19801
  • MooneyR
    Támogatom ElNano-t és a kezdeményezését. Remek volt a mai esemény is, köszönjük a szervezést!
  • Alexease
    Elso ket koros teszt;) Az AI-ra kicsit vigyazni kell, de legalabb van es hasznalhato. A startnal egyes fokozatban elegge befullad, valami nem szazas a kuplunggal.

• ElNano
    Persze, a másik régóta kuka.
  • lac coo
    Na majd a 4.0 !

FFB jó, az viszi a hátán ugy ahogy az egészet... a többi nekem most valahogy nem jött át :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.30. 20:59:43
  • Alexease

Nem azt irtam, hogy kulonleges, kihagyhatatlan ajanlat es kotelezo vetel, hanem hogy "hasznalhato" :)

Ez igazabol egy erosen felujitott (most elsosorban kormanyzas es FFB) rF1 "rendszer". Ha reg nem ment vele az ember, azonnal erzodnek az "effektek". De nem rossz, belefer az elvezetes kategoriaba. Az R3E is rF1 rendszer, de az nagyon nem jott ossze;) A CARS-nal tuti massziroztak rendesen a kodot, de ott inkabb a konfig file-t formazgattak WordPad-ben:D

Plusz a masik nagy alap mindenfele DLC-nel: egy ilyen jatekban max 3-5 "auto" van, a tobbi lenyegeben "ugyanaz". Es ez nem csak erre igaz.
    Talan az iR ahol kicsit "szemelyisege" van 1-1 autonak, de ott egyedileg rakjak ossze honapokon keresztul, "draga", es mindgyikhez kulon-kulon sorozatot biztositanak.
  • lac coo
    Ez a BMW ez tényleg iparos munka ahogy Alex írta, semmi extra, van ilyen is aztán ennyi ...
    a gumi megmaradt az rF1 stílusban, lassú csúszás az nagyon nem jó .

Jó rég mentem vele, esőben meghökkentően gagyi így F1 után :))

A clió viszont jó, az rendben van .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.30. 20:46:20
  • Hasselhoff72
    :DD
  • lac coo
    közben megtaláltam, gondoltam, hogy ott lesz alul a játék alatt a DLC-k között , de nem :)))

Hát hogy jobban jártam volna egy doboz cigivel azt nem fejteném ki :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.30. 20:39:49
  • Alexease
    http://store.steampowered.com/app/334774
  • lac coo
    Nagy különbséget nem érzek ......
    Gumi ugyan az, sokat nem is teszteltem emiatt, megnéztem a BMW-t azt jóccaka...
  • Hasselhoff72
    Ezzel az accoddal lennél HG?
  • Hasselhoff72
    A 3.0-ban volt valami használható vagy kamupatch volt?
  • ElNano
    Én elvállalnám a hg-t. :D De most tényleg. Eddig ódzkodtam ettől, de most okom lenne rá. (Ezért is írtam Jonnykának privátban topik nyitás és hg ügyben, köszönöm neki a gyors reagálást. A hg-t meg rátok bízza ezek szerint.) Épp egy CARS-os közösséget szervezünk, és jó lenne, ha itt is ténykedhetnénk ez ügyben. Teljesen normális, kulturált hangnem, nincs több ellenségeskedés. Nem számítok x számú támogatásra, de azért próba szerencse, hátha mégis bizalmat szavaztok nekem, akár átmeneti jelleggel. Nem hinném, hogy a jövőben nagy fightok lennének várhatóak a topikban, és ha már lesz egy közössége ennek a játéknak (ha sikerül), akkor az mindenkinek csak jó lehet.
  • macleody
    Old vs new car néven keresd.
  • lac coo
    Oszt hol lehet ezt megvenni vagy valami ? Steamen én nem találom :)) Nincs a DLC listában ...
  • Alexease
    Meg pont az amit nem neztem:DD Kozben fozok, de majd ranezek:P
  • Alexease
    Sajnos a hangok altalanosan nem jok, van 10 hangmintajuk, aztan annyi.
  • lac coo
    Az új .
  • Alexease
    Melyik BMW, az "uj" WTCC vagy a regi 2002T?
    A regi BMW-t neztem most (2002 BMW Turbo), az is a szokasos iparos munka, hasznalhato.
  • Totti5
    Megcsúszik, átvágódik aztán pörgés... Majd még kitapasztalaom, de az AC RUF-ja sokkal kontrolálhatóbb és élvezetesebb a csúsztatás.

BMW 320 WTCC TC2 tetszik, csak a hang a szokásos copy paste CARS versenyautó, semmi egyedi és valós nincs benne:((((
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.30. 19:40:48
  • lac coo
    Hogy mi a nyolcvanas evek kormanya , a ruf ?
  • Alexease
    Eddig csak a RUF-ot ('87) probaltam, "teljesen jo".

Ha nullarol telepitesz vagy regrol patch-elsz, akkor a fomenuben az FFB-nel a Classic-ot erdemes valasztani, az autonal meg szinte semmit nem kell allitani, alapbol is jo, csak erosebbre kell venni (alapbol talan 26%, 50–70% kozott mar boven jo).

A kormanyattetel 80-as evek (!), vagyis nem F1/GT auto, szukebb kanyarban at is kell fogni :)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.30. 19:26:23
  • lac coo
    Megvan neked, milyen a bmw ?
  • Alexease
    Akkor gyorsban legyen valami aktualis is:)
  • j0nNyKa
    topicot nyitottam, szavazzok meg házigazdát a szokásos módon, és átadom
  • Hasselhoff72
    :))))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Ha nem lenne mindenféle fórumszabályzat már rég elküldtelek volna a kurva anyádba." én ilyet kaptam:)

Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.07.24. 08:40:02
  • Screenracer #13703
    Még mindig úgy látod, hogy én veszem túl személyesre a dolgot? :DDD
  • lac coo
    Ez ilyen ember, ezert is dontottem ugy , hig, szoba se allok vele ..
    Akinek esze van ekeppen tesz !
  • Screenracer #13701
    Ez így van. Túl mentek a határon én meg nem. Nem véletlenül kezdődik úgy, amit írtam, hogy akadjál le rólam.

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:26:45
  • Pitti
    No comment
  • Hasselhoff72
    Mondom én hogy hiteles személy vagy:)))
    Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.07.24. 08:11:01
  • Screenracer #13698
    Eddig.
  • Screenracer #13697
    Modjuk, idelinkelhetnéd, ahol Ian Bell azt írta, hogy tökéletes az AI. Azt mondta vagy valami hasonlót, hogy az AI-val kapcsolatos sirámok nagy része általában user error, mert hát versenyezni is tudni kell, nem csak TT-zni. :))) A hasonló userek hozzállása miatt nincsen még javítva sok hiba, mert sokan hivatalos fórumba is hozzád hasonló módon behánynak valamit, minden konkrétum nélkül. Haterek, trollok, stb...
    Akkor mondhatnád, hogy kamu dolgokat írtak a patch logba, ha végigtesztelted volna, de itt mindenki tudja, hogy a patch megjelenése után öt perccel már itt fikázódtál. Ezt úgy mondom, hogy egyáltalán nem szívügyem, hogy te tudsz-e játszani vele vagy nem. Mondhatni nem oszt, nem szoroz. Igen a fórumon is azt kérdezik, hogy milyen autóval, milyen pályán, milyen természetü problémád van/volt, mert pl. az, hogy szar az AI egyáltalán nem nevezhető hibaleírásnak. A biztosatási lapra se elég odaírni, hogy belémjött, hanem le kell írni milyen körülmények, között hol, stb... Biztos azt is WMD-s CARS fanboyok találták ki. :))

