Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végül is most sem a konkrét kérdésre válaszoltál, de mindegy. Elfogultság és kettős mérce, nagyon mérvadó. 😄
BooMiller
Ha nem vak hanem bator😊

lac coo
Hát...ez a te döntésed, mint a jelent példa is mutatja, véget vetettél saját versenyednek .....
Elfutni nem fog előled senki, ha ilyen agressziv vagy sokszor nézelődsz majd a kavicságyban ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jó hát hagyjuk, haverok védik egymást, tiszta abszurd. Arra mi a válasz, hogy az ütközés után is tolja magát rám teljes erővel, amíg a falnak nem megyek? Ugyan már, első esetben is én vagyok a hibás, miért előzők egyáltalán, bohózat!. 😄DDD
lac coo
Mondjuk tegnap is ma is, végig lökdöstek a pályán ,ezt szokni kell még itt sokaknak , hogy nem kitúrni kell hanem előzni vagy hibába hajszolni .

lac coo
Állítsd meg 34-nél. simán fordul az ívre Tomi, te meg keresztben, egyenesen becsúszol .....Valszeg Tomi arra számított, hogy szépen befordulsz belül ahogy kell, ezért is volt a kanyar legszélén ....

De nem is ez a lényeg, hanem , hogy minek ebből ekkora patáliát csinálni ?

barcalaci84
most nem azért , de te szerintem egy kicsit sokat játszhattál ai ellen😊
az első esetnél is hibás vagy , ighaz a másik játékos is elvehette volna , de miért húzódsz ki a külső ívre...simán számítanod kellett volna rá h ott tartja az íven...
a másodiknál túl optimista féktáv és lecsúszol az ívről , nem hagysz helyet Tominak...akinek szintén joga van a pályán menni...
attól h te előzni próbálsz a többieknek nem kell lemenekülni a pályáról...adj helyet magad mellett ahogy a nóta is szól😊
ÖÖÖÖ... és nem működött nála a fékpedál vagy éppen hóvakságot kapott? Látható voltam szerintem, ehhez képest kb teljes gázzal csapódik belém. Ez mitől oké? Tényleg érdekelne.
lac coo
Hát bele ne lendüljetek !

lac coo
A másodiknál tuti , hogy elécsúsztál pont az ívre, az elsőnél meg még mellette voltál de agresszívan kivezetted pedig tudtál volna helyet hagyni neki ..
Én így látom .....

De nem is a balesettel lesz itt a baj szerintem ....

BooMiller
Felnottek beszelgetnek egyebkent😊 Mi baj a posztal?

BooMiller
OMG

Ez törölhető ugye, hg? Vagy jelentsem?
Milyen másik autón támaszkodok meg, amikor később dobta be magát mellém az ember? Sóderágy? Már álltam volna vissza a kanyarból az egyenesbe amikor oldalról rám szakadtak. Nem látta, hogy ott vagyok, vagy hogy? És hová jött, amikor már megvolt a kanyar? Amúgy nem csinálok ebből vitát mert gondolom felesleges, a helyi objektív megmondóemberek szerint biztos, hogy csak én lehetek a hibás, hát hogyne.
BooMiller
12 eves pistike mit varsz😊

barcalaci84
ezt nem kifékezésnek hívjuk hanem bevetődésnek...AI ellen oké , online belefér néha😊 . ha még nem neked áll feljebb és nem kezdesz el trágárkodni...
a serveren meg pláne nem kéne trágárkodni...
a notóürius bajkeverőket bannolni fogjuk a futamokról...törő zúzó emberekre nincs szükség, de némi trolerancia mindenkinek jár ...
az nem hibázik aki nem játszik...
BooMiller
😄

lac coo
Én semmi extrát nem látpok ,elsőnél nem hagytál neki helyet, ő meg nem lépett afékre, gondolom ahhoz szokott, hogy ilyenkor azért nem húzzák azonnal rá amig még mellette vagy...
Második az meg ahogy alex mondja, elrontottad a féktávot, valszeg pont az ő ívén balettoztál nem tudott már mit csinálni ...
De ezért ilyen mocskos patáliát csapni .......<#shakehead>

Tomo15
Ezek után nevicceljamar 😊 Az anyázásért bocs, de a többi...
Alexease
Azert 0:30-nal az a "fektav" eleg optimista volt 😊 <#idiota> Allo kerekek, elforditott kormany, ha nem tudsz "megtamaszkodni" a masik auton, akkor az soderagy amugy is;D
lac coo
Nálam 10-ből 9 replay fagy, jó lett volna ha megcsinálják ....

Nem lettél kivezetve sehová, végig balra tartottam, lazán ki lettél fékezve, az a kanyar már bőven az enyém volt, erre te irracionális módon azért is beesel a külső ívről, és inkább nekilátsz egy jó kis lökdösődésnek, mert nehogy már megelőzzenek. Végig tartod rám az autót, a gázról el nem vennéd a lábad, és tolsz ki a sóderba. Aztán haladsz tovább, mint aki jól végezte dolgát. Ennyit erről.

Jó csapatás volt : )

lac coo
hmmm, nem tom, nem láttam szerintem ....

