Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naazé....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amúgy mi megy a szerveren ?
A emberek mellett zarojelbe, egyelore az autok ID-je szerepel. Ehhez sincs egyelore hasznalhatolista (ami van, az hibas, neha negativ ID-ket ad vissza😛). Zolddel a leggyorsabb korok lesznek kiirva, azt visszadja, csak meg kell csinalni😄
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Valószínű e miatt (törés)a gumi 5x kopás már egy hosszú versenyen betett neki.
Az is igaz ami most jutott eszembe,a minap karrierben FA-val 18 körös versenyen a közepén volt egy kis kocc és a végén hasonló szitu jelentkezett,csak ott annyira nem jöt ki mivel ott real volt a gumi.
Még mondja valaki nem jó benne a törés.....
Bocs az értetlenkedésemért.<#worship>#worship>
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap visszanéztem egy replay-t a játékban és láss csodát hibára kiállt. Ami önmagában nem zavart volna de a következő indításnál törlődött mindenem.<#falbav>#falbav> Beállításaim, Statisztikáim..... Sehogy se tudom visszanyerni a Profilomat.
Van erre valami megoldás? Azért csak 36 órát beletettem!!<#bee1>#bee1>
Viszont a steam az nem felejtett el semmit. Csak a játék olyan mintha most telepítettem volna fel!!
Ha valakinek van valami segítsége azt nagyon megköszönném!! <#help>#help>
Üdv
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap visszanéztem egy replay-t a játékban és láss csodát hibára kiállt. Ami önmagában nem zavart volna de a következő indításnál törlődött mindenem.<#falbav>#falbav> Beállításaim, Statisztikáim..... Sehogy se tudom visszanyerni a Profilomat.
Van erre valami megoldás? Azért csak 36 órát beletettem!!<#bee1>#bee1>
Viszont a steam az nem felejtett el semmit. Csak a játék olyan mintha most telepítettem volna fel!!
Ha valakinek van valami segítsége azt nagyon megköszönném!! <#help>#help>
Üdv
és mivel a dátumj nem stimmelt így nem is olyan volt az idő mint a valóságban...
akkor éppen esett a valóságban Zolderen...real weatherrel a játékban is...de ha időgyorsítást állítottam akkor sütött a nap
én is kiléptem mert nem volt hangulatom hozzá...főleg h mindkét rajtnál az előttem lévő elfelejtett elindulni...óvatosan próbáltam kikerülni , de legyalultak, és félrehúzó kormánnyal nem éreztem élvezetesenek h nem is láttam embert a pályán 😊
nyilván aki majd a 06.20-ai futamra jelentkezik az tudja milyen hosszú lesz a verseny és meg is próbálja végigcsinálni
apropó verseny: úgy van írva h real weather lesz...csak ugye akkor nem lehet időgyorsítást állítani
Köszönöm szépen!!!
Most is tartom ha valakit az elégít ki hogy egy 1.5 órás versenyen egyedül "tét" nélkül körözget, egészségére.
Hangsúlyozom nem a 3 körös versenyeket preferálom.
Na igen a clio pont erre a pályára és 10 vagy több körös versenyre való....<#wink>#wink>
Valószínű ezért nem indultál te sem tegnap,clioval igazi fun lett volna.......
Ha lenne clio kategória még én is elindulnék ezen 😊)
De gondolom abban kiegyezünk hogy Nord 5-6 kör (speciel erre gondoltam) is van olyan gyilkos mint LeMans 10 kör.
A gumit automatán hagytam.
Sérülés nem volt olyan hogy amiatt éreztem volna, az utóbbi pár évben mióta meg van a játék mint mondtam ilyet nem tapasztaltam.
Ezért sírnám a gumi 5x gyorsítás számlájára írnám.
Értem én hogy azért ilyen hogy kelljen taktikázni.
De ha megnézed a tegnapi indulás 15 fő ,célba érők asszem 8 akkor ,nem biztos hogy kifizetődő lesz ez a megoldás.
A 2. futamot meg inkább nem is említem....<#hehe>#hehe>
Arról nem is beszélve egy 10 körnél hosszabb futamon mennyien adják fel ,féltávnál.
De ha téged és még 2-3 embert szórakoztat hogy saját magukkal versenyeznek ,akkor hajrá.
Pedig mentem már nem egy 10 kör feletti futamot és fékeztem is el máskor is a gumit.
Persze nem ilyen gumi kopás beállítással.
Az is lehet hogy nálam a ffb okozza ,vagyis túl erős ehhez....
Nekem nem ér annyit hogy ilyen gumi kopás miatt tönkre vágjam a kormimat.
Érdekes csak nagy sebességnél jelentkezik ez a durva vibráció,nem tudom az egyenesben úton tartani a kocsit csak nagy küzdelem és időveszteség árán.
Tulajdon kép miért is van 5x gumikopás anélkül nem lehet versenyezni,mondjuk reálra állítva?? ???
De ha nektek így is gond ,probléma nélkül megy akkor jó versenyzést.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.05.22. 22:41:18
a 2. futamot a 9 körben feladtam majd szétszedi a kormit a kopott gumi miatt gondolom.
De ez volt a gt3-nál is az első futamon.
Eddig ilyet soha nem tapasztaltam.
Amúgy köszi a szervezést .jó volt főleg az első.
Bocsi a koccért az első körben.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.05.22. 22:33:18
Akiknek megtetszett ez a móka, azok akár jöhetnének is majd a szervezett futamra. További infó itt. 😉
simraceseries.com
Plusz eleg hosszu palya (pl.: Circuit de Barcelona-Catalunya National) es auto (pl.: Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution2 DTM) nevek vannak. Ha multiclass van, kellene a fel banner a kiirasnak😄DD De lesz elvileg benne VehicleGroupID is (pl. GT3, GT2, Street, Touring stb.).
jelenleg nem írja h hanyadik körnél tartanak...
de ha elérhető lesz megint a szerver akkor írja h JOINable és villog...na akkor tudsz csatléakozni...😊
Én most azt látom, hogy fut a szerver, verseny van ( gondolom ez az , hogy van valami event...), és verseny1 van,zöld zászló( vagy mi ), 11-eb vannak, 5 kör van vissza a10-ből ..
jól látom ? 😊)
majdnem eltaláltam😊
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.22. 21:11:20
Server State (elso vagy egyetlen negyszog):
A ZOLD Idle amikor megy a szerver, de nincs lobby se semmi.
A SARGA Allocating amikor eppen tortenik valami😊
A PIROS Running amikor mukodik a szerver.
Session State (KEK): Lobby, Loading, Race
Session Stage (NARANCS): Practice1/2, Qual, Warm, Race1/2 (a Prac/Qual/Warm reszben irja az idot, mennyi van vissza / mennyibol). Az eltelt koroket nem jelzi, azt a pilotak poziciojabol kellene kiolvasni.
Session Phase (ZOLD): Countdown, Pre-race, Green, Yellow stb.
Ja, es ha a vegen villog a PIROS JOINABLE, akkor lehet csatlakozni😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.22. 21:11:54