Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy kérdés. Lehet spoileres, de engem érdekelne. A csajjal mi lett, akivel a DS2 végén elröpültünk?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
A 3. rész 2 részre bontható, van néha 1-2 lövöldözõs rész, mármint az ellenséges katonákkal, és utána a bezárt sötét hátborzongató folyosók.

De mindenképpen érdemes kipróbálni még ha elvesztette valaki esetleg a 2. rész akcióssága miatt a fonalat, mert nagyon jó lett.

Maga a történetvezetés, a story, az hogy az ÛRBEN sokat kell mászkálni, utazni a roncsok közt.
A fegyverfejlesztések, és sok zárt ajtó, felfedezhetõ roncsok, állomásokat láttam.
Én azt mondom addig menjen el legalább minden picit is a mûfajt kedvelõ ember, mikor a vonat tetejérõl át kell ugrani az ûrhajóra (elmenekülsz magyarul)
Odáig sem kutya, már maga a felvezetés nagyon lehengerlõ, de kint az ûrben meghozza a kedvet hogy fedezd fel az egész ûrt, és ne tudd abbahagyni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Pont ezt akartam kérdezni.
Tán a kinézissel kéne próbálkozni..

Jaka923
Ha a DS2 jobban tetszett mint az 1, akkor a 3 is tetszeni fog.

Amikor elõször játszottam az 1-el, utáltam. Vagy egy évvel késöbb újra nekikezdtem és akkor elég jól szórakoztam rajta. A DS2 meg kifejezetten tetszett.
Itt csak az bizonytalanított el, hogy azt halottam vannak benne emberi ellenfelek. Szóval nem tudom, de egy újabb Call of Duty-ra nem vágyom. De ha az emberi tényezõ nem olyan vészes benne akkor jó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
szerintem teljesen megéri,ha az elsõ 2 tetszett ez is fog😊
Myselor
ezen most mi a bug?😊
Gondolkodok rajta, hogy megvegyem magamnak (elsõ kettõ megvan, XBox360 játszok).
Mik a vélemények? Megéri?

RatBaG
egy bug, ami nálam is elõjött

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
Nekem nincs ilyen gondom. (audigy 2 value)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nincs 5.1-em, de próbáld frissíteni a hangkártya drivereket.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

AnarchoiD
Masnak is van olyan, hogy 5.1 re allitva a hatszo hangfalakbol jonnek a zorejek rendesen viszont az audiologok elnemulnak a ha hatat forditok nekik ???

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sunshine, remek film.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Myselor
egy picit off,de szerint illik a játékhoz és hátha valaki másnak is tetszik rajtam kívül😊
Shep
Tovább haladtam kicsit a játékban, most már a bolygón vagyok és nem rossz ez. Egy fõ gond van a játékkal, hogy túlságosan akciós lett, minden egyes szobába belépve jön legalább 6-7 dög akit le kell szedni ez egy idõ után roppant unalmassá válik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Neked vagy nekem nem számit de sajnos elég sok ember ezekbõl szedi az infót a játékokról.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Mintha számítana bármit egy gamekapocs teszt, pláne, h eget verõ túlzásokba esik.
egy bekezdést rinyál azon, h lehet guggolni... meg hogy ez már milyen fedezék harc.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
mert köcsögök az emberek😊
jarlaxxe
Vicces, hogy ugyanazon elemeket rója fel negativumként amit egy bekezdésel lejebb már pozitivumként emlit...

wedge31
A negativ kritikákat mindig többen olvasák mint a pozitivat.

Myselor
én is így értékelem,nem tudom mi ez a lehúzás😊
wedge31
Detto. Bár nálam az elsõ rész jobb jegyet kapna.

Én is normalon kezdtem, és én is végig televoltam mindennel, aztán elkezdtem hardon a pure survival módot, és köpnyi-nyelni nem tudtam... De sima hard new game+ esetén is érezhetõen kevesebb van mindenbõl, hát még impossible nehézségen.

