Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nem tudnál egyszer 20percnél többet is játszani egyfolytában azon a részen?
Mást nem lehet erre tanácsolni az autosave ilyen rendszer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JackSparrow88
Nem arra az már mind1 most már h milyen mentési rendszer van benne, hanem hogy miért nem ment miközben elmegyek egy jó darabig vagy 20 percet biztos. Egyetlen egyszer sem láttam a képernyõn h mentett volna és ha kiléptem akkor mindig a metró várós résztõl kezdi ezt nem értem miért csak ott menti el utána meg nem

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Fpocok
Hatalmas hiba volt lecserélni a 2. rész mentési rendszerét. Hatalmas öngól.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Milyen problémára? autosave-t nem fogják kicserélni más mentési rendszere az halálbiztos.

JackSparrow88
"Ez oké de ha eddig mentett normálisan akkor most miért nem? Mondom vagy majdnem félórát mentem mire kiírta h mentett(ez volt tegnap)de persze mikor ma beléptem megint a metró várós részt dobta be, nem értem miért nem volt jó az elõzõ részekben használt mentési rendszer.."

Igen erre a problémára nem kaptam még választ tegnap óta, mit lehet csinálni neki mert így nem tudok haladni a játékkal amíg nincs rá megoldás, köszi.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Fpocok
Há csak az, hogy megkérdezi, hogy hogy mûködik... csak a szobában szedi össze meg ilyenek... De ez tök mindegy.

joceruza
Akkor nézd meg újra a videót! Nagyon jól tudja,azért is rühelli õket mert ilyenkor csak menekülni kell.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

wedge31
A másolt markerek származását se tudta hová tenni pedig ha olyan nagy barátja a frencsájznak tudnia kellene.

Jó bocs rosszul írtam, letudja tenni csak azt nem tudja hova kell. De például ami ebben a videótesztben nem tetszett, hogy azt állítja játszott a sorozat korábbi tagjaival meg találkozott a regenerálódós szörnyekkel közben mégse tudja mit kezdjen velük.
jarlaxxe
Nekem az a bajom az ö tesztjeikkel, hogy túl szubjektivek.
Pl, itt is azzal kezdte, hogy milyen szép a graf talán még szebb mint a második résszé...akinek van szeme az látja, hogy ez nem így van, na innentöl már érdektelen az egész okosság.

DarkSector
Hát mindegy mit hiányol, nem lényeges, mert le tudta tenni, vagyis mondtam hogy azzal nem volt baja.

Amúgy elõször én azt hitem hogy az a robot egy újabb fegyver.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ahogy elnézem van rajta fogó lehet,hogy lézervágója is van...
De most tényleg ilyen komoly müszaki leirást hiányol az emberke? szerintem logikus, hogy müködik egy ilyen kis robot.

DarkSector
Ja értem akkor a falból kiszedi a vasajtót is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Fém detektor van benne ma már olyanok vannak amik ki tudják válogatni a különbözö tartalmú ásványokat.
A jövöben ennél csak jobb lehet a helyzet.

DarkSector
De nem mondott ettõl még hülyeséget...

Fpocok
Vannak bizonyos helyek, ahol ha lerakod és ott hagyod a robotot, akkor x ideig ellesz, aztán visszamegy a benchez, vissza magával y mennyiségû, random mennyiségû nyersanyagot. Ha nem ott rakod le, hanem máshol, akkor ennél kisebb mennyiségû cuccot fog visszahozni. Ennyit kell tudni, ez nem rocket-science.

DarkSector
hát honnan tudod el tudod magyarázni, hogy szedi össze a cuccokat?
persze ez játék, de hogy szedi össze és honnan tudja hogy mi a szemét? és mi az amit fel kell szednie?
mondjuk ez nem fontos a játékban de nem mondott valótlant, télleg nem tudni.

DarkSector
Jah. Én odafigyeltem mit mondott.

Fpocok
Arra gondolt, hogy nem értette, hogy mûködik a mechanikája, amikor azt írta, nem tudja lerakni. Szerintem teljesen egyértelmû, hogy mûködik a robot.

wedge31
Miért értet egyáltalán valamit...<#nevetes1>

DarkSector
Egy szóval nem mondott ilyet...szerintem a vidiben lerakta.
Mást mondott.
Nem figyelted? Amit nem értett?

A videóban az arc.
DarkSector
Ki nem tudja letenni?

Broafka
hidd el, érezni lehet a különbséget horror és akció között, nem a beedzõdésrõl van szó. Én az elsõ és második résznél is egyaránt végig éreztem a horror hangulatot, beedzõttem, de éreztem a horrort. A kettõnél mondjuk elég hullámzó volt, elején éreztem, aztán megint semmi nem volt, a közepén megint bejött (fõleg az óvodánál, az jó rész volt) aztán az is elakciózódott.
Nem véletlenül mondjuk itt sokan, hogy itt az elején volt jó a hangulat amíg a bolygóra nem kerültünk. És itt is meg lehetett volna oldani a horrort alapból végig lehetett volna este, vagy szürkület, több ijesztgetõs rész (megjelenõ majd eltûnõ nekrók, pár életben maradt ember akiket a szemünk látára kapnak szét, másznak beléjük a nekrók vagy nem tudom). Nekem még pár lidérces képzelgés is hiányzott, stb...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Három részen keresztül mûvészet lett volna fenntartani az egyébként újdonság erejével is ható horror hangulatot, ami az elsõ részt uralta. Az elsõ rész végére azért már beedzõdhettünk, szerintem ezért is érzõdik úgy, hogy nem elég horrorisztikus, na meg hogy nem maradtunk az ûrhajón.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Elsõ végigjátszásnál én is vártam már a végét de most második alkalommal meg nagyon élveztem. Amúgy több szörny van coopban szóval nem tudom mirõl beszél ez az otherworldös arc.
Azt is kiakarom vinni de elõbb classic.
Na jolvan aki annyira bal**** , hogy a robotot se tudja letenni szerintem inkább ne ossza ezt a játkot.
wedge31
Survivalt ajánlom ha szeretsz "szenvedni"

