Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Kedvencem:

gyakorlatilag 2 in 1 😄 gépfegyver része baromi gyors és ha célbatalálsz akkor erõs is, most hogy megtámogattam stasis coatingal valami eszméletlen. másodlagos meg ugye sörétes, ami ha közel jönnek irtó hatékony.

Illetve a szokásos kátter:

nála kis hiányérzetem van még... erõs meg minden, de valami még hiányzik róla.
Mielõtt leszólnátok, lábakat kezeket szaggatja, illetve szépen lassítja is õket. javaslatokat szívesen fogadok

(sorry a tré képminõségért sajna itt nincs print screen 😊

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

wedge31
Na ezt akkor majd kiprobálom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
én.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hammond's Seeker Rifle 4db +3 Damage +3 Rate of Fire-val verhetetlen. Olyan gyorsan lõ, amilyen gyorsan az egérgombot nyomkodni tudod, pontos, és egy lövésre lelövi a necrok 95%-át. Persze csak a játék végére lehet összeszerelni, de über op fegyver.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Myselor
bár hülye vagyok,sose fogok erre választ kapni :|
Myselor
1 kérdés,kinek van reloaded verziója?
wedge31
Az ilyen egykezes fegyók nagyon jók, viszont amit eddig kétkezest craftoltam azok hiába sebeztek jól mind nagyon lassúak voltak, persze ha területre ható sebzése van akkor talán belefér még az is.

DarkSector
Lehet ez a nagy eltérés a warez miatt van, a Serious Sam-ben is a warezban volt egy halhatatlan skorpió.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Bocs a gépfegyver linkjét elbaxtam:
Ez a második:

Myselor
hát én nekem ez a pók boss még mindig nem hal meg.és egész sok embernek nem megy,ha érdekel valakit megmutatom hogy nem én vagyok a hülye😊 de nem tudom hogy lehetne fixálni,frusztráló
Maxtreme
craftoltam 1 compact elite rivet gun nevû fegyvert, Na ecsém ez odabax 😄 (pisztoly szerûség, de nagyon gyorsan lehet vele lõni és krva hatékony)

Remek párost alkot ezzel: (ez meg gépfegyver, szintén nagyon erõs)

TDC Geronimo
l2p. Prológ meg chapter 1 olyan csak. Utána fasza

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Broafka
az összekötõs szerintem nem nehéz, amúgy elõbb utóbb abbahagyják a rohamot, végtelen ellenfél nálam nem volt (talán egyszer azoknál az etióp menekült szörnyektõl, de ott nem kellett összekötni semmit)
a teleportálós meg azért nem olyan nehéz, mert középre kell célozni, elég kis távolságokat ugranak, jön feléd, közben kicsit jobbra, kicsit balra. Én megszereztem azt a shipwreck repair vagy mi a tököm kézi nyílpuskát, és azzal lõttem õket. Sok nyersanyagba kerül de szerintem egészen megéri

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
engem ezek a tolató seggek idegesítenek baromira. Meg amúgy néha elég uncsi ez a temérdek ellenfél :S
most new game+ -on játszom hardon, lesz ott valami... extra? vagy újabb cucc, mert ha nem akkor nem biztos hogy végig játszom még1X, valaki?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DarkSector
Ezért a sok munició meg életcsomag mert amig probálkozol meg ezeken a részeken netán "bánázol" legeyen cuccod, keményebb fokozaton már tudod kb mit kell csinálni ott gázosabb lesz mert kevesebb cuccod lesz.

Egy kettõt kivéve az összes puzzle idõre megy, ami meg nem, az alatt meg általában az ellenfelek idegesítenek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Teleportálós izék? Chapter 15-rõl van szó? Ott hol van már ilyen? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott a sok doboz között egymást is kinyírják a necrok meg a katonák, rakétásból sincs ott annyi...

Maxtreme
Van, de még mennyi.
A fejlesztõknél krvára elfogyott a vége felé a kreativitás. Egymás után már a harmadikba botlok bele.

Ráadásul eddig ugye azt mondtam hogy ez a játék tiszta Lost Dead Planet. Így a vége felé inkább hasonlít a Serious Sam Space-hez.

Szóval nem tudom. Nekem ez a valami egyre jobban nem jön be.
Pedig aztán nálam az elsõ és a második rész is etalonnak számít.

