19801
  • lac coo
    roppant látványos lesz majd nézni 30 percen át, hogy egymás után mennek :))
    tolonganak majd a nézők és a sponzorok ...
    vagy ilyen egy körös deadmeccsek lesznek ? :)
  • Adam Jonas
    Ja közbe meg olvasom, hogy akik készítik az R8 GT3-at modként a pCARS-hoz, még az alábbi autókat tervezik:

- 2015 Lamborghini Huracan GT3
    - 2016 Lexus RC-F GT3
    - 2015 Cadillac ATS-V.R
    - 2016 Callaway Corvette C7.R GT3
  • Adam Jonas
    Bő 1-1,5 évvel ezelőtt már támadt nekem egy olyan gondolatom, hogy a szimulátorozásból egy elég profi eSport-ot lehetne kreálni, meglehetősen szép díjazásokkal is akár (lásd DoTA, LoL, BF, CS, stb.).

Ma akadt meg a szemem az alábbi híren:

Project CARS goes eSports

Valami nagy van készülőben? (Mindenesetre érdekes, hogy Tim Heinemann - aki sokatok számára nem nagyon lehet ismerős, talán iR-ből - hirtelen abbahagyta a V-DTM bajnokságot R3E-vel (igaz, részben talán azért is, mert már megnyerte azt), és a neve már szerepel a listában.)
  • Alexease
    Nekem is volt korabban:) Van elvileg itt is FFB Reset (gombra lehet tenni), azt erdemes tesztelni (nem emlekszem, eredetileg alap ISI, gondolom ide is athoztak).
  • endy papp
    Nálam tegnap előtt ,több próbálkozás után teljesem megszűnt minden kormány vezérlés,úgy online mint offline,mára ez valahogyan magától megjavult
  • Alexease
    Nalam olyat is tud, ha bemegyek a garazsba (auto nezegeto cucc), akkor azonnal kikapcsolja a gepem:D
  • macleody
    Jobb felső sarok "x".
  • sertrex #13802
    X, jobb fent. :D
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.09.13. 17:43:58
  • benigusz
    Hali srácok!
    Egy láma kérdésem lenne. Megvettem a játékot és mikor ki szeretnék lépni a játékból nem találom, hogy hol is tehetném ezt meg? Valaki segítsen, köszi.
  • RatBaG #13800
    én vagyok a lelátóról óbégató, felháborodott néző.
  • macleody
    Köszi. Fasza, elbasztam a paypal accountomat, egy o-val kevesebb van beírva. És szerkeszteni sem lehet.
  • ElNano
    WMD Portal - My Profile - Paypal Email.
  • macleody
    Hol lehet megnézni mi van beállítva paypal accountnak? Nem találom sehol, pedig be volt írva az accountom, hogy tudják küldeni a pénzt.
  • ElNano
    Verseny ismétlés!
    A mai futamunk tőlünk független technikai okok miatt félbeszakadt. (A Steam frissítette magát, vélhetően ez zavart be.) Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy holnap, vagyis szeptember 11-én, 20:00-kor megismételjük ezt az összejövetelt. A kondíciók ugyanazok, mint eredetileg, de azért a biztonság kedvéért leírom ide:

ESCAPE FROM THE DARK
    Pálya: Dubai GP
    Autó: Mclaren 12c GT3
    Időmérő: 30 perc
    Versenytáv: 20 kör
    Időjárás: Derült
    Helyi idő: 22:00
    Időgyorsítás: 15x (Így helyi idő szerint reggel 08:00-ra érne véget a futam)
    Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
    Gumikopás: Normál
    Üzemanyag fogyasztás: Normál
    Segítségek: Gyáriak bekapcsolhatóak
    Belső nézet: Kötelező
    Váltó: Manuális
    Szerver nyitás: 19:50
    Kezdés: 20:00

Szóval akkor holnap, pénteken, szeptember 11-én mindenkit szeretettel várunk! Remélem leszünk annyian, mint eredetileg voltunk.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.09.10. 21:45:57
  • daf xf
    Köszönöm, felvettelek és elküldtem a felkérésem a csoporba :)
  • Alexease
    Szivesen:) Plusz banner alatt kiemelve a link.
  • ElNano
    Köszi. :)
  • ElNano
    Szia!

