19801
  • Pitti
    Ha jól értem téged az érdekel, hogy engem érdekel-e? :
    Valóban engem se csak a 3 monitoros megjelenítés hiánya miatt nem érdekel, de nagyot dobna rajta, néha köröznék vele. De egy moniton nem akarok... inkább maradok AC vagy iR...
    Könnyű ám megszokni a jót, nehezen szokna vissza az ember....
  • endy papp
    Engem speciel érdekel...
    De én nem csak emiatt,nem használom.....
    De ez meg az én dolgom,direkt nem írtam problémát, mivel így hogy még az árát is kamatostul vissza kaptam,jól el van a gépemen,használat nélkül is.
  • sertrex
    Végül is, csak egy játék. Annak viszont jól néz ki. Ha ezzel játszom, akkor ezt látom, ha az AC-val, akkor meg azt, tehát nem azon jár az agyam, hogy a másik jobban néz ki vagy rosszabbul. Azért vettem meg mind a kettőt, mert nem egyformák. Egyikben ez, a másikban más a jó.
    Ez CARS topik, tehát a CARS újdonságainak van helye. AC topikban meg arról lehet képeket, videókat nézni. :P
    Meg hát ugye itt van az is hogy kinek mi jön jobban be, az meg már izlés kérdése. És ugye izlésről...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 16:31:05
  • Danecay
    Bárcsak az rF2 lenne ilyen :) Fene tudja, lehet, hogy nem elég fakó :) mindenesetre időnként egy-egy pillanatra azért megtéveszt.
  • Alexease
    Nem kotekedes, csak hirtelen eszrevetel, igy hogy sok kep van egyuttt!:))

Szep, szep meg latvanyos, de valahogy a render meg mindig olyan mint az ISI csak teletolva extraval. Valahogy nincs meg az a "real" erzes vagy foto-szeruseg mint pl. az AC-ban vagy valamelyik nagy konzol cimnel. Inkabb szep jatekmodell-szeruek a kepek. Szinek, tukrozodes, texturak, fenyek?! Nemtommi:)

Nem mintha ettol lennne jobb vagy rosszabb, de nekik fontos a kinezet, es ha mar promo kepek, akkor Forza vagy az AC.
  • sertrex

• sertrex
    Van másik topik is, ez nem kötelező.
  • lac coo
    Jovan, tobb kep mar nem kell, mar beleuntunk :))
  • sertrex
  • sertrex
    Még néhány kép az új Renault Sport Car Pack-ból, azoknak akik még nem untak bele, hogy milyen baromi jól tud kinézni ez a játék.

• sertrex
    Ennek a fele arról szól, hogy a usereknek mintha túl nagy kihívást jelentene ez a játék. A másik fele meg egy téves következtetés, két fórum alapján, egy olyan konklúziót vonsz le, ami enyhén megmosolyogtató. Nem ártana kiszélesíteni a látókörödet és rájössz, hogy nem az SG, a PH és Masters a meghatározó szimulátorokkal foglakozó médium a világon. Kezdésnek javalom a Youtubot. Beírod mondjuk, hogy project cars championship és megnézheted a teljesség igénye nélkül is, hogy mennyien is játsszák a világon szervezetten és fun jelleggel ezt a játékot a hibáival és a bugjaival együtt. Korábban már javasoltam Yorkie csatornáját. De ott van a Facebook is elég jó támpontot ad arról, hány szerveződés van ezzel a játékkal. Ja amúgy érdekes módon ugyanazok az ufók vannak az AC listák élén, akik a CARS listákon is, tehát akkor milyen igazi szimesekre is gondolsz?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 11:27:41
  • sertrex
    Hát az. Mármint felháborító, mert legalább tennének úgy mintha dolgoznának rajta.
  • lac coo
    Igazabol ahigy olvastam mastersrol azert koptak ki az emberek, mert mindig siras volt, miert nincs tc, miert olyan hosszu a verseny, miert kotelezo a fulkenezet ,anyamkinja ...
    PH n meg a legnagyobb problema az volt, hogy miert nincs fix setup mert aki setupol az gyorsabb es nem igazsagos igy ...
    Szoval az a baj, hogy a szimesek elkerulik messzirol, a lazabbak meg kevesen vannak, es mar meg is unjak lassan ....Ez a sorsa , tudni lehetett, lecseng higy szep a graf, akinek ez szamitott tovabb all. Amugy en kb egy futamrol nem olvastam, higy valami durva anomalia nelkul lefutott volna ...
  • Pitti
    Nyilván... és teljesen igazad van, de amikor maga az SMS mondja azt, hogy konkrétan [email protected] azokat kik 3 monitoron játszanának, enyhén szólva felháborított... az elsők között voltam team member, és a megjelenéskor kifizettem a különbözetet amiért megkaptam a teljes játékot... összességében többet fizettem mint aki csak a megjelent játékot vette meg akciósan... de nem dumálok mert kaptam vissza részesedést...

