Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nemsokára feldobok youtube-ra egy jó kis felvételt mindenkinek tetszeni fog! :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az jó lesz. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Nyugi majd ha végigvittem a DS2õt nemsokára, akkor majd coopozhatunk együtt a 3ban <#kacsint>

Nothing is True, Everything is Permitted

Tegnap kipróbáltam a co-op-ot.
Én szeretek co-op-ban játszani, így szeretem azt a részt, de hogy milyen rohadt körülményesre csinálták meg, az borzalom (ez a horror nem a játék). Elõször is, mikor valakihez csatlakozni akarok akkor a szûrön egy két paraméter beállítása után bedob valakihez. Ez ki találta így ki? A Resident Evil 6-ban ilyenkor egy lista jön fel és én dönthetem el kihez akarok csatlakozni. Itt meg egybõl bevág... bevágna, de nem lehet egybõl csatlakozni. Meg kell várni, míg a partner egy checkpointhoz ér. Mindeközben csak egy fekete képernyõt látunk kiírva, hogy várjuk meg míg a partner checkpointhoz ér! Nem látjuk mit csinál, hol tart, SEMMIT. Az is lehet, hogy az illetõ megállt és elhúzott kajálni, közben otthagyta játékot. Vagy fél órát barkácsol a munkapadon, vagy… ezer oka lehet, hogy valaki habókra várjon (még 5 percet sem vagyok hajlandó várni).
Ha végre bejutunk és megy a móka az oké. Para faktor a nullánál is lejjebb esik, de hát a közös hent is jó móka. Amiga másik random ki nem lép. Ekkor vagy kilépek én is vagy visszadob egy korábbi checkpointra. Jó esetben. Ha co-op küldit csináltuk akkor visszadob a világ végére,... lábam se éri a földet. Ez így elég katasztrófális. Arról nem is beszélve, hogy sokszor hosszan kraftolgatnak az emberek. Persze ha van kéznél haver, aki pont akkor pont veled pont azt akarja tolni. Akkor tök fasza… biztosan.

A pozitívum. Viszont az nagyon jópofa, hogy Calver hallucinál a co-op küldik alatt (legalább is az egyikben biztosan). Olyan dolgokat lát, hall amik nincsenek is ott. A partner játékos viszont se nem hallja se nem látja õket. Amikor ugyanezen a küldetésen Isaackal voltam csak azt láttam, hogy a Calvert irányító játékos össze-vissza forog, meg persze Calver karaktere beszél... "Isaaaaaaac do you SEE THIS??" Sokat dob azon a küldetésen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha végighallgattad a creditet, akkor a végén Isaac megszólal, szóval õ biztosan túlélte, és talán Carver is. És igen, a megállított necro hold küldte szét a jelet a többi markeren keresztül, hogy odacsaljon valakit, hogy kapcsolja ki a gépet, ami megakadályozza a convergence befejezõdését, és egy újabb necro hold keletkezését. Ehelyett mi befejeztük, amit Tau Volantis eredeti lakói elkezdtek, és megsemmisítettük a holdat. Kíváncsi vagyok, hogy a folytatásban a tényleges Marker anyabolygót is meglátogatjuk végre, vagy elviszik a Földre a történetet, ahol az Unitológusok átvették a hatalmat, és mellettte az Earthgovval harcolnak minden kolónián?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap végigvittem a játékot. Jó volt na, de nálam a DS2-t nem veri.
Az utolsó pár fejezet, mikor az alien gépnél mászkálunk oda-meg vissza, azt nem élveztem túlzottan. Elég tré rész volt. A játék többi része (leszámítva a prológust, mikor a városban mászkálunk, azt nem élveztem) az rendben volt. A végén volt pár durva roham is. A Belezõmet már úgy a 13. chapter óta nem is tudom használni, mert "kevés volt" hozzá.
Egy két dolog nem tiszta: az egyik videón beszélt a fószer egy ilyen bolygóközi hálózatról. Azaz több ilyen bolygó (hold) is van? Mert ha jól vettem ki az alienek lefagyasztották a "holdat" és az egész nekros pusmogás meg egyebek azért volt hogy idetereljék a jónépet és aktiválják a overmind-ot. Szóval nem tudom...
Isaac a végén az ûrben lebegett? Mert hogy elõtte légkörben mászkált az tuti, hisz lélegzett. Calvel az meg elszállt, mint a gyõzelmi zászló. Nekem amúgy úgy tûnt nem halt meg Isaac (még), mert a csajt hívta. Nekem a vége kicsit túlzó volt és sok. Ez a mondjunk már valami még nagyobbat, még monumentálisabbat..

