Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
A festés csomagról ennyit sikerült megtudnom.
"Those liveries are free for people who pre ordered a Logitech G29 or G920. I don't think these liveries are an idea from the devs. It's more likely they are part of a deal between Logitech and SMS."
Logitech elővásárlásra, ez is egyfajta ösztönzés. Gondolom kaptak egy kódot, akik előrendeltek egy új Logitech kormányt és nekik "ingyen" van. Így különböztetik meg, hogy miért érdemes Logit venni. :DDD Színtiszta buyer etetés.
Tegnap már én is végig csorogtam az új Mercivel Nordon, online. Odafigyelős. :)
Szerintem most letudták a Full Member+-os Free DLC ígéret egy részét. Nagyobb pályacsomagért, népszerűbb autókért, azért jó lenne, ha minél többen fizetősek lennének. :)) Korábban volt valami box féle a teszt pályán, talán később visszakerül az is.
Pit crew és animáció vissza fog kerülni azt igérték, de időpont az nincs, gondolon még ők se tudják mikorra lesz használható, addig meg kár lenne erőltetni. És ne felejtsük el, hogy a hátérben készül a CARS 2, arra is kell valamit hagyni újdonságnak. ;)
Különösebb nagy változásokat már nem várok ettől a résztől. Jönnek még új autók, pályák(ezek közül is inkább azok, amik fejlesztés alatt benne voltak már félkészen), a be nem fejezett dolgok közül néhány még belekerülhet, javítások, sok-sok javítás. FFB-t még mindig gyógyítgatják patchről-patchre, egyszer csak sikerül végre beletalálni. A fizika már biztos nem fog változni. Még volt valami ígéret, hogy belekerül valami DX12 cucc, de erre nem vennék mérget, jó lesz az a CARS2-be is. Összességét tekintve, ha most adnák ki ebben az állapotában, annyi panasz nem lenne rá, mint májusban volt. A tökéletestől egészen messze van, de elég jól használható már. Mostanában inkább már a Steam csinálja az online problémák nagyobb részét.