Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a grafika még most is kifejezetten tetszett, semmi kivetnivalót nem láttam benne. És mégis mi olyat vettek ki, ami az elõzõkben benne volt? Nekem úgy tûnt, hogy inkább sokkal több új dolog volt benne.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem a legszebb DS3 ruha a játékban. Hiába, az én Isaacem Mass Effect rajongó. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kongy
Nekem az elsõ félóra után ez a játék egyszerû rókabõrnek tûnik, amibõl kivették azt ami az elõzõ részekben jó volt. Mellesleg a grafika is enyhén idejét múlt, kb semmit se változott 2011 óta, ami most már kezdi bántani a szemet. Nagyon jó lenne ha már generációváltás után lennénk, mert elég volt már ezekbõl a folytatásokból, új játékok kellenének, új grafikusmotorokkal...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tömegben tényleg semmit sem ér, de ekkor váltottam át a shotira és a levegõ megtelt lágyan röpködõ necromorfokkal. 😊
Igen, de géppuska szerû fegyverek nem valami jók akkor, ha nagy tömegben szaladnak feléd. Valahogy a Probe Gunban nem éreztem azt a megállító erõt, mint egy fullos shotgunban, seeker rifleban vagy akár plasma cutterben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én 4x +3dam +3rof-al használtam, és annál jobb fegyó a necrok ellen nem kellett...

Az Probe Gun is nagyon erõs amit "belsõ feltárás" -ra szeretünk össze. Jól célozva kis 3 csáposokat (mondjuk ebben a részben sztem nem babákból lettek) egy sorozatra a táposabb necrókat meg kettõre leszedi.
Lassú, ha nem használsz áramköröket. A játék háromnegyedére simán lesz +3 damage +3 rate of fire áramköröd, amibõl ha négyet teszel rá, kb. 1-2 lövéssel szétrobban elõtted minden, akár több ellenfél is egyszerre, és ha géppuska gyorsaságú ujjad van, akkor a 10 töltényes tárat akár 3 másodperc alatt is kiürítheted, annyira gyorsan lõ. Tudom, mert én a fél játékot sotival játszottam ki, mint elsõdleges fegyver. Nem kell vele szinte célozni sem, mert akkora szórása van és olyan ereje.

Egyébként ha pisztoly markolatra teszed, akkor lower toolnak teheted akár a rotation cuff modulet is, amivel tengelye körül pörgetheted mint a plasma cuttert (bár nem tudom mennyi értelme), vagy akár még egy rip core-t is, dualban. Egyébként meg nem kell pánikolni, az összes fegyver benne van az elõzõ részekbõl, tervrajzból is össze lehet õket rakni, de magad is össze tudod alkatrészekbõl, és akkor még tuningolni is tudod szájad íze szerint. Szerintem ez szuper.

Normálon nyugodtan add el õket nyersanyagért.

"Rip core" ahh, szuper, utánanézek! THX!! <#worship>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Ha alá teszel egy force gunt jó az.
Én meg akárhány fegyót szerelek össze mindig azt veszem észre, hogy a jó öreg plasma cutterel lövöldözök...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Nekem a soti nagyon bejön. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

JethroHUN
Shotgunt, nem érdemes elsõdleges fegyónak használni. Túl lassú. Csinálj egy automata rivet chaingunt-t 100as tár, és elég erõs. Jól fog jönni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez igaz. Az 1-2 -ben amikor jött a lift vagy kiszálltam belõle mindig bekészültem a fegyóval hogy hátha beugrik valami, de az 1-ben egyszer sem a 2-ben pedig egy alkalommal volt, hogy valami bejött a liftbe.

A 3-ban meg egyszer fordult elõ hogy lehívott lift már tartalmazott egy "utast".
Fpocok
Zsír... most így 60fps-en 13 fokkal kevesebben pörög a VGA... minek melegedjen feleslegesen 😄

Fpocok
Vajon ha a shotimba annyi damaget rakok, hogy tele van a csík... és utána még rakok rá damage növelõt, akkor tényleg növeli? Csak mert a csík már tele van.

wedge31
"Rip core" a körfürész. Spájzolni meg tényleg nem érdemes normálon.

Broafka
pedig asszem az a körfûrész is van, csak én nem szerettem, mert nem lehetett vele normálisan célozni. pörgettem magam elõtt, de ha a penge és közém kerül a szörny akkor cseszhetem és szétszadiznak.
amúgy akkor tartogasd a dolgokat ha késõbb mondjuk hardon vagy impossible-ön akarod újra végig tolni ezekkel az összeállításokkal, különben meg szerintem nincs értelme, mert normálon potyog mint a tenger. Egyszer-kétszer voltam úgy hogy nagyon elfogyott a lõszerem, de én pl az etióp szörnyeket volt hogy csak ütögettem mint az idióta, tök felesleges rájuk töltényt pazarolni (alternatív megoldás, és nagyon jó ellenük, a lángszóró, nekem majdnem minden fegyverem alternatív eszköze a lángszóró volt, "gyors" és jó a sebzése. Etiópok ellen meg tökéletes

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát én magamhoz húzom õket és elbaszom, akkor is kiesik belõlük a cucc, vagy nekik cseszem a karjukat, stb, a lényeg, hogy még egy sérülést kapjanak, nem kell feltétlenül táncolni rajtuk

Én a jétékhoz kaptam két fegyvert. Mostanra kicsit átalakítottam õket, de úgy érzem nagyon erõsek (ami nem baj). Amúgy normalon nyomom.
Kérdésem az, hogy van a széfemben 40+ darab közepes medkitem, ezt gyújtögessem még vagy kezdhetem lebontani õket, mert ez már rengeteg? Probálom félrerakni a lõszereket, eddig kb 25-30 teli táram van a széfben. Érdemes még hozzá kraftolnom vagy elég, ha így lasabban gyûjtögetem? Fegyverre nem költöttem eddig, csak a talált cuccokból alakítottam át õket. Sajátot még nem raktam össze. Viszont a ruhára nagyon sok nyersanyagot tapsoltam el, full HP, majdnem max pajzs, nyomom föl a telekinetikus energiát is. A Mass Effect miatt megkaptam az N7 páncélt és ez néz ki a legjobban!

Ja és a legfontosabb, a DS1-2 az egyik kedvencem a körfûrészes fegyó volt (mikor a fegyver elõtt pörög a pengelap). Azt nem látom sehol, illetve nem udom melyik alkatrészekbõl kraftolhatnám össze?

wedge31
Hát farmolásal több nyersanyag esik az tény csak az unalmas.

Máshol is talál. Én elõször nem figyeltem a radarra és letettem valami helyen ami (nekem) jónak tûnt. Hozott vissza, de valami szánalmas mennyiséget.
Amúgy nekem most a 10. chapterban már kettõ van belõle.

Fpocok
<#puszi><#law><#law><#puszi>

nVidia Inspectort-ban be lehet állítani! <#smile>

Úgy minimum 75%... :-D

Fpocok
Valahogy be lehet állítani driveresen vagy más programmal, hogy maxfps 60 legyen? Vagy configban.

Fpocok
Most "szálltam le" a bolygón... mennyi van még?

Cumshot
Igazabol en is, mert a lift volt talan az egyetlen olyan hely a jatekban, ahol mindig tokeletes biztonsagban ereztem magam, mivel egy eleg kicsi zart terrol van szo, amit jol lehet vedeni, ha esetleg megtamadjak a necrok. Nem kellett attol tartani, hogy valamelyik szellozoaknabol ugrik neked valami hirtelen.
De most mar nem letezik biztonsagos hely a Dead Space vilagaban 😄

Amugy nagyon tul lett spilazva ez az akciojatek-para.
Nem olyan veszes a dolog szerintem.
Nem sok ujitas van a jatekban az teny.
Viszont nem lett belole agyatlan lovolde sem, pedig ettol rettegett mindenki, mert kb. minden masodik, a jatekkal kapcsolatos hir errol szolt az elmult 1 evben.
Az uj crafting rendszer nekem sem tetszik, tul van bonyolitva.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Broafka
ha már az EA beszólt hogy kevesebb horror legyen benne és több lövöldözés, akkor ez egy külön jó borzongás volt 😊 én "örültem" neki

Rendesen szopat az impossiblre így chapt 15 fele. Se lõszer se medkit.
Cumshot
A liftajtos dologrol jut eszembe, hogy ha jol emlekszem most lottek el eloszor azt a sorozat torteneteben, hogy amikor hivod a liftet es kinyilik az ajtaja, bentrol ugrik neked egy necro. Legalabbis en nem emlekszem ilyen jelenetre az 1-bol vagy a 2-bol.
Arra emlekszem hogy mindig vartam hogy ilyesmi tortenjen, de sosem tortent. Most meg a 3-at mar ugy kezdtem el hogy ha eddig nem lottek ezt el, akkor mar ezutan sem fogjak. Erre megis...😄
Be is szartam ahogy az meg van irva, kocsog fejlesztok 😄

