Dead Space 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Nekem a kettõben azok a bújkálós dinoszaurusz szerû szörnyek tetszettek, kissé ilyen Jurassic park feelingem volt tõlük 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

wantonly
Szerintem a DS sosem volt horror, helyette inkább akció van minden mennyiségben. A második részben Nicole olyan gyengén volt megcsinálva, hogy félelem helyett inkább halálra röhögtem magam. Szeretem ezt a játékot tényleg, de a harmadik részre már azok a minimális félelemkeltõ elemek is eltûntek amik voltak és nagyon sok a bestia... Horror atmoszféra helyett inkább ránk küldenek még +20 necromorfot. Kevés az újítás, de változatosabb és szebb a látvány. A Bench nagyon sok idõt elvesz. Viszont én ennek ellenére egyáltalán nem értékelném rosszra ezt a részt sem, mert azért élvezetes.
Broafka
ez igaz, csak azért a 2.-kal példálóztam, mert az elsõnél alap volt hogy gyakorlatilag egy új horror korszakot indított, és egy remekmû lett, de a kérdés az volt, hogy a 2.-ban is tudja azért tartani a szintet, és ha azt vesszük azért tudta, és ez értékelendõ, de ez a 3.... pénz beszél, a kutya ugat

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wedge31
Akkor már inkább az elsõ rész az végig olyan. A másodikban csak az ovi meg az ishimura és annyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jaja, le kell gyártani. Érdemes mindig kb 2-t magadnál tartani belõle.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én a Dead Space 3 révén néztem szét a Dead Space 2 DLC-i között és jöttem rá, hogy kihagytam a single DLC-jét (Dead Space 2: Severed). Gyorsan bepótoltam és egyetértek, az kb 10x nyomasztóbb. Amúgy is az egy remek DLC.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

köszi!
Tungsten alapanyagból tudod elkészíteni a bench segítségével.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt hiszem Neked kell legyártanod a torque bar-t alkatrészekbõl, de több részletet nem tudok.
Az elsõ optional mission-nal Geely (HA jól írom)ûrhajón kér az egyik ajtóhoz egy "torque bar"! nah és azt én merre találom mert már végigjártam a hajót de semerre sem lelem!pls
Broafka
amúgy, most játszom újra a 2. részt, és egyre jobban kezdek csalódni ebben a 3. részben. Valaki mondta, hogy ez is félelmetes, csak már meg vagyunk edzve, és már nem félünk tõle... hát nem a szart nem, a 2. részben most tartok ott ahol vissza kellett menni az Ishimurára, hát alig vánszorgok a pszichés Nicole csesztetése meg a néha elém guruló tartályok miatt!
(brr, de jó ismét borzongani 😊 )

Broafka
nem volt, csak az elején, aki be akart jönni, de kettényiszálta

wedge31
Ládák, tárolók, és droopból de majd lesz robotod is ami gyüjt neked.

hali!
szeretném kérdezni hogy scrap metalt és fegyver alkatrészt hogy lehet szerezni? (most kezdtem a játékot az ûrhajón vagyok a fagyos bolygó elõtt). ládákat ki lehet nyitni valahogy amelyiken ilyen világító jelvan(fehér ládák).elõre is köszi
DarkSector
kösz, nem érdekel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
Sziasztok!

Örülnénk, ha ránéznétek Dead Space 3 co-op végigjátszásunk elsõ részére. 😊
Ha a többi is érdekel, a csatornán megtalálhatjátok.

wantonly
Sikerült 3. próbálkozásra, kicsit szétvertem az F gombot, de továbbment. 😊
wantonly
Azt hiszem én is beleszaladtam ebbe a bug-ba legalábbis nem akar továbbmenni a játék...
DarkSector
Volt , ha csak félig is de volt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Az elsõ részben is volt ilyen.

Vraaanyek
tököm a játék nyomorult mentésrendszerébe... eltûnt másfél órányi játékom tegnap estérõl, sokkal korábbra szól a mentés, holott többször is felvillant a mentés jel a sarokban...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Broafka
valaki mondta, hogy itt volt elõször, hogy liftben volt ellenség... hát a 2-ben is volt, még be is ugrik hozzánk egyszer

DarkSector
A testükbe mászik egy bogár, azokat lödd le amilyen gyorsan tudod, ha nem végtelenszer belemennek a halott testekbe.

szabii98
az gáz hogyha egybõl a terra novára mentem, és nem a 4es Chapterhez?
gondolom, a 6. chapter csak akkor nyílik meg, ha a terra novát is végigvittem, meg a másik hajót is

I met God. She's black

wedge31
" se kezük se lábuk és tovább lõnek "...<#idiota>

Addig lödd öket amig el nem pusztulnak itt nincs trükk.

