and losing heaps of time."

- Casey Ringley, SMS vehicle lead.
  • RepeszElek
    Hali! Van egy eladó Thrustmaster TH8rs váltóm ha valakit érdekel!
  • neilszab
    Project CARS​ FunRace ma este: GT3 - Hockenheim!

Folytatódik a PCars futam sorozatunk, ahol ezúttal a könnyed szórakozásra és az egyszerű felkészülésre helyezzük a hangsúlyt a szombat és hétfő esténként megrendezésre kerülő versenyeken.

A részvétel NYÍLT, mindekit örömmel látunk a rajtrácson!
    PCars FunRace: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5538
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.14. 15:43:05
  • hangacsi
    Patch 6.0
  • ElNano
    Jaja, most is elindítottak egy második mini-sorozatot a GTRM-nél.

Endy: Nem, nem újult meg a játék a mostani patchtól. Pár dolgon csiszolgattak, replayban már van driver names, új online funkciók pl. host tud kickelni, be lehet állítani kötelező boxkiállást, régiek foltozgatása, van most már időlimites verseny lehetőség (akár 24 órás is), ezen kívül pálya és autó javítások, kisebb dolgok, fizikában semmi jelentős, grid ghost car bug maradt ahogy elnézem, szóval kell még ennek tapasz gazdagon.
  • endy papp
    Talán kapunk egy "új" játékot??? abban a 2.3 GB-ban
    Na annyira nem izgat, már vagy 1 hónapja el sem indítottam.
  • Alexease
    A banner alatt van pCARS Club Hungary link, ok elvileg szoktak verseyeket szervezni. Talan meg a GTRM is probalkzott a progival!?
  • lac coo
    Mondjuk ez meg is olne az amugy is gyer multit, mindenki kettesevel, harmasaval futna a sajat kis sorozatat, harom koros versenyekkel, hetente negy bajnoksaggal.....
  • Mozes
    Teljesen igazad van. Ez kellene.

Van egyáltalán mostanában itthoni online "szervezett" verseny?! Amikor megjelent a játék, akkor rendszeresen csinált valaki ilyet (LeMans, etc..)... Jó lenne magyarokkal versenyezgetni.
  • lac coo
    Hat en elobb nezem ki Codemastersbol, mint ezekbol. Bar nyilvan picit mas , de Dirt Ralliban eleg jol megcsinaltak valami hasonlot ....
    Ahigy olvasom gyak meg mi dig keptelenek voltak normalisan osszerakni a cuccot, foleg online, a prohadveres tarsasag es a masterses probafutamokon is szivas szivas hatan.....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.12. 11:02:05
  • Alexease
    Igazabol az lenne egy komolyabb elorelepes egy ilyen programhoz, hogy lehetne osszeallitani online bajnoksaghoz futamokat (kulonfele beallitasokkal), a futamok eredmenyeinek minden reszet tarolna a Steam profilban (vagy a ceg szerveren, szoveges resz, minimalis adat), amihez jarna kulon web resz, ahol ezeket meg lehetne jeleniteni, a tablakat mashova beilleszteni, exportalni stb.
    Meg az rF1-nel otleteztem ilyennel, de hat...:)
    De az SMS-bol vagy az S3S-bol azert kineznem, bar ezeknel sem lattam, meg otlet szinten sem.
  • Mozes
    Igen, köszönöm, arra gondoltam. Akkor megyünk továbbra is az egyszerű egy versenyes multiban.

KÖszi a választ!!