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:09:35
  • Hasselhoff72
    " Eddig se én "rohantam" el a modikhoz vagy sértetten másik topikba" a büntetőpont meg magától ugrott a nevem mellé, ennyire vagy hiteles:))) Fáj az igazság én tudom:)
  • lac coo
    Ram hallgatsz akkor nem remenykedsz benne, higy ilyenek javitva lesznek.
    Egyreszt a Bell azt mondta F nyleg, higy ez egy tokeletes AI, meg amugy is mindenki csak ot bantja, masresz az egesz fejlesztes soran tehetetlenek voltak ezekkel a dolgokkal.En ugy latom vagy nem akarjak mert minek, vagy meghaladja a tudasukat a javitas .
    Amiota meg kamu dolgokat beleirtak a patch logba ,azita en nem bizom bennuk.
    Pedalnal sze jos nem vagyok , de jelenleg husz fillert nem tennek erre.
    Forumot meg szerintem ne is probald, kb ugyan az mint ami itt megy , csak ott tobben vannak :)
    En megvettem, bizalmat megkaptak, de hiba volt ugy latom...
  • Screenracer #13694
    Az SMS se írta és én se, hogy ez egy tökéletes AI. Ha nem viszed be az autódat a szerelőhöz, ő nem fog eljönni hozzád, hogy tesztelgesse, hogy minden rendben van-e vele. Igen ha gondod van szólni kell, ha nem szólsz, akkor az azt jelenti, hogy semmi bajod vele. Ha csak ideirogatsz, az is olyan, mintha nem szólnál. Szerintem azon nem is lehet vitatkozni, hogyha előadom a tudatos vásárlót és reklamálok, akkor az az én dolgom elsősorban, hogy leírom a hiba természetét és aszerint követelem a javítást. Másrészről milliós vásárlói réteg vette meg a CARS-t, tehát a problémák is ilyen arányban növekedtek. A tesztelők ilyenkor már konkrét hibákkal foglalkoznak és főleg olyanokkal, amik szignifikánsak. Tehát ha nincs jelentve vagy csak egy-két ember jelent bizonyos problémát, az hátrébb fog sorolódni. Ráadásul azért kell leírni esetünkben, hogy milyen autó/pálya kombóval, milyem körülmények között történt, esetleg még egy videót is lehet mellékelni, hogy reprodukálni lehessen a hibajelenséget és a devprogram/telemetria kifogja mutatni, hogy milyen értékeket kell átirni, hogy a továbbiakban jó legyen.
    De mint írtam korábban, SMS közölte hogy dolgoznak a problémán, de nem tudják egy patchben megoldani, folyamatosan jönnek még patchek.
    Naponta közleményt kellene kiadni, hogy "Dolgozunk rajta." ? Ott a hivatalos fórum, napi szinten válaszolnak és próbálnak segíteni és nem csak SMS-től, hanem WMD tagok is segítenek szép számmal. Ha belefutok valamibe én is odairogatok, nem ide.
  • Hasselhoff72
    Don Quijote is megpróbálta látod a választ:) Egyébként elég egyszerű a magyarázat, ott van a válaszaiban amit próbál bemagyarázni a többi emberben az a gondolkodásmódja:) Egyébként mindenkiről tudja mit csinált már életében mivel foglalkozott, mit vezetett miegymás, mindenki szánalmas hülye gyerek jogsi nélkül:))
    Beszélgetni úgy lehet ha valaki gondolkozik is érvel, de ha te elmondasz egy problémát ő nem mondja azt hogy igen hát ez fos, hanem minden oldalról próbálja megmagyarázni hogy te hülye vagy:DD Ezt addig csinálja amíg megunod:)) Teljesen felesleges még reagálni is rá, fanboy troll amit okoskodással próbál leplezni...
  • Timbu
    Csak megkérdeztem, hogy valaki tud-e róla valamit, mert az SMS nem túl közlékeny. (Azt leszámítva, hogy "ez egy tökéletes AI".) Szóval ha nem írom be a hivatalos fórumba, akkor nem történik semmi? Maguktól nem tudják, nincsenek tesztelőik? Nem szeretnék vitatkozni róla, de ez úgy hangzik, mintha a vásárló hibája lenne, hogy buta az AI.
  • Screenracer #13691
    Lehet, hogy eleinte a CARS-ról volt szó, de már rég személyes ellentététek vannak köztem és itt jó néhány un. "szimes" között. Ne ragadjunk már le annál, hogy megpróbálsz "barátságosan" úgy beállítani, mint egy kis hülyegyereket, aki be van sértődve, mert bántják a játékát.
    Ennél azért többet néztem ki belőled. Eddig.
    A CARS egy apropó lett, ha bármilyen témában itt hozzászólok pillanatokon belül megjelenik itt a szokásos slepp és kezdődik a szokásos. Egyébként állok továbbra is elébe. Bár nem tudom, hogy egyesek miért próbálkoznak be újra meg újra. Eddig se én "rohantam" el a modikhoz vagy sértetten másik topikba. De ha úgy érzik, hogy egy hónap mosolyszünet után esetleg okosabbak lettek, akkor csak rajta. Az a legjobb mikor besértődnek, mert rá merek kérdezni, hogy mi alapján érzik úgy, hogy eltudják dönteni milyen az igazi Formula, LMP, GT satöbbi. Akinek nem inge, az... Állítom, hogy az itt mellüketverők közül jó párnak még autója, jogsija sincs, ha meg van, kábé annyi, hogy naponta bejár munkába, nem hogy nemzetközi autóversenyzői tapasztalata. Most ugye ne vegyük ide, hogy Szatmárrészegiben széthajtott már egy bukócsöves, szakadt Ladát. :))) Vagy hányan csináltak itt szimulátort, de akár egy valamire való kereskedelembe került játékot és most még nem is az AAA játékokra gondolok. Persze szó szokot esni a CARS-ról is és talán az lehet félreérthető, hogy az amolyan egyzsavas "kritikákat" nem igazán érzem alátámasztottnak, vagy a ferdített "igazságokat". Ilyenkor valóban nem állom meg szó nélkül. Azt még nem igazán hallottam, hogy user error volt. Itt mindenki egy Senna. Soha nem hibázik, az AI-val is korrektül versenyez, minden autót tökéletesen be tud állítani és ha mégse úgy működik, ahogy a képzeletében működnie kellene, akkor csak is a játék lehet szar. :DDD
    De hogy válaszoljak, de igen bennem is bennem van a hiba, mert utálom a szájhősöket, nem elég számomra, ha egy névtelen valaki csak benyög ide valamit, én meg nem esem hanyatt, hanem elvárom, ha akkora ász akkor bizonyítson. Igen , figyelmen kívül is hagyhatnám, de rossz szokásom, ha valami nem tetszik azt a szemébe mondom itt a topikban vagy privátban, de érdekes módon néhány ember ragaszkodik a nyilvánossághoz és privátban letiltott, vagy állítólag ignorálta a hsz-eimet mégis folyamatos megjegyzéseket tesz rám és az is személyes. :DDD
    Szerintem egy kicsit azért ez személyes. Nem? :)))

