1976
Dead Space 3
  • Broafka
    hát azért nem horrornak mondani kicsit erős. Ez igaz, hogy a 2-ben Nicole az inkább röhejes volt, de mondjuk nem is tőle féltünk. Igazából egy horror ral mindig úgy van az ember, hogy az elején ijesztő, aztán hozzá szokik, nyílván az első rész közepére is már az ember szinte futott végig a pályán...
    A filmekkel is az a baj (azon túl hogy a 80%-uk gagyi), hogy nincs meg a kellő... hát... tehetsége a rendezőnek, hogy hogy kell megfogni az embert pszichésen. Az agyon kínzott, és liter számra tocsogó véres emberek nem horror, hanem szadizmus, és ott az ember inkább undorodik, mint megijed. Egy jó horrornak az alapja a megfelelő zene és hangok. A kellő ijesztgetés: (csak, hogy a játéknál maradjunk) amikor már tudjuk hogy mi van, szellőzőkből jönnek a nekrók, nem ijedünk meg, már-már futunk a pályán, amikor az egyik ajtó nyitáskor egy hulla esik elénk, vagy ránk, az azért kizökkent minket, és szerintem hatásos, még ha nem is ijed meg rajta mindenki). A bizonytalanság: mi van a sarokban, mi van a sötétben, mik ezek a hangok? jó időben használva nem feltétlenül rettegünk, de érezzük azt a kellemes borzongást. Játékoknál ez még jobb, mert mi irányítunk, filmnél kénytelenek vagyunk bemenni a szobába, ha a hős úgy akarja. Bele lehetne még menni a horror különböző típusaiba is, de az hosszú lenne.
    Maradjunk annyiban, hogy műfajilag, ez azért horror, az, hogy sokan már piszkosul megedződtek (példának okáért ezek szerint te is) arról már a készítő nem nagyon tehet.
  • Hoz_Hun
    Köszi. Érdekes, hogy az achivmenteket, már beletették a játékba.
  • wedge31
    Dead Space 3: Awakened lesz a cime és márciusban esedékes a megjelenése.
  • Seth
    DLC, majd jön vmikor
  • Hoz_Hun
    Ilyet én is tudok... :(
  • Fpocok
    Ez
  • Hoz_Hun
    Azt mondja el valaki, hogy az achivementek között láttam olyat amiben "Dead Space 3: Awakening"-re hivatkozik. Ez mi?
  • Seth
    Nem véletlen, az volt az achievment neve, ha megöltél egyet, hogy "Clever girl!" , utalás JP 1. részére,mikor a vadász ugyanezt mondja :) Tényleg úgy viselkednek mint a raptorok
  • djuliann
    ez jó megy nekem link itt
  • wedge31
    A harmadik részben is van böven olyan necromorphs.
  • CroftManor
    Nekem a kettőben azok a bújkálós dinoszaurusz szerű szörnyek tetszettek, kissé ilyen Jurassic park feelingem volt tőlük :D
  • wantonly
    Szerintem a DS sosem volt horror, helyette inkább akció van minden mennyiségben. A második részben Nicole olyan gyengén volt megcsinálva, hogy félelem helyett inkább halálra röhögtem magam. Szeretem ezt a játékot tényleg, de a harmadik részre már azok a minimális félelemkeltő elemek is eltűntek amik voltak és nagyon sok a bestia... Horror atmoszféra helyett inkább ránk küldenek még +20 necromorfot. Kevés az újítás, de változatosabb és szebb a látvány. A Bench nagyon sok időt elvesz. Viszont én ennek ellenére egyáltalán nem értékelném rosszra ezt a részt sem, mert azért élvezetes.
  • Broafka
    ez igaz, csak azért a 2.-kal példálóztam, mert az elsőnél alap volt hogy gyakorlatilag egy új horror korszakot indított, és egy remekmű lett, de a kérdés az volt, hogy a 2.-ban is tudja azért tartani a szintet, és ha azt vesszük azért tudta, és ez értékelendő, de ez a 3.... pénz beszél, a kutya ugat
  • wedge31
    Akkor már inkább az első rész az végig olyan. A másodikban csak az ovi meg az ishimura és annyi.
  • Hoz_Hun
    Jaja, le kell gyártani. Érdemes mindig kb 2-t magadnál tartani belőle.
  • Hoz_Hun
    Én a Dead Space 3 révén néztem szét a Dead Space 2 DLC-i között és jöttem rá, hogy kihagytam a single DLC-jét (Dead Space 2: Severed). Gyorsan bepótoltam és egyetértek, az kb 10x nyomasztóbb. Amúgy is az egy remek DLC.
  • rrally
    köszi!
  • Pares
    Tungsten alapanyagból tudod elkészíteni a bench segítségével.
  • cyberjedi
    Azt hiszem Neked kell legyártanod a torque bar-t alkatrészekből, de több részletet nem tudok.
  • rrally
    Az első optional mission-nal Geely (HA jól írom)űrhajón kér az egyik ajtóhoz egy "torque bar"! nah és azt én merre találom mert már végigjártam a hajót de semerre sem lelem!pls
  • Broafka
    amúgy, most játszom újra a 2. részt, és egyre jobban kezdek csalódni ebben a 3. részben. Valaki mondta, hogy ez is félelmetes, csak már meg vagyunk edzve, és már nem félünk tőle... hát nem a szart nem, a 2. részben most tartok ott ahol vissza kellett menni az Ishimurára, hát alig vánszorgok a pszichés Nicole csesztetése meg a néha elém guruló tartályok miatt!
    (brr, de jó ismét borzongani :) )
  • Broafka
    nem volt, csak az elején, aki be akart jönni, de kettényiszálta
  • wedge31
    Ládák, tárolók, és droopból de majd lesz robotod is ami gyüjt neked.
  • rrally
    hali!
    szeretném kérdezni hogy scrap metalt és fegyver alkatrészt hogy lehet szerezni? (most kezdtem a játékot az űrhajón vagyok a fagyos bolygó előtt). ládákat ki lehet nyitni valahogy amelyiken ilyen világító jelvan(fehér ládák).előre is köszi
  • DarkSector
    kösz, nem érdekel.
  • Solid Snake
    :)
  • EpicDD
    Sziasztok!

