Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azután minden második commentben leírja azóta is, hogy bezzeg neki nem segített senki, õ meg lám, milyen hõs.... uncsi, ennyi....
peace
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mérd meg vonalzóval.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Érdekes a szigonyos bug-nál szaggat a játék mint a retek mikor szét akarom húzatni a pókicát.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valamint a kevesebb rece, nálam 1 darab rece nincsen ha maxon tolom.
Értem mit írsz csak azt nem hogy minek ehez moddolás.
8 pontot szerintem simán ér de nem hiszem, hogy még egyszer nekiállnék, bár sosem lehet tudni.
Ez is közrejátszik, hogy nem olyan mint egy kisebb bezárt sötét helyen lévõ játék.
Szerintem:
+grafika (nem bánom hogy nem kell hozzá egy 500.000Ft értékû pc,és úgy gondolom hogy igen élvezhetõ így is)
+crafting rendszer (jó dolog hogy ízlés szerinti fegyókkal mehetsz)
+nyersanyagok (kicsit megtöri ezt az "agyatlan hentelést)
+helyszínek
+mimifeladatok
+a játék hossza
+zene-hangok
-mentés (kellett volna hagyni az eddig bevált rendszert)
-rohadésok ellenfél (az embernek szinte szusszanni sem volt ideje két mészárlás között,néha már piszok idegesítõen sokan voltak)
Nálam 7/10
Ez az én véleményem...
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Szerintem ez nem olyan bonyolult dolog.
és valóban dühítõ ha kérsz segítséget és sok ember csak poénkodik egyet rá vagy értelmetlenül reagál.
A craft rendszer szerintem nem volt egy rossz ötlet, csak marha kevés nyersanyagot lehet találni, ami jobbára azt okozta, hogy a játék közepén összeraktunk egy fegyvert, utána meg kb azzal rohangásztunk végig. A végére meg már bosszantott, hogy a 2 legfontosabb cuccnak (élet, töltény) már nem maradt hely, mert a fejlesztések és alkatrészek kiszorították a helyet, és nem volt a közelben egy nyamvadt asztal. Azon gondolkoztam a játék közben még, hogy a ruháknak esztétikai szemponton kívûl van valami értelme? mert a rig védelmét tudtuk erõsíteni, de minden ruhánál ugyanaz maradt, habár oda voltak írva, hogy így elite, meg úgy tuti, de nagy változást nem érzékeltem.
szörnyekben kicsit azt sajnáltam, hogy nem volt túl sok újítás. A babaszörnyet felváltotta egy öleb szörny annyi negatív extrával, hogy minden pontján tulajdonképpen ugyanúgy lehet sebezni. Míg arégi részekben a baba szörnyet leginkább a csápjainál lehetett, a testének többi részénél elég golyóálló volt. A teleport szörny is jóval egyszerûbb lett. Szóval szörnyek ugyanazok csak könnyebbek.
pozitívumok (nekem leginkább a részletek tetszenek a játékokban) a hóviharban behavasodunk, fedett helyen felolvad a hó rajtunk. Ellenben valóban nem vagyunk eléggé véresek mint amilyennek kellene lennünk. Régi klasszikus fegyverek visszatérnek, és továbbra is az alap fegyverünk a legjobb barátunk, habár itt már más fegyverek néha fel tudják váltani a helyét
összesítve nekem tetszik/tetszett a játék, csak a bosszantó dolgok eléggé rontják a hangulatot. Hiányoztak a Marker által okozott õrületek, pedig nem egy mellett elmegyünk, ha azt vesszük. egy kis hangulatos "Isaac, make us whole again" még jól jött volna. Legnagyobb negatívuma a játéknak sajnos akkor is az marad, hogy kevés a horror, és sok a lövöldözés
a kérdésre a válasz: talál! csak jóval kevesebbet. Amúgy egy vibráló hangot is lehet hallani, az is segít, hogy hova kell letenni
Per Aspera Ad Inferi.
btw, ti a scavanger botot hol szoktátok letenni? én eddig csak a konkrét helyeken, ahol bejelez a radar. ha valahol leteszem a pusztában, akkor is talál valamennyi anyagot?
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy nem rossz a játék. Most találtam meg a kis robotot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
a center meg csak egy sima célkereszt a monitor közepén, még ha legtöbbször úgyis néz ki, mint a classicnál. pl gépfegyvernél vettem észre eltérést.
Per Aspera Ad Inferi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Sajna mint írtam is, nagyon látszott hogy a végére teljesen elfogyott a kreativitás, ettõl függetlenül egynek elment.
Kis segítség a virágboltosoknak. 😊
Nekem kölcsönadta ali barátunk a v2-es verziót, azzal minden rendben volt 😊)
Érdekes, hogy mitõl megy valakinek és mitõl nem valakinek.
" As time went on, some members of the team, for unknown reasons, became infected and were turned into Necromorphs and subsequently got quarantined. " DS wiki
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Végig vittem, de ezeket a dolgokat nem értem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB