Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Jótól kérded...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Egyik se eredeti ha jól sejtem.

DarkSector
off:
reloaded-nek hány féle krekk-je van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
egyelõre nincs rá fix,marad az hogy valaki ad savet a tovább jutáshoz.csak inkább lehülyéznek mindenkit elõbb 😄
Myselor
nem. nekem 2 verzió is ugyanezt csinálja.2x dvd5 reloaded.😊
wedge31
Ez nem crack hiba? mert nekem nem volt ilyen.

Myselor
na mostmár mindenki láthaja hogy mirõl beszéltem😊 darksector barátomnak is ugyanez a gond.vicc
DarkSector
anyádat!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
de farmolgattál is?kikell használni azokat a helyeket,és nem lesz gondod.mondom van 2 láda ott.jobbat nem tudsz,aztán utána figyelgesd a helyeket,mert rengeteg lõszer kell ám majd,jönnek a badass szörnyek amibe vagy 2 tárkell xd
Ennek van értelme. Sõt sztem így sokkal "hihetõbb" mint hogy mindig valami hülye tudós megfejti necromors vírus/szövet leírását.

Egy nagy bárosban meg tuti van pár hullaház sugárzási körzeten belül, ha meg nem akkor is az õrület és a pánik perceken belül produkálja a szükséges holtestszámot.

Sõt a Dead Space 2-höz adott kis sztorikból álló rajzfilm/anime -ben is Stross sztorijában már elég volt maga amarker sugárzása is.

Csak így a 1-2 "Infector" nak nevezett szárnyas fertõzõi veszítik el az értelmüket. Mert a sugárzás kb 100-szor gyorsabb mint a legbuzgóbb fertõzõ.
Shep
Hát én elraktam mindent mégis elfogyott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
ott van 1-2 doboz a savepointnál.farmolgass ott kicsit.jobbat nem tudsz.😊am ezért kell elrakni már az elejétül a cuccokat,mennyien szarozzák hogy jaj milyen könnyû tele vagyok mindenbõl.na tessék,sok lõszer kell.volt amúgy 1-2 rérsz ahol iszonyú mod lehetett farmolni.én ott szedtem tele magam,nem is volt gondom😊
wedge31
Igen, ezen még csiszolhatnának mert a legelsö necromorfok kialakulását a Aegis VII bolygón a mai napig nem tisztázták.

Shep
Igen de a kérdésre válaszolj 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
érdekes egy hiba:

Myselor odaadta a mentését, 57% körül van egy szõrny, hiába akarom azt csinálni amit a videóban mutatnak a végigjátszásban nem hal meg a geci szörny.

A marker egyszerre több jelet is sugároz. Az élõk, megbolondulnak, a halott szöveg pedig a jel hatására rekombinálódni kezd. Röviden.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

És mi mást szeretnél csinálni a lövöldözésen kívül? Barátkozni? 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

De amikor az elején...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A város közepén beindítja markert Daniik
ott is azonnal lettek necromofrok. Lehet hogy késõbb átírták ezt a szabályt.
Myselor
normalon játszod?😄
Shep
Hát végülis nem, csak állandóan lõni kell 😊

Végén mikor a nagy oszlopokat kell forgatni merre tudok scrap metalt farmolni mert nincs lõszerem, de egyáltalán és gyártani sem tudok mert hiányzik hozzá a fém?

Myselor
nem csak ott elvan túlozva mikor jönnek azok a badass dolgok,és az a szuper stasisunk van ha ráálunk arra a szarra😊
Mire számítottál, hogy pont a játék vége marad szörnyek nélkül?

Ez pont hogy nem akció orientáltság, hanem a klasszikus Dead Space-es feszültségkeltõ hangulat. Lecsonkítod fejét, kezét és lábát, és meg lehet csinálni.

Myselor
értem,én a végén találtam soknak amúgy a szörnyeket,ott már az agyamra mentek,a vége felé
wedge31
Elöjegyzésiek voltak de tényleges még nincs.

Shep
DE ott fõleg csak futni kellett nem volt ennyire kicentizve, talán csak a kettõben a végén egy helyen de itt meg mindenhol. Azt mondták azért lesz akciósabb, mert nem akarnak rétegjátékot, hanem nagyobb tömegekhez akarnak eljutni (magyarul több lóvé kell) na de ezzel meg szerintem már túllõttek a célon. A tömeg szórakozni akar, könnyeden kikapcsolódni, nem szívni. Vannak már amúgy eladási adatok?

Myselor
többi részben is voltak ezek,sõt szopatosabb volt az 1-2vagy a kettõben itt csak rövid ideigvannak jelen😊
Shep
Mellék küldetés.

Shep
Helyesbítek a rész jó, csak a sok akció nem.

Myselor
olyanra én nem emlékszem hogy hackelni kéne.csak menekülni,vagy megnyomni egy gombot és várni a metrot
Shep
Persze, de attól még rohadtul idegesítõ, na az ilyen szarságok miatt nem jó ez a rész, túlságosan akció orientált.

Seth
Lecsonkítod és utána belassítod õket. Bõven van idõd

PSN ID.: Beegabor

Shep
Elmehet oda ahova gondolom aki kitalálta, hogy egy 3x5-ös szobában hackeljek két regenerálódóval összezárva.

wedge31
A marker csak örületet tud okozni. Magára a markerre van ráirva a nekromorf virus dns kódja ettöl lesznek a halotakból nekromorfok.

Broafka
milyen nagy eltérés?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

marker
A marekr hogyan tud necromorfokat csinálni?
joceruza
Köszi!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

jarlaxxe
Az, de a második részben csak a hardcore mode végigjátszása után kaptad meg itt meg a classicon már a tied lehet...

DarkSector
Nem tudom ha nem irtad volna le mint spoiler késõbb tudtam volna meg gondolom.

Seth
Játék legeslegelején,még a szobában van egy Log, abban írják éppen, hogy kapott egy mûszemet,illetve hogy nem volt jobbra pénzük, így a színe nem tökéletesen egyezik az eredetivel 😊

PSN ID.: Beegabor

joceruza
Bocsánat! "megmondaná"

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Aki nagyon tud angolul az megmindaná hogy lett új szeme Ellie-nek?

Maxtreme
ez de beteg 😄

wedge31

ennél jobb fegyó nincs...<#vigyor3>

gabo91
Kicsit alakítottam:
Frame lecserélve Compact elita frame-ra. (bár nem tudom mit számít)
upper tool tip: planet cracker ip-re cserélve.
illetve a lower toolra is betettem a plasma core-t.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
Ez igaz nekem is feltûnt.

<#eljen> Ezt már akartam írni én is.
Maxtreme
1 nagy pozitívumot viszont megemlítenék a játékkal kapcs.
Hogy nem kell mindenhez külön lõszer.
Így nem kell a kelléktárat 25 féle ammoval telenyomni.

Mondjuk azt is el tudnám viselni ha min 3 fegyver lehetne nálunk, de ez már az én bajom 😊

wedge31
Én a plasma cutternél a lower toolhoz is plasma core-t tettem igy duplán lehet löni vele meg ugye ennek az elite változata alapból erõsebb.