Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Olyan képszegénye ez a topik, ezen változtatni kell 😊

Max (+8XAA + FXAA injector)

Az elõzõekben is ez volt. Talán nem az easy vagy normal fokozatról kéne véleményt formálni. Survival módban teljesen más az egész. Hard és impossible nehézségen garantáltan mindenet elköltöd...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maxtreme
Én inkább úgy mondanám Lost Dead Planet. 😊

grebber
De nézd a jó oldalát az év játéka szavazáson nem kell annyit törni a fejûket mert eddig - 2 game amit szóba se hoznak majd! Ez meg az Aliens az annyira rossz lett,hogy ahhoz képest a DS3 az év játéka kb!
Áldott legyen a warez hogy lehet tolni a gameket megvétel nélkül!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Mekkora egy hülye vagyok.. csak körül kell nézni. Kívülrõl kell bedobni az ajtón.. <#wow3>

Gabo91:Segítek ha még nem sikerült.

Maxtreme
pfff.. ugyanez itt is..

na és most? <#falbav>

jarlaxxe
Normálon a második részben is már dobáltam el meg
eladogattam a hp-t annyi volt itt is ugyan az a helyzet.

Fpocok
10 perc után csak egy kérdésem van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dead Space az biztos nem. Inkább Call of Space: Dead Ops.
Na most ez nem feltétlenül rossz dolog, de ez akkor sem annak a folytatása, aminek a második részét most fejeztem be.
Ki sem értem a városba, de már tele volt a táskám hp-s cuccal. LOL

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Milyen kiszámithatatlanságra gondolsz? ennek a játéknak ez a stilusa mint ahogy minden fps-ben is végsösoron csak löni kell mint az állat. Minden játékot lelehet egyszerüsiteni még a komplexebeket is az alapmüfaji besorolásig.
Rpg-t vagy rts nem akartak csinálni, egyenlöre, belöle igy maradt horror/shooter.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Cumshot
Elegge elfaradt mar ez a Dead Space sorozat is szerintem.
Kuldetesek kb. ugyanolyanok mint az elso kettoben.
Kiszamithato az egesz. Bemesz egy terembe es siman meg tudod mondani hogy a kovetkezo pillanatban melyik forma fog felkelni a foldrol, es neked ugrani.
Ha tobbreszes feladat van, akkor tuti, hogy minden reszfeladat utan megtamad egy csapat necromorph.
Cinematic/felinteraktiv atvezetoszeru tortenesbol sokkal tobb van, de nem ettol lesz jo egy jatek.
Ennek tukreben mar ertem, hogy mert nem az Irrational csinalta a Bioshock 2-t...

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Nálam kalózban és eredetiben se volt benne, se a szigonyos, se az ajtós, semmilyen bug hál'Istennek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Na az jó hír.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Eredeti pc-s verzióba nálam nem volt ott bug, persze még második meg harmadik alkalommal még lehet...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
15. fejezet hogy lehet a tüzes szarból kijutni, mert akármerre megyek mindig égés a vége?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
ja thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
szegény:/megértelek ez így tényleg nagyon rossz lehet.remélem hamar jobban leszel.nehéz az ilyesmi
DarkSector
Aha 3 éves, 3 évig szinte nap mint nap láttam játszottam vele, mert itt laktak a közelben.
Aztán most egyik napról a másikra elmentek innen 1000 km-re.
Hát nem vagyok túl vidám, de ez van. Majd elleszek valahogy. De pár napig tuti szar lesz.

Myselor
oh értem😊 am kis srác hiánya visel meg így?van mikor nekem sincs kedvem játszani,mert hiányzik valaki vagy ilyesmi,bár ez off inkább privátban😊
DarkSector
Hát elkezdtem egyik nap, csak most más dolgok voltak, még nem álta neki újból.
Hugomék kiköltöztek németbe voltam kint segíteni berendezkedni, és a keresztfiam is kint van ugye aztán most 2 napja értem haza még a kis srác hiánya ami folyton foglalkoztat.
Ezért most nem volt sok kedvem játaszni vele.
Majd idõvel.

Jah, igen craftolni nem lehet.
Myselor
am te mikor kezded el?😊vagy már játszol vele?
DarkSector
ja értem.

Myselor
meg nincs bench craft csak receptek alapján vehetsz fegyvert elvileg
Eddig annyi különbséget látok, hogy csak hardon lehet küldeni és nincs coop.
Azt hittem attól lesz classic, hogy a régi power nodeos rendszer kerül vissza bele de sajna nem ugyanúgy nyersanyagokat kell gyûtögetni meg circuitokat.
DarkSector
Ezeket nem értettem mitõl classic?