Help!
Ott tartok ahol egy átjárón kellene a csapatnak átmenni de leszakad és fõhõsünk egyedül marad.Egy repülõfélével katonák érkeznek akik ellenem vannak,de nem tudom õket lelõni.Egyszerúen nem pusztulnak el.Már se kezük se lábuk és tovább lõnek.Mit kell csinálni???Segítsetek.
Myselor
jah hát azt nem tudom pontosan,de még az is lehet😊
DarkSector
Ez is eredetileg már döglött volt, de a rövid videó elején ha nem is láthatû a szemközti FALBÓL jönnek a kis bogarak érthetetlen okból és belemásznak a hullákba.

A falon lévõ dagi hogy ottvan hogy visszatöltve a checkpointot nincs a falon mert hiányzik a közepe...vicces.

vagy véletlenszerüen van belõve a játék?

Myselor
jah lol.nekem azért ilyen nem volt xd csak a döglöttek pattogtak
DarkSector
Elõfordul ja, de a vicc hogy elõtte még éltek és meg akartak támadni. 😄

Myselor
hát igen,sok a repkedõ lófasz szörnyike is xd
Myselor
hát gondolom am látom.durva.privátban nem tudnál valami frapsot adni,vagy csak mond el hogy állítsam be és szerzek,
DarkSector
Igen ezért is bizonyíték rá hogy nem globális hiba ami mindenkinél fennááll.
Hiszen nem a játékkal van a baj, továbbmenne az de valami fps-el kapcsolatvban bugot, sõtt bugokat eredményez.

DarkSector
Pontosan erre gondolok én is. 😊
De azért elég érdekes dolog. 😄

erieskrisz
Náééam nem volt ilyen probléma simán szétszakadt a pok

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Fpocok
Ja már értem. ÉS a pömpölõm is megmaradt.
Valszeg azért lesz, mert ha frapst bekapcsolod, akkor õ erõszakosan akarja a 30fpst, de mivel nincs annyi, ezért csak kevesebbet jelenít meg... amúgy meg olyan, mintha 30on menne. Valami ilyesmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Gondolhatod hogy lementem pestig meg vissza, nem hittem a szememnek, mert amugy ha erre nem figyelek fel én is ott elakadok mert nekem sem ment át.
De hála ennek megy.

Ja és nézd meg a másik videót ott ki-be kapcsolgatom a fraps-ot és aszerint megy a bug illetve megszünik! <#idiota>

DarkSector
Igen mert pc-n ez egy bug. De a videó végét nézd majd hogy mi az elétérés a közepéhez képest.

Ha nincs bekapcsolva a fraps egy bug jön amitõl nem szakad szét a pók!!!

Ilyet életembe nem gondoltam volna, ami alapján erre rájöttem az egy másik eset volt, ez az:

Myselor
hehe,geci xd am kérek frapsot és most kipróbálom 😄
Seth
A százalékba beletartoznak a sima, és coop mellékküldik, a felszedhetõ artifactok,log-ok,videók.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
BINGO.

Bazdki ez a lényeg! 😄
azt hittem beszarok tök véletlen jöttem rá, ha megfigyeled a videût ellsõnek BUG-os.

Utána a frapsot onba téve vagyis felvételre! lelassul az fps és átmegy!!!! Geci ilyet!

Myselor
hát jah,de am én legalább 2x ennyi ideig püföltem xd és semmi,bár frapsal nem próbáltam így van 😄
erieskrisz
Ma végigvittem a játékot jó volt csak nem értem a föellenség elött miért irta azt a játék hogy 78% tartok

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Seth
De az se normális hogy ilyen sokáig kell nyomkodni a gombot hogy megpusztuljon. 360-on max 10 másodperc volt, itt meg 1 percig püfölöd azt a gombot 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
hmm hát ez érdekes.akkor azért nem megy tovább tulajdonképpen mert ott nincs elég fpsem?és frapsal kitudom ezt a dolgot játszani?😄 amúgy durva
Shep
Ezért kell végigvárni a creditset, nem elnyomkodni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
fIGYELD A VIDEÓ ELSÕ FELÉT, AZ FRAPS NÉLKÜL.
MAJD CHECKPOINT RESTART, ÉS UTÁNA A VIDEÓ VÉGÉT!!!!

Szólj ha megvan mi a lényege, segítek hogy Myselor ez miatt bánkodott sokat hogy nem sikerült!

Fpocok
Száradjon le a pömpölõm, de még mindig nem értem... mi van a frapsel?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Na sikerült kijavítani a feltöltést, szóval ez az "FPSBUG":

Elsõsorban Myselor-nak lesz érdekes, nála volt sokáig ez a bug.
Leírás a videó alatt a youtube-on találhattok.

Beszarás mik vannak. És tök véletlen folytán figyeltem fel rá. 😊
Amúgy 60%körül van a játékban szóval részben spoiler is.