22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #6823 Az még oké hogy 400k+ XP kell az 5-ös szintű kapitányi skillhez, de azt nagyon jól meg kell gondolni, mert ahogy elnézem még egy 5-ös nem lesz a kapitányon ebben az életben :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 16:07:26 -
_dRaxx_ #6822 Kötözködő Matyi :D Írtam hogy hasonló.. első sorban különben is az xp mennyiségre gondoltam de találattal sem vagyok annyira lemaradva. -
Dewri #6821 Érkezik az új verzió hamarosan, buffolják a Furutakát, addig bírd ki...
-
Lokker #6820 Evezzetek az Albany hajóval, szerintem elég fun. -
Toweliee #6819 Ez a dilemmám nekem is. -
#6818 Ráraktam a Furutakára az ágyú upgrade-et, azóta a fájdalomküszöb alá csökkent a töltési idő, de még mindig elég komoly gyász a tutaj. Értem én, hogy nehézcirkáló, de a 203-asok minimális plusz sebzése még a második szintű ágyúval sem képes kompenzálni a tűzgyorsaság hiányát. Ha nem jut lehetősége a torpedóhasználatra, ez a hajó érdemben semmit nem bír csinálni a fölötte lévő tier-ekkel.
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.) -
DantesHUN #6817 Tier 2-es hajóért több mint 6ezret perkálni, szerintem nem éri meg. Adatai alapján, kicsi lőtáv, lassan tölt, két torony mindössze,. szerintem nem is lehet valami fun hajó. -
Toweliee #6816 Megvette valaki a Mikasát? Mi a vélemény róla? -
StrikeFor #6815 jó reggelt
-
#6814 Köszönöm ! -
Jacktor #6813 "olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval"
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39 -
Lokker #6812 Prémium fiókkal több a találat? -
_dRaxx_ #6811 Nézd meg cleverland statisztikáit ő szentem prémium accos vagy nézd meg az én(_dRaxx_) statjaim hasonló a teljesítmény mint clevernek csak én prem nélkül tolom. Ő is nagy DD-s és én is ^^ bár próbálgatom a cirkálót funból.
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40 -
#6810 Mire BB-vel vissza döcögnék arra a bázisra...áh -
TuskoMobile #6809 Jah tényleg ez egy jó ötlet lenne hogy ne legyen végtelen lőszer készlet amúgy is kiábrándító
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat :) -
TuskoMobile #6808 viszont baromi gyors xD myogiyogiyogi -
#6807 még csak 3 csatát mentem Isokaze-val de van 63k átlagom vele :DDD
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz -
DantesHUN #6806 Amúgy tippre, tier Iv-es romboló, szerintem egy 35-40. ezer körüli sebzés, az elfogadható lehet. -
DantesHUN #6805 Jah, az Na pont rombolóm nincs, sajnos. Régebben láttam olyat, aki többet összehozott átlagban mint egy vele egy szintű csatahajó, vagy bármi. Rombolót csak a zárt alfában próbáltam, de én is ezt tapasztaltam, de akkor még eléggé más körülmények voltak. -
#6804 Wakatake és Isokaze. Nem rég indultam DD ágon, Wakatake nehézkes volt a 4 torpedóval de Isokaze egy állat.
DantesHUn az ingame neved? -
DantesHUN #6803 Fullosan jó lesz, 18 km körüóli lőtáv, plusz lehet növelni ideglenesen repülővel, gyors is. Meg a Myogi csatacirkáló, szóval, akként is kellene bánni vele. -
DantesHUN #6802 Nincs még szerintem ehhez elég nagy adatbázis, nem rég indult. Melyik hajó amúgy? Ha nekem megvan, beírom mennyi az annyi nálam. -
#6801 van valami oldal ahol megtudom nézni xy hajó átlag sebzését meg ilyesmi?
olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval -
Dewri #6800 Hát igen, a Kawachi után erős visszalépés minden tekintetben. Célzási rendszer?? Ennek a hajónak van a legnagyobb full random "rendszere"... Célozhatsz akárhogy, úgyis oda lő ahova akar. CBT-ben eljutottam a Nagato-ig, itt meg eladtam a Myogit a francba, annyira játszhatatlan. Pedig a Kongo-Fuso jó lenne. Majd szedek be egy levél nyugtatót mielőtt egyszer újra nekiállok, addig USA ág... -
#6799 A Myogi és a Wyoming csatahajó célzási rendszere ég és föld. Tanulhatom újra a célzást a Myoginál. Hogy lehet ennyire rossz neki :D Meg csak 3 lövegtornya van? vicc -
#6798 köszi
-
#6797 köszi -
Kronos79 #6796 Erre lenne jó a kapitány képessége, amelyik jelzi, ha látnak. Rombolókon talán ez a leghasznosabb képesség. -
#6795 Köszi. -
ZsG502 #6794 Az meg megint más kérdés hogy a valóságban a kisebb rombolók összesen egy készlet torpedóval rendelkeztek, a nagyobbak pedig kettővel.
A tüzérséggel felszerelt hajóknál ez nem jelenik meg, mert a csatahajók csövenként 80-120, a cirkálók csövenként 150-200 gránáttal indultak csatába. Ennek a töredékét nem lövik el a játék alatt.
Ezen néha elmélázok, amikor egy önfeledt kergetőzés közben a Minekaze három perc alatt már a negyedik szalvót fossa rám. -
Jacktor #6793 A felderítési rendszer működése -
#6792 A cikket hol találom, amiről beszéltek? -
Dewri #6791 Akkor rosszul emlékeztem és az 1/2 még túl sok ezek szerint... De nem úgy tűnt, hogy vakon lőnének... -
Jacktor #6790 Az most megint más kérdés hogy a valóságban 5 másodperc alatt 450 métert megtenni, az 175 csomós sebességet jelentene...
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.04. 15:21:48 -
Jacktor #6789 Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben
A cikkben ez van:
Ha a DD gyorsan halad (több mint 1/4-del), elhagyhatja ezt a kört még azelőtt, hogy a következőt lehelyezné
Mondjuk ez nyilván a DD végsebességének függvénye de az 1/2 nagyobbnak tűnik mint az 1/4. Emellett ilyenkor nagyon sokszor vakon oda lőnek még a cirkálók pár salvot. -
Dewri #6788 De csak az ellenfél rombolója láthatatlan mindig. Én akármikor rombolózok, mindenki a környéken engem lő és el is talál, tökmindegy hogy cikázok. Én csatahajóval már rá se lövök rombolóra messzebbről, mert vagy nem találom el, vagy alig sebzem, engem meg szétkapnak a csatahajók ha rombolóval megyek... Ha én lövök torpedót, egyből lát mindenki, ellenféltől meg csak jön a torpedó, de ő nem látszik...
Elolvastam a cikket a füstről is, miszerint több adagban bocsájtja ki a romboló és 450 méteres körben takarja a hajót, ha 3/4 sebességnél nem megyek gyorsabban, akkor elfed. Nos én direkt lelassultam 1/2-re, pont azért, hogy jól betakarjam magam és ugyanúgy lőttek ketten is a füstben, kénytelen voltam fullgázzal elmenekülni...
Érdekes dolgok ezek. Első pár alkalommal még véletlen, vagy furcsa, vagy benyelem, de a napi szintű, közel minden csatában előforduló ilyen "anomáliák" már kicsit túlmennek a határon...:( -
Malachit #6787 Tegnap mentem 2 kört az ajándék hajóval. Egész élvezetes volt, főleg a második, mikor beleraktam a 6-os cirkáló kapitányát és sikerült a lőtávot 7,5 km-re feltornászni :) Persze semmit sem ütött át AP-val, hiába lőttem a 2-es cirkálókat :D -
tutyimutyi2 #6786 a prémium jármű által okozott plusz xp meg pénzen kívűl van valamiféle külömbség az omaha meg a murmansk között? -
#6785 vagy az "y" ,mert valamiért a játékba át vált mindig angol billentyűre
amin nincs a fogyócikk -
StrikeFor #6784 nekem olyan meccseim is vannak ,hogy 200 lövésbül 5-6x találja el a másodlagos a célpontot......1-5% -os a találati esély pedig kapitány skillel meg upgradekkel is tápolva van