DarkSector
Én eddig is tudtam és mondtam hogy nem szabad elõre rendelni semmit, pláne hogy semmivel nem olcsóbb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tegnap megvettem és nem csalódtam benne.
Este kezdtem el, sötét szoba + 5.1 füles, nagyon hangulatos.
De még szoknom kell két dolgot:
- RDR után furcsa visszaszokni TPS-re olyan mintha félszemû lennék, mert nem látom a bal oldali képet
- Automatikusan fejre célzok, de az itt nem ér semmit. <#smile>

AnarchoiD
az aliens:colonial marines egy jo pelda miert nem szabad habokra preordertelgetni

szerencsere Dead Space 3 megeri a penzet

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Frank99
sztem meg töltsd le, és ha 1 óra után valóban tetszik vedd meg.

persze ha mindent mindig megveszel, vedd meg azonnal..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem veszti értelmét, mivel az ilyen Necromorph holdakból teli van a galaxis. Mivel ezek is valahonnan erednek, van kezdetük, szerintem lehet, hogy ennek a forrásnak a megtalálása lesz a cél, mivel Tau Volantis, amint kiderült a végére, NEM a Marker anyabolygó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha szeretted a DS egyet és a kettõt akkor feltétlen érdemes megvennt. Én nem bántam meg.

Seth
Attól még maradt ezeregy necro akiket lehet pusztítani. Nem volt róla szó,hogy ha a hivemind elpusztul,akkor mi történik, mind hirtelen "lekapcsol" vagy élnek tovább vidáman. Bármi lehet

PSN ID.: Beegabor

Hát végül is Egy egész hold zuhant rá bolygóra,szóval ilyesmi után az lenne a csoda ha bárkibõl bármit találna...

Mellesleg a DLC mirõl fog szólni? Mert ha utána játszódik, akkor elméletileg már véget ért az egész Necromorf mizéria. Azok nélkül, viszont elég nehéz elképzelni még csak egy DLC-t is.
?

wesker24
Hiába jó a játék nekem nem éri meg nem kell még egy kliens meg ugyis csak Only Origin szóval nálam felejtõs !<#idiota>
Ez milyen kérdés már? Abszolút megéri.

Mindenképp érdemes megvenni !
wedge31
Nagyon megéri, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Olvasgattam a fórumot és vegyes érzelmeim vannak :) Egy összegzést kérnék szépen hogy megéri megvenni a játékot vagy sem. Köszönöm :)

bocs nem sikerült

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Ha valakit érdekel itt a végigjátszás :
[spoiler[http://www.youtube.com/v/_bqWiGu2sx8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/spoiler]

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Broafka
nem akarok izélni, de basszus, olvasd már át újra, tudom mi történt... várt, hívta, nem jelentkezett, de utána nem lett volna egy logikus lépés keresni? ha már nincs veszély, nincs mitõl tartani, egy próbát megér, nem?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Frank99
igaz

wedge31
Nem te vagy az egyetlen aki itt ebbe a hibába esett...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Ugye. :)
Érdemes volt kipróbálni.

Frank99
hát, megkövetem magamat.. elõször lehúztam a játékot a graf miatt, de rá kellett jönnöm, hogy egész jó.... sõt...

néha idegesítõ, de úgy néz ki, hogy eddig kiemelkedik az idei mezõnybõl. öregember nem rakéta, vánszorog mint a teknõsbéka, de egyre jobban tetszik.