Csatlakozz ehhez a Steam csoporthoz és vegyél fel barátnak. 19:50-kor kezdem el behívni a tagokat a szerverre és 20:00-kor indulunk az időmérővel.
  • Alexease
    http://steamcommunity.com/groups/pcarsclubhun
  • daf xf
    Sziasztok! Szeretnék részt venni a ma este kezdődő dubai versenyen :) mit kell tennem? :)
  • ElNano
    :D Már túl vagyunk rajta, legközelebb jobban fog figyelni. :)
  • Danecay
    És mi ez a stílus?
  • RatBaG #13787
    ki volt az a köcsög a zöld 86-osban?
  • Timbu
    Megvárhatták volna a pCARS2 lezárását a pCARS1 kifizetésével :)
  • endy papp
    Nálam is ennyi az egyenleg... csak legyen mire költeni
  • unrealnoise
    Team Memberként ugye járt a féláras kupon Steamre, most meg kaptam 27.50-et. :) már át is utaltam a bankkártyára, azért ez így korrekt.
  • Alexease
    Nezd meg a hivatalos vagy a Steam oldalon, mit tartalmaznak azok a DLC-k, es amelyikben tetszik a tartalom, vagiys hasznalnad, azt vedd meg:)
  • npolos
    Sziasztok,

júliusban megvettem a steam-es változatot, gokart-os versenyeken már túl vagyok.
    Ez a DLC a képek alapján tetszik.
    Régiekből melyiket érdemes megvenni?
    Limited Edition Upgrade
    Modified Car Pack
    Racing Icons Car Pack
    Audi Ruapuna Speedway Expansion
    Old Vs New Car Pack
  • Pitti
    na kátod, hogy el tudnád te is költeni... :)
    Amúgy franc tudja paypalon még sosem kaptam annyi pénzt, hogy érdemes lett volna bankszámlára utalni :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 14:32:39
  • Alexease
  • ElNano
    Á, inkább a következő CARS DLC-ket veszem meg majd belőle. :)

(Kér valami Account Number-t, de se számlaszámot nem fogad el, se a nevem előtti számsort. Lehet, hogy a bankkártya számom kell neki? :D De hülye vagyok én ehhez...)
  • daf xf
    Sziasztok Srácok! :) Van kedve valakinek ilyen baráti és fair versenyzésre? :) Tegnap voltam neten de ott elég idióták vannak, ki löknek, neked mennek :( Steam nevem, hamzabalu91 :)
  • Pitti
    Ahh... el kell azt költeni :) pl. iracing summer sale... :)
  • Pitti
    Team member vagyok, 25euróval szálltam be, te meg asszem 45-el vagy mi :)
    Amúgy írták, hogy ellenőrizzem a paypal számlám jól, van-e rögzítve WDM profilomban, mert küldik a lóvét... szóval számítani lehetett rá
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 13:22:02
  • Alexease
    "Slightly Mad Studios Limited sent you €49.50 EUR" :)
  • Alexease
    Az szep summa, annak az otedere sem szmaitottam. Ez melyik elofizeteshez jart (mondjuk ha az 1000EUR-oshoz, akor nem olyan sok:DDDDD)?
    Foleg ugy nem szamitottam "semmire", hogy elkezdtek kavarni a fejlesztesi idovel, az altaluk befektetett penz aranyaval, es hogy a reszesedes csak a PC-s verzio eladasa utan jar, mivel csak azt teszteltuk;)
  • ElNano
    Nekem is itt figyel kb. 9000 forint, ezt át lehet valahogy küldeni a "normál" bankszámlámra? :D Láma vagyok a PayPal-hoz, sose használtam.
  • lac coo
    Az is valami, par liter tablettas-koccintos csak kijon belole ! :))
  • Pitti
    Nah megjött a részesedés.... 27.50euro most jött paypalon :)
  • ElNano
    ...és elkészült a vasárnapi futam videós összefoglalója is. (Monza, BMW M3 GT, 25 kör.)