Örülnénk, ha ránéznétek Dead Space 3 co-op végigjátszásunk első részére. :)
    Ha a többi is érdekel, a csatornán megtalálhatjátok.

• wantonly
    Sikerült 3. próbálkozásra, kicsit szétvertem az F gombot, de továbbment. :)
  • wantonly
    Azt hiszem én is beleszaladtam ebbe a bug-ba legalábbis nem akar továbbmenni a játék...
  • DarkSector
    Volt , ha csak félig is de volt. :D
  • wedge31
    Az első részben is volt ilyen.
  • Vraaanyek
    tököm a játék nyomorult mentésrendszerébe... eltűnt másfél órányi játékom tegnap estéről, sokkal korábbra szól a mentés, holott többször is felvillant a mentés jel a sarokban...
  • Broafka
    valaki mondta, hogy itt volt először, hogy liftben volt ellenség... hát a 2-ben is volt, még be is ugrik hozzánk egyszer
  • DarkSector
    A testükbe mászik egy bogár, azokat lödd le amilyen gyorsan tudod, ha nem végtelenszer belemennek a halott testekbe.
  • szabii98
    az gáz hogyha egyből a terra novára mentem, és nem a 4es Chapterhez?
    gondolom, a 6. chapter csak akkor nyílik meg, ha a terra novát is végigvittem, meg a másik hajót is
  • wedge31
    " se kezük se lábuk és tovább lőnek "...

Addig lödd öket amig el nem pusztulnak itt nincs trükk.
  • blitzkrieger
    Help!
    Ott tartok ahol egy átjárón kellene a csapatnak átmenni de leszakad és főhősünk egyedül marad.Egy repülőfélével katonák érkeznek akik ellenem vannak,de nem tudom őket lelőni.Egyszerúen nem pusztulnak el.Már se kezük se lábuk és tovább lőnek.Mit kell csinálni???Segítsetek.
  • Myselor
    jah hát azt nem tudom pontosan,de még az is lehet:)
  • DarkSector
    Ez is eredetileg már döglött volt, de a rövid videó elején ha nem is láthatű a szemközti FALBÓL jönnek a kis bogarak érthetetlen okból és belemásznak a hullákba.

A falon lévő dagi hogy ottvan hogy visszatöltve a checkpointot nincs a falon mert hiányzik a közepe...vicces.

vagy véletlenszerüen van belőve a játék?
  • Myselor
    jah lol.nekem azért ilyen nem volt xd csak a döglöttek pattogtak