Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én meg akárhány fegyót szerelek össze mindig azt veszem észre, hogy a jó öreg plasma cutterel lövöldözök...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A 3-ban meg egyszer fordult elõ hogy lehívott lift már tartalmazott egy "utast".
Parasite Eve 2, best game EVER!
amúgy akkor tartogasd a dolgokat ha késõbb mondjuk hardon vagy impossible-ön akarod újra végig tolni ezekkel az összeállításokkal, különben meg szerintem nincs értelme, mert normálon potyog mint a tenger. Egyszer-kétszer voltam úgy hogy nagyon elfogyott a lõszerem, de én pl az etióp szörnyeket volt hogy csak ütögettem mint az idióta, tök felesleges rájuk töltényt pazarolni (alternatív megoldás, és nagyon jó ellenük, a lángszóró, nekem majdnem minden fegyverem alternatív eszköze a lángszóró volt, "gyors" és jó a sebzése. Etiópok ellen meg tökéletes
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kérdésem az, hogy van a széfemben 40+ darab közepes medkitem, ezt gyújtögessem még vagy kezdhetem lebontani õket, mert ez már rengeteg? Probálom félrerakni a lõszereket, eddig kb 25-30 teli táram van a széfben. Érdemes még hozzá kraftolnom vagy elég, ha így lasabban gyûjtögetem? Fegyverre nem költöttem eddig, csak a talált cuccokból alakítottam át õket. Sajátot még nem raktam össze. Viszont a ruhára nagyon sok nyersanyagot tapsoltam el, full HP, majdnem max pajzs, nyomom föl a telekinetikus energiát is. A Mass Effect miatt megkaptam az N7 páncélt és ez néz ki a legjobban!
Ja és a legfontosabb, a DS1-2 az egyik kedvencem a körfûrészes fegyó volt (mikor a fegyver elõtt pörög a pengelap). Azt nem látom sehol, illetve nem udom melyik alkatrészekbõl kraftolhatnám össze?
Amúgy nekem most a 10. chapterban már kettõ van belõle.

De most mar nem letezik biztonsagos hely a Dead Space vilagaban 😄
Amugy nagyon tul lett spilazva ez az akciojatek-para.
Nem olyan veszes a dolog szerintem.
Nem sok ujitas van a jatekban az teny.
Viszont nem lett belole agyatlan lovolde sem, pedig ettol rettegett mindenki, mert kb. minden masodik, a jatekkal kapcsolatos hir errol szolt az elmult 1 evben.
Az uj crafting rendszer nekem sem tetszik, tul van bonyolitva.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Arra emlekszem hogy mindig vartam hogy ilyesmi tortenjen, de sosem tortent. Most meg a 3-at mar ugy kezdtem el hogy ha eddig nem lottek ezt el, akkor mar ezutan sem fogjak. Erre megis...😄
Be is szartam ahogy az meg van irva, kocsog fejlesztok 😄
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sajnos az egyetlen hiba amit fel tudok róni neki a kiszámíthatóság hogy hopp akad a lift, ajtó itt hent lesz és sok.
A kis kutászrobotok meg tök jó ötlet szerintem.Ebben benne van az a fegyver, sajnos a nevét elfelejtetem de a 2-en felfejlesztve egybõl szétcsapta a táposabb necrokat is a másodlagos tüzelési módja az volt hogy a földre nyomva csinált egy lökéshullámot.
Mikor elõször láttam ilyen etióp neckrót majdnem felkiáltottam hogy jéé Gollam!
Az AMD HD4830 magasságában lehet valahol teljesítményben.
Az a jó ebben a vga-ban, hogy képes bármilyen más VGA-val együtt dolgozni.
Tehát ha teszek mellé pl. egy GTX 570-et, akkor a két VGA-t egyszerre is képes kezelni a rendszer, akárcsak egy SLI/CrossFire rendszer esetében.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Laptop?
Akadás inkább a warez miatt van.
Amúgy nem mindegy, HD4000-es vga-ból van HD4350-es is, meg 4970 is....pontosítanál?
Teljesen dinamikusan fut, szerintem az eros proci miatt.
egész jól fut, persze saccra 30fps az csak, biztos nincs annyi. van belsõ fps mérõ?😄
I met God. She's black
egyébként istenkirály a játék 😄
I met God. She's black
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak