World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen a Missouri Iowa osztályú volt.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.03. 15:59:29
Nem lenne rossz betennék úgy ahogy az Úszó erőd filmben.<#nyes>#nyes>
Tomahawk meg Harpoon rakétákkal,na meg Phalanx gépágyúval a repülők ellen.<#zavart1>#zavart1>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gondolom kb itt is majd annyi idő mire valamit csinálnak.
Bár engem sosem zavartak az artyk,de a carrierek sem.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Persze, igaz a rombolók lehetnének érzékenyebbek egy csatahajó sortüzére,(most érdemes HE-t lőni, azért ha talál, eléggé sérül a romboló) illetve, egy romboló nem tud csak úgy megközelíteni egy csatahajót, mert a másodlagos tüzérségnek kéne távoltartnia, de a másodlagos tüzérség lőtávja és sebzése is túl kicsi. Ha azt növelnék, az lenne nagy előny, de ezt nem fogják.
Tudom nekem is volt, és legjobb hajónak tartom.
Rombolóval ne hajózz párhuzamosan. Amúgy van ennél durvább képem is, ez ahhoz képest semmi.
Cirkálóval azt hiszem a legtöbb lelőtt repülőgép 49 volt egy csatában.Szerencsére nem engem abajgattak,hanem csatahajókat,de én meg aprítottam őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.03. 09:51:19
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.03. 09:34:56
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.03. 09:22:19
kijött új frissítés vagy csak a szokásos?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
- Nem én kezdtem el minősíthetetlen stílusban írogatni.( "kibaszott hülyék" és sorolhatnám, amivel fórumtársait illette). Amennyiben a való életben is így viselkedik, akkor nem sokra juthat....
- Én nem vitát szeretnénk kirobbantani. Valós javításra szoruló problémáról (jelzem bétáról van szó. csak elmondhatjuk, hogy szerintünk mi nem jó) volt szó a hozzászólásokban. Igazából egy ember, Dantes akar mindenkit meggyőzni az ellenkezőjéről. Levezetve, hogy mi vagyunk a hülyék. Utána pedig megsértődik, hogy az ideáját más nem fogadja el és elkezd mindenkit gusztustalan módon gyalázni. Őt (Dantest) még az egyértelmű screenshotok, a videók és a rengeteg fórum hozzászólás sem tántorítja el. Ez nem baj, csak ne akarjon meggyőzni az embereket és teleírni vele a topicot.
Ha Dantes nem lenne itt akkor is elmondanám/elmondtam volna a véleményemet, hogy milyen problémát látok a játékban, csak éppen akkor nem kapnék/nánk idióta demagóg válaszokat, ami csak szítja a tüzet és amire semmi szükség.
- Semmi közöm, ,nincs Boomillerhez.
De kapitány fejlesztésével ez több is lehet,ha fejleszted a kapitány skilljeit lehet még több raj a hajódon.
Dantes viselkedésében nem láttam semmi kivetnivalót,de ti csak azért jöttök hogy szándékosan vitát robbantsatok ki.
Nem lepődnék meg ha kiderülne boomiller altjai vagytok,vagy cimborái.
Csak azért jár fel ő is hogy veszekedést szítson.

28db!!!! kilőtt torpedó.......elmennek a 'csába ezzel

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.02. 23:43:11
Terápiát javaslok neked meg szemüveget, mert úgy látszik te nem ugyanazt a játékot játszod, mint itt a többség...
Rühellem, ha valaki úgy próbálja kisajátítani a topicot, hogy tolja a hülyeségét. Értsd meg, hogy nem a tied és az emberek nem kíváncsiak az idióta szövegedre.
Légy szíves keress egy másik helyet, ahol kiélheted magad.....
Sokan akkor se fordulnak semmikor se, amikor nem lőnek, nem harcolnak, nem kell másra figyelniük. Jó ,hát én is bambultam már el...de erről nem hordozó tehet, aki ezt kihasználja. Meg még csak nem is WG. De most erre mit lehet mondani?
A másik dolog: amikor épp egy másik csatahajóval harcolsz, és nem veszed észre időben. nem mindegy, hogy romboló , vagy cirkáló, vagy repülők lőttek ki torpedót? Sőt, a romboló rosszabb, azt venni észre legnehezebben.
Ha már a kis hatótávú AA-k is lövik őket, akkor meg nagyon közel vannak, és pillanatok múlva dobják a bombát. De szerintem ez nehezebb mint torpedókat kikerülni, mert nincs vészjelzés, és gyorsabban csapnak le.
Legjobban amúgy ezt is úgy lehet kitapasztalni, a hordozó ágba is érdemes belekezdeni. Én is másoktól láttam hordozóval mit csinálnak a zuhanóbombázóim ellen.
De szóval na: én az egészet az AA-k lövéséhez próbálom időzíteni.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 22:39:39
"jó videók én is kitudom kerülni jó eséllyel ha nem a popómba teszik"
Nem kell megvárni míg ledobják a szeretetcsomagot már előtte fordulni kellene. Ha időben lereagálod a röpülőket akkor dobhatják azok bárhova.