19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
roppant látványos lesz majd nézni 30 percen át, hogy egymás után mennek :))
tolonganak majd a nézők és a sponzorok ...
vagy ilyen egy körös deadmeccsek lesznek ? :) -
Ja közbe meg olvasom, hogy akik készítik az R8 GT3-at modként a pCARS-hoz, még az alábbi autókat tervezik:
- 2015 Lamborghini Huracan GT3
- 2016 Lexus RC-F GT3
- 2015 Cadillac ATS-V.R
- 2016 Callaway Corvette C7.R GT3 -
Bő 1-1,5 évvel ezelőtt már támadt nekem egy olyan gondolatom, hogy a szimulátorozásból egy elég profi eSport-ot lehetne kreálni, meglehetősen szép díjazásokkal is akár (lásd DoTA, LoL, BF, CS, stb.).
Ma akadt meg a szemem az alábbi híren:
Project CARS goes eSports
Valami nagy van készülőben? (Mindenesetre érdekes, hogy Tim Heinemann - aki sokatok számára nem nagyon lehet ismerős, talán iR-ből - hirtelen abbahagyta a V-DTM bajnokságot R3E-vel (igaz, részben talán azért is, mert már megnyerte azt), és a neve már szerepel a listában.) -
Nekem is volt korabban:) Van elvileg itt is FFB Reset (gombra lehet tenni), azt erdemes tesztelni (nem emlekszem, eredetileg alap ISI, gondolom ide is athoztak). -
endy papp #13805 Nálam tegnap előtt ,több próbálkozás után teljesem megszűnt minden kormány vezérlés,úgy online mint offline,mára ez valahogyan magától megjavult
-
Nalam olyat is tud, ha bemegyek a garazsba (auto nezegeto cucc), akkor azonnal kikapcsolja a gepem:D
-
Jobb felső sarok "x". -
X, jobb fent. :D
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.09.13. 17:43:58 -
benigusz #13801 Hali srácok!
Egy láma kérdésem lenne. Megvettem a játékot és mikor ki szeretnék lépni a játékból nem találom, hogy hol is tehetném ezt meg? Valaki segítsen, köszi. -
én vagyok a lelátóról óbégató, felháborodott néző. -
Köszi. Fasza, elbasztam a paypal accountomat, egy o-val kevesebb van beírva. És szerkeszteni sem lehet. -
ElNano #13798 WMD Portal - My Profile - Paypal Email. -
Hol lehet megnézni mi van beállítva paypal accountnak? Nem találom sehol, pedig be volt írva az accountom, hogy tudják küldeni a pénzt. -
ElNano #13796 Verseny ismétlés!
A mai futamunk tőlünk független technikai okok miatt félbeszakadt. (A Steam frissítette magát, vélhetően ez zavart be.) Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy holnap, vagyis szeptember 11-én, 20:00-kor megismételjük ezt az összejövetelt. A kondíciók ugyanazok, mint eredetileg, de azért a biztonság kedvéért leírom ide:
ESCAPE FROM THE DARK
Pálya: Dubai GP
Autó: Mclaren 12c GT3
Időmérő: 30 perc
Versenytáv: 20 kör
Időjárás: Derült
Helyi idő: 22:00
Időgyorsítás: 15x (Így helyi idő szerint reggel 08:00-ra érne véget a futam)
Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Gyáriak bekapcsolhatóak
Belső nézet: Kötelező
Váltó: Manuális
Szerver nyitás: 19:50
Kezdés: 20:00
Szóval akkor holnap, pénteken, szeptember 11-én mindenkit szeretettel várunk! Remélem leszünk annyian, mint eredetileg voltunk.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.09.10. 21:45:57 -
Köszönöm, felvettelek és elküldtem a felkérésem a csoporba :)
-
Szivesen:) Plusz banner alatt kiemelve a link. -
ElNano #13793 Köszi. :) -
ElNano #13792 Szia!
Csatlakozz ehhez a Steam csoporthoz és vegyél fel barátnak. 19:50-kor kezdem el behívni a tagokat a szerverre és 20:00-kor indulunk az időmérővel. -
http://steamcommunity.com/groups/pcarsclubhun -
Sziasztok! Szeretnék részt venni a ma este kezdődő dubai versenyen :) mit kell tennem? :) -
ElNano #13789 :D Már túl vagyunk rajta, legközelebb jobban fog figyelni. :) -
És mi ez a stílus? -
ki volt az a köcsög a zöld 86-osban? -
Timbu #13786 Megvárhatták volna a pCARS2 lezárását a pCARS1 kifizetésével :) -
endy papp #13785 Nálam is ennyi az egyenleg...
csak legyen mire költeni
-
unrealnoise #13784 Team Memberként ugye járt a féláras kupon Steamre, most meg kaptam 27.50-et. :) már át is utaltam a bankkártyára, azért ez így korrekt. -
Nezd meg a hivatalos vagy a Steam oldalon, mit tartalmaznak azok a DLC-k, es amelyikben tetszik a tartalom, vagiys hasznalnad, azt vedd meg:) -
npolos #13782 Sziasztok,
júliusban megvettem a steam-es változatot, gokart-os versenyeken már túl vagyok.
Ez a DLC a képek alapján tetszik.
Régiekből melyiket érdemes megvenni?
Limited Edition Upgrade
Modified Car Pack
Racing Icons Car Pack
Audi Ruapuna Speedway Expansion
Old Vs New Car Pack -
Pitti #13781 na kátod, hogy el tudnád te is költeni... :)
Amúgy franc tudja paypalon még sosem kaptam annyi pénzt, hogy érdemes lett volna bankszámlára utalni :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 14:32:39 -
#13763 -
ElNano #13779 Á, inkább a következő CARS DLC-ket veszem meg majd belőle. :)
(Kér valami Account Number-t, de se számlaszámot nem fogad el, se a nevem előtti számsort. Lehet, hogy a bankkártya számom kell neki? :D De hülye vagyok én ehhez...)
-
Sziasztok Srácok! :) Van kedve valakinek ilyen baráti és fair versenyzésre? :) Tegnap voltam neten de ott elég idióták vannak, ki löknek, neked mennek :( Steam nevem, hamzabalu91 :) -
Pitti #13777 Ahh... el kell azt költeni :) pl. iracing summer sale... :) -
Pitti #13776 Team member vagyok, 25euróval szálltam be, te meg asszem 45-el vagy mi :)
Amúgy írták, hogy ellenőrizzem a paypal számlám jól, van-e rögzítve WDM profilomban, mert küldik a lóvét... szóval számítani lehetett rá
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.09.09. 13:22:02 -
"Slightly Mad Studios Limited sent you €49.50 EUR" :) -
Az szep summa, annak az otedere sem szmaitottam. Ez melyik elofizeteshez jart (mondjuk ha az 1000EUR-oshoz, akor nem olyan sok:DDDDD)?
Foleg ugy nem szamitottam "semmire", hogy elkezdtek kavarni a fejlesztesi idovel, az altaluk befektetett penz aranyaval, es hogy a reszesedes csak a PC-s verzio eladasa utan jar, mivel csak azt teszteltuk;) -
ElNano #13773 Nekem is itt figyel kb. 9000 forint, ezt át lehet valahogy küldeni a "normál" bankszámlámra? :D Láma vagyok a PayPal-hoz, sose használtam. -
Az is valami, par liter tablettas-koccintos csak kijon belole ! :)) -
Pitti #13771 Nah megjött a részesedés.... 27.50euro most jött paypalon :) -
ElNano #13770 ...és elkészült a vasárnapi futam videós összefoglalója is. (Monza, BMW M3 GT, 25 kör.)