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

DarkSector
Aha. 4830 az nem gyenge kari.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nekem hatalmas csalódás a játék, nagyon érezni rajta ,hogy a pénz miatt készült. Már az elsõ hírektõl rossz volt a szájízem ,de jó meglátjuk mi lesz belõle hátha nem lesz elbaltázva.....de aztán mégis örülök ,hogy virágbolti verziót próbáltam ki mert 1 óra után azt tudom mondani , nekem ez nem kell. A hangulat oda, legalábbis ez teljesen új és még el is tudtam volna fogadni. DE mi az ,hogy az alapszörnyekbe kell egy tár golyó még akkor is ha a csápokat lövöm szét? mi az ,hogy az elsõ órában kétszer lõnek el olyat ,hogy csináld meg megint csak most visszafele. és még sok apróság (nekem a craft rendszer se jött be egyáltalán) ami megerõszakolja a szériát....sajnálom nagyon is, de szívesebb veszem elõ az elõzõ részeket 😞
Myselor
hát kicsit idegesítõ és unalmas lesz a sok hent a vége felé :| lett volna több fejtörõ.mondjuk jobb mint az 1ben a marker végighúzása a hajón közben else fogynak a dögök xd
Én most tartok a Tau Volantis elején eddig tetszik.Nagyon jó volt a hangulata mikor figyelned kellett hogy meg ne fagyj.
Sajnos az egyetlen hiba amit fel tudok róni neki a kiszámíthatóság hogy hopp akad a lift, ajtó itt hent lesz és sok.
A kis kutászrobotok meg tök jó ötlet szerintem.Ebben benne van az a fegyver, sajnos a nevét elfelejtetem de a 2-en felfejlesztve egybõl szétcsapta a táposabb necrokat is a másodlagos tüzelési módja az volt hogy a földre nyomva csinált egy lökéshullámot.
Mikor elõször láttam ilyen etióp neckrót majdnem felkiáltottam hogy jéé Gollam!
Cumshot
Harmadik generációs i7-esekben van ez a VGA.
Az AMD HD4830 magasságában lehet valahol teljesítményben.
Az a jó ebben a vga-ban, hogy képes bármilyen más VGA-val együtt dolgozni.
Tehát ha teszek mellé pl. egy GTX 570-et, akkor a két VGA-t egyszerre is képes kezelni a rendszer, akárcsak egy SLI/CrossFire rendszer esetében.

DarkSector
Arra lettem volna kíváncsi hogy asztaliban mi a megfelelõje.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dehogy. A desktop prociban is vannak. Itt láthatod melyekben.

DarkSector
az meg mi a rák?
Laptop?

Intel HD 4000-et írt, nem AMD HD 4000-et.

Broafka
fraps méri az fps-t... nálam is 30, de jól fut, nem tûnik úgy mintha akadna

DarkSector
Szerintem meg azért van mert egyszerûen kicsi a gépigény, jól van optimalizálva.
Akadás inkább a warez miatt van.

Amúgy nem mindegy, HD4000-es vga-ból van HD4350-es is, meg 4970 is....pontosítanál?

szabii98
mármint, nekem biztos nincs annyi 😄

I met God. She's black

Cumshot
Biztos van annyi. 20+ eve jatszom, van nemi tapasztalatom a temaban.
Teljesen dinamikusan fut, szerintem az eros proci miatt.

szabii98
Fingom nincs 😊
egész jól fut, persze saccra 30fps az csak, biztos nincs annyi. van belsõ fps mérõ?😄

I met God. She's black

Cumshot
Az hogy a rakban lehet? En az Intel HD4000-es integralt videokartyammal jatszok 4 giga rammal (jo a proci mondjuk Ivy Bridge 3770s) 720p-ben majdnemhogy full beallitasokkal (vsync kilove), es 35+ fps-em van szaggatas nelkul...

szabii98
Nekem is beszaggat, én mediumon játszok egy gyengébb géppel, és egyáltalán nem futnak a mai játékok kb, mediumon vsync nélkül van kb 30 fpsem 😄
egyébként istenkirály a játék 😄

I met God. She's black

Frank99
semmi bajom veled.. csak ne sírjál...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Myselor
nemvagyok lány és máris nemszeretsz,ez rosszul esik ^^