19801
  • lac coo
    Semmi lenyeges hiba nem lett a mai napig javitva ...Pont .
  • Totti5
    Egy autós játékban nekem nem kell ígérgetni, egyátalán kinyilatkoztatni, hogy valós modell lesz valós hangokkal. Az alap dolog. De mindegy is, több DLCt NEM veszek. Valahova felírom el ne felejtsem.
  • sertrex
    Lényegében senki nem igért eredeti hangokat. Talán ha nagyobb visszhangja lenne fórumon, hogy miért sémákat használnak eredeti helyett, akkor biztos történt volna előrelépés ez ügyben is. Nem mondtam, hogy béta, csak azt hogy folyamatosan javítják, finomítják a dolgokat. Bár szerintem nem ezzel kellene elsősorban foglalkozniuk(és nem is teszik), hanem vannak sokkal égetőbb problémák is, amiket jó lenne mielőbb megcsinálni, például a multiplayert kipofozni. De mindenkinek más a fontos. Végül is fullost kapsz, de módosulhat, ha ők is úgy érzik, hogy a fullos nem tökéletes és a javításért nem kérnek külön pénzt. Vedd úgy hogy garanciában javítva lesznek a DLC-k. :D
  • Alexease
    Ha mar nem tudnak rendesen hangokat felvenni, akkor legalabb probalkozzanak mashogy:)))))
  • Totti5
    Sajnos van egy genric sémájuk az alap "verseny" motorhangra, sivításra, kipufogóra és hót ugyan az rakat autónál. Van ahol jobb, van ahol alapon rátolják, a WSR ilyen lett pl, totál alap. Sajnos hangokban mindig is gyenge volt, de hogy fizetős DLCben csak a modellezésre megy energia, hangokat felvenni már nem az lehangoló:( itt már nincs arról szó hogy EA, WIP. Kész, 1.0 volt amikor megjelent. Fizetős DLC-t pedig nem bétának adják, legalábbis vásárláskor nincs feltüntetve, szóval elvárom hogy fullos legyen. Az a szomorú hogy dinamikában jobb a CARS hangja mint pl az ACé, de hiába ha a hangok nem élethűek és egyediek minden vashoz.
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex

• sertrex
    Pont a napokban láttam YouTubon régi videókat. Sokkal jobban tetszett az akkori menürendszer. Szinte már nosztalgikus érzés fogott el azokat látva.
    A kezdetekhez képest nagyon sok visszalépés történt. Szerintem ahogy telt az idő és látták, hogy ennek a játéknak bizony pénzt kell termelnie úgy terelték egyre jobban a konzolos igények felé az egészet. Itt most kimondottan a dizájnra gondolok. Ha nem is lett belőle egy HC szim, de még így is nagyon sok hívet szerzett a konzolos táborban és jó pár embert elszipkázott a moguloktól. :) És ez főleg a simcade jellegének köszönhető. Én most a már ismert és sokszor felhozott hiábáin kívül teljesen vállalhatónak tartom. Talán, a második rész jobban sikerül. Addig ezzel is el leszek, meg van másik is. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.22. 11:37:06
  • Alexease
    Sajnos ez a program kicsit felbemaradt, sokat csuszott, kenytelenek voltak mar kiadni. A WMD-okossag nem nagyon jott be, se penzugyileg, se munkaszervezesben. Az elejen jo otletnek tunt a fizetos/reszesedeses modderek altal gyartott cuccok, de a penzugyi gondok utan, az is elakadt. A sok user otletezes miatt, ami persze jot is tett a programnak, kicsit kaosz lett. Az autovalasztas kifejezetten botranyos;D Ennel szarabb megoldast meg sehol sem lattam. Ehhez kepest az Ac vagy az rF2 menurendszer zsir profi:D

A CARS1-et mar csak annyira fogjak frissitgetni, ami a CARS2-bol "kompatibilis", es ne lovi le a "poent" a masodik reszbol (pl. rallycross es hasonlok).
    A DLC-k meg kifejezetten hasznosak, szinte mindegy mennyi fogy beloluk. Lehetnek "felkeszek" is (pl. hangok vagy fizika). Azok lenyegeben mar a CARS2-hoz keszulnek, igy hogy ide is el tudjak adogatni, az is valamennyi bevetel vag tamogatas a CARS2-hoz.
  • sertrex
    Lehet. ;)
    De mivel én lényegesebben többet játszom vele, mint te, így nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy folyamatosan piszkálgatva van a progi.
    Tehát nincs kizárva, hogy javítva, módosítva lesz még. Ne felejtsd el már az is módosítás, hogy jönnek folyamatosan a DLC-k, patch-ek.
    Viszont azt nem lehet tudni, hogy a Red Bull Racing és a World of Speed mellett, nem beszélve a PC 2-ről, hányan maradtak, akik a PC 1-el foglalkoznak még. Jövőre is van már beígérve egy csomó plusz tartalom és havonta jönnek a nagy javítócsomagok is. Persze ettől még maradhatnak a hangok úgy ahogy vannak. Előbb-utóbb eljön, hogy lassan kivonulnak a játék mögül és az új részre koncentrálnak.
  • lac coo
    Kutyafüle lesz javítva, ez már így marad ! ;)
  • sertrex
    Hát, nem tudom. Velem elég ritkán fordul elő, hogy egyszerre több autót is vezetek. Az meg még ritkábban, hogy ugyan azokat vezessem egyszerre, amelyikekben ugyanolyan a hang, de legalábbis nagyon hasonló. De egyébként se igen hallottam, hogy ebből bármiféle botrány tört volna ki. ;)
    Egyébként csak hasonló karakterisztikájú autóknál használják ugyanazt a hangmintát, de azért módosítva vannak némileg. Erről már volt szó anno a WMD-n is a fejlesztés alatt. A másik az hogy az új autóknál sokszor előfordult, hogy mikor játékba kerültek un. placeholder hangot, fizikát, egyebet raktak alá, csak hogy működjenek és folyamatosan lecserélték az új, elkészült, végleges dolgokra. Amióta ki van adva a játék, azóta is az új patch-ben voltak ilyen cserék a javítások mellett. Ugyanúgy ahogy a fizika, gumifizika is és egyebek javítva, módosítva lettek/lesznek a jövőben is. Mint már többen is észrevételezték ez a játék sincs (még?) befejezve. Teszem hozzá a magam nevében, hogy nem is lesz soha. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.21. 23:09:08
  • Totti5
    Francba...

Megvettem a Japán és a Rönó pakkot, mert tetszenek ezek az autók.

Botrányos hogy az SMS csak modelleket készít és nem vesz fel valós hangokat. Uggggyan az van Toyota LMP1 alá keverve mint más random akármihez, ugggyan az van a WSR 3.5 alá keverve mint akármi más alá. Lehangoló, nagyon szégyenletes és rettentő idegesítő. Kár volt megvenni.
  • sertrex
  • sertrex
    Én is Full Member voltam, úgy érzem néha mintha loptam volna ezt a játékot, mert nem hogy drága de még fizetnek is érte, hogy évek óta játszom vele. ;)
  • Alexease
    Kaptam toluk a jatekon kivul 77EUR-t, abba meg belefer;)
  • lac coo
    Alkudni lehet ? Ez így drága ! :)
  • sertrex
    Már elérhető a Steamen!

Project CARS - Renault Sport Car Pack 3.49 €
  • hangacsi
    Project CARS DLC - Renault Sport Car Pack - Content Overview

Hi all,

The new DLC will start going live overnight and tomorrow on all platforms, so with that, here is a look at what's included. Enjoy.

Project CARS - Renault Sport Car Pack – Content Overview

Vehicles
    Six new vehicles:

Free car
    • Radical RXC Turbo

Pay Package
    • 1978 Renault Alpine A442B
    • 2014 Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R
    • 2009 Renault Mégane Trophy V6
    • 2015 Renault Sport R.S. 01
    • 2015 Formula Renault 3.5

Career
    One new invitational event:

Renault Masters Trophy - A four-round series featuring vehicles manufactured by Renault
    Start Date – May 15th
    Location – Snetterton 200, Zolder, Hockenheim Sprint, Sonoma National
    Unlock Criteria - Win The LMP3 UK Semi Pro Cup
  • sertrex
    SMSoon! 2016! IndyCar!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.12.21. 07:55:17
  • sertrex
  • sertrex
  • Pitti
    Senki sem beszélt arról, hogy állítani kellene a FOV-ot, persze hogy nem.... adja a kijelző felbontás és méret, hogy a fov mekkora. De nem fogok belemenni megint vitatkozni, hogy ez mennyire baromi jó vagy mennyire használhatatlan. Ha neked tetszik hát használd...
  • zimapeti
    "De majd ha ebben megpróbál valaki komolyabban szimulátorozni tizedeket faragni, egymás mellett autózva csatázni a tapadás határán. Akkor derül ki, hogy ebben nem sokat látni..."

Pedig pont az általad leírt helyzetben jön ki legjobban a rift előnye, én se szeretném megint részletezni, de leírom még egyszer. Amióta megjelent a rift azóta használom és inkább a hárommonitoros 144hz-es szettet adtam el a fent említett előnyök miatt. Fov-ot nem kell állítani, mert a valós méreteket, nézetet látod, ezért kevés a fullhd felbontás. A tizedekről csak annyit, sokkal kevesebb gyakorlással jobb időt megyek riftel, mint régen monitorral.
    "Látom azért nagyon sok elfogult elvakult ember van aki első látásra elájult a gyönyörűségtől (amikor elé raknak három monitort) a fejére rakták az eszközt" Ez rád is igaz...:)
  • Pitti
    Látom azért nagyon sok elfogult elvakult ember van aki első látásra elájult a gyönyörűségtől amikor a fejére rakták az eszközt. Persze okkal, hiszen tényleg nagyon jó. De majd ha ebben megpróbál valaki komolyabban szimulátorozni tizedeket faragni, egymás mellett autózva csatázni a tapadás határán. Akkor derül ki, hogy ebben nem sokat látni... Nem kezdem el ebben a topicban is részletezni, hogy miért, ezerszer kibeszéltük már több helyen. Amíg nem tényleg nagy felbontás és nagyobb FOV ezekben az eszközökben, addig 3 monitor a legjobb jelenleg, és még egy darabig...
    Abban egyetértek, hogy ez lesz a jövő, teljesen egyértelmű. De én addig is szeretnék szimezni... :)
  • samsung123
    VR a jövő! szimezéshez mindenképp!
    Nekem iszonyat bejön, pedig itthon fabrikálom házilag PC-s VR-t :D kb, mint a TrackiR-t :D
    Így az alapoktól látom mitől lesz jó illetve mik a gyengeségei. De ezek a gyengeségei is relatíve azok csak, mert kb 2év múlva a második hullámú VR-okal röhögve megoldják. Ez pedig nem más mint a felbontás(!), de most is kellőképp használható. A mobilok kijelzője most ismét robbanás szerűen fejlődik a 4k-ra (itt értelmét nem látom a "szabad szemes" 4k-nak 5 colon, de a VR lehetőségek miatt örülök neki) ami így két év múlva alap lesz egy akkori VR sisakba és szemenként megkapjuk a FullHD-t és pixelmentességet.
    Ezeket a pixeleket máshogy kell elképzelni, hiszen most fizikálisan a monitor RGB szines pontjait látni, egy FullHD kijelzőnél (nem vészes mert nem véletlen, hogy most mindenki ezzel operál). Arra akarok kilyukadni, hogy a tartalom akár később is maradhat 960pixel szemenként nem kell a 1920 azaz nem kell 4k felbontásban futtatni a gamet. (Mert a fizikális pixelek válnak láthatatlanná/tűnnek el a 4K-s megjelenítőnél.) A másik hihetetlen előny az OLED!!!!!! Már most azt használnak és nem kell éveket várni és milliókat költeni később sem egy közepes méretű monitorra, hanem kapásból kb 50 colos OLED-et bámulunk jövőre (legalább is a PSVR-nál ez már tuti), főleg ha második hullám 4K kijelzői.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.12.15. 00:37:16
  • lac coo
    Áááááá. el sem olvastam, már az elején lejött a stilus :))
  • unrealnoise
    "De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
    Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ..."

