1976
Dead Space 3
-
dubel #1776 A lézeres fegyver ami már az elejétől meg van! A második résznél is azt használtam végig és most is azt akartam tuningolni,de valahogy nem láttam át rendesen,h-h kell csinálni és teljesen átalakítottam,de sajnos egy nagy nulla lett -
Harbinger #1775 Milyen fegyver? miket tettél rá? Egy screenshot is jó. Annyira nem lehet elszúrni. ÉN a pre-order fegyvereket upgradeltem, egy tesla vagy flame gazer csodát tesz. -
#1774 szerintem te vagy az első... annyira azért nem bonyolult, amúgy sokat ki kell tapasztalni. Pl lángszórót ne tegyél elsődleges fegyvernek, inkább valami "alá" úgy viszont jó. Olvasd el mit ad, a burst of fire általában 3-mas sorozat lövő, szerintem néha nagyon diegesítő, esetleg dárdavetőnél jó. Amúgy meg mindegyiknél minél nagyobb az érték, annál jobb. Utána már csak a kedvedre való fegyvert kell kiválasztanod. De még mindig az alapfegyver a legjobb kb... azt fejleszd, azt már nem írom le hogy hogy kell mert tök egyértelmű -
dubel #1773 Leírná valaki,h-h működik pontosan a fegyver fejlesztés? Pár óra játék után úgy gondoltam,h kicsit megtuningolom,de használhatatlanra sikerült -
Hoz_Hun #1772 El kell hogy pusztuljanak. Azt nézd meg, hogy nincsenek-e a közelben ilyen földön futkorászó fejek pók lábakkal. Azok újraélesztik a holtesteket akárhányszor. Azokat ki kell lőni. -
#1771 hát ez valami nagyon egyedi bug lehet, a katonák kb 1 headshottól fekszenek -
blitzkrieger #1770 Halli!
Valaki segítsen mert totál szívok-Már legalább 50-szer próbáltam azon a pályán tovább menni ahol úgy indul.hogy a csapat találkozik és leszakad a híd.A többiek tovább főhősünk leesik és jön egy repülő eszköz amiből katonafélék ugranak ki.Nos ezeket képtelenség megölni.Legalábbis nekem nem sikerül.Shotgunnal lövöm és nem pusztulnak el így nem lehet tovább menni.Mit tegyek???Segítsetek!!!!! -
Pares #1769 Ilyen módon nem, mivel itt mindent craftolni kell, municiót, életet, fegyvert. Nyersanyag nélkül el vagy veszve. Mellesleg az ellenfél nem dob sem életet, sem muníciót, csak nyersanyagot, és Hard nehézségi szint, ami azt jelenti, hogy mindenből kevesebb van, plusz az ellenfelek is nehezebbek. -
#1768 Ez a 2. részben volt nem? -
#1767 Pure survival mode. -
Harbinger #1766 A náthám miatt most nem igazán értem, de szerintem em jó. DS-nek is lőttek ezzel? Egyáltalán elég sikeres hogy megéljen egy folytatást?
A pure mode? A hardcore az kegyetlen lehet. Tegnap olvastam a leírást 1 élet, ha meghlasz visszadob az első pályára. Menteni lehet ahánydzor akarsz, alapértelmezet nehézség hard. -
#1765 upsz -
#1764 Nem nehéz, hanem csak irritáló az eddigi részekhez képest.
A kedvemet veszi el nem az hogy lehetetlen. -
#1763 Ha a pure modra gondolsz ott vért fogsz köpni ha már a sima modot is néha nehéznek találod. -
#1762 Ja a kis ugráló bogyószerű szarok, max a gépfegyver. -
#1761 Igen ezeket vágom de valahogy idegbajt kapok, mert mondom megölöm őket, de ezt megoldhatták volna hogy ha 30 szörny fut rás, ne egy vékony függőfolyosó legyen nem is lehet elfutni mellettük és nem legyn ennyire sötét.