A WMD fórumán van egy topic "we need proper triple screen support" címmel. többször leírták benne, hogy kisebb gondjuk is nagyobb annál mint hogy ezzel foglalkozzanak.... konkrétan ezzel lett lezárva a téma egy moderátor által:

"Nothing left to discuss now. It is what it is and will not change for pcars1.

Sorry or not sorry however you feel about it."

Azért bicskanyitogató, na...
  • sertrex
    Persze nincs ezzel baj, mindenki a saját szempontjai szerint választja ki azt a játékot, amivel játszani szeretne. Számomra teljesen érdektelen, hogy van-e három monitoros támogatottsága vagy nincs, mert én egy 80 centis Sony full HD LED tévén játszok vele. Azon meg kiváló.
  • Pitti
    Amíg nem lesz valós 3 monitoros megjelenítés addig engem nem érdekel... jó tudom senkit nem érdekel, hogy engem érdekel-e vagy se... csak mondom
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:45:18
  • sertrex
    Nem, nincs romokban csak bugos még mindig. És alkalmatlan komplett bajnokságok megszervezésére. Ennek meg az az oka, hogy nem is arra készült. Készül hozzá még mindig a dedikált szerver, ami több szabadságot enged és több lehetőség is van benne. Az meg sajnos lassan készül de folyamatosan tolják hozzá a frissítéseket. Bár mondjuk ez a része engem különösebben nem érdekel. Nem is tudok róla sokat.
    Itt ahol lakom, néhány barátommal összeszoktunk jönni, csinálunk játékon belül privát szerót/lobbyt, practice/qual/race, egy-két fagyástól, ami jópárszor a Steam sara volt, nagyon nem volt problémánk a multival, leszámítva a random bugokat, amik hol előjönnek, hol nem. Elég sokat megyek publik szerókon is, főleg Nord track day szerü futamokra. Túl sok gondba ott se ütköztem. Mindenesetre az feltűnő, hogy magyarokkal alig-alig lehet összefutni. Olaszokkal, németekkel szoktam többnyire játszani, akik változóan a jótol a wreckfestig szoktak megjelenni, de mondjuk ez így van az publikon is. Tehát az erős túlzás, hogy a pCARS online része romokban heverne. Szerintem semmivel sin több hiba benne, mint mondjuk az AC online részével, csak azért azt hozom hasonlítási alapnak, mert azzal szoktam még menni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 09:43:37
  • sertrex
    Attól az tény, hogy vannak annyian ElNano szervezésében is a fun futamokon, mint a Mastersén. Ráadásul ennek semmi köze ahhoz, hogy te magadban kiről, milyen véleménnyel vagy. Masterséktől még nem keresett meg senki, hogy megsértettem volna őket.
  • lac coo
    Romokban van a pcars o line resze, szerintem nem sok ember van aki meg kinlodik ezzel, ahigy hallom forumon le is tojjak, nem foglalkoznak vele, nem javitanak semmit .
    A ph n is azt olvasom, egyre inkabb feladja a par emberke is .....
  • Pitti
    Megnevettettél...
    Elnano-ról van egy véleményem, és Masters-ről is van véleményem. a kettő a sor két végén található. Mastersre nézve sértő a kijelentésed...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.11. 09:10:42
  • Pitti
  • sertrex
    Ki tudja? Talán nem sikerült megegyezni a licenszben vagy egy későbbi DLC packaban lesz más túra autókkal?
  • sertrex
    Az Unofficial pCARS Facebook oldal szemfüles tulajdonosai találtak néhány pletykának való bejegyzést a pCARS telepített mappáiban, a már korábban még meg nem erősített decemberi Renault Sport Car Pack DLC tartalmán kívül, amik a következők:

"[RUMORS] In the files ...

