Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De be lehet, én ahogy telepítettem, az volt az elsõ, és indítottam is a normal new game-et. A hagyományos célzás volt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Elsõre nem lehet beállitani a célzást.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kösz a választ.
Igen, játék az eredeti Dead Space szellemében, de ez sok mindent takarhat szerintem.
A Classic módban nincs crafting, csak klasszikus tervrajzok alapján vehetsz fegyvert, klasszikus célzásmód (amit egyébként a beállításokban be lehet állítani alapból is), meg még nem tudom mi.
Amúgy most nem klasszikot játszok, hanem survivalt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Myselor
ha ráviszed kiírja ám😊
Ez a classic mód mit tud amúgy ?
Normalon folyton dobáltam ki a cuccokat, hogy a Spare Parts-os dobozok meg a Curcuit upgrade-ek elférjenek. Most nincs ilyen, mert se lõszerem, se életem, és a Curcuit Upgradek meg Spare Partok se potyognak közel olyan mennyiségben... Teljesen más élmény.

Nah ez kell nekem !
Pl.: 1033 és 1039. Nem értem, miért baj. Benne van a régi rendszer is, a tervrajzos, miért baj az, ha bõvítették? Nehezebb fokozatokon igen is szükség van spécibb fegyverekre, amik mondjuk AoE-képességgel rendelkeznek. Egy sima plasma cutter akár milyen tápos is, sok ellenféllel elég nagy kihívás...

Nekem a második részrõl már homályosak az emélkeim, megmondom õszinten de abba még fostam eléggé.
Myselor
nem látok szarozást,muti meg😊
Én elõször normalon játszottam ki, és hát teli voltam mindennel, csak adogattam el a cuccokat, semmibõl nem volt hiány. Aztán kijátszottam, és elindítottam a Pure Survivalt... Hallod az valami kegyetlen. Az ellen nem dob se ammot, se életet, minden magadnak kell kraftolni, egyfolytába hiány van, plusz a nehézség is Hard. Sokkal nagyobb a kihívás.

Shep
Használj szar fegyvert majd nem lesz tele 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
A második részbe is mindig tele volt.

Hát olvass vissza akkor okostojás.

Reméle, hogy így lesz mert ez eddig nagyon nem dead space feeling, hogy tele van az invem medipackkal meg lõszerrel.
Myselor
senki nem szarozta,csupán nem találjuk annyira érdekesnek,és hasznosnak mint mondjuk te,az értelmezés még mindig nem megy úgylátom😊
Fpocok
Nekem is nagyon tetszik, hogy lehet craftolni mindenféle fegyvert. Még nem próbáltam ki, de nagyon várom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, persze, szar a crafting. Mondok nektek valami. Próbáltatok-e már Javelin Shotgunt csinálni? Electroduction Node-al? Vagy Hammond's Seeker Riflet-t? Persze a Planet Cracker Plasma Cutter is nagyon tápos, de sokkal táposabb és ÉRDEKESEBB, SZÓRAKOZTATÓBB fegyvereket lehet összerakni, ha valaki érti a dolgát. Persze ha nem szánod rá magad, hogy kipróbálgasd, akkor jó a katter is... Nekem nagyon bejön a craftolás meg a fegyver készítés, olyan hangulatot ad a játéknak, hogy Isaac tényleg egy MÉRNÖK, és szerszámokból gyárt gyilkoló eszközöket.

Maxtreme
igen, közben ránéztem és megleltem köszi 😄
Hát ja. Hatásosabb sokkal mint a többi fegyó (már az a 2 ami eddig megvan)
Raktam össze közben valami teslas izét is. Ez hasonló mint az 1-2ben az ívfegyver nevû (line gun volt tán angolul)
Ez is egész használható.

Myselor
és miben más az a másik plasmavágó?most csk ezért nem akartam savet csinálni a 2bõl😊
wedge31
Te kiválasztott vagy...<#vigyor3>

Shep
Nekem nem volt mentésem mégis 2 van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Ha van DS2 mentésed két plasmád lesz nekem legalábbis annyi van.

Shep
Mondom ott a széfben az alap plazmavágó, én is tegnap vettem észre 😄

Shep
Hát akkor legyen az az aláírásod 😄

Maxtreme
AZ a fura h nekem alap egy gépfegyver, és egy pisztolyszerûség volt.
Valamelyiket a DS2 mentésem miatt kaptam, írta is.