Mert sokszor meg kell állnom a fegyverrel villantani hogy jön-e valami...:D
Mindegy lehet fújok 1-et, egyszerűen kiborított, hogy állandónan legalább 1 odaér már a támad pillanatában, és ez gáz.
Legnehezebb fokon mi lesz mikor 2 utésből meghalok?
és nem rajtam múlik hogy nincs időm még a fegyvert sem felemelni. -
Harbinger #1760 Azok a kis emberő evő izék a legrosszabbak. Gyorsak, erősek, kegyetlenek és mindig hordában jönnek. Nem találtam ellenük megfelelő fegyvert vagy taktikát. -
#1759 Néha nagyon sok ellenfelet tol az arcunkba, volt egy mellékküldetés ahol azt hittem sose lesz vége a hullámnak... De valahogy mégis mindig túléltem szóval bár nehéznek tűnik, de azért meg lehet őket ölni. Nálam az első, ha ugranak a szörnyek keresek egy részt amihez háttal odaállhatok így csak egyfelé kell figyelni. De lehetőleg ne oda ahonnan kiugrálnak a fejedre. :D
És vannak a második részből átvett scriptelt szörnyek vagyis, ha előre megyek, akkor jönnek, ha hátra akkor elszaladnak. -
#1758 hát ja értem én xd -
#1757 "Plusz míg az előző játékokat végig bírom tolin Hard/Zealot fokozaton csak plasma cutterel, hát a 3-at nehezen bírtam volna."
igen ezaz.
De a fő baj nem a nehézség, én elsőre megyek a játékkal, nem emlékszem már milyen nehézségen, de geca az hogy a pofámba ugranak és nincsen időm még a lábukat sem kilőni, és kicsi a mozgástér...ez elég szar.
Meg lehet csinálni de elveszi a kedvem ráadásul a regenerálódó geciből 2 jön egyszerre meg még a gyikszerű faszok egy 2x2 méteres szobában...nane. -
Harbinger #1756 Te is Impossbile-ön tolod? Mert én azon vittem végig, na jó az utolsó fejeztnél visszavettem Hard-ra, mert ami volt.. az már embertelen.
Nekem ettszik a játék összeségében, bár néhol túlnyújtott, de élvezetheő. Az első fele a régi játékok hangulatát hozza az űrős résszel, míg a másik fele kicsit más. Plusz alapból nehezebb, hogy craftelni kell mindent és nem venni. Heh, még jó hogy a 200 éves bolygón nincs 24/7 shopok mindenütt. XD
Plusz míg az előző játékokat végig bírom tolin Hard/Zealot fokozaton csak plasma cutterel, hát a 3-at nehezen bírtam volna.
Ha valaki akar co-opban is játszani vagy a co-op only missionöket megcsinálni én benne vagyok:
Harbinger-HU -
#1755 Igen de a régiek sem voltak egyszerűek de ott nem kellett 4 percenként életet töltögetnem. :D -
#1754 áh.lekell szarni,nem jó de végigvágod magad rajtuk,van hp pack lőszer,nemgáz az:) -
#1753 Hát gecire nem gondoltam volna hogy ezt mondom de elmegy lassan a kedvem a játéktól.
Mondom nkiállok befejezem a játékot, és látom folyton a POFÁMBA ugranak a lényeg, 1 sec időm sincs felemelni a fegyvert hogy lőjjek.
Nem az a szar hogy sok ellenfél van, meg hogy sokat kell harcolnom.
Hanem szar ahogy megoldották, ennyire kis folyosókon hogy a gecibe hitték hogy 10 szörnyet elintézek úgy hogy 2 alapból a fejemre ugrik!!!!!!!!!!!!!!?????????????
WTF.
