19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Pitti #14011 Honnan van neked ennyi energiád türelmed az összes valamire való autós játékkal foglalkozni nem tudom. De tényleg olyan részletességgel vagy képben mindegyikkel, hogy csak lesek. És még véletlenül sem kevered össze az apró részleteket se. De tényleg minden elismerésem...
-
Az a "baj", hogy igazabol teljesen jo a program. OK, kicsit allitgatni kell, nem zsigerbol hasonlitgatni masikhoz, egyszeruen hasznalni, es marha elvezetes. De egyszerun annyira szet van forgacsolodva az autos mezony (AC, iR, R3E, rF2), hogy "nem hasznalodik ki" (igy gyonyoruen fogalmazva:P).
Persze az embernek kellene elhataroznia magat es egyszeruen hasznalni, de hat mindig van valami, ami miatt mindig egy masikat varunk jobbnak vagy hogy az is tudjon olyat mint egy masik.
Az AC-t azonnal jo vezetni meg szep is, de "nincs" offline, "rendes" tartalom, szolgaltatas, online bugzik. Az rF2-ot jo vzetni, de kicsit elavult, nem hasznalja senki. Az R3E jo lenne (tartalom, kinezet), de nem jo vezetni;) A iR sok mindenben jo, az online profi, de nincs offline es online a "lazabb" (csak ugy fun race vagy sajat bajnoksag [persze van, plusz penzert;P]) kozosseget sem tamogatja. A CARS meg jo, de minden reszenel van jobb/hasznalhatobb.
Kellenenek ceges fuziok;) SMS + ISI. Vagy ujra SMS +SimBin ;D vagy mit tudom en mi:D
-
A Renaultokat lehet megveszem, ha nem tobb egy doboz ciginel, bar ezt is csak a szemem kivanja szerintem :) -
SMSoon!
A következő tartalommal, még karácsony előtt jön a Renault Sport Car Pack.
- Renault Sport R.S.01
- Formula Renault 3.5
- Mégane R.S. 275 Trophy-R
- Mégane Trophy V6
-
Ezek az SMS által készített autók. A Formula A néhány részletét a 2011-es F1 autó inspirálta. A Formula B a GP2 vagy az FR3.5 között van kinézetre és teljesítményre. A Formula C-ben megtalálható a 90 évek végi Indycar-tól a modern 3.5 formuláig, de a kasztnija a Formula Rookie továbbfejlesztése. A Formula Rookie meg egy belépőszint a az Open Wheel kategóriába, leginkább a Formula Fordhoz van a legközelebb, négy hengeres, 1600-as motorral. De a lényeg, hogy ezek fantázia autók, amik nem licenszkötelesek. Még megtalálható a Formula Gulf is, ami viszont már licenszelt, létező formula autó.Viszont ebben a hónapban jön a licenszelt 3.5-ös Renault és a későbbiekben jön az Indycar is. Legalább másfél évig jönnek még tartalmak a pCARS-hoz, szóval nincs kizárva még további licenszelt Open Wheel tartalom se.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 08:39:42 -
RepeszElek #14006 Skacok, ez a formula A, B, C mi akar lenni? Én ilyen kategóriáról még nem hallottam, minek felel meg a játékban vagy mi ez? -
SMSoon! -
-
SMSoon!!!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.09. 11:43:47 -
Tulajdonképpen a CARS miatt jött létre a szavazás, hogy az is szerepeljen már valami szavazáson, mert még nem nyert elég díjat.
-
-
Akko miert csoda, hogy bekerult a listaba ? :)) -
A Red Bull-t igen;)
Ha jol emlekszem, az SMS csinalja a Red Bull-nak a repulos "szimulatorat" (Air Race)(?!). -
Redbull games, azmiaz, jegyzik azt valahol ? :)) -
Eppen ezt akartam irni, mar az is nagyszam, hogy ott van alistaban. -
A Witcher féle játékokkal szemben, szerintem soha nem veszi fel a versenyt egy szimulátor, már az ilyen év játéka szavazásokon. :) Az is szép eredmény, ha egy autósjáték bekerül a jelöltek közé. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.08. 17:31:52 -
bunny #13995 Sajnos a Witcher 3 mindent vert idén :) -
What we want from Project CARS 2
"...Project CARS is now regarded as worthy rival to behemoths like Gran Turismo 6 and the mighty Forza Motorsport."