Myselor
oh értem,Isaacben biztos voltam Carverben már nem annyira.mi lesz ez a story dlc?nekem nem mond semmit a dolog.de örülök hogy jön ilyen történet folytatásos dolog:)
TDC Geronimo
Nem hal meg se Isaac se Carver. Ugyanis jön a story DLC, aminek a története látható volt Originen egy kis ideig. Carver és Isaac játszható lesz benne és a játék története után fog játszódni közvetlenül

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Isaac mondta neki, hogy ezt valószínûleg nem éli túl, mellesleg várt is rá, hívta, nem válaszolt. Gondolhatta, hogy valószínûleg tényleg nem élte túl azt, hogy a Nekromorf Hold belecsapódott a bolygóba. De lehet, hogy Isaac az ûrben maradt, vagy kitudja. Ez a következõ részben majd kiderül...

Myselor
hát valahogy én is úgy érzem hogy carver már nem volt olyan szerencsés és tuti meghalt.hajót simán találhat amúgy meg carver maszkja vagy bármi más esélyesebb mint hogy meghal,akkor nem csinálták volna meg úgy hogy ugye hívja elliet a rádión.majd meglátjuk,de biztos érdekes lesz:)
Broafka
a,: megtalálja Carver hulláját, leveszi róla a maszkot, kimegy az ûrbe, összefabrikál egy hajót, vagy talál egy siklót és happy van
b,: meghal

Myselor
hát igazából csak szerintem,várt egy darabig hátha,és miután észleli hogy megszûnt a marker jele,akkor megy haza,csak megvárnád te is hogy sikerült e a dolog.meg isaac amúgyis mondta neki hogy nem fog hazamenni ne is várjon rá.am tényleg hülyeség kicsit xd viszont,kurvára kiváncsi leszek hogy mi fog történni isaacel ezután.:)[/spoiler
Broafka
Nem fura kicsit, hogy a csaj az ûrhajóban vár míg mi elintézzük a nagy szörnyet, és amikor észreveszi hogy sikerült megoldanunk a dolgokat, akkor nem hogy megkeresne minket,hogy ugyan már, talán mégis életben vagyunk, inkább hazamegy? nõk! :D

nyirog
jaaaa, értem, köszi :) nyomom is tovább

TDC Geronimo
Nem, mivel azt kellett elõször, a másikra nem is reagálna

TDC Geronimo
!44 Még szerencse :D

nyirog
sziasztok, amikor a játék vége felé a machine-t kell kalibrálni akkor az kihatással van a végkifejlettre? én most hirtelen a bal oldali ábra alapján csináltam mert az valamiért ilyen kékesen vibrált nekem

Fpocok
Zavar, mert hülyének néznek. Szerencsére ennél én okosabb vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kezét lábát lelövöd, és már halott is.

DarkSector
Hát nem hagyom ha egyszer így van.

TDC Geronimo
Mit zavar az téged, hogy ott van?

jarlaxxe
Hagyjuk már, hogy hagyjuk már...<#vigyor1>

Fpocok
Hagyjuk már ezt a nem kötelezõ dolgot. Nem kellett volna berakni... még is csak egy singleplayer játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
hmm.normalon tolod?:)am érdemes kicsit gyüjtögetni,farmolgatni a ládákat.save pontok után mindig nézz körül vedd fel a ládákbol a cuccokat szekrényekbõl majd kilépsz és vissza,párszor.és nem lesz gond:)
szabii98
az a gáz, hogy jönnek minden oldalról, és faszé se halnak meg :D majd kiokoskodok valamit

I met God. She's black

DarkSector
pontosan így van , amíg nem kötelezõ addig nem értem a sírás okát.

Myselor
volt bizony,nekem jópár.full voltam lõszerbõl és medic pack-bol is:) miért lenne vicc?am meg ne találjanak el a szörnyek:P és nem lesz gond
szabii98
nektek, amikor az ûrhajón voltatok, amikor az áramot kell bekapcsolni, volt medic boxotok? nekem full nincs, és két szörny után meghalok :D ez vicc?

I met God. She's black

Myselor
am coop-ban itt is átlehet adni mindenfélét a barátunknak?csak mert valószínüleg úgy is lehet a dolgokat farmolni hogy mentést kiszeded.átadod a barátodnak az egész safe-t xd kilépsz mentést visszamásolod,belépsz hozzá.majd újra megvan minden és neki is:)