Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
TSW-t nem szaroztam megjelenés elõtt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Én emlékszem, hogy szaroztad, meg úgy általában te mindent szarozol szóval az lesz a fura ha egyszer valamitn em szólsz le még megjelenés elõtt látatlanban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Olvastam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Szándékosan hagyták benne a cikk szerint és nem is fogják kivenni. Lehet, hogy ök is a mikrotranzakció ellen vannak...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
"Sosem fikáztam magát a játékot, CSAK A MIKRÓS RENDSZERT!!! Az továbbra is védhetetlen."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Jah mert a downloadable cuccokat mutogatta a videókban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ez nem dlc és mindenféle nyersanyag esik nézd meg a videót fel fogod ismerni a helyszint.

Myselor
jólvan.😊
DarkSector
Varezban nincsen ilyen DLC szóval ez eredetiseknek jó, de ez csak 1 féle nyersanyag, holott 3 elem létezik.

wedge31

Lehet hülye kérdés de mi az a mikrotranzakció ?
Myselor
hát alapanyagot nem igen lehet farmolni,az ritkábban esik szóval ja😊
wedge31
Farmolás nélkül?

Myselor
mondjuk nem értem ezt a mikrós dolgot.én annyi cuccot szedtem össze 1 végigjátszáskor hogy kitart még 2re legalább
Fpocok
Szerintem mindketten megbuktatok szöveg olvasás/értelmezésbõl.
Sosem fikáztam magát a játékot, CSAK A MIKRÓS RENDSZERT!!! Az továbbra is védhetetlen.
És nem ,nem fikáztam 10 perc játék után, egyszerûen leírtam, hogy ez nem a régi dead space. Nyugodtan visszakeresheted, talán másodszorra végig is olvasod és tudod értelmezni...

Shep
A végével mi a volt a baja a népnek? Teljesen jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cumshot
Ez melyik csaj egyebkent, aki a kettoben Nolan Strossal szambazik mindenfele az allomason?
Ha igen akkor nott egy kicsit a segge azota 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

wedge31
Igy is van egy olyan glitch a játékban, hogy annyi alapanyagot szedhetsz össze amennyit akarsz.

TDC Geronimo
Hozzájön ehhez még a nagy hõbörgés, ami azután ment, miután megtudták, hogy lesz mikrotranzakció a játékban. Ha nem lett volna ez nagy dobra verve az emberek 99%-a azt se tudná, hogy létezik ilyen a játékban, ugyanis NEM tolja a pofádba a játék és NEM vagy egyáltalán rákényszerítve a használatára. Teljesen opcionális.

TDC Geronimo
Mindig ezt csinálja... 😄

Ment/Megy a szokásos divatfika erre a játékra is csak, mert EA a kiadó meg ezt olvasták a neten... Ugyanígy szidják a játék befejezését is rengeteg helyen, mert ez is trendi manapság. Pár órája értem a végére, 1-2 baromságtól eltekintve nagyon élveztem és jó volt a befejezése is. Remélem EA nem kaszálja el és nextgenre készül folytatás.

Shep
Érdemes volt elõre köpködni ugye?

Cumshot
Leertem a bolygora, de befagy a seggem lika! Mondjuk ahhoz kepest hogy vegigverekedtem magam egy hadseregnyi necron, aknamezon, majdnem elegtunk az atmoszferaban, meg leszakadt az urjarmu fele ez mar nem nagy dolog. Amugy a melee system tenyleg ilyen gyenge (stompon kivul), vagy attachmenttol fugg, hogy mekkorat utok pl. line launcherrel?
Csak mert ha space-t nyomok eszi a loszert, es ranezesre (a lenduletbol itelve) akkorat utok hogy attol meg a Klityko tezsvereknek is lehullana a fogsora. De megis kell meg par loves utana szinte mindegyik necroba...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Nemrég még fél óra játék után írtál negatív véleményt, ha jól emlékszem. Micsoda Pálfordulás. 😄 De nem probléma. Fél óra alatt a prológust sem játszod ki, de még igazán ízelítõt sem kapsz a késõbbiekbõl...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ha jól emlékszem az elsõ részt nem is toltad, lehet az is tetszene...

Fpocok
fúúúú, mit fogok ezért kapni, de akkor is leírom.
Továbbra is úgy vélem, hogy ezt a politikát NEM SZABAD támogatni...de akkor is. Ez a játék JÓ! Azokat megértem, akik imádták a régieket a horror miatt. Én nem tartozom közéjük... nekem nagyon bejön ez a kis horror, több akció. Szerintem baromi jó játék 😄

Frank99
de hogy játéknak mi köze van a valósághoz?.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hát remélem is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ha két millió körül eladnak akkor biztos lesz folytatás.

Az oké, most általánosságban mondom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De épp ez az, hogy az csak tévhit, amit sajna elég sokszor olvasok. Sok filmben elõfordul ez az azonnali fagyhalál, ami totál hülyeség.

Ezzel speciel egyetértek. Amirõl tudjuk már technikailag, biologiailag, hogy mûködik azon nem kéne változtatni, vagy még inkább átsiklani a tények felett, pusztán azért mert egy fantázia játékról van szó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Broafka
csak azt mondtam, hogy az ûr és fizikai/biológiai dolgaival kapcsolatos vita szerintem helytálló volt, és nem volt rossz ezt megvitatni, de azon nincs mit beszélni, hogy miért vannak szörnyek, mert az hülyeség, miért ne lehetnének, értelmetlen ilyet kifogásolni. Amúgy a sisak szerintem teljesen hihetõen csukódik, meg nyílik, még azt is meg lehetne csinálni 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jó, de most olyat kifogásoltak, ami nem lehetetlen, sõt. Akkor vegyük már a sisak összecsukódást is, vagy a fegyverek és inventory hol van Isaac ruháján? Ugyan már.

