Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy alap setuppal mentem😊 full tankkal...
Nekem megvan minden.
Nem illik cikazni, illetve illik helyet hagyni...meg párszor beszivod és talán tanulsz is belőle 😊
Videó belső és külső nézetes pip soon.
nálam lemaradt a te autód, egyszer picit megkoccoltál hátulról a sikánban, arra emlékeztem, ott is van, hallatszik az ütközés, meg látszik, hogy meglök valami, de autó az sehol 😊))
minap épp ezt kérdeztem ,de akkor már értem ...
De komolyan mondom én már ilyent nem láttam életemben 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A sikános dolgot én sem értem, még ha az első rajtvonalat nézzük azt sem szabadna elvennie.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Előtte Le Mans gt3 futamokat mentem, úgyhogy idő volt átállni.. megállt az idő a clio-ban gyakorlatilag annyira lassúnak tünt az elején ezen a pályán 😄
..de azt még mindig nem értem, hogy ha a régi buszmegállónál elrontom a féket, és kiesek a pályáról, akkor miért veszi el a következő kört is...még ha az első rajtvonalat nézi akkor oké, de most a lejtőn rajtoltunk..
éppen hogy megtudtam futni a qual-t ez miatt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aztán meg csak mentem,egyszer kaptam 56 mp lassító büntit, volt egy leggyorsabb köröm, összeakadtam Tottival, ott volt ereszd el a hajam, de a végén megállított picit a kavicságy 😊))
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 21:20:12
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.25. 21:13:07
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
..és megint mondom, ha pozícióharc van akkor nem kell elengedni(!!).
...
egyébként nagy + a szélárnyéknak a játékban, egyszer kaptam kettős szélárnyékot és 229km/h-ra gyorsultam, rendesen szippantott.
Azutan meg teljesen szetestem😊 Kicsit osszeakadtak elottem, egyedul maradtam. Gondoltam varok valakit az utolso 1-2 korre, mert elore jutni ugy sem lehet. Jott valaki, de annak szet volt hullva az autoja😊 Vartam megegyet, megindultam, nem figyeltem es mar a falban voltam😄
az eleje nem tudom hová lett, tudom nem volt , meglepődtem, hogy második lettem ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 21:01:16
Legalább nem lök ki senki.....<#wink>#wink>
Meg hianyoznak dolgok, van nehany TODO is (pl. meg nincs VehicleGroupID), de mar ez pozitiv, hogy pentek kornyeken megigertek, es most unnepnap be is kerult az auto es palyalista.
A festesek es csapatok meg nem, ott valami bug-os, frissiteni kell hozza magat a programot is, de az nem ilyen egyszeru (nagy patch jon, multiplatform stb.).
Erdekessegnek, egyelore ennyi mindent lehet kiolvasni a szerverrol: CARS API List
a dedikált servert frisítették ma megint
"New DS version has been released. It fixes some Unicode-related issues and one crash, and adds /api/list/vehicles and /api/list/tracks."
ha jól értem akkormostmár ki tudod majd olvasni rendesen a pályát , autót...
én mondjuk azért nem szeretem mert többwet kell nyomogatni a gombot h megtaláljam a helmet cam-et 😊
amúgy azt mondják h mégis elég bőven a benzin 12 körre , úgyhogy benéztem valamit😊
A kedvencem.. szerón látok egy jó kombót, pattanok is fel, elindul az autó.. lökhárítónézet és slussz.. a szemem kifolyik bammeg 😄
Setupban állítsd be h slickkel mész, akkor elvileg azt is rák majd fel ha nem állítható semmit😊
De legyen.akkor 13 kör, arra biztos nem elég a 40 liter
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.25. 15:41:34
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.25. 15:10:52
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 15:04:29
SZERVER INDÍTÁS: 19:30 (2015.05.25. hétfő)
SZERVER NÉV: magyar fun
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
Renault Clio Cup
PÁLYÁK:
SPA
Practice: 30 perc
Q : 15 perc
Race: 12 kör
19:30-tól tudtok csatlakozni egészen verseny kezdetéig (kb 20:15)
Gondolom, ha eldöntik, hogy mi lesz a folytatás és a PC2 mellett döntenek, akkor ez is benne lehet bőven, meg az is elsődleges kérdéssé válhat, hogy "Mikor lesz Safety Car?". <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.25. 14:16:20
amúgy én azt mondom, hogy a törést eltették a második részre, máshol sincs jobb mint most ebben, jó lesz az két év múlva, minek kijátszani minden kártyát 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.25. 13:56:47