-GUI FOLDER:
    KTM XBOW

-LIVERIES FOLDER:
    BMW 2002 SW
    Dallara DW12
    Ford Falcon FG"

• Timbu
    Régen (még a WMD-s fórumon az autós listában) még szó volt a BTCC-s Lagunáról is. Azzal mi lett?
  • sertrex
    SMSoon!

Még mindig nincs megerősítve, de a decemberi DLC+Free Car tartalom immár teljesnek mondható.

FREE CAR:
    Radical RXC Turbo - Road A

DLC RENAULT :
    Formula Renault 3.5 - Formula Renault 3.5
    Renault Alpine A442B - Gr. 6
    Renault Megane R.S. 275 Trophy-R - Road C1
    Renault Megane trophy V6 - V6 Megane Trophy
    Renault Sport R.S. 01 - R.S. 01 Trophy

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.11. 07:38:58
  • RepeszElek
    Köszi szépen, jó lenne minél több formula kocsit látni a játékban, sokkal nagyobb élvezett vezetni őket mint az f1-es sorozatokban bármelyiket is, meg is lepődtem...:)
  • RepeszElek
    Köszönöm szépen a választ! :)
  • sertrex
    Talán így kellene megszervezni, ahogy Yorkie-ék csinálják. fent van YT-on az összes versenyük. Volna mit tanulni hozzáállásból, meg szervezésből. :)

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:41:00
  • sertrex
    Azért egy szervezésből nem általánosítanék, mert ElNano is összehoz annyi embert, mint a Masters. Lehet ez a baj, hogy nagyon széttagolódik a mezőny. Az a kevés ember aki hajlandó lenne bajnokságokon elindulni végül a sok szék között a földre ül. Meg hát év vége van, jön a karácsony. Ajándék vásárlás, bulizás, stb...
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 18:32:04
  • lac coo
    Amugy rettenet behalt az egesz, meg mastersen sem tudnak embert talalni, pedig szi te mar arkad modban szervezik a futamokat.AC az szaz fo felett van .
  • Hasselhoff72
    :D
  • sertrex
    "Project CARS – PC Patch 7.0 – Release Notes

Physics & Tyres
    • Neutralized the top speed advantage of running zero camber on many tires.
    • Reduced flash layer temperature cap for GT3/LMP and other slick tires to make them less prone to overheating.
    • Classic Lotus cars: Disabled patch-to-hub on several tyre carcass models as it was creating a strong low-speed FFB buzz.

Controls
    • Update to latest Fanatec SDK

Career
    • Corrected the German name for the LMP3 UK Semi-Pro Championship

Tracks
    • Rouen Short – Reworked the AI paths around the hairpin area to try and keep the historic cars from running up the hill on exit when in tight packs.

Vehicles
    • Repositioned the cockpit camera view to a proper center point for a number of vehicles that were reported to be incorrectly positioned.

Audio
    • Lotus 40 and 49 - Rebalanced the AI vehicle volume.

Render
    • Antialiasing mode DS2M fixed for AMD GPUs.

UDP streaming support
    Fixed a bug where the streaming rate option in the GUI was not working correctly. The option is enabled via the ‘Game play’ menu ‘UDP mode’. This can be selected between off and 1-9. The number represents the UDP streaming data rate as follows:
    UDP off
    UDP 1 60/sec (16ms)
    UDP 2 50/sec (20ms)
    UDP 3 40/sec (25ms)
    UDP 4 30/sec (32ms)
    UDP 5 20/sec (50ms)
    UDP 6 15/sec (66ms)
    UDP 7 10/sec (100ms)
    UDP 8 05/sec (200ms)
    UDP 9 01/sec (1000ms)
    The stream is sent to a broadcast address (255.255.255.255) on port 5606.