<#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt semmilyen anya marker. Az egyben, és a kettõben is az eredeti feketérõl készített piros másolatok voltak. A fekete az a Yucatán-félszigetnél hever valahol az óceán alján. A pirosakat meg energiakísérletekre használták, szinte minden kolónián volt egy kutatóbázis. Rájöttek, hogy a másolatok nem gyártják az energiát, hanem csak továbbítják, és háromszögeléssel megállapították a jelforrását, ez a Tau Volantis. Na most csak ez a jel a Tau Volantison található másik eredeti fekete markerbõl jött, ami az ottani lényeket kezdte el átalakítani, és amit idõ elõtt lefagyasztottak, majd az emberek megint megtaláltak.

Myselor
én direkt nem írtam neki nem akartam lelõni semmit😄
Broafka
imádom az ilyen ellenpéldákat... kicsit más az, ha mondjuk egy zombis filmet nézek, és egy vírus elszabadul, amitõl mindenki ilyen lett, és ugyanebben a filmben mondjuk a normális ember 20 métert tud ugrani, mert miért ne, csak egy film! azért a realitás talaján maradjunk már meg... (legalább a fizikai realitás talaján)

"Viszont az a fazon aki lecsapta Isaac kezérõl igazán beadhatná a kulcsot. 😄"

Bódog leszel, meglátod! 😄

Na, lehet. Akkor ezt majd megnézem újra. Nem mintha nem örülnék, hogy túlélte, mert kifejezetten igen. Bízom benne, hogy ez az életben maradása a játék végéig, sõt még utánna is kitart.
Viszont az a fazon aki lecsapta Isaac kezérõl igazán beadhatná a kulcsot. 😄

Ez egy játék. Aki tökéletes realitást szeretne látni, az kicsit el van tévedve. Különben is az egész játékban olyan dolgok vannak, hogy a halottak feltámadnak, átalakulnak és ránk támadnak meg ilyenek, akkor olyanon már ne akadjunk fenn, hogy Isaac 5 másodpercet kibírt a vákuumban sisak nélkül.

Broafka
ááá, köszi, pont ezen agyaltam, hogy melyik filmben is volt ez 😊

Broafka
én nem azt mondtam, hogy nem a markerekrõl szólt, de ott még csak egy, vagy max kettõ markerrõl esett szó (õszintén a 2-re már baromira nem emlékszem) itt meg bejött egy nagy "anya" marker ami irányítja a többit... hááát, oké 😊

Cumshot
😊
Azert remelem, hogy a fizika dogat nem a Dead Space-ben latottak alapjan irjak majd az emberek.
Mission to Mars c. filmben volt egy olyan jelenet, hogy Tim Robbins leveszi az urben a sisakjat, mert mar nincs eleg uzemanyag a ruhajaban, hogy visszaterjen az urjarmuhoz. Termeszetesen azonnal megfagy. <#idiota>
+ A Marson egy satorban lakik a neger faszi evek ota, es nehany szobanoveny szolgaltatja neki az oxigent. Masik okossag.

Hátha azt vesszük, hogy a trilógia során milyen szorult helyzeteket élt már túl, mekkorákat esett, mekkora ütéseket kapott, akkor egy ilyen hajótörés igazán meg se kottyan... 😄

Az Alien-tetralógiában az elsõ kettõ a kedvencem, a harmadik förtelmes szerintem, a negyedik meg úgy nagyjából elmegy, de problémás... A Dead Space-nek meg éppen a Markerek a lényege, az egész univerzum e köré épül, ezt nem késõbb hozták be, már az elsõ rész is szinte csak a markerekrõl meg az unitológusokról szólt, ha ez nem tetszett, akkor semmi nem tetszett.

5000 m mélyen kilöknek szétlapulsz egy pillanat alatt. 😊 De ha azt ki is bírnák akkor sem robbanának szét mert a kilökés elött csak 1 bar nyomás volt rajtuk aztán hirtelen 1600 bár és innen úsznának vissza az 1 bar felé, tehát nem robbanának (ellenben a mélytengeri halakkal amiknek a testük belsõ nyomása nagy, ezért mennek szét mikor felhúzzák õket).
A búvárok meg azért nem emelkednek gyorsan mert un. tüdõszakadást kapnak. Tehát ha mélyen levegõt vesznek, akkor a tüdõben a nyomás annyi mint a rá nehezedõ vízé. Ha ekkor gyorsabban emelkednek mint kb a buborék megy föl (és bentartják a levegõt), akkor a levegõ hirtelen kitágul és... nah... a tüdõnek az nem egészséges. 😊

Broafka
õk a telep tetején találtak ruhát, de elfogyott, azért kell lemennünk nekünk az etiópokhoz, mert ott még lehet

Broafka
rosszul láttad
leválik a gép orra, Ellie a "farkában" marad beszíjazva az ülésbe, míg Isaac az orrával (õ is beszíjazva) a földbe csapódik. Igazából túlélhette, de van pár nonszensz dolog a játékban 😊

Gondolom úgy ahogy a többiek is a hajónak abban a részében. Be volt kötve a biztonsági öv, a roncsot késõbb meg is találjuk, ránk is zuhan. Gondolom õk is a tûz mentén mentek, aztán ahol megjavítjuk a ruhánkat, ott találtak maguknak õk is téliruhát, az meg nem volt olyan rettentõ messze. De azért nem próbálnám ki ujjatlan trikóban, mint ahogy a néget csajszi csinálta. Bár lehet volt náluk pokróc vagy valami.