Project CARS nominated for Red Bull Game of The Year!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.08. 15:46:32 -
Ezert irtam, hogy sajnos nincs postprocess, ha eppen jok a fenyek es arnyekok, es meg a trukkos kiszakitott eg is belatszik, akkor jol nezki, ha nem, akkor sajnos "rajfilmes" :)))) Az AC/CARS vagy barmelyik latvany program is igy nez ki, ha kikapcsolnak minden utoszamitast. Max akkor annyi elonye van az iR-nek, hogy sokkal reszletesebben es igenyesebben van osszerakva (persze eltulzott vagy csak latvany reszek nincsenek benne).
Az iR is tudja, hogy fontos a grafika es latvany, mert hozzatartozik a hangulathoz, meg eleve a szimulalashoz. Ezert is eroltetik a DX11-et, ezert lesz uj particle modell, utkozes, tores stb. -
unrealnoise #13992 "foleg hogy ezt nem a latvannyal akarjak eladni."
ezt mindig elmondod, de könyörgöm, ki nem tudja, plusz attól még, hogy NEM ezzel akarják eladni, lehet értékelni nem? A legbóvlibb virsli is szar még attól, hogy a legolcsóbb is az volt - nem? Persze jó lesz, jó lehet. Most is ott az előfizetésem, de inkább pCARS-ozom, meg rF2, meg AC-t is lehet kipróbálom multiban... pCARS-ban tegnap, meg előtte is elég sokat multiztam, vannak itt is korrekt emberek bőven, kormánnyal is. public szervezen is.
Plusz azért nem fogok újfent hasraesni, ha natívan fix bevilágítás, napszak mellett látok majd néhány rögzített effektet, miközben rF2-be és pCARS-ban úgy változik néha egy pálya, a bevilágítás, a fények, árnyékok, hogy becsokizok. És igen, az rF2 jobb pályáin bődületesen szép tud lenni. És nem FIX dolgokkal. -
unrealnoise #13991 meg pl a fák. néha szépek, mert jól vannak elhelyezve, a textúrák faszák, néha meg ez sem sikerül, és kurva illúzióromboló, mert semmi effekt, pára, ködfolt, bármi ami kitakarná, szépítene a dolgokon, nos az nincs.
két kép pl.: kép_01 and kép_02
Jelöltem mit kell nézni. Persze ettől még szép, és más játékokban is vannak hiányosságok, de nem is kérnem el érte annyi pénzt. :D
Értem én, hogy az iR az csúcs a többihez képest, de azért én nem esek hasra attól, hogy ennyi bevétel mellett hozzák a minimumot. Mert hiába szép így is, azért nah...
Az, hogy mindenkinél így meg úgy kell futnia, szép dolog, csak hát nah. Az éremnek két oldala is van:
1.) Ha csúcsszuper kinézettel bírna, de optimalizálnák, nem lenne vészes úgy sem. (ők megtehetnék az optimalizációt ennyi bevétellel, és fejlesztési időkkel.) A csúcsszuper kinézet, meg hozhatna máshonnan is előfizetőket. Új embereket. Akik lehet csak kipróbálnák és ki tudja mennyi maradna is.
2.) Azért ma már a free-to-play PC-s világ is tart ott, hogy szépek. Egyre szebbek. Effektekkel, dinamikával. nem dx 9-el.
Aláírom, néha sokan vannak a pályán, szérifüggő ugye, de nekem nem gyere be. A grafika nekem számít, mert az IS ad real érzést, hangulatot, satöbbi. Még jó, hogy nem pálcikafák és emberek vannak, de a hegyeket is majdnem felesleges felhúzni, mert ott van a lézerszkennelt pálya közben :D Értem én, hogy most túlzok, de akkor is. Mondjuk amúgy sem szeretem ezt a pályát, mivel túl hosszú, nincs igazán "ritmusa" nekem vezetés közben. :) -
De mar azota is eltelt az ido:)
Mar te se azt hasznalsz...
Egyebkent en se hiszem h only dx11 lesz... -
Az AC-nal nekem "bejott" a dolog: megvettem, elindult, jott egy update, aztan mar nem (285GTX);)) Irkalni kellett Kunoseknak, hogy megis kapcsoljak mar vissza a DX10-et:) Megoldotta, mukodott;P -
Tippem szerint parhuzamosan meg fogjak tartani a DX9/DX10-et is;) Eleve parhuzamosan MAC es Linus verzio is keszul, eleve macerasabb a fejlesztes, bele fog ferni.
Es ki tudja mi van meg a hatterben. teljesen logikus lenne, ha megprobalnanak meg bovulni, Steam platformmal vagy konzolon, talan a Xbox nem is lenne tul maceras.
"Hamarosan" (iSoon:P) teljesen uj keretrendszer is lesz (webes es GUI resz), valszeg az sem csak azert kell, mert ezt mar meguntak:D -
azért 2016-ban kb csoda h még nem murdált meg valakinek a dx10-es karija , mert az már nem mai darab lehet...:)úgyhogy talán ideje cserélnie...
ráadásul IR szinten ez 1-2 pálya árából megvan:) vagy visszamennek race07-zni vagy rf1-ezni:) -
Nem szeretnek azok pc t upgradelni :) -
Hasselhoff72 #13985 Mivel nyugatra tervezik ez azt hiszem nem akkora problema:)))) De jelen pillanatban egy kovakovon is jatszaho fps-t produkal:))) -
Azt azert paran beszopjak, lehet venni uj videokarit dx11 miatt :) -
Ha erre jovo ev elejen rakerul a DX11, ami komolyabb es dinamikus bevilagitast es arnyekolast ad, es tesznek ra valami minimal postprocess-t (hdr es bloom hogy dinamikus legyen, esetleg valami shine a nap matt, hogy "erezhetobb legyen, persze lensflare nem kell;P), mar boven jo lesz, foleg hogy ezt nem a latvannyal akarjak eladni. -
Hát ez abszolút rendben van. A lézerszken meg még vonzóbbá teszi. :) -
OFF:)
iR Nord. Lehet (meg) nem DX11, de azert vannak jo pillanatai, ha nem is a legszebb postprocess cucc, de azert latvanyban nem rossz;)
https://sg.hu/forum/uzenet/1102651213/18501
ON -
Eppen most akartam irni, nekem is most jott meg, nekem is annyi, en is Full Member voltam:) Igy mar eddig 77EUR, jo lesz akarmire is:) -
Hát már elég régóta ingyenbe van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szeptemberben közel 50 euro, a befizetett 45 euro volt. Azután még két ingyen DLC, most meg ez a 27.54 euro. És a megjelenéskor az extra packkokat nem is számolom.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.07. 19:31:29 -
Wow azt hogy sikerült? -
endy papp #13977 Na nekem is meg jött a 27.54 ajro. 
Szavam se lehet ,a játék már ingyen be van ,most meg már haszon is jött,igaz hetek óta nem indítottam el a játékot,nem azért mert annyira rossz....,de valahogy már nem érdekel,vagy csak öregszem.
-
Az hogy valakinek mi tetszik jobban, az egyszerűen izlés kérdése. Ha valaki szerint a CARS, az még a nem teszi etalonná. Szerintem izlésről meg nem érdemes vitatkozni. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.07. 18:37:51 -
meg ha már itt tartunk akkor a Pcars os nord sehogy se legyen etalon. AC-ban is jobb -
Ha már Nord. :)
Jut eszembe, az autó meg SMSoon. :)))
http://www.renaultsport.com/Pack-Renault-Sport-bientot-disponible-dans-le-jeu-video-Project-Cars.html
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.07. 17:06:07 -
A gagyi azert eros:)
De teny, hogy csak DX9/DX10, nulla postprocess-szel, vannak helyek ahol valoban kicsit laposnak tunik a latvany. Naluk masodlagos a latvany, vagyis csak a latvany/hangulat miatt nem lesz rajta mindenhol kozonseg, sator, szines leggomb, tabortuz es hasonlok. Naluk elsodleges es fontos, hogy minden fontos object (meg ha csak egy 20-10cm-es tabla, akkor is) valoban ott legyen ahol igazabol, es a bokrok es fak sem a latvanyt szolgaljak, hanem a valosat probaljak kovetni.
Raadasul, ez onlinera keszul, ahol 50-60 autonak kell stabilan futnia, lehetoseg "mindenkinel".
-
"Megnéztem, hogy néz ki iRben a Nordschlife. Hát lézeres biztos, de hogy egyes helyeken meglehetősen gagyi..."