Oculus Rift
    All UI screens are now correctly mirrored on the main monitor.

The following entries refer to fields in the OculusSettings.xml file located in your Documents/Project CARS folder. This file is auto-generated the first time you run the game with the headset active.

VSync – "false" will ignore any user setting and use the code default (currently set to off). "true" will use whatever vsync is set to in the "graphicsconfigoculusdx11.xml" file in your Documents/Project CARS folder.

ResetVR - Changed automatic camera position reset at race start to be user controlled, providing 4 options:
    0 – Always use Oculus system default position
    1 - Reset view once at boot-up only
    2 - Reset at start of race, but only once per execution of the game
    4 - Reset at start of every race (supersedes case above)
    These values can be combined by adding up, for example:
    3 – Reset at boot and at start of the first race

NearZ – Overrides the game’s default NearZ value for player cameras (0.1). This value determines how close to the camera the 3D world will stop drawing. Setting this override to a value less than the default will allow for less clipping of objects close to the camera. Too low values may cause some texture flickering on objects in the game world. Try values around 0.05 as a starting point. Setting it to 0 will use the default game value.

GForce – Overrides the Camera Movement value that simulates G-force effects on the player’s head. Valid range is 0-1. Setting it to -1 will use the value set in the game options.

WorldMovement – Overrides the Camera Movement value that controls how the visible movement is balanced between the world vs the car. Valid range is 0-100. Setting it to -1 will use the value set in the game options.

exposureFOV – This field allows you to control the FOV that’s used to calculate the HDR exposure. This is very useful for closed-cockpit cars where the default VR FOV of 120 typically causes the outside view to be extremely bright. Setting it to 0 will use the default FOV."
  • lac coo
    Es osszes autosjatek kodjabol az elso 12 000 sort fejbol tudja ! :)
  • sertrex
    Ja, ha ennyire komolyan vesszük, akkor az SMS-nek sincs oka, hogy bárkivel is fuzionáljanak. A pCARS eladott és még eladható példányszámát nézve, amit saját maguk, multi kiadó nélkül megcsináltak(a Bandai Namco "csak" disztributor) nem hiszem, hogy most akarnának bárkivel is osztozni. ;)
  • Alexease
    Mivel sokat ulok gep elott, az infokat megoldom, de jatszani mar nincs idom:) Az infokat az irodaban is beszerzem, de itt nincs kormanyom se semmi:D Bar regen unnepi idoszakban behoztuk, NR2003-at toltunk meg Quake-et:DDDD
  • Alexease
    Kunoseknak nem kell fuzionalni, ok elvannak egyedul is;) Jo vezetni, van tartalom, latvanyos, hasznal(gat)jak az emberek, folyamatos minosegi utanpotlas (DLC), es jovore a ket konzol. Nekik az a cel, hogy 3-4 even belul osszerakjak tutira az engine-t (mukodes, szolgaltatasok), osszeDLCzek a nehany szar tartalmat, aztan az AC2-vel egyszerre kiadva a 3 platformra kaszaljanak rendesen.

Nem tudnak bukni. Ha most azt mondanak az embereknek, hogy AC2 50EUR-ert, 400 autoval, 30 lezeres palyaval, rendesen mukodo offline-nal, karrierrel, onlinnal, valszeg mar ejszakaval es esovel, mar most kifizetne mindenki:D Ez 3-4 ev alatt teljesen realis, foleg hog yjovore lesz plusz bevetel a konzol miatt, aztan evente folyamatosan 40-50EUR/fo a DLC-bol (es mar 3 platformra!).
  • sertrex
    "Kellenenek ceges fuziok;) SMS + ISI. Vagy ujra SMS +SimBin ;D vagy mit tudom en mi:D"

SMS+Kunos?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.10. 13:17:05
  • Pitti
    Én néha találkoztam már vele virtuálisian, igaz nem olyan sűrűn. De ahhoz nem kis szerencse kell, hogy pont azt a játékot indítsd pont akkor és pont online... :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.12.10. 13:11:12
  • lac coo
    Jovona ha jovona de nem jo :)
  • lac coo
    Egesznap tablazatot vezet, jatszani nem jatszik :))))