Fpocok
"De azért mert nem játszottál az 1-el érdemben"
Lehet tényleg ezért tetszik a 2. Vagy az is lehet, hogy nem nagyon szeretem a horrort és azért.

" az meg azért vicces ,hogy a 3-al nem játszottál de leszarozod."
A játék valszeg nem szar. A körítés a szar. Ezért nem szabad ezt a fajta politikát pénzel támogatni.

" Aláírásod lehetne a minden szar ami konzolos vagy onnan jön 😄"
Nem minden szar, ami konzol. Csak a 90%-uk. 😄

Shep
ott van a széfben

Maxtreme
Így van, épp ezért kéne sima plazmát csinálnom.

Myselor
alapból azzal kezdesz nem?sima plamavágóval
Shep
Az volt nekem is, kalap szar, visszacseréltem az alapra 😊

Maxtreme
Annyira nem feküdtem még rá a témára, DE!
Lehet csinálni sima plazmafegyót is? Mert én most valamivel nagyom ügyesen kombináltam, és ilyen 2 in 1 pisztoly-plazma cuccom van 😄

Myselor
de van olyan márió xd mario & luigi rpg xd
wedge31
Ez egyértelmü, nem is igen használok mást.

Maxtreme
magával a rendszerrel nincs baj, de ebbe a játékba szerintem nem illik bele.
A Marioba sem volt anno skillpont rendszer... <#idiota><#idiota>

Shep
Craft. Tegnap rászántam a kis alapanyagot és összerakta ma heavy géppityut, és hát egy rakat szar, semmi értelme az egésznek a sima plazmavágó még mindig a legjobb fegyver a játékban.

Myselor
én mind a 3részt ezzel toltam xd néha használtam mást de csak kipróbáltam inkább.annaál nins is jobb 😄 am tök könnyû ez a rész is,ha kifarmolod ami kell neked,sok hp töltõ lõszer,aztán bankból kiveszel kicsit ha kell xd
Maxtreme
Én a másodikban mentem végig a plazmavágóval 😄 Néha használtam a "körfûrészt" is, de mást nem vettem 😊

Myselor
hát ez a fegyver crafting nekem se hiányzott de elfér.nem igazán használtam,összeraktam egy shotit,meg amit küldiben kellet és annyi,upgradeltem a plasma vágót is végigmentem vele xd
wedge31
Érdekes nekem bejön a fegyvercraft...

Myselor
hát elég jó azért az is,nekem mind 3 nagyon tetszett😊
Maxtreme
Persze nem volt rossz, sõõt. De már ott is látszott az elõdökhöz képest a teljes akcióorientáltság.

Visszatérve a DS3-ra.
Szerintem ez a játék ékes példa arra amikor a kevesebb több lett volna.
Ahogy elõttem is írták, a f*sznak sem hiányzott a crafting rendszer pl. (persze értem én, ezzel a akar az EA pénzt beszedni..)

Myselor
hát nem tudom,igazad lehet mások vagyunk😊
Shep
Szerintem a 3-al az a baj ami másrészrõl meg jó, hogy nem "egy" helyszínen vagy hanem lehet ide oda mászkálni ami azért egy single horror játékban annyira nem biztos ,hogy jó.

Majd ha kipróbálod a Pure Survival módot... Vagy a Hardcoret... Vagy a simát Impossible fokozaton... Simán hozza a második rész hangulatát, sõt helyenként a helyszínek miatt az elsõét is.

Shep
De azért mert nem játszottál az 1-el érdemben, az meg azért vicces ,hogy a 3-al nem játszottál de leszarozod. Aláírásod lehetne a minden szar ami konzolos vagy onnan jön 😄

Maxtreme
Látszik hogy nem vagyunk egyformák, és ezzel nincs is baj 😄
Én közvetlen a 2 befejezése után kezdtem neki a 3-nak, azt szinte "egy seggel" végignyomtam (kis túlzással) ezt sokszor elindítani sincs kedvem.
Valahogy nincs meg bent az a + ami a többibe meg volt.

Fpocok
Én most tolom a másodikat és kb olyan 9/10 re értékelem eddig.