Tomo15
Asszem gregtomi néven voltam. Amikor ez büszkeségre okot nem adó a.. zás történt, akkor már mögötted voltam, mert az a kilökésem után történt 2 körrel 😊
Sajnos nem láttam, mert vagy kidobott, vagy kidobtak.
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.05.21. 21:38:25
lac coo
Engem is végigpöcköltek , ne törődj vele 😊)
milyen néven voltál ?
Bár olyan pici a névtábla az autók felett, hogy a másodikat én már nem tudom elolvasni 😊)

Amúgy magától nem ment replayt, a futam végén az eredménylista latt van a lehetőség , hogy save ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.21. 21:34:20

Milyen időket mentetek?
Tomo15
Én volt Laccoo, bocs érte. Egyáltalán nem szokásom, de olyan bicskanyitogatót írt a srác, hogy "kicsúszott"... Sajnos nem tudom hogy ez ment-e replay-t vagy nem, de simán ki lettem vezetve a célegyenes végi balkanyarban, és valami bug folytán hozzátapadt valszeg az autómhoz, és jött ki velem a sóderágyba, ráadásul úgy, hogy neki még annyi kontrollja sem volt a kocsi felett mint nekem. Csak azt sajnálom, hogy előtte két körrel a célegyenes ráfordító kanyarjánál valaki belém szált, amikor veled és Mooneyr-al csatáztam :\
lac coo
..meg sehogy nem áll a lábamra az ultra rövid féktáv 😊)

lac coo
Nem volt rossz, csak kicsit sok a lökdösődés 😊))

Nem tudom ki anyázott a végén vagy kik, de kapja be ! 😊

Mikiller
Ahhh köszi.Csak a felső sort néztem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

barcalaci84
most megy újra

ja az update zavar be...
megy simán az én netemről egyelőre

pedig úgy látom a a banner is menne már

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.21. 20:32:18
Alexease
Nalam most jott updade a Steam CARS Dedi szerverhez, talan ott van valami kavaras.
Nem enged be a szerverre
lac coo
Dobál a szerver !

barcalaci84
a szerverre lehet csatlakozni...egyelőre lobby 20:30 -kor kezdődik a 30 perc q...q alatt még tudtok csatlakozni majd...
ha van kedv gyertek...
A vàltó àttételt a setupba talàlod a vàltó àttételnél. A jobb-bal kis nyilakra kattintva tudsz lapozni a beàllítàsok között.
Mikiller
Ai-t közben megtaláltam.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Sziasztok!
A váltó áttételt és az Ai-t hol lehet állítani?
Nem találom sehol ezeket.

barcalaci84

SZERVER INDÍTÁS:kb 20:15 (2015.05.21. csütörtök)

SZERVER NÉV: simraceseries (keresőbe ezt kell beírni, segédlet)
JELSZÓ: srs

AUTÓ:
Renault Clio Cup

PÁLYÁK:
Laguna Seca (Weather:Heavy cloud )

IDŐMÉRŐ: 30 perc
FUTAM: 10 kör

Rajt: álló
Üzemanyag és gumi: Real
Sérülés: Full

A szerver, csak lobby és időmérő utolsó pár percéig érhető el (futam alatt nem).
Úgy próbálom majd indítani h a futam kb 21.00 kor kezdődjön (ha negyed kilencre hazaérek akkor 45 perc q és az alatt remélhetőleg minél többen összegyűlünk és begyakoroljuk a pályát

Kapcsolat: web & fb

Akinek van kedve és ideje jöjjön! <#hawaii>
barcalaci84
mondjuk a BAC MONO valóban érdekes volt...én speciel a kormányzás közepén semmit nem éreztem...na meg durván óvatoskodni kellett (volna) vele...a tapadás legkisebb jelét sem nagyon mutatta😊
barcalaci84
Nekem most ez bejött...itt mondjuk szerintem jobban sikerült belonom az ffb-t...
lac coo
Hát fene tudja,,, most ez annyira nem tetszett .....😊elég sokszor buta ....szögletes

Mennem kell pár kört KTM-mel, hogy jobban aludjak ! 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.20. 21:58:59

Alexease
Errol lemaradtam...
barcalaci84
akinek van még kedve tolunk egy 5 körös Clio-t
most indul a 10 perc q lehet adfdig csatlakozni
Alexease
Ha jol olvastam kozben, nem nagyon tetszett az auto😉 A chat neha belogott a kepernyo feleig, kitakarta az elottem levo autot (1280x720px)😄

Ezt valoban piszkalni kell, nem eleg a beulok es megyek. Egyreszt az FFB-t, masreszt a setup-ok tuti hogy a segitseges/kontrolleres emberekhez lettek belove es valszeg ahhoz "elvezetesre" (pl. drift). En alitottam a cater-en, a diffin, a fekeron es elosztason meg az attetelen. A gumit hagytam, kellemesen csuszkalt is, addig volt zold, amig el nem indultam;D Foleg igy naplementes/estes idoben, hidegebb is van (levego/aszfalt). Gondolom gumibol is ilyenkor a masszivabbat valassza, hogy jol birja a gyikolast.

Engem is koszort a 9 kor vegen.
sertrex
Köszi, hogy szóltál! Nem volt könnyű hibátlanul végigmenni, nem is sikerült. Még jó, hogy ilyen hosszú volt az időmérő és volt időm egy gyors setupra. <#worship>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.20. 21:36:20

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
engem is .

barcalaci84
engem utolsó körben ledobott
lac coo
alap gumival úgy csúszkáltam mintha jég lett volna, kimentem boxba a végén ,lesz am ilesz valamit felrakott, az nem is hült le és tapadt is mint a többieknek 😊))

Úgy látszik nem szabad a gépre bízni mit rak fel 😊)