Hát ez a classic mode baromira nem classic.
DarkSector
Azám

Myselor
hát szomorú dolgok ezek a hibák.
TDC Geronimo
Az nem bug... Ahol feljöttél liften ott jobbra van egy ilyen kiadó berendezés, amibõl kiszedsz egy aksit, félig nyitott ajtón berakod és felülrõl bemászol a létrán a kis helységbe és berakod aksit. Körülnéz az ember fél perc alatt rájön.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Jó csak fura hogy olyan bugok maradnak egy eredeti játékban ami megaakdályoz a továbbjutáshoz.
Bár Az ucsó Prince of Persia sem volt kutya.
Vagy melyik a folyamat netkapcsolattal.

Myselor
szerintem nincs köze hozzá,látod :|
DarkSector
Oks de az eredtiben?

Myselor
igen bugos.csak sokan képesek lehülyézni az embert,pedig tényleg van benne bug amitõl nem tudsz tovább haladni pl a szigonyos boss is ilyen,remélem másodszorra nem lesz gondom vele😊
DarkSector
EREDETI BUGOS???????????????????????omg

gabo91
Hát sajna tényleg bug. Hiába töltöm újra nem tudok tovább menni...
*********** ************* ***************** oda mennyen el mindegyik. Játék felétõl kezdjem elõröl. Remélem még a ku*a mentés is "locked saves", nehogy esetleg lehessen kérni.

mind1 esetleg ha van valakinek PS3-as mentése megdobhatna vele.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

AnarchoiD
Mas jateknal jo de ennel nem ,ez nemlehet driver 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Végigvittem normálon, szerintem nagyon fullos a játék, igaz vannak hibái de nálam bizonyított. A végén a creditset érdemes megvárni ...
Az egyet nem játszottam végig csak elkezdtem.A kettõt többször is végigkentem.Most ennél a résznél azt hiszem a 9 vagy 10 chapternél tartok de bizton állíthatom ez nekem eddig jobban tetszik mint a 2.Igaz most én csak rohanok így elõször.De a második végigjátszásnál már lassan fogom játszani.Igaz most nem tudom mi a sztori.Hogy mmoat azon a bolygón markerek vannak vagy onnan ered minden.De majd valai felvilágosít
DarkSector
Pontosan azok csak néha vannak kis változatosságnak elején a story miatt is annyi hogy belépsz 2-3 katona max lõ rád megölöd és ennyi, de a szörnyek vannak amúgy a játékban.
Én is elsõnek azt hittem hogy egy shooter játék lesz, de nem csak változatosságnak.

és szerintem nagyonjó dolog, mert télleg elég már abból hogy a 15 órás single-ben csak szörnyek vannak és csak ellened, ez ha nincs eltúlozva , és ugye nincs eléggé feldobja a játékot.

Tény hogy a story már az elején más irányvonalat mutat mint a régi részek, ez ilyen katonás valami lett, míg az elsõ 2 rész jellege egy kisebb csapatról volt.

Ez nem rossz, de tény hogy az intróban a felvezetésben érzõdik hogy ez a rész egy új rész nem a régi 2 rész skin-cserés változata.

Emberi ellenfelek a történetbõl adódóan vannak, de egyáltalán nem rajtuk van a hangsúly. Itt-ott megjelenik pár, de õket is sokszor hamarabb legyilkolják a nekromorfok, mint hogy neked kelljen velük foglalkoznod.

Maxtreme
Hmm kipróbáltam hogy driverbõl megeszi ez az AA-t a cucc. (az elsõ 2-vel gondok voltak MSAA használata esetén)
Simán. Nem lesz homályos a kép, (mint az elsõnél) illetve nem tûnnek el az árnyékok (mint a másodiknál)

Megvettem, végigtoltam, tetszett! Ha valaki akarna COOP-ban nyomulni, írjon. Engem csak úgy érdekel, hogy közben voip-on kapcsolatban vagyunk, együtt dolgozunk. Ha jól láttam nincs chat, se voice a játékbe beépítve, ez elég gagyi. cyberjedi(kukac)freemail(pont)hu.
ÖÖÖ Üdv emberek!

Kérdés. EZ MI EZ? Elindult a 6. fejezet. Középsõ állomás optional küldetés. Megcsinálom, ott is votla saving progress. Kilépek majd mikor vissza jöttem és load last save az 5. fejezet végére kerültem és most tudok menni megint csak a középsõ állomásra. EZ MI EZ A FÍCSÖR????
DarkSector
Ha csak 1x végigmész 12-15 óra kb, ha nem mész el mellékesre, már megéri.

Köszi, meggyõztetek! Akkor begyûjtésre kerül a DS3. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Myselor
túléltétek ,ha játszol majd vele kiderül😊 am nefélj tõle hogy sok a harc a katonákkal,mert nem és annak is oka van amikor õk jönnek.nyugi a 2nél még jobb is ez 😊 de ha nem akkor legalább van olyan jó😊
DarkSector
Én még ott vagyok hogy keresi...

RatBaG
nem tûnt fel, hogy milyen hangot ad ki az összes telekinesis-el nyitható ajtó?
kurvára zavaró.

Per Aspera Ad Inferi.