ElNano#13875
Ezt a Livery Pack-ot én sem értem. Most akkor azért fizessek, hogy aztán ingyenes reklámhordozó lehessek? :D Meg aztán szerintem perceken belül ki lesz bányászva a csomagból az összes festés és fel lesz téve ide-oda, onnantól meg custom paintként be lehet másolni a megfelelő helyre, ha valaki mindenképp szupergyors Logitech hirdetőfelület szeretne lenni. Engem pl. sokkal jobban érdekelne egy progi, amivel egyedi festéseket lehetne csinálni.
Kipróbáltam egy-két új verdát, a free car simán halál egy-két kör után, nagyon türelmes embereknek való, nem lesz túl népszerű publicokon, az biztos. :) A Vantage azonban bitang jó.
A pálya meg... Kissé csalódás, hogy a test trackot darabolták fel és azt adják el így - ezt szerintem illett volna ingyen kiadni - de azért van egy-két érdekesebb nyomvonal. A Boa Ascent brutális a hegymenetével. A Cougar Ridge és a Coyote Noose még versenyzésre is alkalmas lehet, de ha jól láttam, nincs boxutca, szóval teli tank, ehhez kiszámolt körszám a max ezeken az egyetlen lehetőség. :)
Jut eszembe, arról nincs valami infó, hogy a boxutca mikor kel életre - ha egyáltalán.... Kb. másfél évvel ezelőtt volt aranyos animáció a pitcrew-ról, azóta sem látni őket egyetlen pályán sem...