Dead Space 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
Én szeretek co-op-ban játszani, így szeretem azt a részt, de hogy milyen rohadt körülményesre csinálták meg, az borzalom (ez a horror nem a játék). Elõször is, mikor valakihez csatlakozni akarok akkor a szûrön egy két paraméter beállítása után bedob valakihez. Ez ki találta így ki? A Resident Evil 6-ban ilyenkor egy lista jön fel és én dönthetem el kihez akarok csatlakozni. Itt meg egybõl bevág... bevágna, de nem lehet egybõl csatlakozni. Meg kell várni, míg a partner egy checkpointhoz ér. Mindeközben csak egy fekete képernyõt látunk kiírva, hogy várjuk meg míg a partner checkpointhoz ér! Nem látjuk mit csinál, hol tart, SEMMIT. Az is lehet, hogy az illetõ megállt és elhúzott kajálni, közben otthagyta játékot. Vagy fél órát barkácsol a munkapadon, vagy… ezer oka lehet, hogy valaki habókra várjon (még 5 percet sem vagyok hajlandó várni).
Ha végre bejutunk és megy a móka az oké. Para faktor a nullánál is lejjebb esik, de hát a közös hent is jó móka. Amiga másik random ki nem lép. Ekkor vagy kilépek én is vagy visszadob egy korábbi checkpointra. Jó esetben. Ha co-op küldit csináltuk akkor visszadob a világ végére,... lábam se éri a földet. Ez így elég katasztrófális. Arról nem is beszélve, hogy sokszor hosszan kraftolgatnak az emberek. Persze ha van kéznél haver, aki pont akkor pont veled pont azt akarja tolni. Akkor tök fasza… biztosan.
A pozitívum. Viszont az nagyon jópofa, hogy Calver hallucinál a co-op küldik alatt (legalább is az egyikben biztosan). Olyan dolgokat lát, hall amik nincsenek is ott. A partner játékos viszont se nem hallja se nem látja õket. Amikor ugyanezen a küldetésen Isaackal voltam csak azt láttam, hogy a Calvert irányító játékos össze-vissza forog, meg persze Calver karaktere beszél... "Isaaaaaaac do you SEE THIS??" Sokat dob azon a küldetésen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy két dolog nem tiszta: az egyik videón beszélt a fószer egy ilyen bolygóközi hálózatról. Azaz több ilyen bolygó (hold) is van? Mert ha jól vettem ki az alienek lefagyasztották a "holdat" és az egész nekros pusmogás meg egyebek azért volt hogy idetereljék a jónépet és aktiválják a overmind-ot. Szóval nem tudom...
Isaac a végén az ûrben lebegett? Mert hogy elõtte légkörben mászkált az tuti, hisz lélegzett. Calvel az meg elszállt, mint a gyõzelmi zászló. Nekem amúgy úgy tûnt nem halt meg Isaac (még), mert a csajt hívta. Nekem a vége kicsit túlzó volt és sok. Ez a mondjunk már valami még nagyobbat, még monumentálisabbat..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Este kezdtem el, sötét szoba + 5.1 füles, nagyon hangulatos.
De még szoknom kell két dolgot:
- RDR után furcsa visszaszokni TPS-re olyan mintha félszemû lennék, mert nem látom a bal oldali képet
- Automatikusan fejre célzok, de az itt nem ér semmit. <#smile>#smile>
szerencsere Dead Space 3 megeri a penzet
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
persze ha mindent mindig megveszel, vedd meg azonnal..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
PSN ID.: Beegabor
Mellesleg a DLC
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
[spoiler[
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Érdemes volt kipróbálni.
néha idegesítõ, de úgy néz ki, hogy eddig kiemelkedik az idei mezõnybõl. öregember nem rakéta, vánszorog mint a teknõsbéka, de egyre jobban tetszik.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
b,: meghal
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
I met God. She's black
I met God. She's black