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.23. 21:54:44
  • b-type
    Azt kell mondjam, és ne horgad fel egyből mert nem degradálólag mondom: Szal lehet hogy veled van a gubanc, csak gondold végig...mint lehetőséget. Értem hogy azt érzed mindenki csak bszogatni akarja a CARS-t aki ezekhez az unevezett szimes csoportosulásokhoz tartozik, vagy azzal cimkézi magát. Biztos van benne igazság, nem vagyunk egyformák, de nagy részünk, én biztosan csak a problémákra vagyok kihegyezve, erre sem nagyon, valszeg ezért tudunk gond nélkül dumálni. Nem személyes, csak a játékkal kapcsolatos rossz érzések.
    Személyessé ott válik, hogy akként kezdesz reagálni a játékot ért kritikákra, fikázásra..
    emlékszel erre: mission accomplished
    Ezzel teszed személyessé, mert a játék hibája, és jósága és sikere a játéké, nem személyes, érted?.
    Gondold végig,...ettől még másban is van hiba, de a szimes csoportosulás amihez nem akarsz tartozni, az bár nem egyszerű, de nem egy rossz dolog, csupa olyan srác akivel élmény versenyezni, élmény a közös hobby-ről beszélni, akár személyesen is, és akik közül sokan tesznek is ehhez a hobby-hoz. Vannak nyersebb arcok, és szélsőségek mint mindenhol. De a szimesekkel nincs baj...illetve ha van, nem ilyen jellegű..mármint hogy eldöntik hogy egy játékot földbe döngölnek és azt is aki ezt nem hagyja.
    Legtöbbünk megvette, szívesen játszana vele...de ez helyett bszogatja a játékot gondolod...de ebben nincs logika. Gondold végig.

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.23. 20:54:43