19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
ElNano #13931 Ha arra gondolsz, hogy összeállítotok egy versenynaptárt amolyan karrier módra és azt elmentve lejátsszátok, hát ilyen nincs. Semmilyen co-op lehetőség nincs a játékban. Az egyetlen lehetőség, hogy multiban összejöttök, és a választott pályán, választott autókkal választott körülmények között mentek. -
Mozes #13930 Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy multiban egy haverral valamilyen több versenyes bajnokságot csináljunk? Karrier módban nem lehet nyomni multiban haverral azt jól tudom ugye?
Köszönöm előre is. -
"Patch 6 should be soon guys. All being well, by the end of this week." - Stephen Viljoen, Game Director/Designer
- "Can you wet our appetite with some details about it?" - A user.
- "We fixed some stuff and added some stuff."- Stephen Viljoen, Game Director/Designerf

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.11.10. 18:03:47 -
-
Vegre vissza/bekerul Rouen, meg klasszik Silverstone es Hockenheim.
http://www.virtualr.net/project-cars-new-dlc-teasers-2 -
Abban is elférne hasonló.
-
fincsi 
remélem lesz AC-hoz is ilyen csomag :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.30. 11:51:19 -
A Mitsu nekem nagyon nem jött be, a hangja is katasztrófa. Arról már nem is beszélve, hogy jobbkormányos. -
Viszont nem is aranyárban adják és vezetésben is van köztük különbség. Ráadásul ott van még két Mitsubishi és a Toyota LMP. Nem rossz kis csomag. A Scion Rocket Bunny meg nagyon fun. Watkins Glen GP-n csapattam vele ma délután, online. Igazi móka. :) -
Nem viszik tulzasba a promozasat, alig lehett rola olvasni itt-ott.
A Toyota/Scion utcai cuccot megoldotak 5in1-ben:) -
Japanese Car Pack DLC trailer.
-
Project CARS - Japanese Car Pack DLC -
Közben megoldottam.:) Eszembe jutott hogy többféleképpen is lehet autót választani. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.10.23. 14:51:45 -
Miért csak Aston Martint tudok választani a teszt szerveren? -
neilszab #13917 Vasárnap esti PCars futam: GT3 - Imola! 
Vasárnap este folytatódik a Project Cars sorozatunk, ahol ezúttal elszabadul a pokol a pályán egy jó kis kiadós vihar keretében!
A részvétel nyílt és elegendő hozzá a Project Cars alap tartalom, a gyakorló szerver 0-24 elérhető, gyertek!
PCars - Teszfutamok: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5460
PCars - GT3 - Imola: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5496
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.23. 13:18:07 -
ElNano #13916 Ma este: QUE SERA EL MILLOR MATADOR?
Ma este egy igazán könnyed, akár lazának is mondható verseny elé nézünk. Az autó, amivel nekivágunk, nagyban hasonlít a népszerű Clióra, apró kis kezes jószág, amivel a maga műfajában igazán élvezet a vezetés. Mivel a pálya sem túl bonyolult, így azt hiszem, bárki megbirkózhat ezzel a kihívással, méghozzá úgy, ahogyan szeretné. Hiszen nincsenek megkötések, azt a nézetet használhatod, amelyiket csak akarod, nincsenek letiltva a vezetési segédletek, lehet taktikázni a benzinmennyiséggel, boxkiállással, ha nem szereted a kézi váltást, igénybe veheted az automata váltót, és persze a setupolásnak sincs semmi akadálya.
A 15 perces időmérőt követően a 30 körös versenytáv kissé soknak tűnhet, de mivel egy rövid vonalvezetésről van szó, ezt nem egészen 45 perc alatt letudhatjuk.
Minden érdeklődőt nagy örömmel várok a ma este megrendezésre kerülő versenyen, ami ráadásul egészen megkapó látványosságnak ígérkezik, hiszen a naplementében fogunk autózni, így a játék minden szépsége megmutatja majd magát.
Íme, a részletek, ha valaki esetleg még nem tudná azokat:
Autó: Audi A1 Quattro
Pálya: Circuit de Barcelona Catalunya National
Időmérő: 15 perc
Versenytáv: 30 kör
Időjárás: Derült
Helyi idő: 17 óra - Gyönyörű a naplemente, de nem fog ránk esteledni!
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Bekapcsolva
Belső nézet: Választható
Váltó: Választható
Szervernyitás: 19:30
Kezdés: 19:45
A futam 43-45 perc hosszúságú lesz, tehát időmérővel együtt kb. 20:45-re végzünk.