Frank99
ilyen is van?

tovább se megyek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Maxtreme
..és válaszoltam is 😊

Myselor
írtam privátot,megnézed??😊
Maxtreme

Miután kiszabadultam a tûzbõl (az alien összerakása után)
Odaküld 650 rakátavetõs fazont, ilyen bazi gyors, teleportálós izéket, stb.

Hol?

Maxtreme
igen, fõleg a vége felé mikor már annyian vannak állandóan hátbab*sz valaki mikor épp hackeled azt a szart. (már vagy 6 hullámot kiirtottam, de ezek csak jönnek szüntelenül)

Miért ? Szerintem elég easyre sikerült.
Maxtreme
Komolyan mondom szívlapáttal verném szét annak a fejét aki kitalálta ezt az idõre menõ csomópont összekötõs idiótaságot..

Benchnél rámész a safe-re, és az inventoryban amit kiválasztasz, azt T-vel eladhatod, de ugyan úgy mindent el tudsz adni, fegyver alkatrészeket, kiegészítõket, áramköröket, mind nyersanyagokért.

Ne picsogj már annyit, majdnem kétszer kijátszottam, és semmi fennakadást nem okozott.

És? Egyik játékban sem volt ördöngösség végigmenni normálon, nem volt hiány semmibõl. Majd próbáld ki impossible nehézségen, vagy a Survival módot, minnyá' nem lesz olyan könnyû. Ott nagyon oda kell figyelni az alapanyag menedzselésre, mert ha nem vagy óvatos, nem gyûjtesz össze mindent, könnyen megesehet, hogy egy nagy csata elõtt 3db lõszered meg 1 db small medpackod marad a fél életeddel... (igaz történet...)

wedge31
Awakened dlc és igen jön pc-re.

És az Awakening kijön PC-re ?
Jaka923
Ebben a topikban mindenképpen kötelezõ hozzá az eredeti játék.

AnarchoiD
amugy szemetseg ez a dlc huzas, kvazi megveszed ajatekot es a jatekbol kivagott reszekert perkalhatsz meg kulon 😉 na "#$%$#" ezt az EA -nak

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Eppenhogy igy lehet bitangol farmolni, nekem mar minden fullra van 😉 pedig meg csak 60% -korul jarok

Mondjuk a scavanger dlc -kre kivancsi leszek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Cumshot
Nemtom mirol beszelsz. Amugy peldat is irtam a kiszamithatosagra, abbol ki lehet kalkulalni, hogy milyen is lehet a kiszamithatatlansag. <#hamm>

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

0Diaz0
Sziasztok srácok! Érdeklõdnék,hogy ebben a játékban a CO😮P-hoz kötelezõ az eredeti játék,vagy lehet tört játékkal is játszani így?

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

wedge31
Hát ott nem is lehetett ilyen tápos fegyókat összerakni viszonylag hamar, mondjuk ez is opcionális.

Fpocok
Pontosan erre céloztam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Alapanyag.

grebber
Dead Space 2 normálon sokkal nehezebb volt mint ez!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Én eladtam mindig mindent, hp-böl is csak 3-4 volt nálam.

Fpocok
Ja még valami: Én imádtam a mentési rendszert a kettõben, habár egy picivel több volt, mint a kelleténél.
Erre most ha jól látom, akkor autosave van... chapterekre osztva.... egy farmolós játékban...

Seth
Aham. Nem is figyeltem, pedig csurig volt a széfem is töltõkkel. Játék végére ha jól számoltam 13 sornyi medium csomag volt benne 😄

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Alapanyagért.

Seth
El lehet egyáltalán adni a cuccokat? Nincs a játékban pénz

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Most akkor könnyü neked vagy nehéz a normál?

DarkSector
Nem azért van ennyi hogy elhasználd hanem hogy eladhatod és abból vásárolhatsz.

DarkSector
jaja.

Fpocok
Mivel látom, hogy rám írtad, amit írtál, hadd reagáljak. A második részben, normálon... mint már írtam, jól be volt lõve a nehézség (normálra). Ez a kép viszont totál abszurd... így is egy csomót kellett hpznom eddig a pontig... Ha az elõzõ részhez viszonyítom, akkor elég gáz:
Természetesen ettõl nem lesz nagyon szar a játék, csak megjegyeztem.

Ugye? Nekem is marhára bejön.