Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De mindenképpen érdemes kipróbálni még ha elvesztette valaki esetleg a 2. rész akcióssága miatt a fonalat, mert nagyon jó lett.
Maga a történetvezetés, a story, az hogy az ÛRBEN sokat kell mászkálni, utazni a roncsok közt.
A fegyverfejlesztések, és sok zárt ajtó, felfedezhetõ roncsok, állomásokat láttam.
Én azt mondom addig menjen el legalább minden picit is a mûfajt kedvelõ ember, mikor a vonat tetejérõl át kell ugrani az ûrhajóra (elmenekülsz magyarul)
Odáig sem kutya, már maga a felvezetés nagyon lehengerlõ, de kint az ûrben meghozza a kedvet hogy fedezd fel az egész ûrt, és ne tudd abbahagyni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt csak az bizonytalanított el, hogy azt halottam vannak benne emberi ellenfelek. Szóval nem tudom, de egy újabb Call of Duty-ra nem vágyom. De ha az emberi tényezõ nem olyan vészes benne akkor jó.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mik a vélemények? Megéri?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
egy bekezdést rinyál azon, h lehet guggolni... meg hogy ez már milyen fedezék harc.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha újrakezdem hardon, akkor csak ezekbõl lesz kevesebb, vagy az építéshez szükséges cuccokból is?
Per Aspera Ad Inferi.
Most kaptam meg a cd galaxisból a játékot .Felraktam ennél tovább nem akar menni .Valami ötlet?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
na majd este meglesem újra
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
chapter 11
reactivate the heating system
Ott vagyok, hogy fent/kint mászkáltam az állványzaton, majd lemásztam egy kis helyiségbe ahol a falon van egy sárgán villogó monitor és mellette egy akkumulátor hely. Viszont nincs mit beletenni...
Tovább menni nem tudok egy félig nyitott ajtó van, azon nem férek át.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”