-
"Back to the Future" szimulátor. Sorry.
-
Daermon #13914 Sebaj. Marad a Dirt Rally :)
Csak gondolkodtam ezen is, de nem akarok betuházni most gamepadra vagy kormányra. Annyira nem használnám ki :) -
hangacsi #13913 Jogos!
Bár nekem csak az ABS van bekapcsolva a segítségek közül. -
unrealnoise #13912 Még valami, persze tudod te ezt, de: billel nem tudod semmilyen formában folyamatosan íven tartani az autót. Gamepaddal, ha ügyes vagy, gyakorolsz, akkor lehetséges. Persze a vezetési segítségek segíthetnek. De egy gamepaddal máris sokkal nagyobb élmény lesz, hiszen itt a fék és a gáz adagolása is megoldható, nem csak padlógáz van meg blokkoló kerekek, hanem átmenetek, kis gáz, közepes fék, ami épp akarsz... Szóval hajrá gamepad, vagy kormány... -
hangacsi #13911 Helló!
Én billel tolom, és meg lehet találni azokat a nehézségi beállításokat ahol élvezhető a játék.
Engem ilyen szempontból a Race 07 szériára emlékeztet. A nehézség itt is ugyan olyan jól skálázható.
Természetesen ez csak az offline részére vonatkozik, mivel én online nem szoktam játszani. -
Daermon #13910 Köszi :) -
unrealnoise #13909 minimum gamepad... -
Daermon #13908 Sziasztok!
Billentyűzettel játszható normálisan a játék? Mi a tapasztalat?
(valahol azt írták, hogy értelmetlen billentyűzettel) -
SMSoon! -
priluki #13906 huuu az szép.. azért ez irreális kicsit.. azért kösz :) majd valami lesz ,van rá esély erre a 3d nyomtatásra? -
http://www.cmlaserservice.com/page_g25_g27_optical_encoder_wheel.html
Itt 38$-t ír, ha egy darabot rendelsz, de szerintem ez az összeg még nőhet, mire ideér. -
priluki #13904 aha az komoly lenne nyomtatni :) amugy mi az ára? -
Ha szerencséd van, akkor lehet csak az enkóder tárcsát kell cserélni - ezt lehet rendelni, igaz, annyira nem olcsó. Múltkor AC topikba kiveséztük már a nyár elején, hogy lehetne 3D nyomtatni is ilyet, csak árajánlatokat kellene kérni (meg bemodellezni, de ezt még meg tudom oldani). -
priluki #13902 értem kiprobálom valahol.. és amugy javítani nem lehet? -
Jaja, meg kellene nézni...
De sajnos G szereti így kezdeni az elhalálozást :( -
Nincs a családban, vagy barátoknál gép ahol ki tudnád próbálni? Csak így lehetne kiszűrni, hogy a kormány-e a hibás. -
priluki #13899 az faxa.. alig volt használva... -
szerintem kezdj el spórolni másik kormányra :( -
priluki #13897 hát sajnos nem jó.. letiltotam az usb enerkiagazdálkodást de igy is csinálja.. :( -
priluki #13896 probáltam másikat igen :(
kishubi: na ezt még nem néztem mindjárt kideritem köszi irok ha jo vagy nem jó .. -
kishubi #13895 Esetleg nézd meg hogy az az usb amin használod a kormányt nincs-e beállítva energia takéros üzemmódba, mert ha a windows úgy érzi hogy energiát tud megtakarítani, akkor kikapcsolja az usb portot....... -
Próbáltad már másik USB aljzatra dugni? -
priluki #13893 Üdv, lenne valakinek ötlete arra ,hogy vagy egy logitech g25 kormányom és olyat csinál hogy ha játtszom vagy ha csak épp be van dugva.. egyszerüen ujrakalibrája magát időközönként... mint ha kihuznám meg bedugnám.. na ez játékban nagyon gáz :( -
neilszab #13892 Csütörtök esti PCars futam: GT3 - Monza! 
Ma este folytatódik a Project Cars sorozatunk, ahol az új szimulátor képességeit tesszük próbára komoly versenykörülmény között, különös tekintettel a szélsőséges időjárási viszonyokra!
A részvétel nyílt és elegendő hozzá a Project Cars alap tartalom, a gyakorló szerver 0-24 elérhető, gyertek!
PCars - Teszfutamok: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5460
PCars - GT3 - Monza: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5478
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.15. 00:04:48