Valahogy az ilyen oldalak nem tudnak izgatni. Nálam teljesen simán 9/10 és kész. És ugyan ezt az elõzõ két részre is tartom.

Össze kell rakni azt a fegyvert majd az egyik kezdebe venni. Késõbb azzal kell a lényben rohangálni és figyelni a fegyver pityegésére.
kösz 😄

wedge31

jarlaxxe
Ezt nem nehéz elérni feb elején...<#nyes>

Chap 11 végén járok és kijelenthetem, hogy COOP játékként magasan viszi a pálmát, nálam az év játéka eddig.
Jaja, felraktam a legújabbat de nem segített, igazából újra kéne raknom az egész rendszert csak semmi kedvem annyira nem zavar a dolog.
Myselor
váltsd át a küldetést😊
ÜDV, 43,9%-nál járok a küldetés "vonal" egy ilyen fegyver fejlesztö géphez vezet.. na itt nem tudom mit kell csinálni.. volt már ilyen az elején de ott 3 akármit kelett összeszedni a környéken, de itt semmi nincs.. valaki?!

DarkSector
Szerintem mindenbõl kevesebb lesz, de várd ki kicsit a dolgot, késõbb ha sokan támadnak egyszerre köpni-nyelni nem tudsz majd, ráadásul sok helyen hirtelen nem tudni mi-merre, és sok próbálgatással elmegy a munició...az a jó ha van munició, ha nincs véged, mert nem tudsz leütni még talán 1 szörnyet sem 1 életbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RatBaG
elkezdtem normalon a játékot, de eszméletlen, hogy mennyi hp meg ammo van mindenhol, blöe. ilyen sok lesz késõbb is, vagy csak az elején a "nem elhagyatott" helyszínek miatt?
ha újrakezdem hardon, akkor csak ezekbõl lesz kevesebb, vagy az építéshez szükséges cuccokból is?

Per Aspera Ad Inferi.

Ajáték elején kiirja hogy szkenneli a dlc tartalmakat de ott mint ha megállt volna a játék.Nem mozdult sehova csak a szkenneklés megy.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1317665353

Most kaptam meg a cd galaxisból a játékot .Felraktam ennél tovább nem akar menni .Valami ötlet?
Az a Stasis Coating, ami lassítja az ellent, nem a Support. A Support az co-opban jó, ha használsz újratöltést, akkor a partnerednek is újra tölti, vagy mi.

vixo
Sziasztok! A stasis support hogyan mükszik a fegyóknál? Csatoltam az egyikhez,de a betalált lövésekkel nem lassítja a necrokat. Vki egy kis helpet,pls! 😄

A Ripper nagyon állat tud lenni, kipróbálom azt is... 😄

Pedig a lift mellett ott kéne lennie, kinézissel kell levenni a fedõt.

Driver.

JethroHUN
Az rossz kombináció. Amihez nagyon OP az a electroducion alsó eszköz, az a ripper. Azt próbáld ki.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
nyugi ezek ilyen random bugok,lehet te is beleszaladtál egy szép bugba,ha nem tudnál tovább menni,maximum adok mentés,én legalább segítek nem úgy mint itt sokan😛
gabo91
itt vagyok de nálam tényleg nem volt ott az a szar...
na majd este meglesem újra

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Myselor
jah értelek,azért majd kiváncsi leszek a szigonyos bossnál is lesz e gondod,de remélem hogy nem😊
Villogó textúrák és ugrabugra hullák.
gabo91
Kicsit megakadtam...
chapter 11

reactivate the heating system

Ott vagyok, hogy fent/kint mászkáltam az állványzaton, majd lemásztam egy kis helyiségbe ahol a falon van egy sárgán villogó monitor és mellette egy akkumulátor hely. Viszont nincs mit beletenni...

Tovább menni nem tudok egy félig nyitott ajtó van, azon nem férek át.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Myselor
mármint melyik 2 bug?
Én eredetivel tolom de ez a két bug van nálam is.
Nálam is belehet, amúgy most, hogy egyedül tolom jobban fosok.