Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ha van kedv gyertek...
Este ha indítom a szervert akkor talán jobban lehet majd kiserletezgetni h mit tudnál olvasni illetve h mit lenne érdemes egyáltalán...
Már az nagyon hasznos lehetne ha azt tudnád valahogy kinyerni h mikor van olyan állapotban a szerver h lehet éppen csatlakozni...
Az API valoban mukodott mar az elejen is, legalabbis az alap session resz (irtam is korabban, hogy jonnek belole az adatok). Most ami ujdonsagnak tunik, a tobbfele oldal es a sok parameter. Hogy ezekbolmennyi mukodik, az gozom sincs, "nem mukodo" szerveren nem lehet kiserletezni😉
A teszt is macerasabb, mivel ehhez "normalis" Steam Matchmaker van, azon keresztul jonnenek a szerver infok, az meg nem egy AC lobby cucc, nem olyan egyszeru olvasni😊 Sajat Steam API van, jogosultsagokkal, az piszkalos megint.
Mondjuk tegnap jót mosolyogtam mikor leírtak h mostmar működik a httpapi...
Első naptól működik, most meg semmi változás, de úgy tűnhet h csináltak valamit😊közben semmi változás szinte 😊
Mar csak a leglenyegesebb dolgot kellene megoldaniuk, hogy normalis dedi szerver legyen😉
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.20. 14:06:46
SZERVER INDÍTÁS: 20:00 (2015.05.15. péntek)
SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
BAC Mono
PÁLYÁK:
Zolder (Weather:Heavy cloud )
IDŐMÉRŐ: 30 perc
FUTAM: 10 kör
Rajt: álló
Üzemanyag és gumi: Real
Sérülés: Full
A szerver, csak lobby és időmérő utolsó pár percéig érhető el (futam alatt nem).
Úgy próbálom majd indítani h a futam kb 21.00 kor kezdődjön (ha negyed kilencre hazaérek akkor 45 perc q és az alatt remélhetőleg minél többen összegyűlünk és begyakoroljuk a pályát
Kapcsolat: web & fb
Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>#hawaii>
mi legyen a futamtáv...
délutános leszek így a kezdés olyan 20.15-20 30 lenne majd
ez extended buffer size.=true , esetleg?
IP biztos jó, meg jó helyre van bemásolva a device1 .hez?
kapcsolat amúgy van, kiírja cucc az elején , hogy a kommunikáció ok ?
illetve nem tudom már számít-e , de nálam ez a kettő be van másolva a játékba ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.19. 21:01:36
Lehet valami túzfal, vírusírtó stb megfogja ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.19. 20:54:03
Tegnap is elnéztem meg mikor felmegyek az esetek 80-90%-ba gt3 <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az este egyre benéztem.....egyszerűen le sem írom.....rossz volt nézni,nyilván nem mind ilyen de nehéz kifogni.
Mennek tökön babon keresztül semmi nem számít alapon ,ja igen és nem kell hozzá 100% 80 felett már komoly reflex munkát igényel,nekem meg már kopottas a reflex így hagyom őket nyerni....<#wink>#wink>
Most miért írsz ilyet? Az is tisztességesen karban van tartva 😊
Arra mennek szivesen hetvegenkent.....
Hogy a játékról is essen némi szó....
Az este ráakadtam egy elég jó társaságra,persze voltak kivételek ott is.
A kis rönóval mentek a meccsek ,időmérővel ,volt hogy anélkül,először 10körös versenyek voltak.
Mit mondjak abban a 2 órában elég jól szórakoztam,jó kikapcsolódást nyújtott,mindig volt valaki akivel lehetett csatázni.
Én szeretném ha közbe itt is lenne hasonló kezdeményezés és jókat csapatnánk .
A többit a szervezőkre bízom,csak ha lehet formula kocsit is hajtsunk néha,lehet az rookie is ,ha valaki fél a sebességtől,persze ez csak poén,de nem mindenki kedveli annyira a dobozos kocsikat,no meg fő a változatosság.
A pályák és az időjárás mind egy ,igaz szerintem a tök sötétben futamokat nagyon nem kellene erőltetni ,de közbe jöhet,még annyit talán hogy ha lehet full töréssel menjünk,így esetleg mindenki jobban odafigyel a másikra,és magára,nem az első kanyarban-körben fogja megnyerni a versenyt.
Természetesen ezek csak az én gondolataim,nem kell hogy így legyenek csak próbálok segíteni a döntésben hogy ki mit is szeretne ,mert ugye ezeket a fun futamokat mi tartjuk életben ,így mindenki véleménye számít-hat.