Az a baj, hogy akkor valszeg nem próbáltál még egyet sem. Ha tévedek sorry, de ilyen szöveg után elárulok pár dolgot:
    1.) A VR baromi jó, próbáltam a DK2-es Oculust, és anyád. A dinós techdemó ment le, és beszarsz olyan jó. IMAX 3D-ben a fejeden.
    2.) A VR annyira gyerekcipőben jár, hogy már natívan is jobb, mint a legtöbb monitor, ami csak 60 Hz-et tud, addig az Oculus 90-et, ergo folyamatosabb is a látvány, mint monitorokon, TV-ken. Persze vannak 144 hz-es monitorok is, csak fizesse meg az ember. (Persze nem ez az egyetlen technikai adat ami számít, de azért ez az egyik legfontosabb ugye)
    3.) "Az Oculus kuka lesz ha a konzolosok sajátot csinálnak?" TE mi a JÓISTENRŐL beszélsz? :D A Sony csinál jelenleg konzol fronton VR-t, de ott kötött és nem túl erős hardver áll csak a PS VR rendelkezésére, ami hátrány, egy PC-s Oculushoz képest, mert egyszerűen ezek a nem túl erős konzolok nagyon butított grafikával lesznek csak képesek hozni a fix, magas minimum frémrátás játékokat.
    4.) Emiatt és amiatt is, mert szinte végtelen pénzmennyiség áll rendelkezésére az Oculusnak (facebook), baromi nagy siker lesz, ez szinte biztos. (Én pl tuti premierbe megveszem. :D)
    5.) Nem csak játékokról szól ám ez a VR mánia. Kicsit még pixeles a kép, hiába a nagy felbontás, ha a lencsék miatt nagyított kijelzők ennyire közel vannak a szemhez, de pár év, és ott leszünk, hogy ez az apróság sem lehet zavaró (szerintem játék alatt most sem az, mert nem arra figyelsz elsősorban, engem pl a passzív dinós alatt sem zavart, persze jobb lett volna ha nem olyan :), szóval eljön majd az az időszak, amikor felrakod azt a szerinted kuka Oculust, és beállítod, hogy mozi, lejátszás. És olyan élményben lesz részed, amit egy mozi sem tud adni.
    6.) Hogy lehet ekkora baromságot írni, amikor a DK2-ből, mint fejlesztői verzió elment 100.000 darab és egyébként is csak azért ennyi, mert egy idő után már nem szállítottak? Szét kellene nézni szerte a neten, meg kellene nézni, hogy néz ki a végleges Oculus, aztán ha ránéztél, utána azt mondanád, hogy a Sony VR headsetje egy nehéz batár állat ahhoz képest.
    7.) Hogy írhatsz akkora baromságot, mint fent? Ebben annyi hülyeség van, hogy szavanként 3 legalább, az érveid nem érnek semmit, még azt sem írtad le, hogy kipróbáltad-e, de gondolom, hogy NEM.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2015.12.14. 21:49:28
  • Totti5
    Sony sajátot csinál, az "normál" olyan mint az oculus. MS egészen más úton megy, ők HoloLens-et csinálnak.
  • lac coo
    Jo isten nem tudja mi lesz a vegen :))
  • Hasselhoff72
    Konzolon nem veletlen a sajat, teljes lovet akarjak.
  • lac coo
    Van viszonyitasom mindenre, latom a kormanyt , a muszerfelet ahhoz kepest tok jol belo mindent az agyam :)
    Ha kapnek egy szep kutyagallert, hogy csak elore lassak akkor lehet volna tapogatas :))))

De amugy a VR el az a baj, hogy nagyon gyerekcipoben jar, mindenki tervezi a sajatjat, gyanitom eleve az o culus kuka lesz ha a ko zolosok sajatot csinalnak...
    Szoval penzkidobasnak tartom megvenni egyelore ...
  • GeriDoc
    Egyébként, ha le nem is nézel, de látod. A periférikus látásodban benne van. Jól mondod, ha a vezérlőt el kell engedned, akkor már baj van a VR-rel. Én a button boxra is ki szoktam pillantani. Annyira magától érthetődik, hogy észre sem veszi az ember, pedig oda pillant. A VR-rel viszont teljesen el vagy zárva a külvilágtól.
  • lac coo
    Nem de tok vakon lehet mar fura lenne, mindenesetre gombokat mar nehezen talalnam meg vakon :))
  • Danecay
    Miért, Te lenézel mindig az autóban a sebességváltóra amikor váltasz?
  • Alexease
    Igazabol logikus, aki megengedhet maganak egy izmos gepet es hozza 3 nagy minotor (3 olcso kicsivel [~17"] ugy sem sokat er az ember), annak valszeg a VR is belefer. Es nekik valszeg belefer melle a 3 megnagyobb minitor is:) Akinek meg nem, annak meg ugy is mindegy:)

Azert persze a VR megis mas, azert annal sok mas is szamithat: megszokas, kenyelem, hanyinger, felbontas akarmi. Vagyis azert alap lenne egy 3 monitors lehetoseg.
  • lac coo
    Pillangovaltoval, semmit nem hasznalva tuti a vr.
    H valto, kezifek, plusz egyebb gombnyomogatas az mar bukta :))
  • unrealnoise
    Hát nem tudom, én filóztam egy 3 monitoros rendszeren, most plazmán tolom, de a jövő nem a három, négy vagy hat monitoré, hanem a VR cuccoké. Azon meg dolgoznak ahogy elnézem az előző patch-et is... Persze megértem ha valaki marad a monitoroknál, bár szerintem pont az ilyen szimulátorok azok, ahol a leghamarabb megszokható a dolog, és itt az irányításbeli gondok sem játszanak szerepet, amit mondjuk egy FPS-nél lehet nem lesz egyszerű megszokni VR headsettel az ember fején. :)
  • endy papp