Asszem kicsit pihentetem, pedig szívem szakad meg. -
#1752 Farmolás arra kell ha mindent el akarsz érni, az összes lehetséges változatot, hiszen sok dolog ha legyártod nem visszafordítható. :) -
#1751 Én egyszer sem "farmoltam" és mégis voltak brutális fegyvereim és emellett a páncélt is teljesen ki tudtam fejleszteni mikroszar nélkül. -
#1750 Így van. Teljesen más szemmel látom a játékot. Nem is játszottam vele, mert nem fut a gépemen, és azért állítok baromságot.. ember.... -
Pares #1749 Nem arról van szó, hogy bejön-e vagy nem, hanem valótlan baromságokat állítasz. -
#1748 nyilvan nincs csak a 13. fejezetig jutottam. attol h neked bejon nekem meg nem meg nem vagyok troll. izlesek es pofonok. -
Pares #1747 Látszik hogy fingod nincs az egészről, troll. -
#1746 Egy sima plasma cutter a legjobb fegyó ebbe a részbe is annak a fejlesztéséhez meg nem kell farmolni.
Egyébbként szerintem a fejlesztöknek se tetszet ez a mikros marhaság ezért tették be kiskapunak a farmolást. -
#1745 Hála az égnek 0 Ft-ot költöttem erre a mesterműre :D nem is ér többet.. najó, 2000 Ft-ot esetleg.
Ja, és mi ez a mikrotranzakciós agyfasz? Nem lehet normális fegyvereket csináltatni farmolás nélkül, ezért ha nem akarsz szenvedni adj ki pénzt azért, ami ingyenes és jó volt a második részben is? LOL. :D Ezek mibe vannak? :D VICC. -
#1744 Kérd vissza a pénzt amit a játékra költötél. -
#1743 Pff.. hát bevallom elejétől fogva nem jött be a játék, de most, hogy harmadjára jön már rám a nagy csápos dög beelégeltem. Kicsit se monoton unalmas basszus. Inkább nézem ahogy nő a fű, minthogy ezt a szart folytassam. Nem értem mire volt jó még 1 rókabőrt lehúzni erről a szériáról, a 2 kurvajó volt, magával ragadott.. de ez.. annyira érdektelen volt a sztorimesélés, hogy halálra untam már magam az első pár fejezet után. Köszönöm szépen Visceral, nekem ennyi elég volt a DS-ből. -
BlutWolf #1742 Mutatja a W-is az E-is amikor fel kell kapaszkodni az ajtón, meg amikor a szörnyek másznak rám akkor is mutatja, de a hókotró túloldalán amikor ki kéne ütni az ajtót csak akkor nem mutatja, és ha nyomogatom még arra sem reagál! -
#1741 Nem irja ki hogy melyik gombot nyomogasd?
a faszi válla mögött kéne hogy mutassa.
Mondjuk érdekes hogy bent a menüben a controls-nál nincsen E betű. :) -
BlutWolf #1740 Youtube-n is megnéztem és PC-n E, Xbox-on A! Igen, de nekem nem is írja ki lehetőségként hogy mit kell nyomni!!! -
#1739 az tudtomma E -
Hoz_Hun #1738 Nekem ott az XBoxon az "A" gombot kell nyomogatni. Azt nem tudom mi PCn. Az amelyikkel kapaszkodni kell mikor megcsúszik. -
BlutWolf #1737 Helló srácok! Beleolvastam pár oldalba itt a fórumon mert lenne egy problémám a játékkal és nem tudom hogy előfordult e esetleg valakinél ilyen! Szóval segítség kéne mivel lehet hogy egy olyan bug vagy mi?!?! A letöltött verziónál is előfordult nálam és az eredetinél is fenn áll, és nem tudom hogy miért! A problémám az lenne a játékkal hogy amikor a fagyos bolygón azon a hókotrón kéne átmászni akkor már odaérek a másik ajtóhoz és ott elvileg ki kéne lökni az ajtót vagy ütni, de viszont nekem semmit nem jelez hogy mit kéne nyomogatni, elvileg az E-gombot de nem mutatja, ezért megáll, de tudom mozgatni akármerre csak az ajtót nem tudom kilökni, és lezuhanok és meghalok! Próbáltam már újrarakni, chekpoint restartot is próbáltam de nem megy! Tudna valaki segíteni? Akadás nélkül fut a gépemen, de ez nagyon idegesít!!!