Broafka
hát embere válogatja, nálam 6-7, szerintem nagyon kevés a horror, sok a lövöldözés, végére unalmas, monoton, vagy inkább a közepére. Igen a köteles amúgy jó ötlet volt, de elég sok minden van ami tényleg tök ugyanaz, és nagyon érzõdik benne a pénz szaga, jobban mondva az ami meg volt nekik szabva.

Sikerült kivinnem másodjára is impossiblen és a véleményen a játékról még jobban a pozitív irányba billant. Kiba nagy lett ez a játék ! A lövöldözõs részek pedig igenis kellettek a gamebe, nagyon élveztem a végén még a köteles részeket. 9/10 a game.
Broafka
a nagyrészével egyet értek, de (tudom, hogy PS és ott nehezebb a célzás) de ez a csávó milyen iszonyat szerencsétlenül játszik!!! Már kapásból a szar célzási dolog miatt se választanám a leglassabb fegyvert az egész játékban... ráadásul ahogy láttam neki se igazán esett le a robotoknak a használati mechanizmusa. De amúgy azt kell hogy mondjam, hogy nem bánom hogy warezosan van meg, mert tényleg a francnak se hiányzik a coop, ráadásul amint látom, még idegesítõbb dolgok is vannak az eredetiben... és nem utolsó sorban (heh..ehh) ez a ruha dolog (de már tényleg röhögök) az ég világon semmi értelme nincs! egyszerûen csak esztétikai kérdés az egész

Fpocok
FRAPS egy nagy rakás szar. Mondjuk ettõl függetlenül ez ilyen... hosszú videó, nagy méret. Kisebb méretet csak úgy érhetsz el, ha nagyon csúnyán veszed fel. Vagyél nagyobb vinyót.

joceruza
Hy!
Lehet hogy nem ez a legmegfelelõbb topik (bár volt fizika,ûrtan és egy kis biosz is),de biztos sokan használjátok a Fraps-ot. Hogyan kell beállítani úgy hogy mondjuk egy 25 perces videó miatt ne teljen be egy terrás vinyó?
Felvettem az elsõ 8 percet és 9,6 Gb lett. A következõnél levettem 30 fps-re és "half-size"-re,de így is több mint 3 Gb. Ez így jó?

(Ha valaki válaszol,tegye meg legyen szíves privibe hogy ne szemeteljük tele a topikot.Nagyon köszönöm elõre is!)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

DarkSector
Õ is azt mondta hogy ha nem is szebb LEGALÁBB olyan szép, amivel egyetértek, és erre rádob még a változatosság a sok nyilt terület, a havas bolyó stb.

DarkSector
Nem azért szép mert világos, hanem mert szép.

Fpocok
Ja tényleg... ha ráklikkolok, ott indul a videó. Akkor nem szóltam.
Szerintem ugyanúgy néz ki, mint a második.

A lényeget emelte ki, hogy a faszi szerint szebb a grafika, részletesebb, mert nem annyira sötét. Hát nem tudom. Szerintem az elsõ két rész közt volt nagy ugrás, a második és utolsó közt nem akkora a különbség, de tény hogy szép.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
A dead space lore-ról göze sincs de állitólag az egyik kedvenc sorozata...

Fpocok
kb 5 kommenttel elõtted már belinkelték, de azért köszi.

Hát én most láttam elsõ videóját, de asszem ez egyben az utolsó is volt. Aszongya': POFÁMBA NYOMJA a letölthetõ tartalmakat. Mivel játszott ez? Olyan alap dologról sincs fogalma, mint a nyersanyaggyûjtõ drón, de videót csinál belõle? LOL? A munkapad nem tetszik neki? Szerintem a legjobb dolog, ami eddig a Dead Space-el történt.

DarkSector
A lényeg:

http://www.youtube.com/v/NLmuqo-99KA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB;start=149;end=176

wedge31
Fájdalmasan sok marhaságot hord össze, mondjuk a DaS kritikáját nem veri mert ott még hülyébb volt a fazon.

DarkSector
Már vártam.

Shep
Hát én teljesen egyetértek vele (pedig nem nagyon szoktam) a coopot leszámítva, mert azt nem próbáltam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Elöfordul.

Fpocok
Gondold át mégegyszer.
Látom közben törölted, mert rájöttél, hogy nem az. :D

MÁS: Ebben az otherworldös videóban több hülyeség van, mint itt az elõzõ 200 kommentben.

Shep
TWS? Hát akkor valaki elgépelt valamit :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt sem tudom mi az :)